Esim bana ilk Gunden Tasarruflu diyor

Önlisans mezunu nasıl akademisyen oluyo yahu
Belki gerçekte nişanlı da yoktur ortada? Hayali mi yorumladık hepimiz. Sevgili; AdAm_OLaCaK_KIZ hepimiz yanlış, br şeyler bildiği için kazık yemiş, kafası çalışmayan kimseleriz lütfen bu kendisine nur inmiş akıl küpü hanımefendiyi sorgulamayın. Biz kimiz?

Buraya derdimi paylaşmak için bi şeyler yazdm herkes saygısızca konuştu önyargılı davrandı yazık be.

Daha nisanliyken balayinda gidilecek tatilde kullanılacak havlunun hesabının yapılması tasarruf değil cimriliktir Daha şimdiden buna bir dur demezseniz ilerleyen zamanda çok fazla kisitlamayla karşılaşabilirsiniz

dilseviyem iyiydi ortalamamda yyüksek olunca bi tanidgmz vesilesiyle basladm ( kesin buna bi şey dersiniz siz :/ )

Tanıdığı olan akademisyen oluyo yani hmmm

Bir de ateşli hastalık ya da psikiyatri öykün var mı deli deli gülmelerin var Allah etmeye

Falancanın gelini kp inden para istiyo diye ona özenen bir kızsın, ondan para almaya utanmıcan da kv havlusu mu battı, adam haklı kendisi ceyiz yapmamış milletin parasının hesabını yapıyo

Alınabilir. Sen de sizin evden al havluyu

canım sen başka bişeyle karıştırıyorsun sanırım, anketörlük filan mıydı senin iş?
çünkü araştırma görevlisi olabilmek için lisans mezunu olmak gerekiyor.

Havlu kisiye ozel bir malzemedir bana gore,nasil bir baskasinin dis fircasini kullanmiyorsam elalemin kullanilmis havlusunu da almam,yasadiginiz sehirde havlu alinabilecek yer yok mu onu da kimseden bekleme kendin al derim,ayrica elalemin geliniyle de kendinj kiyaslama,kpden para istemek kadar asagilayici bir davranis yok bence

Başkasının havlusunu kullanma olayına bu gözlerle bakıyorum.
Nişanlın cimri, sende kıskançsın bence.
Adam iki havlunun lafı yapmış sen tutup başka gelinin kayınpederinden para almasını övüyorsun
Ben bu yaşımda kendi babamdan para alamam utanırım.
22 yaşında evlenmeye karar vermişseniz kendi ayaklarınız üzerinde de duracaksınız.
Evcilik gibi evleniliyor,1 yıl sonra çocuk 3 yıl sonra boşanma

bu arada
Öğretim görevlilerinin atanması ile ilgili YÖK'ün sitesindeki yönetmeliğe baktığımızda şu ibare var:

"ön lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanları ile ilgili iki yıl tecrübeli olmak."

kısaca ön lisans mezunları asla öğretim üyesi olamaz

Niye uğraştın ki?
Sitenin yarısı öğretim görevlisi zaten :))
İki kişiden üçü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…