eşim bana hakaret ederek ayrılma kararı aldığını söylüyor ne yapmalıyım

bence kizginlikla söylemisdir

2 gün gecsin bak nasil özür mesajlari gelicek

cnm saol moral oluyo böyle mesajlar ..umarım öyle olur..hani şımarmayacağını bilsem gurur murur yapmam ararım ama yanlış olur gibime geliyor sonuçta çok kırıcı bi mesaj attı konu ne olursa olsun böyle yapmamalıydı..gerçekten çok kırgınım..kafamda pek çok şeyi sorguluyorum hersey düzelse bile bu bi iz bırakacak bende o kesin..

sakin mesaji atan ilk sen olma sessizce bekle erkekler cabuk simarir esimden biliyorum

ilk agir kavganizmi

sakin mesaji atan ilk sen olma sessizce bekle erkekler cabuk simarir esimden biliyorum

ilk agir kavganizmi

daha ağır kavgalarımız oldu ama eğer uzaktaysa hiç böyle büyük laflar edip sonra da bunca saat aramadığı olmamıştı..hep bi kaç saat içinde arardı..dün gece telefonu açmamama sinirlendi sanırım ben tek kalıyorum birde evde yalnızım meraklanmıştır ama o mesajın üstüne çok sinirlenmiştim konuşsam iyi konuşmayacaktım bende açmadım

demekki cok sinirlenmis siniri gecince ariyacagini düsünüyorum

bu uzaklik cokmu sürecek ?

uzaklik olunca kavgalarda cok oluyor özlemden olusuyor galiba

2 ay daha sabir

evt canım..yurt dışına çıkmasını hiç istemiyorum ama iş olayına da karışamıyor insan ..evlendikten sonra ayrı kalmak çok daha zor zaten insan boşluğa düşüyo..

evt canım..yurt dışına çıkmasını hiç istemiyorum ama iş olayına da karışamıyor insan ..evlendikten sonra ayrı kalmak çok daha zor zaten insan boşluğa düşüyo..

ekmek parasi mecbur dedigin gibi

yarin ola hayir ola bekle bakalim belki 2 gün bile dayanamaz yarin arar

ekmek parasi mecbur dedigin gibi

yarin ola hayir ola bekle bakalim belki 2 gün bile dayanamaz yarin arar

inş cnm..ararsa da ne konuşcamı bilmiyorum..kesin suçlayıcı konuşur bende işler iyice çıkmaza girsin istemiyorum ..mesajına çok kırıldım bu kadar kolay mı bunları söylemek ben seni aldatmadım küçük düşürmedim böyle hoyrat davranmayı hak görüyorsan seni çok yanlış tanımışım diycem ..nasıl sence? fazla mı ayrıntılı

üzme tatlı canınıııı bak ben 5 yıllık evliyim daha yeni oturdu evliliğimiz.biz 1,5 aylık evliyken boşanmaya kalkmıştık :) sonra 7 . ayımızda gene dellendim ben bi kıskançlık krizlerim tuttu.akşam kavga etmiştik bana ağzına geleni saydı.çok kırılmıştım halada aklımda ama planım hazırdı sabah o işe gidince tası tarağı toplayıp evi terkedicektim :) sabah teli kapattım.aldım valizimi kapıda yakalandım tabi :) sarılmalar pişmanlıklar falan filan.merak etme seni görünce dayanamıcaktır.hem daha çok yeni evliliğiniz saçma sapan şeylere dahaa çookk boşanmaya kalkarsınız.bence çok uzatma sen bi msj at bak herşey düzelir

saol cnm evt evliliğin ilk yılları hep zor derler..bakalım başarabilcekmiyim senin gibi bu zorlu süreçlerde ayakta kalabilmeyi.ben atmasam daha iyi diye düşünüyorum çünkü benim ki çok şımardı son dönem iyice kendini bulunmaz hint kuması sanacak..o kafam çok karışık sevgiliyken ne rahatmış dert yok tasa yokmuş vallahi..

önce biraz bekle canim ondan mesaj gelmezse yazarsin
ama dayanamam diyorsan yaz ama daha baska yaz :)

önce biraz bekle canim ondan mesaj gelmezse yazarsin
ama dayanamam diyorsan yaz ama daha baska yaz :)

yok cnm zaten bunları yazmıycam o arar ve beni suçlamaya devam ederse söyliycem yoksa mesaj olarak atmıycam..ilk adımı atmayı düşünmüyorum şuan..ama süreç çok uzarsa bi adım atarım baktım olmuyo gerisi allah kerim diycem..ben onu böyle seviyorken böyle gidebiliyorsa yapacak başka birşeyim yok gururumu ayaklar altına alırsam hersey çok mu düzelecek sanki yıpranan ben olucam

aman dikkat et görmesin ..benimki de görse hır çıkar..evt cnm abileri evlenirse kadına yeni uğraşlar çıkar. dikkatler tümüyle senin üzerindedir şimdi..

erkeklerin aile düşkünlüğü yuva bile yıkıyo uzak durun derim ailenize okadar sokmayın kaynana kayınpeder falan arkadaşında dediği gibi mesafe olmalı siz ayrı bi ailesiniz artık kabile hayatı yaşamaya gerek yok. konu sahibi arkadaşım bencede arama sessiz kal o zaten sakinleşince arayıp konuşmak isteyecek biraz durulmasını bekle kendinide üzme

aynen ilk adimi atma bekle bakalim ama ben esin dayanamaz arar diyorum

konunu takip etcegim umarim güzel haberlerle gelirsin yarin

evt cnm haklısın kayınvalideler insanı el kızı olarak görüyor benimseyemiyor kıskanıyorlar yaptığımız hersey batıyor anlayış sıfır..tabi bunun istisnaları da vardır onlara birşey diyemem ama geneli böyle malesef ..bunu eşlerimize kanıtlarıyla anlatmak işe yarıyor ztaen zmanla görüyorlar ard niyeti..
cnm diğer konuda bende sessiz kalmalıyım diye düşünüyorum ama bakalım ayaracakmı bunu merakediyorum hakikaten..

aynen ilk adimi atma bekle bakalim ama ben esin dayanamaz arar diyorum

konunu takip etcegim umarim güzel haberlerle gelirsin yarin

saol attım teşekküederim yorumların ve ilgin için..umarım iyi haberlerle gelirim..ilk işim buraya yazmak olucak iyi yada kötü ne olursa artık

sevgiliyken iyi oluyo çünkü biz elimizde telefon aramalarını bekliyoruz:)peşlerine düşmüyoruz adamlara gizemli geliyoruz.bak benimki hala kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo.sanki sokakta birsürü kadın onu bekliyo havaları bigörsen.ama umrumda değil.evlenince kendimize güvenimizi kaybediyoruz resmen.ben atlattım.tabiki arada gene tartışmalarımız oluyo ama ben odama gidip hüngürsümük ağlamıyorum artık.sende üzme kendini erkekler bizim kadar düşünceli değiller malesef çok kolay kırabiliyolar.çokta kolay unutuyolar yaptıklarını.seninkide unutacak ve sen her hatırladığında bide hatırladın diye azar işitcen :)

ay evt cnm aynı şeyler varya okudukça kendimi buldum resmen..aynı havalr benimkindede var..ben ağlayıp zırlatım malesef bu huyumu hiç sevmiyorum. ama bu olayda ağlamıycam diye kendi kendime söz verdim tabi ona karşı ..yoksa bugün batırdığım kağıt peçetelerin hatti hesabı yok..:)ah ah biz bayanlar neden böyle duygusalız..gideriz bi de odunları severiz..

her erkek odundur bebeğim.biz kırmamaya çalışıyoruz sonrada asıl söylemek istediğimizi anlatmayı beceremiyoruz.ama kocalar öyle değil danguldungul söyleyiveriyolar bianda.sen ağlama krizlerine girincede tedaviye ihtiyacın olduğuna karar veriyolar :) bunda bukadar ağlayacak nevar hastamısın sen git tedavini ol dediğini bilirim kocamın.ama bi sarılsa hiçbişey söylemesine gerekte yok.ama nerdeeeee öküz bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…