eşim bana güvenmiyor

ben işteyken yazmıştım o konuyu bu yüzden tam yazamadım yanlış anlamalar bu yüzden sanırım.bazen gün içinde geç kaldığım zamanlar oluordu ve msj atıyordum o gün hatta o gece bana gelen msj nasılsın dı ve eşim bunu gördü normalde hiç iş dışında msj atmışlığım yoktu o kişiye o gece bana msj atınca bende şok oldum ve ne diyeceğimi şaşırdım telefonda eşimin elindeydi ve doğal olarak eşim bu tarz msjlaşmaların önceden de olduğunu düşündü.kıyamette burda koptu bu konuya bir açıklık getirmek istedim ben eşimi aldatmadım iş yerinde sohbetlerim elbetteki oldu hem onunla hem diğre arkadaşlarımla.farklı bir gözle hiç bakmadım ama gecenin bir yarısı msj gelince işler değişti çok farklı algılandı tıpkı beni asıp kesen insanların algıladığı gibi.ben sadece bir konuda yardım almak için yazdım ama eşim yetmiyormuş gibi birde burda açıklama yapmak zorunda kaldım.bu kadar ön yargılı olmayın lütfen

karşıdan bakınca ne kolay bir yuva yıkmak acaba kendi yuvanızıda böyle kolay yıkabilecekmisiniz çok merak ediyorum
Tek yazdığım "uzatmaları oynuyorsunuz gibi."
Ben size boşanın yazmadım ki siz böyle bir şey yazdınız? Ne alakası var sizin yazdığınızla, çok eğlenceli gerçekten bu okuduğunu anlamaz halleri olan insanların diyaloglarını okumak :)

yazdığımdan beri o kadar asılıp kesildim ki anlatamam bu da bende stres yaptı kusura bakma ben evliliğimi bitirmek istemiyorum bir çözüüm arıyorum sadece

yazdığımdan beri o kadar asılıp kesildim ki anlatamam bu da bende stres yaptı kusura bakma ben evliliğimi bitirmek istemiyorum bir çözüüm arıyorum sadece
Umarım bulursunuz ama benim öngörüm, bu adamın her geçen gün güvensizliğin dozunu artıracağı yönünde. Hatta işi zamanla hakarete hatta şiddete bile vardırabilir. Ne sizden vazgeçebiliyor ne kafasındakilerden kurtulabiliyor. Bu aşamaya geldikten sonra düzelmesi zor. Bi sünger çekersiniz bigün bir şey olur başa sararsınız. Psikoloji başka şeye benzemez. Makine değil ki rayına oturtunca düzelsin. Evet yürütmeye bakın evliliğinizi ama bi B planınız da olsun ilerisi için ve bunu eşiniz hissetmesin.

Önerim gerçekten aklı başında bir evlilik terapisti.

Bazı şeylere ortam yaratmamak lazım, ben boşlupa düşüp biriyle mesajlaşmaya başlarsam yarn bana saçma sapan bi mesaj atma cürretinde bulunduğunda ben bunu eşime açıklayamam.

İşte tamda önceki sayfada yazdığım mesajımdaki gibi

Asılıp kesilmek değil mesele, yani ilgisizdi,boşluğa düştüm, mesajlaştım,güvendim bu tarz şeyleri böle bi konuda kullanmamanız gerekirdi. Yoksa tepki alırsınz

Bu kadar çok asıp kesmeye gerek yoktu. İnsanlar bu yüzden buraya konu açmaz ki zaten. Kadının kadına saygısı yok. Olmuş, yapmış. Hata yapmış. Gaflet işte. Hatayı insanlar yapar hayvanlar değil. Herkes şaşabilir.
Konuş güzel güzel eşinle, pişmansın anladığım kadarıyla buraya konu açtığına göre. Pişman olduğunu göster ona. Olmayacaksa ayrılın. Suçlu erkek olunca bekara boşamak kolay, kadın olunca yuhhh yazıklar olsun, kocan neden boşamadı seni. Vurun kırbacı.

Aldatma yok diyosun ama eşin haklı ben olsam bende esin gibi olurdum. Gerçekten pisman olduğunu ona hissetirmeye bak bence.

Artik ne yapsan bir oluru yok çünkü evli bir bayan kendine erkek arkadaş yapıp msjlaşamaz iyi eşin boşamamış seni ama güven de bitmiş saygı da boşamaktan daha beter bence bu..

Ayni seyi esin yapsaydi.gece kocanin is arkadasindan nasilsn diye mesaj gelseydi.ben omru billah o eski guveni tekrar hissedemezdim.esin senden ayrilmadigina gore aslinda senin niyetinin kotu olmadigina zaten inanmis.eski guveni saglayamazsin ama kocani normal karsila.ve asla bu olayin tekrarlanmamasi icin butun onlemlerini al

herkeste tek kelime güven gelmez ama bir düşünün ya olursa ya ben bunu başarırsam! ben sormamam gereken yere sormuşum soruyu.yargısız infaz etmeyip bana yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim bana bir fikir verdikleri için.diğer arkadaşlara da şunu diyeyim keşke yargılamak yerine biraz yardımcı olup sevap kazanabilseydiniz.herkesin hayatını sadece o kişi ve Allah bilir kimse kimseyi yargılayamaz ve son söz beni yargılayanlara parmağınızla beni göstermeden önce ellerinizin temiz olduğundan emin olun!!!!!

Merhaba, bahsettiğiniz mesaj aranızda bir ilişki olduğunu belirtir bir mesaj değilmiş. Yazdığınız yorumlardan anladığım kadarınca. İşe geç kalacağım idare ediver ya da biri geldiğinde haber verir misin gibi bir mesajdan dolayı kendini suçlu hissetme. Aksine eşine de bu kadar taviz verme. Neden suçlu olduğunu düşünüp eşinin karşısımnda ezilip büzülüyorsun ki? Sen böyle davrandıkça adam bu kadar mahçup pişman olduğuna göre farklı şeyler de mi yaşandı acaba diye düşünecek. İnsanlar iş arkadaşlarıyla bu şekilde haberleşip mesajlaşabilirler ben eşinizin bu durumu böyle kullanmasının altında yatan nedenin geçmişte kendi karıştırdığı haltları örtbas etmek amaçlı olduğunu düşünüyorum. Siz onun başına kakmayın diye o da sizi bu şekilde suçlamış.

Önce bayan kelimesine neden dikkat çektiğimi söyleyeyim. Açıklamam gerektiğini düşünmemiştim ama.
Nasıl ki rahatlıkla erkek diyorsanız, aynı şekilde kadın da diyebilmeniz gerekir. "Kadın" cinsiyetinin başka bir isme ihityacı yok yani. Bay demediğiniz gibi bayan da dememeniz gerekir.
Kendine bayan arkadaş bulsaydın şeklinde yaklaşımda bulunan birine böyle cevap vermeyi tercih ettim ben. Arkadaş edinirken niçin cinsiyetine bakmamız gerekiyor bunu açıklar mısınız? Neden sizin eşiniz böyle bir şey yapsa tükürürdünüz böyle işe? Kaldı ki konu sahibinin eşinin vukuatları olmuş geçmişte. Çok yüksek olasılıkla kendi suçunu unutturmak için bir fırsat olarak gördü bu olayı ve ondan büyüttü. Buradaki kadınlar da o adamın nasıl olup da karısını boşamadığına şaştı kaldı, olayı masum bulmadı.

Bay ve bayan, kadın ve erkek kelimeleriyle aramda hiç bi sıkıntı yok, böyle bi takıntımda yok o yüzden kullanmakda sakınca görmedim. Ne kadar hoş bi bayan vs şeklinde kullansam heralde bu kadar cımbızla çekmezdin.

Ben çok açıklayıcı yazıp kendimi güzel ifade ettiğimi düşünüyorum ama sen cevabını verdiğim soruyu bana tekrar soruyosun?? Arkadaş seçiminde cinsiyet ayrımı yapmadığımı o kadar güzel ifade ettim, mesajımı ne düşünceyle yazdığımı o kadar açıklayıcı şekilde yazdım, ama tekrar aynı yaklaşım neden.

Okumakdan erinme, ya okuduğunu anlamadın yada gerçekten okumadın. Bi göz at istersen. Ayrımını yapman gereken şey şu benim yazımda, ben arkadaş olmuş diye o şekilde bi düşünce belirtmedim. Yani savunmadığım bişeyi bana diretmen çok saçma.

Ben de çok net açıklıyorum size. İşle ilgili konuştuk, soru sordum cevap verdi falan diyor kadın. Okumadım öyle bir şey demişsiniz. Heralde daha sonra okumuşsunuzdur yazdıklarını. Eşinin hatalarından da bahsediyor. Bunlar dikkatinizi çekmemiş sanırım. Bir de hoş bir bayan da deseniz aynı tepkiyi görürdünüz. Kadın ve erkek cinsiyet isimleridir, bay ve bayan hitap şekilleridir. Takıntı değil zaten bu, bütün kadın hakları savunucularının dikkat çektiği, farkındalık yaratmaya çalıştığı bir durum.

gun icinde kac tane konu aciliyor esim biriyle mesajlasiyor aldatiyor bosanayim mi diye hepsine evliligi yikmak kolay degil bir sans daha ver diyorsunuz. burda gercektem pisman bir kadini linc etmissiniz. iki yuzlu olmayin. ilgisizlik problemini kocanla konusman gerekirdi ama bunu yargilamak bana dusmez. gercekten pisman oldugunu goruyorum kocanin da kolay kolay unutacagini sanmam suphe denen sey ölmüyor maalesef. en azindan sevdiginize inandirin onu, tabii seviyorsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…