eşim bana güvenmiyormuş

anladım ozaman 18 yaşındaydık ve çok çocuktuk. ona göre ayrılmıştık aldattığında bana göre değildik.. çok ciddi bi konu değil aslında ..ama kadınız ya unutmadım ben :)
psikolojide yansıtma diye bişey var durduk yere şüpheleniyosa sizden kendisinde bişeyler olabilir kendisindeki bozukluğu size yansıtıyo olabilir yani

aynen öyle dilin kemiği yok derler ama en azından ne kadar kırıcı bişey söylediğinin farkına varması lazım.. ben çocuğunun annesiyim ..
Aynen. Ve cocugunuza da yazik.Onun yaninda konusulmuyor degil mi? Ustelik cocugunuz varken soyluyor.Cok onur kirici. Esinizle sakin konusun boyle gitmez diyin. Sonra insan ayni yerde yasamaktan bile sogur . Cocugunuzu soyleyin. Anlamasi sart.

sabah alarm çalınca kızdı uyandığı için.. bana bisürü zırvaladı..bende keyfime mi kalkıyorum sbahın köründe.. işe gidicemanki evi geçindirebilcen dedim... ( biraz fazla harcma yapıyor kendi hobilerine ) ne biçim konuşuyosun falandan girdik bu konudan çıktık..
acaba bana mı inat yapıyor bu dediklerim yüzünden ...
aynen öyle yapıcam yoksa çözülmicek konuşmadan ama önce tavrımı koymam lazım net.. valla 10 gün sonra 5 evlilik yıldönümümüz nelerle uğraşıyorum işe bak ya...
bana kalirsa once konus sonra ona gore koy tavrini. Cunki eger ki disaridan birileri dolduruyorsa daha da buyur kavga

günaydın.. kavga sonrası hemen yastığını alıp giden eşim bu gece gitmedi.konuşmadık gece kendi yemeğini kendi hazırladı.. çocuğa masalını okudu yattık.. sabahta kalktım işe geldim.. şimdilik böyle sessiz tepkimi sürdürmek istiyorum..

sabahtan beri neler okuyorum forumda.. allahım hepimizin gönlümüze ferahlık versin tez zamanda..

yeni evlisiniz sandım. yeni evliyken eşler malum çok kıskanç olabiliyor. tabi faklı olanlarda var elbet.
ben eşime koordinatları yazayım mı falan derdim. ama 1 yıl içinde bitti.
sizinki çok uzun sürmüş ki güvenmedim de demiş.
acaba bir psikologla birlikte konuşma yapsanız da nedenini öğrenseniz mi??
belki size açıkça söylemiyordur. eski bir yarası olabilir. yada seni yanlış anlamış olabilir falan filan. ama birbirinize bağırmadan çağırmadan.

yeni evlisiniz sandım. yeni evliyken eşler malum çok kıskanç olabiliyor. tabi faklı olanlarda var elbet.
ben eşime koordinatları yazayım mı falan derdim. ama 1 yıl içinde bitti.
sizinki çok uzun sürmüş ki güvenmedim de demiş.
acaba bir psikologla birlikte konuşma yapsanız da nedenini öğrenseniz mi??
belki size açıkça söylemiyordur. eski bir yarası olabilir. yada seni yanlış anlamış olabilir falan filan. ama birbirinize bağırmadan çağırmadan.
ara ara yapıyor sürekli değil çok uzatmadan bişey söylüyor kapatıyor konuyu.. şuan konuşmuyorum bakalım ne kadar sürecek.. çok kırgınım ama onun umrunda bile değil..içimde kocaman bi boşluk var sanki..

ben duygularımı çok açık ifade eden biriyim.. kızssam öfkelensem sevsem herşeyim ortada.. ama eşim biraz ketum bu konuda.. içte yaşıyor herşeyi.. konuşuyorum anlatıyorum sevmiyosan beni git çık hayatımdan diyorum gitmiyor da.. ama normal zamanlarda benden daha çok sevgi sözcükleri kullanır.. illa söylemek mi gerekir der ama ne bilim işte sözlerinin gerçeklik payını da düşünüyorum..

ablamın doğuya tayini çıktı.. 2 çocuğu annem babam 15 gün içinde doğuya gidiyolar belki 1.5 sne kalıcaklar anca tatillerde gelirler.. burda yapayanlız kalıcam.. bide eşim böyle konuşuyor yok güvenmiyorum gibi.. çok kırgınım çok..

ara ara yapıyor sürekli değil çok uzatmadan bişey söylüyor kapatıyor konuyu.. şuan konuşmuyorum bakalım ne kadar sürecek.. çok kırgınım ama onun umrunda bile değil..içimde kocaman bi boşluk var sanki..
konuyu halledip kapatın lütfen. böyle üstü açık kalırsa hep aynı noktaya gelirsiniz.
eşler birbirine sonsuz güvenmeli yoksa mutluluk zor olur yani.
kötü ama güvenin olmadığı noktada evlilikte biter.

konuyu halledip kapatın lütfen. böyle üstü açık kalırsa hep aynı noktaya gelirsiniz.

aslında kimse kimseye sonsuz güvenmez...

ama hastalık bu kadarı...

Eskiden yani aileden böyle bir şey yaşadıysa eşin psikolojik olarak buna odaklanmış olabilir. Susma al karşına konuş . Gururunu zedelediğini böyle davranmaması gerektiğini söyle. Hala devam ederse tut kolundan doktora götür tedavi olsun. Çünkü bu hastalık !

Bende de şöyle bir şey oluştu: Siz gösterişli, alımlı bir bayansınız, dikkat çekiyorsunuz. Eşinizde o kadar çekici biri değilse, kendi kendine kompleks yapmış,bu konuyu takıntı haline getirmiştir. Böyle bir durum yoksa durup dururken şüphelenmesi için sizin bilmediğiniz bir olay yaşamıştır yada şahit olmuştur. Kısacası sorun var, bir uzmana danışıp yardım alın. Eşinizi götüremessenizde sizin nasıl davranmanız gerektiği konusunda. Kolay gelsin.

ama her seferinde o bana bakıyor ben ona gülüyoruz hop konu kapıyor.. bu sefer böyle olmasını istemiyorum.. söylediği şeylerin ne kadar önemli olduğunu anlasın.. o zaten aramıyor bende aramıyorum.. bakalım kaç gün sürecek böyle..

Bende de şöyle bir şey oluştu: Siz gösterişli, alımlı bir bayansınız, dikkat çekiyorsunuz. Eşinizde o kadar çekici biri değilse, kendi kendine kompleks yapmış,bu konuyu takıntı haline getirmiştir. Böyle bir durum yoksa durup dururken şüphelenmesi için sizin bilmediğiniz bir olay yaşamıştır yada şahit olmuştur. Kısacası sorun var, bir uzmana danışıp yardım alın. Eşinizi götüremessenizde sizin nasıl davranmanız gerektiği konusunda. Kolay gelsin.
benden daha alımlı bakımlıdır.. ben çocuktan deli divane gibiyim..

böyle bir evliliğim olacağını hiç tahmin etmemiştim..çok pişmanım..

Back
X