- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
- 123
Belki gerçekte nişanlı da yoktur ortada? Hayali mi yorumladık hepimiz. Sevgili;Önlisans mezunu nasıl akademisyen oluyo yahu
Önlisans mezunu nasıl akademisyen oluyo açıklama gelmezse kibliyorum
bence ileri görüşlü. kışın işleri kötü olucağını düşünüyor. bence ilk seneyi onun istediği gibi geçir. bi sene senin bi sene onun dedigi olsun :)
dilseviyem iyiydi ortalamamda yyüksek olunca bi tanidgmz vesilesiyle basladm ( kesin buna bi şey dersiniz siz :/ )
Alınabilir. Sen de sizin evden al havluyuSelam kızlar..
Nisanligimi 1 ay snra düğünüm var. Nisanlimla balayini falan konuşurken alacaklarmz var havlu krem hasema dedim hasema krem alırız havluyu annemlerden alırız onlarda var dedi. Bende seneye bi daha llazım olacak her sene onlardan mi alacaz dedim yok seneye alırız kendimize dedi. Kışin islermz pek olmaz ilk günden fazla harcama yapma tasarruflu ol.biraz dedi. Bende gelinim ben daha ilk günden öyle denir mi dedimnişanlim biraz gerçekçi de sizce boyle demesi dogru mu ? Bizim bi komsumuzun gelini var daha evleneli bir ay olmadan kayinpedernden para istiyor kiyafet yada evine bi sey almak icin.
Ne fakeyi ya önceki actgm konulardan diyck olursanız önlisans mezunuyum araştırma görevlisi olarak calistm zaten su an çalışmıyorm orayada belirtmek istedm ustime iyilk sağlık hiç böyle şeylere karşılaşmamıştm
Önlisans mezunu nasıl akademisyen oluyo yahu
Niye uğraştın ki?bu arada
Öğretim görevlilerinin atanması ile ilgili YÖK'ün sitesindeki yönetmeliğe baktığımızda şu ibare var:
"ön lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanları ile ilgili iki yıl tecrübeli olmak."
kısaca ön lisans mezunları asla öğretim üyesi olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?