- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
aynen canım gerçekten millete ne olmuş böyle bekara karı boşamak kolay derler bir yuva yıkmak bu kadar kolay değil insanlar çok iki yüzlü olmuş yanımda olduğun için çok teşekkürlerGeçin bence. Burda size kocası boşasın yazanlar, kendi eşlerini öteye beriye bakarken görür ama boşamaz. İnsanlar çok ikiyüzlü çok.
teşekkür ederim işle ilgili bir msjdı ama ya daha öncesi varsa diye şüphe duydu zor günler yaşadık sonunda inandı bana hatta baya bir araştırma yaptı telefon kayıtlarına falan baktı ama çok şükür ortaya çıktı ama yine de bu duruma düştüğümüz için beni suçladı ve yine aynı hata olursa diye korktuğunu söyledi.yaklaşık 9 ay önce falandı olan bu olay.ben hep konuşuyorum ona hatamı düzeltmeye çalıştığımı onu sevdiğimi söylüyorum ama mutlaka tartışşma çıkıyor güven zedelendi bir kere.elimden geleni yapacağımMesajların içeriği neydi? Eşiniz nasıl bir mesaj gördü. ?
Ayrılmadığına göre aldatmadığınıza dair emin olmuştur.
Eğer çok zaman geçtiyse üzerinden geçin karşısına konuşun. Size bu şekilde yaklaşmasının canınızı yaktığını anlatın.
Bu şekilde evliliği devam ettirmenin çok güç olduğunu söyleyin v.s
Sizden istediği ne ve size karşı hissettikleri duygusal be durumda açıkça sorun. Fazla ezilmeden tabi.
Eğer evliliğe devam ediliyorsa karşı tarafta biraz kendini dizginlemeli.
Hem ayrılmama kararı alıp hem karşıdakini üzmemeli.
Ancak aradaki zaman kısaysa toparlanma süreci olabilir bu.
Evet evli insanların gözlerine dahi dikkat etmeleri gerekiyor, büyük hata ancak siz o kısmı atlatmışsınız, evliliğimize devam kararı almışsınız. Bu yüzden onunda size yardımcı olması gerekiyor.
Hataya karşılık hatayla karşılık vermemesi için bir an önce birlikte bir destek almanız çok yararınıza olacaktır.
ben aldatmadım ama hata yaptım biliyorum ve hatamı telafi etmek için yardıma ihityaç duydum insanların hayatlarında neler yaşadığını bilemezsiniz benim de bilemezsiniz.
teşekkür ederim işle ilgili bir msjdı ama ya daha öncesi varsa diye şüphe duydu zor günler yaşadık sonunda inandı bana hatta baya bir araştırma yaptı telefon kayıtlarına falan baktı ama çok şükür ortaya çıktı ama yine de bu duruma düştüğümüz için beni suçladı ve yine aynı hata olursa diye korktuğunu söyledi.yaklaşık 9 ay önce falandı olan bu olay.ben hep konuşuyorum ona hatamı düzeltmeye çalıştığımı onu sevdiğimi söylüyorum ama mutlaka tartışşma çıkıyor güven zedelendi bir kere.elimden geleni yapacağım
Sizce hangi durumlar aldatmaya girer ve hangisi disinda kalir?
Bunu bi kararlastiralim.
Sizin bakis acinizi ogrenelim bi.
Aldatmanin anlamin nedir?
evet canım insanoğluyuz sonuçta hata yapabiliyoruz ben yeni doğum yaptığım yıl eşimin başka bir facesi olduğunu öğrendim ve birsürü kız ekliydi msjlarda cabası.ama görmezden geldim ona inandım ayrılmayı hiç düşünmedim.inşşallah o da bana güvenir
Neden böylesiniz? Nasıl asıp kesiyorsunuz karşınızdakini böyle fütursuzca? Nasıl bir hataymış bu telafisi bu kadar zor olan?Valla evliyken arkadaşça mesajlaşan kocama tükürürm senin arkadaşına der hayatı zindan ederdim. Böyle bi hataya nasıl düştün, gerçekten telafisi zor, yıllarda geçse önüne gelir çok yanlış. Bayan arkadaş bulsaydın mesajlaşıcak. Hiç masumca gelmiyo kusura bakmayın
Ya benim anlamadigim hem diyorsunuz insanlara cabuk guvenirim hata yaptim mesajlastim diyorsunuz hemde ise gec kalicam idare edin tarzda mesajlasma oldu diyorsunuz yani bu sekilde isle ilgili haber vermissiniz anlamadim ben hata nerdeben
eşimi aldatmadım iş arkadaşımla ve işle ilgili bir msjlaşma oldu onu gördü ve şüphe etti zor şeyler yaşadım bunun için fikir almak istedim beni kocasını aldatanlarla bir kefeye koymayın yargısız infaz etmeyin sorun burda
teşekkür ederim işle ilgili bir msjdı ama ya daha öncesi varsa diye şüphe duydu zor günler yaşadık sonunda inandı bana hatta baya bir araştırma yaptı telefon kayıtlarına falan baktı ama çok şükür ortaya çıktı ama yine de bu duruma düştüğümüz için beni suçladı ve yine aynı hata olursa diye korktuğunu söyledi.yaklaşık 9 ay önce falandı olan bu olay.ben hep konuşuyorum ona hatamı düzeltmeye çalıştığımı onu sevdiğimi söylüyorum ama mutlaka tartışşma çıkıyor güven zedelendi bir kere.elimden geleni yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?