ah cnm ne güzel yapmışsın..uyandığımda aklıma ilk o geldi nasıl bu hale geldik dedim kendi kendime..aslında bunların temelinde benim ona fazlaca değer vermem yatıyor..zaten geçenlerde adam bana resmen sen beni bırakamazsın ki dedi..bu kavgadan önce tabi..adam daha ne desin..ben kendim yarattım bu durumu..ama bu defa kolay olmayacak gerçekten seven insan bu tarz şeyler yüzünden çekip gitmez.yanlış mıyım?
aynen banada beni bırakamazsın dedi zamanında.ama ben ona bırakabileceğimi gösterdim.en son geçtiğimiz yaz çok kötü tartıştık.çok önemli sebeplerde yok ortada ve 1 çocuğumuz var.bana bikaç laf etti içimi acıttı bigün bu evliliğin biteceğini sadece sabrettiğimi söyledim.gidersen git dedi ve gittim.hemde ailemle tatile gittim:)ordanda aradım dönüşte eve gelmicemi.hiçbişeyde istemediğimi söyledim.telefonlarına bidahada cvp vermedim.tabi bu tutuşmuş.dönüşümüze 1 hafta kala geldi yanımıza.5 yıllık evliyiz.ilk defa bukadar uzun zaman geçirdik birlikte.hiçbişey olmamış gibi davranmalar falan.sonra evimize geldik tabi:)ogünler geçiyo ama söylenen sözler hep aklımdaartık onunla ilgilenmiyorum eskisi gibi üstüne düşmüyorum.kendimle ve çocuğumla ilgileniyorum.buseferde sen benimle ilgilenmiyosun diyo.kıymet bilseydin ilgilenirdim diyorum:) çok tartışma olan olan evliliklere bakıyorum genelde aynı birlikte zaman geçirmemek.oyüzden dedim kendine oyalanacak bişeyler bul.spora git.kursa git.arkadaşına git.kitap oku.film arşivi yap kendine.bolbol film izle mesela acayip iyi geliyo :)sadece kocanı düşünme bebeğim.hayat çok güzel.bak ben 4 yıl eve kapattım kendimide noldu ?madalyamı taktılar :)
cnm ne kadar güzel ve mantıklı davranmışsın..yazdıkların zmanında ne kadar etkilendiğini gösteriyor..bu erkekler bize gereksiz yere acı çektirmekten zevk alıyorlar zaten..bi yandan şikayet ediyolar bi yandan hoşlarına gidiyo aşırı ilgi alaka..kendilerine gelince bencilce hareket etmekten geri kalmıyolar..beilmiyorum benim ki akıllanırmı çünkü aşırı derecede inat..ben tatile gitmeye kalksam soluğu mahkemede alırız gibime geliyor..bak ben ne kadar korkuyorum dimi onu kaybetmekten..belki de bu yüzden bu kadar şımardı..böyle şeyler yapmak mı lazım bilemedim..ama sana çok özendim..
böyle şeyler yap demiyorum sana aslada demem.benim ozaman gitmem gerekiyodu.çünkü artık çıldırmak üzereydim.benim sana tek söylemek istediğim şey kendini önemse lütfen.ben bunu yeni idraak ettim.sen kendini önemsemezsen başkası hiç önemsemez.bu kocanda olsa böyle canım.kendine saygı duyulmasını istiyosan öyle hüngürsümük ağlamıcan.benimki öyleydi ben ağladıkça dahada üzerdi sonrada hastasın sen derdi.resmen dalga geçerdi.yaa anamız babamız bi laf söyleyince hırgür çıkarırken,elin oğlu canımızı çıkarıyo genede tek laf edemiyoruz neden ? kaybedicekmişim.yaaa zaten sen kararlı ol ezdirme kendini bi bak bidaha diyebiliyomu o lafları.bu devran malesef böyle dönüyo canım.karşındakine nekadar fırsat verirsen okadar üzülürsün
çok doğrusun cnmbenim..zaten bu zmana kadar aramadı inan içimdeki hüzün yerini sadece öfkeye bıraktı..artık bakmıyorum telefonlara ikidebir bakmayacamda..ztaen geçenlerde böyle yapmayalım biraz birbrimizin isteklerini dikkate alırım dedim sonrası bizim için iyi olmaz saygıyı kaybetmeyelim dedim..bana neolcak en kötü çok ağır bi şekilde kavga ederiz demişti..şu düşünceye bakarmısın ne kadar hastalıklı..birde bize diyorlar hastasınız diye..kavga falan etmiycem zaten ararsa..ağlayıp zırlamıycam da herhangibi insanla konuşur gibi konuşucam yüzeysel..herşeyin istediği an düzelmeyeceğini görsün bakalım..kaç gündür kendime kızıyorum..değer vere vere dğerimi sıfıra indirmişim..dediğin gibi arkadaşım..hayat sadece ondan ibaret değil..bunu görücek..gördüğü şeyden ne çıkaracağını o bilsin artık..ben ipin ucunu bıraktım..kaçma kovalamaca yok artık..
aynen arkadaşım hastalar.sana yemin ederim çocuğumuz doğdu eve geldik artık asla bırakamazsın beni dedi.yuhhh dedim ne düşünüyosun.tabiki değer vericen eşin o senin seviyosunda ama şımartmaya gerçekten gerek yok.tabi isttisna olan kocalarda var ama bizimkiler malesef odun.kocam kendini dört dörtlük sanıyo.her istediğimiz oluyomuş.yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızdaymış.bende bigün ona dedimki evet saol hiçbişeyimiz eksik değil.hiçbişeyde gözümüz kalmıyo ama sen benim ruhuma hitab etmiyosun biraz odunsun dedim:)çok bozuldu:) aynen canım aradığında sakın ağlama gayet ciddi konuş olayları çok önemsemiyomuş gibi davran bak seni nasıl alttan alıcak.bulmuş zayıf noktanı üstüne geliyo bilerek yapıyo aslında ayrılmak falan değil niyeti seni delirtmek sadece.ay eski günlerimi yaşadım bi an:)
kızlar halen aramadı..bende de garip bi hissizlik var..neden bilmiyorum..
çok kırıldığın için hissizlik vardır.buz gibi soğur insan normal bence halin.bukadar beklemek zorunda değilsin sende arayabilirsin konuşmak istiyosan
cnm aynen dediğin gibiyim..ama içimden gelmiyo aslında ne aramak ne konuşmak..sevgili olsak hiç düşünmezdim basardım tekmeyi ama evlilk başka bişey..ortada ciddi bi belirsizlik var o işte rahatsız eden..bugün annemle konuştum ilk defa o da olumsuz düşünmeye başladı..baktın gördün durum ciddi gelirsin biz senin herzman yanında oluruz dedi..böyle işte onları üzmekten dolayı mutsuzum ama yapack bişeyim yok..
keşke anlatmasaydın annene belkide boşuna üzdün kadını.bilmiyoruzki ne olacağını.eşin yurt dışında peki sen kayınvaldenlemi kalıyosun ? bikaç gün kendi ailenle zaman geçir sanada iyi gelir.emin ol senin taktığın kadar takmıyodur.sadece kavga ettik diye düşünüyodur.çok dallanıp budaklanmasın aceleci davranma daha dur dün 1 bugün 2 canım benim inanki senin yaşadıklarını bende yaşadım bak 5 yılımız bitti.boşanmak öyle kolay değil.heleki seni bukadar kıskanan bi adam hemen bırakabilirmi yahuuuu :)
emily nasilsin umarim iyisindir
cnm benim saol iyi olmaya çalışıyorum ama hayatın sonu değil yani..hayat bazen böyle oyunlar oynuyor insana..bu durumdan da başım dik bi şekilde çıkmaya çabalıycam her ne olursa olsun..ahet olasılığa alıştırmaya çalışıyorum kendimi..
evet bazen istemediz olaylar yasariz hayatimizda ama gecer gider yasadiklarimizi unuturuz
evliliktede bazen böyle istenmedik seyler yasayabiliyoruz ama senin olayinin sonu mutlu son olucak
cnm bilmiyorum şuan kırgın olduğum için mi umursamıyorum ama kendisi kaybeder diyorum..zaman geçtikçe üzülür müyüm kahrolur muyum şuan kestirmek zor ama seven insan duramamz bir şekilde arar..1 defada olsa en son arayan benim yani..o nedenle içim rahat..top onda artık kendi düşünsün..yanlız birde ailesi onu çok etkiliyor ..az önce baktım hattını benim üzerime yapmıştı yurt dışında olduğu için dakikalarımıza bakmak gerekiyordu..kavga ettiken sonra çnce annesiyle sonra kardeşiyle görüşmüş bana o mesajı atmadan önce tabi..ondan sonra beni aramış bn cevap vermemştim sonrasında o mesajı atmıştı ..az önce gördüm vodofone onlineden ..erkek kardeşiyle konuşmuş sanırım bu mesajı atmasında etkili oldu çünkü eşlim ailesinin etkisinde kalan biri..onlarlada anlaşamıyorum zaten bunu olması çok doğal..şimdi yavaş yavaş anlamaya başladım bazı şeyleri
kimsenin günahini almak istemem ama onlarda arama sorma burnu sürtülsün diyorlardir,erkek anneleri ogullarini cok simartiyorlar birde biz simartmayalim ,kacan kovalaniyor gercekten
bence esin arar oda simdi gurur yapiyordur yada dedigim gibi ailesi fisekliyordur
biraz dur bekle bakalim umarim sevginiz galip gelir
cnm aslında ben hiç bı kadar dayanamazdım kendime şasıyorum içimden aramak dahi gelmiyor..sanırım iyice yorulmusum..onu hala çok seviyorum ama hayart böyle stres içinde geçermi diye de sormaktan kendimi alamıyorum..ailesinden açıkça nefret ediyorum onlarda benden tabi zaten görüşmeme kararı aldım bu kış..kadın bunu boşa demiş eşime biz bir buçuk yıllık evliyiz ama önce nikahınız oldu yazın evlendik ailesi istanbuldaydı biz izmirdeyiz ..anca kışın gelebildiler bize..evimizi görünce kadın dellendi kıskançlık krizlerine girdi resmen..bizdeyken olay çıkardı bu kadını boşa falan dedi zaten sinir hastası bi insan duvarları yumruklar kocasının arkasından bıçakla koştururmuş sonra öğrendim bunları..ama çokgeç oldu..kesin olar fişekliyorlar da o da gaza gelmesin dşymi koskoca adam
cnm aslında ben hiç bı kadar dayanamazdım kendime şasıyorum içimden aramak dahi gelmiyor..sanırım iyice yorulmusum..onu hala çok seviyorum ama hayart böyle stres içinde geçermi diye de sormaktan kendimi alamıyorum..ailesinden açıkça nefret ediyorum onlarda benden tabi zaten görüşmeme kararı aldım bu kış..kadın bunu boşa demiş eşime biz bir buçuk yıllık evliyiz ama önce nikahınız oldu yazın evlendik ailesi istanbuldaydı biz izmirdeyiz ..anca kışın gelebildiler bize..evimizi görünce kadın dellendi kıskançlık krizlerine girdi resmen..bizdeyken olay çıkardı bu kadını boşa falan dedi zaten sinir hastası bi insan duvarları yumruklar kocasının arkasından bıçakla koştururmuş sonra öğrendim bunları..ama çokgeç oldu..kesin olar fişekliyorlar da o da gaza gelmesin dşymi koskoca adam
arayan ilk adimi atan taraf hep sen olduysan yormusdur elbet birde gururun belli bir zamandan sonra el vermiyor
seni üzen insanlarla görüsmeme karari alman en dogrusu olmus bende öyle yapiyorum kimse icin beynimi kendimi yipratamam
esinin annesi gercekten kiskancmis ,bosa ne demek ya bunu nasil der bu hakki kendinde nasil görebilir
esin belki bastan onlarin gazina gelebilir ama özlem bastirdikca hic bisey etkilemez,simdi esinde sasiyordur sana hayret beni nasil aramiyor beni aramadan duramazdi diye düsünmüyor degildir :) erkeklere bazen böyle dersler vermek iyidir[/QUOTE
cnm çok saol ya bana çok iyi geldi bu forum..aklı başında mantıklı insanlarla ileşim içinde olmak kesinlikle çok rahatlatıcı..bir de tarafsız olunca tadından yenmiyor hiç..umarm öyle düşünüyordur çünkü kaybetme korkusu hiç yaşatmadım ona..bu da benim ayıbım..ne geldiyse bundan geldi başıma..oysa istesem çışgına çevirirdim onu ama erkekler hakettiklerin dğerin fazladsnı kaldıramıyolar bunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?