- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
- 63
anladım ozaman 18 yaşındaydık ve çok çocuktuk. ona göre ayrılmıştık aldattığında bana göre değildik.. çok ciddi bi konu değil aslında ..ama kadınız ya unutmadım ben :)yok ben yıllar önce aldattığı için sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım ozaman 18 yaşındaydık ve çok çocuktuk. ona göre ayrılmıştık aldattığında bana göre değildik.. çok ciddi bi konu değil aslında ..ama kadınız ya unutmadım ben :)yok ben yıllar önce aldattığı için sordum
psikolojide yansıtma diye bişey var durduk yere şüpheleniyosa sizden kendisinde bişeyler olabilir kendisindeki bozukluğu size yansıtıyo olabilir yanianladım ozaman 18 yaşındaydık ve çok çocuktuk. ona göre ayrılmıştık aldattığında bana göre değildik.. çok ciddi bi konu değil aslında ..ama kadınız ya unutmadım ben :)
Aynen. Ve cocugunuza da yazik.Onun yaninda konusulmuyor degil mi? Ustelik cocugunuz varken soyluyor.Cok onur kirici. Esinizle sakin konusun boyle gitmez diyin. Sonra insan ayni yerde yasamaktan bile sogur . Cocugunuzu soyleyin. Anlamasi sart.aynen öyle dilin kemiği yok derler ama en azından ne kadar kırıcı bişey söylediğinin farkına varması lazım.. ben çocuğunun annesiyim ..
sabah alarm çalınca kızdı uyandığı için.. bana bisürü zırvaladı..bende keyfime mi kalkıyorum sbahın köründe.. işe gidicemanki evi geçindirebilcen dedim... ( biraz fazla harcma yapıyor kendi hobilerine ) ne biçim konuşuyosun falandan girdik bu konudan çıktık..
acaba bana mı inat yapıyor bu dediklerim yüzünden ...
bana kalirsa once konus sonra ona gore koy tavrini. Cunki eger ki disaridan birileri dolduruyorsa daha da buyur kavgaaynen öyle yapıcam yoksa çözülmicek konuşmadan ama önce tavrımı koymam lazım net.. valla 10 gün sonra 5 evlilik yıldönümümüz nelerle uğraşıyorum işe bak ya...
ara ara yapıyor sürekli değil çok uzatmadan bişey söylüyor kapatıyor konuyu.. şuan konuşmuyorum bakalım ne kadar sürecek.. çok kırgınım ama onun umrunda bile değil..içimde kocaman bi boşluk var sanki..yeni evlisiniz sandım. yeni evliyken eşler malum çok kıskanç olabiliyor. tabi faklı olanlarda var elbet.
ben eşime koordinatları yazayım mı falan derdim. ama 1 yıl içinde bitti.
sizinki çok uzun sürmüş ki güvenmedim de demiş.
acaba bir psikologla birlikte konuşma yapsanız da nedenini öğrenseniz mi??
belki size açıkça söylemiyordur. eski bir yarası olabilir. yada seni yanlış anlamış olabilir falan filan. ama birbirinize bağırmadan çağırmadan.
konuyu halledip kapatın lütfen. böyle üstü açık kalırsa hep aynı noktaya gelirsiniz.ara ara yapıyor sürekli değil çok uzatmadan bişey söylüyor kapatıyor konuyu.. şuan konuşmuyorum bakalım ne kadar sürecek.. çok kırgınım ama onun umrunda bile değil..içimde kocaman bi boşluk var sanki..
konuyu halledip kapatın lütfen. böyle üstü açık kalırsa hep aynı noktaya gelirsiniz.
eşler birbirine sonsuz güvenmeli yoksa mutluluk zor olur yani.
kötü ama güvenin olmadığı noktada evlilikte biter.
ama her seferinde o bana bakıyor ben ona gülüyoruz hop konu kapıyor.. bu sefer böyle olmasını istemiyorum.. söylediği şeylerin ne kadar önemli olduğunu anlasın.. o zaten aramıyor bende aramıyorum.. bakalım kaç gün sürecek böyle..konuyu halledip kapatın lütfen. böyle üstü açık kalırsa hep aynı noktaya gelirsiniz.
eşler birbirine sonsuz güvenmeli yoksa mutluluk zor olur yani.
kötü ama güvenin olmadığı noktada evlilikte biter.
benden daha alımlı bakımlıdır.. ben çocuktan deli divane gibiyim..Bende de şöyle bir şey oluştu: Siz gösterişli, alımlı bir bayansınız, dikkat çekiyorsunuz. Eşinizde o kadar çekici biri değilse, kendi kendine kompleks yapmış,bu konuyu takıntı haline getirmiştir. Böyle bir durum yoksa durup dururken şüphelenmesi için sizin bilmediğiniz bir olay yaşamıştır yada şahit olmuştur. Kısacası sorun var, bir uzmana danışıp yardım alın. Eşinizi götüremessenizde sizin nasıl davranmanız gerektiği konusunda. Kolay gelsin.
ha yani bide bişey söylüyosun mantık zeka kat içine dimi. beni sabahın köründe biri arasa telefonun bas bas bağırıyor gizlemem mi.. akla bak akla..aslında kimse kimseye sonsuz güvenmez...
ama hastalık bu kadarı...
ha yani bide bişey söylüyosun mantık zeka kat içine dimi. beni sabahın köründe biri arasa telefonun bas bas bağırıyor gizlemem mi.. akla bak akla..
eşime tabi..tepkin kime...