- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Benim çalışmam çok zor malesef iş yok 2 yıldır bakıyorum. Umudum kalmadı.Nasıl başlarsa öyle gider mantığı işte alışmasın derdir
Yalnız şehir dışı tatili şuan aşabilir sizi
Bence haftada bir dışarda yemekle başlayın
Hem madem parasından haberin yok
Sende çalışmaya başlayınca para hesabı verme
ailenden görmemişsin ama aileden zengin gibi davranıyorsunMerhaba arkadaşlar hemen gireyim konuya. Eşimle bir sorunumuzu yazayım kim haklı siz söyleyin. Her bayan gibi ben de gezmeyi seviyorum ve esimi sıkıştırıyorum. Borçlarımız var yeni evliyiz ya borçları bahane ediyor ki buna eyvallah. Yada söylediği şu, sen önceden gezmiyodun ki gezsen benden de istemekte haklısın. Yani senin hakkın yok mu demek istiyo anlamıyorum? Evlilik öncesi evet gezmiyodum ailemin durumu pek iyi değildi bende okuyodum meslek yok bişey yok neyle nereye gideyim? Bu konuya çok düşüp eşime kinlenmek istemiyorum ama sizce haksızlık mı yapıyo bana? Aksine eşim gitsin görsün diye çabalaması gerekmez mi? Bu arada her şeyi imkanlarımız dahilinde istiyorum tutup tek maaşla ev geçindiren insana yurtdışına götür beni demiyorum ki zaten iş arıyorum.
Bide ödediği krediler var ama ben bilmiyorum neyi ödediğini neye harcadıgını. Beni karıştırmıyo sorunca cevap vermiyo.
konu sahibi 2 ayda bir şehir dışı seyehat istiyormuşGezmeyi çok severim eşim de sever bizim için gezmek illa para harcamak değildir.
Bu devirde kimin borcu yok yada kim kredi ödemiyor ki?
İllaki para harcadığımız gezmelerde var dışarıda yemek kahvaltı sinema gibi.
Ama hiç masrafsız gezmelerimizde çoktur eşimde çocuklarımda bundan çok keyif alır tabi ben de
Dışarıda eşimle yürüyüşe çıkarız.
Bisikletlerimiz var 4-5 kilometre bu şekilde gezeriz.
Kordonda çay içeriz olmadı mı
evde termosa çay yaparım yada sıcak su kahve alırız sırt çantamıza deniz kenarında içeriz.
Ormanda yürüyüş yaparız.
Evde sandviç yaparım meyve hazırlarım denize gideriz.
Bunların hiç biride masraflı olmaz bir çok örneğim var sizde şimdilik bunun gibi şeyler yapabilirsiniz.
Bende sanmistimki cikip bir yuruyelim olmadi bur sinema yada oturur bir kahve iceriz biryerle falan istiyor... Ama piremsesimiz sehir disi tatiller pesindeymis, haberi yok tabi en ucuza gitsen 1500 den asagi patlamaz, kredi borcu olana hic bu soylenirmi, vicdansizlik.ailenden görmemişsin ama aileden zengin gibi davranıyorsun
tek maasla evi gecındıren ve kredi borcları olan adamın halinden anlamalısınız
eşin cevabını iyi vermiş
yurtdısı ıstemıyorum demişsin ama yurt içinde de gezmek artık çşok ucuz birsey değil
gezmekten kastın ne nerelere gitmek istıyorsun mesela
parası olmayan adamla çıkıp sahilde dolasıp bir kahve içmek mi?
yoksa haftasonları farklı şehirlere gidip yeni yerler görmek mi
malesef öyleBende sanmistimki cikip bir yuruyelim olmadi bur sinema yada oturur bir kahve iceriz biryerle falan istiyor... Ama piremsesimiz sehir disi tatiller pesindeymis, haberi yok tabi en ucuza gitsen 1500 den asagi patlamaz, kredi borcu olana hic bu soylenirmi, vicdansizlik.
Hemende kinlenir sogurlar. Ya insan esim dedigi kisiye bu yuzden kinlenirmi? Ne aci bir dusunce bu...
Canım esin sana şunu demek istemiş; ben senin hayat standardini düşürmüyorum, daha önce neyi gordun de şehir şehir gezmeyi çok seviyorum diyorsun demiş.Tek harcama kaleminiz gezmek olsa neyse....cikin yürüyüşe ,al eline termosu ser yere ortunu,hazirladigin sandevici açık havada yiyin...böylede güzel inan.Bence seveceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?