- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
ay şu msji okuyunca bana geldi o deli deli gülmelerTanıdığı olan akademisyen oluyo yani hmmm
Bir de ateşli hastalık ya da psikiyatri öykün var mı deli deli gülmelerin var Allah etmeye
20 lira yokmu sen al bi havlu da noldu yani bu kadar sorun yapacak kadar bende valiz almadım kayinvalide min valizi ile tatile gidiyorum valizi koyacak yerim yok ve pahalı ondan almadım ama havlu kişisel bir ihtiyaç sen al bu kadar ince dusunmePlaj havlum yok çeyize de konuldugunu düşünmüyorum. Oldu mu
Yani benimde Prof tanıdığım var iğne yapmayı biliyorum hemşire olurmuyum acep bide tansiyon olcerimkonudan çok saptım özür diliyorum bunun için ama,
gözünü açtığından beri kampüs içinde yaşayan ve yıllanmış (8) bir asistan olarak, konu sahibinin bu beyanına inanmıyorum böyle bir durum mümkün değil büyük ihtimal meslek kısmını salladı şimdi de geri adım atmak istemiyor
binde bir bu durum doğruysa,
çok ciddi bir laçkalık ve tamamen yasa dışı, YÖK'e şikayet edilmesi gereken bir durum.
maddi manevi hak yemektir bu...
Havale et bizi zira biz de sana baskasinin havlusuyla mutluluklar diliyoruz te Alllahim yaEtki tepki o zmn siz nasıl cevap veriyorsanz karşınızdaki de öyle cvp verir. Saçma sapan bi olay buyudu daha doğrusu buyuttunz ona yaniyorm.artk bu saatten snrada buraya bi şey yazmam ne insanlar var allahım ya. Bi şey yazmaya korkar insan .yazık.allaha havale ediyorum sizi
dilseviyem iyiydi ortalamamda yyüksek olunca bi tanidgmz vesilesiyle basladm ( kesin buna bi şey dersiniz siz :/ )
O kadar diyoruz kazen agamiza su yeni uyelere actirtma konuyu bizi de soyletme diye ama dinlemiyor ki anca beni fircalasin oherkes sizin gibi konu silse, site ne hale gelir peki.
her konu açanın konuyu sildiğini düşünün.
bütün bölümlerde hemde..
ne olduğu bilinmeyen konular. boşluğa yazılmış neye yazıldığı belli olmayan yorumlar.
o zaman forumda olmaz. o yüzden konu silmek yasak
Çok komik
önlisans mezunu araş görevlisi. muhteşemmm. Hayırlı uğurlu olsun öyle bir sisten geldi de haberim mi yok acaba ? hangi okul tatlım ben de kadro bakıyorum da....
Konu değil ama oralar fake.
Bende seni Allaha havale ediyorum. Bir çok kişinin çalısıp, emek vererek giremediği işe torpille girdiğin ve bunu rahaatt rahaaatt söylediğin içinEtki tepki o zmn siz nasıl cevap veriyorsanz karşınızdaki de öyle cvp verir. Saçma sapan bi olay buyudu daha doğrusu buyuttunz ona yaniyorm.artk bu saatten snrada buraya bi şey yazmam ne insanlar var allahım ya. Bi şey yazmaya korkar insan .yazık.allaha havale ediyorum sizi
Ne fakeyi ya önceki actgm konulardan diyck olursanız önlisans mezunuyum araştırma görevlisi olarak calistm zaten su an çalışmıyorm orayada belirtmek istedm ustime iyilk sağlık hiç böyle şeylere karşılaşmamıştm
Etki tepki o zmn siz nasıl cevap veriyorsanz karşınızdaki de öyle cvp verir. Saçma sapan bi olay buyudu daha doğrusu buyuttunz ona yaniyorm.artk bu saatten snrada buraya bi şey yazmam ne insanlar var allahım ya. Bi şey yazmaya korkar insan .yazık.allaha havale ediyorum sizi
kesinlikle :) çok net anlaşılabilecek bir durum aslında ama konu sahibinin olası yorumlarını baştan kesmek için detay verdim
sistemin bu kadar yozlaşabileceğini aklım almıyor zaten, birçok şey haksızlık, hukuksuzluk, usülsüzlük duyuyoruz ama bu kadarı çok fazla...
nasıl yani torpilmi var. bu bir suç duyurusu biliyorsunuz değilmi
Çok uzadı çünkü herkes haddinden fazla şeyler söyleyip gereksiz konuştu konu nerden nereye geldi. Konu sil seçeneği olmadigu için yaptım. Ayrıca neden bildiriyorsnz ki ben buraya derdimi dökmek istedm nerelere geldi konu ya
bakınız konu sahibesi bir kaç bir şey yazayım,
34 yaşındayım, 1998'den 2011'e kadar üniversitenin içindeydim öğrenci olarak.
18 yaşımda üniversiteyi kazanıp 22 yaşında mezun oldum.
23 yaşında yüksek lisansa başladım, 1 yıl dil eğitimiyle birlikte 2006'da mezun oldum.
yani hiç yıl kaybetmemiş olsam dahi minimum 24 yaşında araştırma görevlisi olabilirdim. kadro gelmedi olamadık ayrı.
2006'da doktoraya başladım 2011'e kadar sürdü.
yani sizin okumuş,bitirmiş ve hatta araştırma görevlisi olarak çalışmış ve istifa etmiş olma ihtimaliniz hiç yok.
lisans mezunu bile arş.gör olamaz, bunlar akademik kariyerlerdir ve lisansüstü eğitim gerektirirler.
babanız reis'i cumhur olsa ön lisans diplomasıyla arş.gör olamazsınız.
keşke ya öylesine doldurmak için doldurdum deseydiniz daha iyi olurdu.
bu arada konuyu okuyan site sakinleri aman ha böyle eğitim hayatı anlatıyor gibi algılamayın. işin aslını bildiğim için detaylandırmak istedim.
Butun dediklerinize katiliyorum ancak yas olayi kesin degil, ben 21 yasinda kadro aldim :) Butunlesik doktora yapiyorum, lisans bitti hemen basladim, kadro acildi ona da basvurdum bilim sinavini gectim sonrasinda kadroya da kabul edildim
Bu arkadasin olayi mumkun degil ama gercekse gercekten bizzat ben sikayet edecegim. Annem avukat aninda yonlendirebilirim.
hayrlı uğurlu olsun başarılar dilerim. bu direkt doktoraya ortalama yüksekliği vs ile kabul ben master'ı bitirdikten sonra çıktı. hayıflanmıştım o zamanlar :)
şikayete konu bir durum yok çünkü öyle bir şey mümkün değil.
siz-ben diğer hanımlar buradan olma ihtimali olmayan bir adaletsizliğe dayanamıyoruz. sanıyor musunuz ki böyle bir şey olacak ve hakkı yenilenler susacak. adamı yığarlar oraya millet gecesini gündüze katıyor kolay mı öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?