- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
karşıdan bakınca ne kolay bir yuva yıkmak acaba kendi yuvanızıda böyle kolay yıkabilecekmisiniz çok merak ediyorumUzatmaları oynuyorsunuz gibi.
Tek yazdığım "uzatmaları oynuyorsunuz gibi."karşıdan bakınca ne kolay bir yuva yıkmak acaba kendi yuvanızıda böyle kolay yıkabilecekmisiniz çok merak ediyorum
yazdığımdan beri o kadar asılıp kesildim ki anlatamam bu da bende stres yaptı kusura bakma ben evliliğimi bitirmek istemiyorum bir çözüüm arıyorum sadeceTek yazdığım "uzatmaları oynuyorsunuz gibi."
Ben size boşanın yazmadım ki siz böyle bir şey yazdınız? Ne alakası var sizin yazdığınızla, çok eğlenceli gerçekten bu okuduğunu anlamaz halleri olan insanların diyaloglarını okumak :)
Umarım bulursunuz ama benim öngörüm, bu adamın her geçen gün güvensizliğin dozunu artıracağı yönünde. Hatta işi zamanla hakarete hatta şiddete bile vardırabilir. Ne sizden vazgeçebiliyor ne kafasındakilerden kurtulabiliyor. Bu aşamaya geldikten sonra düzelmesi zor. Bi sünger çekersiniz bigün bir şey olur başa sararsınız. Psikoloji başka şeye benzemez. Makine değil ki rayına oturtunca düzelsin. Evet yürütmeye bakın evliliğinizi ama bi B planınız da olsun ilerisi için ve bunu eşiniz hissetmesin.yazdığımdan beri o kadar asılıp kesildim ki anlatamam bu da bende stres yaptı kusura bakma ben evliliğimi bitirmek istemiyorum bir çözüüm arıyorum sadece
ben işteyken yazmıştım o konuyu bu yüzden tam yazamadım yanlış anlamalar bu yüzden sanırım.bazen gün içinde geç kaldığım zamanlar oluordu ve msj atıyordum o gün hatta o gece bana gelen msj nasılsın dı ve eşim bunu gördü normalde hiç iş dışında msj atmışlığım yoktu o kişiye o gece bana msj atınca bende şok oldum ve ne diyeceğimi şaşırdım telefonda eşimin elindeydi ve doğal olarak eşim bu tarz msjlaşmaların önceden de olduğunu düşündü.kıyamette burda koptu bu konuya bir açıklık getirmek istedim ben eşimi aldatmadım iş yerinde sohbetlerim elbetteki oldu hem onunla hem diğre arkadaşlarımla.farklı bir gözle hiç bakmadım ama gecenin bir yarısı msj gelince işler değişti çok farklı algılandı tıpkı beni asıp kesen insanların algıladığı gibi.ben sadece bir konuda yardım almak için yazdım ama eşim yetmiyormuş gibi birde burda açıklama yapmak zorunda kaldım.bu kadar ön yargılı olmayın lütfen
Bazı şeylere ortam yaratmamak lazım, ben boşlupa düşüp biriyle mesajlaşmaya başlarsam yarn bana saçma sapan bi mesaj atma cürretinde bulunduğunda ben bunu eşime açıklayamam.
Asılıp kesilmek değil mesele, yani ilgisizdi,boşluğa düştüm, mesajlaştım,güvendim bu tarz şeyleri böle bi konuda kullanmamanız gerekirdi. Yoksa tepki alırsınzyazdığımdan beri o kadar asılıp kesildim ki anlatamam bu da bende stres yaptı kusura bakma ben evliliğimi bitirmek istemiyorum bir çözüüm arıyorum sadece
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum hep takip ediyordum ve artık bende sizin yardımınıza ihtiyaç duydum.6 yıllık evliliğim var 5 yaşında bir oğlum var.3 yıldır çalışıyorum.insanlara çabuk inanan güvenen bir yapım var bu yüzden bütün hatalarım zaten.yaklaşık 1 yıl önce birine güvendim ama arkadaş olarak.eşimin de ilgisizliği yüzünden o kişiyle msjlaşmaya başladım ama hep arkadaş olarak.eşim bir msjını gördü ve çok zor kötü günler yaşadık.boşanmanın eşiğine geldik.tabi herşey eskisi gibi olmuyor malesef.herşeyimi sorguluyor artık.bunlar zor değil benim için ne dese ne yapsa haklı.benim yardım istediğim konu eşimin güvenini nasıl geri kazanabilirim?onu seviyorum ve ayrılmak istemiyorum.bazen paranoyak halleri oluyor mesela saçlarını niye saldın bugün yoksa biri sana salık saç çok mu yakışıyor dedi gibi bu durumlarda ne yapmam gerek?şimdiden teşekkürler
Önce bayan kelimesine neden dikkat çektiğimi söyleyeyim. Açıklamam gerektiğini düşünmemiştim ama."yaklaşık 1 yıl önce birine güvendim ama arkadaş olarak.eşimin de ilgisizliği yüzünden o kişiyle msjlaşmaya başladım ama hep arkadaş olarak.eşim bir msjını gördü ve çok zor kötü günler yaşadık"
Sen beni çok yanlış anlamışsın belliki. Hem yanlış anlayıp hemde bu şekilde yaklaşman beni rahatsız etti. Ben sana kendimi açıklıyım istersen benim düşüncelerimle ilgili yazdığın şeyler beni çok yanlış yansıtmış.
Öncelikle şunu söyliyim ben yobaz değilim öyle bi yazmışsınki:) kadın ve erkek arkadaşlığına karşı duran bi yapım yok, dahası yazdığın herşeye bende katılıyorum. Yani o yazdıklarını bana yazamazsın. Üstüne ne çok şey eklemişsin şakalaşamaz, ricada bulunamaz, yazamaz. Yani biraz daha detay isteseydin benden, bana bu kadar şey yazmak yerine cidden hiç hoşlanmadım ve sinirlendim açıkçası. Dediklerinle asla bağdaşmayan bi düşünce yapım var.
Konu sahibinden alıntıladığım bölümü okursan, o kısım bana çok ters. Boşluğa düşüp, eşinin ilgisizliğinden dolayı hemde buranın altını çiziyorum özellikle, başka birine güvenmek mesajlaşmaya başlamak doğru değil. Benim doğrularımın içine girmiyo diyim! İş ile ilgili diye bişey okumadım ben??? Eşim bir mesajını gördü ve çok kötü günler başladı demiş, işl3 ilgili bi mesajda bi eş karısına neden kötü günler yaşatsın! Aksi olsaydı eşinin ilgisizliğinden adam bi bayanla, bak benim tabirimle bi 'bayan', buna neden dikkat çektiğinide anlayamadım neyse, o zamanda aynı tepkiyi verirdim. Bazı şeylere ortam yaratmamak lazım, ben boşlupa düşüp biriyle mesajlaşmaya başlarsam yarn bana saçma sapan bi mesaj atma cürretinde bulunduğunda ben bunu eşime açıklayamam. Bana asla kabul ettirilemicek şeylerden biri şu ki, ilgisizdin boşluğa düştüm arkadaş olduk mesajlaştık! Ben bunun içinin bu kadar boş olduğuna inanmam. Zaten ben biriyle arkadaş olduysam mesajlaşıyosam bu eşimden gizli olmaz anlatırım çünkü.
Banlanmışsın, okuduğunda cevap bekliyorum senden. Agresf yaklaşmadım yanlış anlama, ama cidden anlattığın yapıda bi insan değilim üstüme bu kadar şey yüklemen hoşuma gitmedi.
Bay ve bayan, kadın ve erkek kelimeleriyle aramda hiç bi sıkıntı yok, böyle bi takıntımda yok o yüzden kullanmakda sakınca görmedim. Ne kadar hoş bi bayan vs şeklinde kullansam heralde bu kadar cımbızla çekmezdin.Önce bayan kelimesine neden dikkat çektiğimi söyleyeyim. Açıklamam gerektiğini düşünmemiştim ama.
Nasıl ki rahatlıkla erkek diyorsanız, aynı şekilde kadın da diyebilmeniz gerekir. "Kadın" cinsiyetinin başka bir isme ihityacı yok yani. Bay demediğiniz gibi bayan da dememeniz gerekir.
Kendine bayan arkadaş bulsaydın şeklinde yaklaşımda bulunan birine böyle cevap vermeyi tercih ettim ben. Arkadaş edinirken niçin cinsiyetine bakmamız gerekiyor bunu açıklar mısınız? Neden sizin eşiniz böyle bir şey yapsa tükürürdünüz böyle işe? Kaldı ki konu sahibinin eşinin vukuatları olmuş geçmişte. Çok yüksek olasılıkla kendi suçunu unutturmak için bir fırsat olarak gördü bu olayı ve ondan büyüttü. Buradaki kadınlar da o adamın nasıl olup da karısını boşamadığına şaştı kaldı, olayı masum bulmadı.
Ben de çok net açıklıyorum size. İşle ilgili konuştuk, soru sordum cevap verdi falan diyor kadın. Okumadım öyle bir şey demişsiniz. Heralde daha sonra okumuşsunuzdur yazdıklarını. Eşinin hatalarından da bahsediyor. Bunlar dikkatinizi çekmemiş sanırım. Bir de hoş bir bayan da deseniz aynı tepkiyi görürdünüz. Kadın ve erkek cinsiyet isimleridir, bay ve bayan hitap şekilleridir. Takıntı değil zaten bu, bütün kadın hakları savunucularının dikkat çektiği, farkındalık yaratmaya çalıştığı bir durum.Bay ve bayan, kadın ve erkek kelimeleriyle aramda hiç bi sıkıntı yok, böyle bi takıntımda yok o yüzden kullanmakda sakınca görmedim. Ne kadar hoş bi bayan vs şeklinde kullansam heralde bu kadar cımbızla çekmezdin.
Ben çok açıklayıcı yazıp kendimi güzel ifade ettiğimi düşünüyorum ama sen cevabını verdiğim soruyu bana tekrar soruyosun?? Arkadaş seçiminde cinsiyet ayrımı yapmadığımı o kadar güzel ifade ettim, mesajımı ne düşünceyle yazdığımı o kadar açıklayıcı şekilde yazdım, ama tekrar aynı yaklaşım neden.
Okumakdan erinme, ya okuduğunu anlamadın yada gerçekten okumadın. Bi göz at istersen. Ayrımını yapman gereken şey şu benim yazımda, ben arkadaş olmuş diye o şekilde bi düşünce belirtmedim. Yani savunmadığım bişeyi bana diretmen çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?