Esim bana ilk Gunden Tasarruflu diyor

Plaj havlum yok çeyize de konuldugunu düşünmüyorum. Oldu mu
20 lira yokmu sen al bi havlu da noldu yani bu kadar sorun yapacak kadar bende valiz almadım kayinvalide min valizi ile tatile gidiyorum valizi koyacak yerim yok ve pahalı ondan almadım ama havlu kişisel bir ihtiyaç sen al bu kadar ince dusunme

Yani benimde Prof tanıdığım var iğne yapmayı biliyorum hemşire olurmuyum acep bide tansiyon olcerim

Havale et bizi zira biz de sana baskasinin havlusuyla mutluluklar diliyoruz te Alllahim ya

dilseviyem iyiydi ortalamamda yyüksek olunca bi tanidgmz vesilesiyle basladm ( kesin buna bi şey dersiniz siz :/ )

Sistemden uzak oldugunuz ne kadar belli, guldurdunuz beni :)))) Onlisans mezunu olarak basvuru yapmaniz imkansiz kaldi ki bir sekilde yaptiniz o dosya YOKten oyle bir doner ki akliniz hayaliniz durur.
Tum sartlari saglasaniz bile resmi bir mulakat olmaz arastirma gorevlisi alimlarinda, bilim sinavi olur yazili olarak. Olmadi bu defa, uzgunum.

Dip not: Eger onlisans derecesi ile arastirma gorevlisi oldugu iddianiz gecerli ise hala bizzat ben sikayet edecegim bu haksizligi. Ben akademisyenim, hala kadro bekleyen bir suru arkadasim var. Akademik kadro alimlari yakin zamanda durdurulmusken, bu dediginiz isyana sebep olur.

O kadar diyoruz kazen agamiza su yeni uyelere actirtma konuyu bizi de soyletme diye ama dinlemiyor ki anca beni fircalasin o

Konu değil ama oralar fake.

en sinirimi bozan şeydir.
şurada dertleşiyoruz arkadaş yahu. hani ilini yazmak istemez anlarım da mesleği abartmalar, yaşı değiştirmeler, bekarken evli, evliytken bekar yazanlar.
yaz boyu fake mesaj, fake mesaj şurama kadar (elimi burnumun üstüne tutttum) geldi vallahi.
profile bakmadan cevap filan yazmıyorum artık.

bu arada havlu da havlu demiş

havlu modası bitti

ince peştemallar moda; böyle çizgili gafur pijaması gibi

her neyse tanesi 3,90- ila 5,90 arasında değişiyor

krem alan adam havlu da alır da önemli olan "domuzdan kıl koparsam kardır" felsefesinden uzak olmak

Bende seni Allaha havale ediyorum. Bir çok kişinin çalısıp, emek vererek giremediği işe torpille girdiğin ve bunu rahaatt rahaaatt söylediğin için

bakınız konu sahibesi bir kaç bir şey yazayım,
34 yaşındayım, 1998'den 2011'e kadar üniversitenin içindeydim öğrenci olarak.
18 yaşımda üniversiteyi kazanıp 22 yaşında mezun oldum.
23 yaşında yüksek lisansa başladım, 1 yıl dil eğitimiyle birlikte 2006'da mezun oldum.
yani hiç yıl kaybetmemiş olsam dahi minimum 24 yaşında araştırma görevlisi olabilirdim. kadro gelmedi olamadık ayrı.
2006'da doktoraya başladım 2011'e kadar sürdü.

yani sizin okumuş,bitirmiş ve hatta araştırma görevlisi olarak çalışmış ve istifa etmiş olma ihtimaliniz hiç yok.
lisans mezunu bile arş.gör olamaz, bunlar akademik kariyerlerdir ve lisansüstü eğitim gerektirirler.
babanız reis'i cumhur olsa ön lisans diplomasıyla arş.gör olamazsınız.

keşke ya öylesine doldurmak için doldurdum deseydiniz daha iyi olurdu.

bu arada konuyu okuyan site sakinleri aman ha böyle eğitim hayatı anlatıyor gibi algılamayın. işin aslını bildiğim için detaylandırmak istedim.

yok sen torpiline havale et ya da biz seni Kazen e havale edelim..

yıllardır içindeyiz, öyle bir şey söz konusu olamaz.
usülsüzlük yapılacaksa bile belli kağıtların olması gerekir.
lisans/master diploması vardır da ortalama düşüktür veya dil belgesi vardır ama 50'dir vs kalıbına uydururlar. yaşadık bunları.
ama ön lisans mezunuza ar. gör. verilse yer yerinden oynar.

konu sahibesi mesele sadece sizinle ilgili değil.
yılını unuttuğum süredir buradayım. derdimi yazmış çare aramışımdır, dert yanana fikir sunmuşumdur hepimiz elimizden geleni yapıyoruz.
ve istediğimiz tek şey dürüstlük.
site yöneticileri bunu bir şekilde sağlamaya çalışıyorlar ama yetişemedikleri veya farkında olamadıkları oluyor. o zamanda site kullanıcıları aksaklıkları ya da yanlışlıkları yönetime bildiriyorlar.
ortamın sanal olması demek insanların keyfince yalan söyleyebilceği anlamına gelmiyor. ben kullanıcı olarak konu-profil tutarlılığı ararım her zaman çünkü sitede "hap içip öldüreceğim kendimi", yok "çocuğumu keseceğim", "kocamı doğrayacağım" tarzı keyif ehli insanlar da var.
bunları tespit ettiğimde yönetime bildiririm.
dürüstlük yardımı hak etmenin ilk adımıdır.

Butun dediklerinize katiliyorum ancak yas olayi kesin degil, ben 21 yasinda kadro aldim :) Butunlesik doktora yapiyorum, lisans bitti hemen basladim, kadro acildi ona da basvurdum bilim sinavini gectim sonrasinda kadroya da kabul edildim

Bu arkadasin olayi mumkun degil ama gercekse gercekten bizzat ben sikayet edecegim. Annem avukat aninda yonlendirebilirim.

hayrlı uğurlu olsun başarılar dilerim. bu direkt doktoraya ortalama yüksekliği vs ile kabul ben master'ı bitirdikten sonra çıktı. hayıflanmıştım o zamanlar :)
şikayete konu bir durum yok çünkü öyle bir şey mümkün değil.
siz-ben diğer hanımlar buradan olma ihtimali olmayan bir adaletsizliğe dayanamıyoruz. sanıyor musunuz ki böyle bir şey olacak ve hakkı yenilenler susacak. adamı yığarlar oraya millet gecesini gündüze katıyor kolay mı öyle.

Galeyana gelmeyin kızlar dedim ya iş konusu hikaye fake gülün geçin. :)

O değil de ben doktoradan tükendim be abla nolacak halim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…