Esim bana ilk Gunden Tasarruflu diyor

konuyu silmiş ama 2ci mesajda alıntı var...
neyse konu sahibi konu silmek yasak ve ban sebebi. zaten bildirdim sildiğinizi. konunuz adminler tarafından geri gelecek.
Çok uzadı çünkü herkes haddinden fazla şeyler söyleyip gereksiz konuştu konu nerden nereye geldi. Konu sil seçeneği olmadigu için yaptım. Ayrıca neden bildiriyorsnz ki ben buraya derdimi dökmek istedm nerelere geldi konu ya

neden bildiriyorum. çünkü bu bölümün editörü olduğum için görevimi yapıyorum

Derdini dökerken dürüst ve saygılı olursun bundan sonra, dert döken herkese aa sen haklısın doğrusun demiyoruz

Derdini dökerken dürüst ve saygılı olursun bundan sonra, dert döken herkese aa sen haklısın doğrusun demiyoruz
Etki tepki o zmn siz nasıl cevap veriyorsanz karşınızdaki de öyle cvp verir. Saçma sapan bi olay buyudu daha doğrusu buyuttunz ona yaniyorm.artk bu saatten snrada buraya bi şey yazmam ne insanlar var allahım ya. Bi şey yazmaya korkar insan .yazık.allaha havale ediyorum sizi

Peki konuyu sil yok mu yada neden yok
herkes sizin gibi konu silse, site ne hale gelir peki.
her konu açanın konuyu sildiğini düşünün.
bütün bölümlerde hemde..
ne olduğu bilinmeyen konular. boşluğa yazılmış neye yazıldığı belli olmayan yorumlar.
o zaman forumda olmaz. o yüzden konu silmek yasak

Niye saçma sapan olsun ben doktorum diye yalan söylüyo muyum söylesem benim de yüzüme çarparlar sana garezi yok kimsenin

Eğer illaki iki tarafında durumu yoksa havlu almaya kendi havlusunu getirir herkes.

Ama anladığım kadarıyla burada maddiyat değil mesele ..
Siz " ortak iş nasılsa onlar yiyorsa bende yerim tabi" mantığıyla hareket ediyorsunuz. Ki bu çok ayıp. Bence anne evinden havlu getirmeyi teklif etmekten daha ayıp.
O da gereksiz bir tasarruf yoluna gitmiş.
İkinizde saçmalamışsınız.

Bu yoruma katılıyorum

Oky ablamiz demis madam coco var english home var onlar olmadi ozdilek var,uc kurusa havlu almayani doverler aliverin yahu ayip nedir bu deveden ne kil koparirsam kardir mantigi?bazen aciyorum erkeklere nadir de olsa

Böyle erkeğe acınmaz da , konu sahibi " onlar harcıyorsa bende harcarım " dediği için işler karışıyor.

önlisans mezunu araş görevlisi. muhteşemmm. Hayırlı uğurlu olsun öyle bir sisten geldi de haberim mi yok acaba ? hangi okul tatlım ben de kadro bakıyorum da....

dilseviyem iyiydi ortalamamda yyüksek olunca bi tanidgmz vesilesiyle basladm ( kesin buna bi şey dersiniz siz :/ )

e demeyelim mi yani hangi vasfınla oldun ?
hiiiic
torpil yeter tatlim mi diyorsun ?

nasıl bi okulsa artık manada çırak seçme usulüyle öğretim görevlisi alıyor

umarım yalandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…