- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
Galeyana gelmeyin kızlar dedim ya iş konusu hikaye fake gülün geçin. :)
O değil de ben doktoradan tükendim be abla nolacak halim?
Ayni durumdayim. Kacinci seneniz?
Benim 4. Senem bitti 5e baslayacagim ve araya bir cocuk soktugum(hamile kaldigim icin daha dogrusu) icin yeterliligi gectigimiz donem gectim. Daha da cok var ruh halim ayni bu emoji
Tamam burası Türkiye,ama o kadar da değil yani.dilseviyem iyiydi ortalamamda yyüksek olunca bi tanidgmz vesilesiyle basladm ( kesin buna bi şey dersiniz siz :/ )
Ayni durumdayim. Kacinci seneniz?
Benim 4. Senem bitti 5e baslayacagim ve araya bir cocuk soktugum(hamile kaldigim icin daha dogrusu) icin yeterliligi gectigimiz donem gectim. Daha da cok var ruh halim ayni bu emoji
Pfffff 3.ü bitirdim ama bu yıl ziyan geçti. Gelecek yıl mezun olmak niyetindeydim ama ziyanım
Böyle şeyler yazmayın ya ben daha teze başlamadım bile ama tükendim şimdiden...
Havlu??? Senin ceyizin yokmu?? Ayrica havlu nkdr sanki. Cimri insani hicc sevmem nefret ederim
Önlisans mezunu araştırma gorevlisi olamaaaazzz!!!! Bakanlıga atanmadan once 1sene kadar a.gorevlisydim. Rektörlük kadrosu ile . Fake lik kokuyo burammmm burammmm.23 yaşındasınız
önlisans mezunusunuz
araştırma görevlisisiniz.
fake konulardan dilim yandığı için profil kontrol etmeden yazmam, bence profili bir elden geçirmek lazım.
ek olarak tasarruflu ol biraz demekte bir şey yok. siz adamın her lafından alınacaksanız işiniz zor.
Önlisans mezunu araştırma gorevlisi olamaaaazzz!!!! Bakanlıga atanmadan once 1sene kadar a.gorevlisydim. Rektörlük kadrosu ile . Fake lik kokuyo burammmm burammmm.
Bu neyin kafasini yasamis a.gorevlisiyim demis..acaba arastirma görevlisi ne biliyor mu arkadas ??Evet olmaz kesinlikle, torpille bile olmaz. Mahkemeye verirler süründürüp rezil ederler adamı.
Kimin adamı olursan ol.
ahahaha ben deeee:)) Ben y.lisansı bitirdim, doktorayı tırmalıyorum yine olmuyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?