eşim bana güvenmiyor

Geçin bence. Burda size kocası boşasın yazanlar, kendi eşlerini öteye beriye bakarken görür ama boşamaz. İnsanlar çok ikiyüzlü çok.
aynen canım gerçekten millete ne olmuş böyle bekara karı boşamak kolay derler bir yuva yıkmak bu kadar kolay değil insanlar çok iki yüzlü olmuş yanımda olduğun için çok teşekkürler

Mesajların içeriği neydi? Eşiniz nasıl bir mesaj gördü. ?

Ayrılmadığına göre aldatmadığınıza dair emin olmuştur.
Eğer çok zaman geçtiyse üzerinden geçin karşısına konuşun. Size bu şekilde yaklaşmasının canınızı yaktığını anlatın.
Bu şekilde evliliği devam ettirmenin çok güç olduğunu söyleyin v.s
Sizden istediği ne ve size karşı hissettikleri duygusal be durumda açıkça sorun. Fazla ezilmeden tabi.
Eğer evliliğe devam ediliyorsa karşı tarafta biraz kendini dizginlemeli.
Hem ayrılmama kararı alıp hem karşıdakini üzmemeli.
Ancak aradaki zaman kısaysa toparlanma süreci olabilir bu.

Evet evli insanların gözlerine dahi dikkat etmeleri gerekiyor, büyük hata ancak siz o kısmı atlatmışsınız, evliliğimize devam kararı almışsınız. Bu yüzden onunda size yardımcı olması gerekiyor.
Hataya karşılık hatayla karşılık vermemesi için bir an önce birlikte bir destek almanız çok yararınıza olacaktır.

teşekkür ederim işle ilgili bir msjdı ama ya daha öncesi varsa diye şüphe duydu zor günler yaşadık sonunda inandı bana hatta baya bir araştırma yaptı telefon kayıtlarına falan baktı ama çok şükür ortaya çıktı ama yine de bu duruma düştüğümüz için beni suçladı ve yine aynı hata olursa diye korktuğunu söyledi.yaklaşık 9 ay önce falandı olan bu olay.ben hep konuşuyorum ona hatamı düzeltmeye çalıştığımı onu sevdiğimi söylüyorum ama mutlaka tartışşma çıkıyor güven zedelendi bir kere.elimden geleni yapacağım

Şaştım kaldım valla . . Eşiniz zsten paranıyakmş dahada olmuş. Ne desem bilemedimz
Bn üç senelik evliyim bir kere eşimin sözünden çıkmadım 2 sene evden aşağı bile inmedim benim eşimde öyle. Ben sabırla ona bana güvenmesi gerektiğini anlatıyorum onu çok sevdiğimi söylüyorum. Kaldıkş benim böyle bir hatam olsa eşim beni öldürürdü . Haberlerden izlerdiniz o kadarda katı kurallı sert birisi.

Hata dedim bende farklı bir mesaj sandım işle işgili bir mesaı neden bu kadar abartıki ?

zamana bırakacaksınız. Bence artık hata yapma sansınız kalmamış telefon mail şu bu hepsine dikkat edin eşinizin canını sıkacak hiç bir şey yapmamaya özen gösterin.eşiniz çok ciddi paranoyak olmuş saçlara falanda takar olmuş. İnşallah eşinizin yeniden güvenininkazanırsınız...

ne zamandır arkadaşlarımızla mesajlaşmamız boşanma sebebi oldu? kaç kadın kocasını bir arkadaşıyla arkadaşça mesajlaştığı için boşadı ya da boşar acaba... milletin kocası kadınlarla düşüp kalkar, burnunu sürttür, hatasını anlasın yuva yıkmak kolay mı derler ama kadının biri bir erkekle arkadaşça mesajlaştı diye neden kocan boşamıyor derler.
neyse, olup bitmiş şeylerin temcit pilavı gibi ısıtılıp sunulmasına uyuz olurum, eşiniz de ya size güvensin ya da kendi yoluna baksın.

ben aldatmadım ama hata yaptım biliyorum ve hatamı telafi etmek için yardıma ihityaç duydum insanların hayatlarında neler yaşadığını bilemezsiniz benim de bilemezsiniz.

Sizce hangi durumlar aldatmaya girer ve hangisi disinda kalir?
Bunu bi kararlastiralim.
Sizin bakis acinizi ogrenelim bi.
Aldatmanin anlamin nedir?

Valla evliyken arkadaşça mesajlaşan kocama tükürürm senin arkadaşına der hayatı zindan ederdim. Böyle bi hataya nasıl düştün, gerçekten telafisi zor, yıllarda geçse önüne gelir çok yanlış. Bayan arkadaş bulsaydın mesajlaşıcak. Hiç masumca gelmiyo kusura bakmayın

9 ay önce olmuş bu olay. Bence çok yeni.
Güven öyle şak diye geri kazanılsa çok kolay olurdu ama maalesef

Hatalı olan sizsiniz, sabırla yıktığınız o güveni inşa edeceksiniz.

Saçlarını kimin için saldın?
Senden başka kime salacağım hayatım böyle kırıcı konuşma lütfen gibi cevaplar verip
sarılacaksınız.

Zor ama başka çaresi yok.

Sizce hangi durumlar aldatmaya girer ve hangisi disinda kalir?
Bunu bi kararlastiralim.
Sizin bakis acinizi ogrenelim bi.
Aldatmanin anlamin nedir?

Ben evliliğinde sıkıntılar yaşayan birinin o hassas döneminde karşı cinsle
arkadaşça dertleşmesini, konuşmasını aldatma olarak görmüyorum.

Eğer bir aranma varsa ortada aldatmadır evet.

O da mesaj içeriğinden belli olurdu zaten.

Başka bir adama ya da kadına onu isteyerek bakmak, hoşlanma gibi duygular beslemek ve
ötesi aldatmadır bana göre.

Konu sahibinin üzerine gereksiz gidiliyor bence.

Erkek milleti her haltı yer kadın bağrına basar.
Basması beklenir.
Arkadaşça mesajlaşma bile batıyor paşalara..

Bu haksızlık.

Olan olmuş yıkıcı değil yapıcı olmak lazım..
Arkadaşım sen hatanın farkına varmışsan kocana da sevginle,bağlılığınla bu kusurunu eminim kapatabilirsin..haline,tavrına dikkat et,çok dikkat çekecek seyler gıyme,makyaj yapıyorsan en azından bır sure mumkun oldugunca az yap bu tur seylere dıkkat et,sana laf soylese sen dıklesme alttan al,şeytana uymuş bır hata yapmıssın bundan sonrası ıcın cok daha dıkkat et..herseyın duzeleceğine dair eşine guven vermelisin,nereye gıdersen gıt mutlaka haberı olsun dedıgım gıbı en azından bır sure o senı sorgulamadan sen ona hesap vermelısın detaylı hemde..yavas yavas ınsallah mutlulugunuz ,huzurunuz yerıne gelır..

güven bir anda ykılır ama bir anda kazanılmaz.zaman lazım bunun için ve tabi ki aynı hatayı bir daha yapmamak lazım.bundan sonra gözünün önüne bak yuvana sahip çık.kocanın da kıymetini bil bu yüzden olan nice olaylar duyuyoruz.sen de farkındasındır hatanın umarım.

Şunun üzerine hiç hiç suçluluk hissetme arkadaşım.

Buyrun işte masum erkek, saçını kime saldın diye afrasına tafrasına bakan
sütten çıkma ak kaşık sanır!
Yediği naneleri pek çabuk unutmuş paşa bey

Kadınlarda şöyle bir bakış açısı var,aldatan erkek masumdur,dıger kadın onu baştan cıkarmışdır o zaman ikinci kadın suçludur..erkeğin ayıbını kadınla kapatırlar..

Neden böylesiniz? Nasıl asıp kesiyorsunuz karşınızdakini böyle fütursuzca? Nasıl bir hataymış bu telafisi bu kadar zor olan?
Kadın iş arkadaşımdan hoşlanır gibi oldum falan demiyor. İşle ilgili mesajlaştık diyor. Neresini masumca bulmadınız? Konuştuğu arkadaşı sizin tabirinizle "bayan" olsaydı ne değişecekti?
Bir erkekle bir kadın işle ilgili bile yazışamaz, birbirinden bir ricada bulunamaz, şakalaşamaz. İmzayı attık adamı/kadını satın aldık sanan, herkesi kendi gibi bilenler kulübü.

Höh arkadaş öldürseydiniz.
İşle ilgili mesaj diyor konu sahibi. İşle ilgili hangi mesaj aldatma oluyormuş, yuh.
Kendinizi nasıl da suçlamışsınız konu sahibi.
Eşiniz feci bir psikolojik baskı kurmuş üzerinizde. Siz bile kendinizi mahkum etmişsiniz.
Eşinizin abartması ise kendi sabıkasından kaynaklanıyor bence.
İçten içe ona ihanet ettiğinizi ve bunu yakalamasına ramak kaldığını, o mesajların bu kadarla kalmadığını düşünüyor.
Kişi kendinden bilir işi.
Lütfen kendinizi bu kadar değersiz hissetmeyin ve zamana bırakın.
Zamandan başka iyi gelen bir şey yok inanın.

neden bosanmadiniz.esinizmi istemedi bosanmayi sizmi.kadin icindd erkek icinde zor.guvensizlik.bigun guvense bigun guvenmez.surekli suphe icinde gecmezki.
sizinki biraz kisasa kisas olmus.ondanda bosanmadiniz galiba.

Ya benim anlamadigim hem diyorsunuz insanlara cabuk guvenirim hata yaptim mesajlastim diyorsunuz hemde ise gec kalicam idare edin tarzda mesajlasma oldu diyorsunuz yani bu sekilde isle ilgili haber vermissiniz anlamadim ben hata nerde

O zaman artık üstelemeyin. 9 ay olmuş, hiç az değil. Madem aldatma değildi , madem o da birşey görmedi, konunun kapanması lazım artık.
Siz belkide üsteledikçe o daha çok ayyuka çıkarıyor konuyu..
Eğer devam etmeye karar verildiyse ve buna hiç bir mecburiyeti yoksa biraz daha esnek olmaya çalışmalı .
Hiç terapist düşündünüz mü?
..

Anlatış tarzı çok önemli. " Boşluğuma geldi , yalnız hisssettiğim döneme denk geldi " v.s dediğiniz için burada okuyan herkesin kafasında , aldatma olarak şifrelendi. Bu yüzdendir tepki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…