eşim bana hakaret ederek ayrılma kararı aldığını söylüyor ne yapmalıyım

yok artık bu kadar da olmaz benimkinde de aynı tripler aynı sözler..ne kadar benzeşiyormusuz.kendileri çok normallermiş gibi birde bizi böyle kırılgan yapan onlar değilmiş gibi hemen bütün sorumluluğu bize yükleyiveriyorlar..toplumda bunu dayatıyor..çile çeken hep kadındır..yuvayı dişi kuş yapar falan..adamlar baştan sorumluluktan bi haber geliyorlar

işte bizim hatamız ben bunu yeni anladım malesef.gün içinde arıyoruz.akşam eve gelince bişey sormasına fırsat vermeden herşeyi anlatıveriyoruz :)yani ben öyleydim.hiçbi gizemimiz çekiciliğimiz kalmıyo.aslında onunla bişeyler paylaşmaya çalışıyoruz ama kocaya göre çok konuşuyo oluyoruz.malesef buda hiçbizaman değişmicek.oyüzden ben kendimi değiştirdim.inan daha kıymetliyim.ve bana artık eskisi gibi laflar sayamıyo.sende eşinle aran düzeldiği zaman kendi davranışlarını değiştir.çünkü bu adamlar bizi hiçbizaman anlamıcak ve hep ruh hastası olduğumuzu düşünecekler.boşver at kendini gezmelere tozmalara arkadaşlarınla zaman geçir.dünya kocanın etrafında dönmüyo :)

çok haklısın cnm..yaranamıyosun da zaten..ben hep dikkatliyimdir aman kıskanmasın aman yanlış anlamasın diye sosyal hayat falan kalmadı gibi birşey ama o hiç tınmaz..belkide biraz merakettirmek lazım ama benim ki çok hırçınlaşıyor bana zindan ediyor kısakndığında..böylede bi çifte standart var yani..annem bile sen kıskandırma iyi olmaz diyebiliyosa onların bu kadar şımarması tuhaf olmasa gerek..

benimkide kıskanç.nerde olduğumdan haberi olucak :) zaten söylerim görüştüğüm insanlarıda bilir gittiğim yerleride.teyzemle avm ye gittim yürüyen merdivenlerden ben inerken o çıkıyodu:) kontrole gelmiş belli.ama öyle demiyo tabi boşluk olmuş bi yanıma uğramak istemis.evdeyken aramayan sormayan adam iş saati avm de :)

sinirle söylemiştir hemen kestirip atmak kolay değil ama erkekler biraz daha fevri oluyorlar sinirlenince..

çok iyiymiş ya..sen çözmüşsün olayı..darısı benim başıma..benim odun düzelcek mi bakalım..aslında o benden daha kıskançtır bile diyebilirm ama ona fırsat kalmıyo benden sürekli ne yaptığımı biliyo zaten niye meraketsinn.dur bakalım birde böylesini deniycem..tabi düzelirsek..

sinirle söylemiştir hemen kestirip atmak kolay değil ama erkekler biraz daha fevri oluyorlar sinirlenince..

umarım öyledir cnm ama öyle olsa bile kırıldım gerçekten hani böyle üzüntülerin izi kolay silinmiyor malesef..bakalım zman ne göstericek

zamanla bu kıskançlıklarda geçiyo.benim olduğum yere gelirdi çünkü ne giydiğimi merak ederdi.kıyafetime çok karışırda :) zaten açık saçık giyinen biri değilim ama genede takardı.zamanla herşey düzene giriyo merak etme düzelirsiniz tabi telefonda tartışıp yuvamı yıkılır :) yarın görüşürüz canım iyi gecelerr

saol cnm ilgin alakan için çok teşekkürederim..iyi geceler..

kız aynen valla bende senin gibi takmıyorum artık ohhhh kafam rahat

Tartışma anında ,kızgınlıkla kimi zaman ilerde pişman olacağımız ya da söylemek istemediğimiz şeyler söyleyebiliyoruz.Buraya kadar normal.Bana göre asıl anormal olan ne olursa olsun hakaret etmeler,saygısız davranışlar.Telefonu eşinin suratına kapatmak,sevdiğine bela okumak.
Kusura bakmayın ama ilişki içerisinde bunlar olmamalı.Ne olursa olsun sınır aşılmamalı.Aksi taktirde ilerde telafisi mümkün olmayan sözler,davranışlarla karşılaşmak kaçınılmaz oluyor.
Bence öncelikle size daha özenli davranması konusunda eşinizle konuşmalısınız.Yoksa evi sizin üzerinize veya kendi üzerine yapması bişey ifade etmiyor.Evlilik süresince edinilen mallar kimin adına olduğuna bakılmaksızın ortak zaten.

ben zaten bu aile mevzusu ileride boşanma nedenimiz olabilir diye düşünüyorum haklısın arkadaşım.kayınvalidemde sorun yok.benım görümcem ve abileri.bi an önce evlensinler rahatliyim bende ya :)

ben bahsettiğim kavgamda bağırmaktan apartmanı ayağı kaldırdım hem bağırdım hem ağladım ilk kavgamızdı .artık ne kadar dolmuşşam 7 ayda :) iyimi ettim hyr ama krize girmişim.eşim daha sakindi sağolsun .sonuçta birisi sinirliyse diğeri susmalıki kavga büyümemeli

kız aynen valla bende senin gibi takmıyorum artık ohhhh kafam rahat

aynen öyle baktım ben taktıkça ilgilendikçe egosu tavan yapıyo kendini vazgeçilmez zannediyo bide beni küçümser tavırları yokmu HIRRRR :)valla bendende 1 tane daha yok dünyada.hem böyle davranınca daha kıymetli oluyosun.yazık olmuş ağlamaktan boğazımın ağrıdığı günlere :)

kızlar mrb..dünden bu yana herhangibir gelişme olmadı..ne o aradı ne ben..sessizliğimiz sürüyo..bakalım nereye kadar..

ah cnm ne güzel yapmışsın..uyandığımda aklıma ilk o geldi nasıl bu hale geldik dedim kendi kendime..aslında bunların temelinde benim ona fazlaca değer vermem yatıyor..zaten geçenlerde adam bana resmen sen beni bırakamazsın ki dedi..bu kavgadan önce tabi..adam daha ne desin..ben kendim yarattım bu durumu..ama bu defa kolay olmayacak gerçekten seven insan bu tarz şeyler yüzünden çekip gitmez.yanlış mıyım?

evt cnm haklısın saygı yitirilmeli..çünkü bu alışkanlık haline dönüştüğünde artık huzur muzur kalmıyor..sevgi eksilmeye başlıyor malesef..boşuna dememişler sevgi saygı hoşgörü diye..
ev konusuna gelince..evt ondan haberim var ama eşim aynı zmanda ev için tüm birikimini benim üstüme yapmıştı..ben o parayı eritsem ne hak iddia edebilir ama ben hayatta yapmam o ayrı konu..yani o konuda çok iyidir bana da güvenir..

evt cnm malesef bende yaşadım buna benzer bu durum ..insan kendine hakim olamıyor beklemediği tepkiler alınca..

kız nldu neden tartıştınız

cnm canm sürekli işine odaklanması eskiye nazaran daha ilgisiz olması bunlar beni doldurdu..bi sabah aradım sen bana günadın iyi gecelr falan bile demez oldun..eskiden bunları yapmadan duramazdın değiştin falan dedim.. bu yanlış değerlendiriyosun madem istiyorsun bundan sonra dikkat ederim dedi 1 2 gün dikkat etti sonra yine aynı şekilde umarsızlıkları devam etti..sdace kendi istediği zman konuşmak istiyo..işim var bahaneleri falan bi insan 24 saat çalışamaz ya..yatmadan önce telefonu kapatır mesela uykusu bölünmesin diye..sen uzaktasın dikkat et bunlara dimi..ben yapsam kıyamet kopar..bu tip şeyelri konuşurken patladı işte yeter artık diye..sonrası malum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…