- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Bu ne şimdi konuyu neden sildin
konuyu silmiş ama 2ci mesajda alıntı var...Bu ne şimdi konuyu neden sildin
Çok uzadı çünkü herkes haddinden fazla şeyler söyleyip gereksiz konuştu konu nerden nereye geldi. Konu sil seçeneği olmadigu için yaptım. Ayrıca neden bildiriyorsnz ki ben buraya derdimi dökmek istedm nerelere geldi konu yakonuyu silmiş ama 2ci mesajda alıntı var...
neyse konu sahibi konu silmek yasak ve ban sebebi. zaten bildirdim sildiğinizi. konunuz adminler tarafından geri gelecek.
neden bildiriyorum. çünkü bu bölümün editörü olduğum için görevimi yapıyorumÇok uzadı çünkü herkes haddinden fazla şeyler söyleyip gereksiz konuştu konu nerden nereye geldi. Konu sil seçeneği olmadigu için yaptım. Ayrıca neden bildiriyorsnz ki ben buraya derdimi dökmek istedm nerelere geldi konu ya
Peki konuyu sil yok mu yada neden yokneden bildiriyorum. çünkü bu bölümün editörü olduğum için görevimi yapıyorum
Çok uzadı çünkü herkes haddinden fazla şeyler söyleyip gereksiz konuştu konu nerden nereye geldi. Konu sil seçeneği olmadigu için yaptım. Ayrıca neden bildiriyorsnz ki ben buraya derdimi dökmek istedm nerelere geldi konu ya
Peki konuyu sil yok mu yada neden yok
Etki tepki o zmn siz nasıl cevap veriyorsanz karşınızdaki de öyle cvp verir. Saçma sapan bi olay buyudu daha doğrusu buyuttunz ona yaniyorm.artk bu saatten snrada buraya bi şey yazmam ne insanlar var allahım ya. Bi şey yazmaya korkar insan .yazık.allaha havale ediyorum siziDerdini dökerken dürüst ve saygılı olursun bundan sonra, dert döken herkese aa sen haklısın doğrusun demiyoruz
herkes sizin gibi konu silse, site ne hale gelir peki.Peki konuyu sil yok mu yada neden yok
Etki tepki o zmn siz nasıl cevap veriyorsanz karşınızdaki de öyle cvp verir. Saçma sapan bi olay buyudu daha doğrusu buyuttunz ona yaniyorm.artk bu saatten snrada buraya bi şey yazmam ne insanlar var allahım ya. Bi şey yazmaya korkar insan .yazık.allaha havale ediyorum sizi
Ay bir havlu ya marketler bangır bangır indirim yapıyorlar havlularda yaz bitti falan diye. Sen de alabilirsin ne var ki ya? Evlenmek daha masraflı, her şeyi halledip havluya mı takmış müstakbel eşin? En sinirlendiğim şey kusura bakmayın. Yazlık havlu olsun ya da genel kullanımda havlu olsun nedir yani nasıl sorun edilir ki? 10 TL'ye mis gibi havlular var geçen gördüm bir markette. Çok saçma. Yarın öbür gün ihtiyacın olan şeyler annesinde varsa "annemde var tasarruflu ol" der yine söyleyeyim. İşin iş bu adamla. Ne münasebet onların kullandığı havluyu kullanmak tasarruf mu oluyor? Cimrilik ile tasarruf başka.
Oky ablamiz demis madam coco var english home var onlar olmadi ozdilek var,uc kurusa havlu almayani doverler aliverin yahu ayip nedir bu deveden ne kil koparirsam kardir mantigi?bazen aciyorum erkeklerenadir de olsa
önlisans mezunu araş görevlisi. muhteşemmm. Hayırlı uğurlu olsun öyle bir sisten geldi de haberim mi yok acaba ? hangi okul tatlım ben de kadro bakıyorum da....23 yaşındasınız
önlisans mezunusunuz
araştırma görevlisisiniz.
fake konulardan dilim yandığı için profil kontrol etmeden yazmam, bence profili bir elden geçirmek lazım.
ek olarak tasarruflu ol biraz demekte bir şey yok. siz adamın her lafından alınacaksanız işiniz zor.
dilseviyem iyiydi ortalamamda yyüksek olunca bi tanidgmz vesilesiyle basladm ( kesin buna bi şey dersiniz siz :/ )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?