Esim bana ilk Gunden Tasarruflu diyor

Galeyana gelmeyin kızlar dedim ya iş konusu hikaye fake gülün geçin. :)

O değil de ben doktoradan tükendim be abla nolacak halim?

Ayni durumdayim. Kacinci seneniz?
Benim 4. Senem bitti 5e baslayacagim ve araya bir cocuk soktugum(hamile kaldigim icin daha dogrusu) icin yeterliligi gectigimiz donem gectim. Daha da cok var ruh halim ayni bu emoji

Ayni durumdayim. Kacinci seneniz?
Benim 4. Senem bitti 5e baslayacagim ve araya bir cocuk soktugum(hamile kaldigim icin daha dogrusu) icin yeterliligi gectigimiz donem gectim. Daha da cok var ruh halim ayni bu emoji

Pfffff 3.ü bitirdim ama bu yıl ziyan geçti. Gelecek yıl mezun olmak niyetindeydim ama ziyanım

dilseviyem iyiydi ortalamamda yyüksek olunca bi tanidgmz vesilesiyle basladm ( kesin buna bi şey dersiniz siz :/ )
Tamam burası Türkiye,ama o kadar da değil yani.
Lisansı tamamlamadan yüksek lisans bile yapamazsın, değil ki ar.gör olacaksın

Konuya gelecek olursak henüz evlenmeden nasıl adamdan haşemana kadar isteyebiliyorsun?
Alıverseydin ar.gör. Maaşınla.

Konu nerde, silindi mi?

Edit: Evet silmiş konu sahibi, madem sileceksiniz neden konu açıp bizi yoruyorsunuz anlamıyorum.

Son düzenleme:
Ben balayına giderken havlu ve valizimi annemden almıştım. Tasarruflu mu oldum şimdi, kışın evlendiğim için bulmak zordu alıverdim ondan. Tasarruflu olmak da iyi bi şeydir ayrıca çeyizinize 5 liralık 2 plaj havlusu alabilirsiniz. Ekleyim, otele gidiyorsanız oteller zaten plaj ve havuz başında havlu veriyorlar benim gittiğim öyleydi yani boşa taşımışım dedim hatta

nişanlın gercekten tuhafmıs :) anneden havlumu ıstenır yokmu senın havlun tatlım?elaleme bakma sen kyınbabadan para ıstemekte neymıs kocan dururken tovbe tovbeee

Önlisans mezunu araştırma gorevlisi olamaaaazzz!!!! Bakanlıga atanmadan once 1sene kadar a.gorevlisydim. Rektörlük kadrosu ile . Fake lik kokuyo burammmm burammmm.

Önlisans mezunu araştırma gorevlisi olamaaaazzz!!!! Bakanlıga atanmadan once 1sene kadar a.gorevlisydim. Rektörlük kadrosu ile . Fake lik kokuyo burammmm burammmm.

Evet olmaz kesinlikle, torpille bile olmaz. Mahkemeye verirler süründürüp rezil ederler adamı.
Kimin adamı olursan ol.

Konu silmek yasak!
Yönetime bildiriyorum. .

Ayrıca cimri insanla ömür geçmez. .
Bi havlu kaç para ki Allah aşkına. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…