- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi twins scorpion
-
Haklı kocan. Bence seni bosamamakla bile hata yapmış. Bu nedir ya ilgi yoktu mesajlastim oldu canım.merhaba arkadaşlar yeni üye oldum hep takip ediyordum ve artık bende sizin yardımınıza ihtiyaç duydum.6 yıllık evliliğim var 5 yaşında bir oğlum var.3 yıldır çalışıyorum.insanlara çabuk inanan güvenen bir yapım var bu yüzden bütün hatalarım zaten.yaklaşık 1 yıl önce birine güvendim ama arkadaş olarak.eşimin de ilgisizliği yüzünden o kişiyle msjlaşmaya başladım ama hep arkadaş olarak.eşim bir msjını gördü ve çok zor kötü günler yaşadık.boşanmanın eşiğine geldik.tabi herşey eskisi gibi olmuyor malesef.herşeyimi sorguluyor artık.bunlar zor değil benim için ne dese ne yapsa haklı.benim yardım istediğim konu eşimin güvenini nasıl geri kazanabilirim?onu seviyorum ve ayrılmak istemiyorum.bazen paranoyak halleri oluyor mesela saçlarını niye saldın bugün yoksa biri sana salık saç çok mu yakışıyor dedi gibi bu durumlarda ne yapmam gerek?şimdiden teşekkürler
ilk msj gibiydi hoşalnma gibi bir kelime hiç geçmedi aramızda genelde ben geç kalırdım hep çocuk da olduğu için ona da idare etmesini gelen önemli biri olursa bana hemen haber vermesini söylerdim.ama bunu yapmakta bile hata yapmışımne gibi bir mesajdı??
mesela işe geç kaldım bugün beni idare eder misin?? gibi mi??
yoksa bugün çok güzeldin, senden hoşlanıyorum gibi mi??
eğer ilk mesaj gibiyse eşin fazla kıskanç, diğeriyse çok zorlamayın bir yerde patlak verir mutlaka.. ikinizde daha güvenebileceğiniz, daha sahiplenebileceğiniz bir evliliğe ilerleyin derim..
çok önyargılısınız umarım sizinde başınıza gelmez beni anmanız için yaşamak zorunda kalmazsınız kadın kadını daha iyi anlar diye düşündüm yardım istedim ama yazılanlara bakHaklı kocan. Bence seni bosamamakla bile hata yapmış. Bu nedir ya ilgi yoktu mesajlastim oldu canım.
ilk msj gibiydi hoşalnma gibi bir kelime hiç geçmedi aramızda genelde ben geç kalırdım hep çocuk da olduğu için ona da idare etmesini gelen önemli biri olursa bana hemen haber vermesini söylerdim.ama bunu yapmakta bile hata yapmışım
sana katılıyorum canım hemen asıp kesmeler biraz anlayış ya ben bir yol aramak için yazdım ama halden anlayan bir iki kişi çıktıMesajlaşman tabii ki hata !
Bana birisi iş yerinde kendisi gibi evli erkeklerle gayet seviyesiz içli dışlı muhabbetlere giren hatunları anlatsın hele
Mesajlaşmak benim gözümde bunların yanında masum kaldı..
Burası dert açanı asıp kesme meydanı oldu bile uzun zamaaan önce.
Ya yargısız infaz var ya da üstüne vazife olmadan hesap sorma ?
Neyi anlicaz pardon. Hayır yani ne bekleyerek konu açtın ?? Burda erkekler için beni aldattı mesajını yakaladım vs diyince iyi de kadınlara gelince kadın kadını anlar mi dicektikçok önyargılısınız umarım sizinde başınıza gelmez beni anmanız için yaşamak zorunda kalmazsınız kadın kadını daha iyi anlar diye düşündüm yardım istedim ama yazılanlara bak
canım yorumun için evet kötü oldu ve yaşadıklarım çok zordu hatamı anladım ve eşimi geri kazanmak için savaşmaya hazırımkötü olmuş ama artık olan olmuş pişmansın. eşin eve geleceğinde sevdiği yemekleri yap evde kendine özen göster ama dışarıda olabildiğince sade ol. evinle ilgilen eşinle ilgilen
sana katılıyorum canım yargısız infaz ne kadar da kolaymış bazıları için.eşim yaptı desem çocuk var arada boşanma derler bir yuvayı yık boşan demek ne kadar kolay olmuş ben çok şey yaşadım evliğiğimde eşimin de bir çok hatasını yakaladım ama onu bırakmadım yargısız infaz etmedim söz konusu kadınlar olunca niye hemn öldürme boşanma oluyor anlamıyorumEşin seni boşasın yazanlara hayret ettim.
Aynını adam yapsaydı ciddi aldatma yok affet geç yazardınız. Pffff amma çifte standart?!? Kadınlar gözleri ufacık kaysa bile boşansın, erkekler ne b.k yerse mübah!!!@!!
eşimi aldatmadım iş arkadaşımla ve işle ilgili bir msjlaşma oldu onu gördü ve şüphe etti zor şeyler yaşadım bunun için fikir almak istedim beni kocasını aldatanlarla bir kefeye koymayın yargısız infaz etmeyin sorun burdaNeyi anlicaz pardon. Hayır yani ne bekleyerek konu açtın ?? Burda erkekler için beni aldattı mesajını yakaladım vs diyince iyi de kadınlara gelince kadın kadını anlar mi dicektik
Eşin seni boşasın yazanlara hayret ettim.
Aynını adam yapsaydı ciddi aldatma yok affet geç yazardınız.Adam başkasıyla yatmadoysa aldatmamıştır olmuyor muydu ? Pffff amma çifte standart?!? Kadınlar gözleri ufacık kaysa bile boşansın, erkekler ne b.k yerse mübah!!!@!!
sana sonuna kadar katılıyorum yapmadım ya da hiç hata yapmam diyen insanları da çok gördük ve insanoğluyuz nefsimiz körelebiliyor bazen önemli olan telafi edebilmek ve bir daha yapmamak.ben elimden geldiğince telafi etmeye çalışıyorum ama başka fikirlerde duymak için yazdım buraya ama asıp kesen çok kişi çıktıBu kadın bir anlık gaflete kapılda bile ne olacak ki? Yani öyle olmamış ama olsaydı da adam boşasın, öldürsün stili şeyleri hakediyor mu? İnsanız, her insan boşluktan ya da başka sebeplerden hata yapabilir, yorum yazanlar çooooook güçlü karakterli, hayatlarında 1 kere yanlış yapmamış mükemmel insanlar olabilirler ama gerçek insanlar hatalar yapar biliyorsunuz değil mi???
gerçekten sanki yatıp kalkmışım gibi yorumlar yargılamalr yapıldı adam yaparsa kadın mutlu edememiş olur kadın yaparsa yine kadın o...pu olur insanlardaki bakış açısı ne kadar berbatKendine yakıştırmamalıydın bunu demiş bak bak. İş arkadaşıyla mesajlaşmayı mı yakıştırmamalı kendine? Yattım kalktım dememiş kadın. Erkeğe yakıştırıyorsunuz ama her şeyi. Kocasız bir hayatı düşünemeyen kadınlar bu ikiyüzlülüğe devam edin, yakışıyor size.
sana sonuna kadar katılıyorum yapmadım ya da hiç hata yapmam diyen insanları da çok gördük ve insanoğluyuz nefsimiz körelebiliyor bazen önemli olan telafi edebilmek ve bir daha yapmamak.ben elimden geldiğince telafi etmeye çalışıyorum ama başka fikirlerde duymak için yazdım buraya ama asıp kesen çok kişi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?