Eşim bana inanmıyor..

ayse1616

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
19
0
36
Bursa
ilk önce herkeze slm daha yeni üyeyim baya bi düşündüm bunları yazmak için fakat birilerinden yardım ve fikir almam lazım

olay hatamı desem aşırı kıskançlıkmı desem bilemiyorum sanırım hatalıyım ama işte amayı da sizin fikirlerinizle bulmak isterim

eşim bu anlatacağım olaydan önce gece kahveye her akşam olmasada çıkar ve beni yanlız bırakırdı şimdi diyeceksiniz ki çıkmasınmı o insan değilmi diye ama işte bilemiyorum gerçi en geç 11 olurdu ama ben bana ilgi göstersin isterdim

bide çok cana yakın bi insanım herkezi kendim gibi görür ve ısınıveririm

30 yaşındayım 9 yaşında bi oğlum var eşim yukarıda allah var içkisi kumarı olmayan yanlış işleri olmayan biri
olaya kısaca gelirsek

çalışan bi bayanım iş yerimde tekim diğer mağazamızda patronlar artı 2 eleman var iş arkadaşım ya elemanlardan biriyle değilde hepsiyle içli dışlıyım çok cana yakınım dedimya -evli olanla facede konuşuyorduk havadan sudan ne yapıyorsun falan filan havadan sudan ama eleman bana (bu arada face oğlumun hesabı )NERELERDE GEZİNİYORSUN FACEDE FALAN DİYOR BEN ONA OĞLUMUN BAKTIĞI YERLER FALAN İŞTE ÖLESİNE DİYORUM ELEMAN BANA BEN OĞLUNU DEĞİL SENİ SORUYORUM DİYOR tabiki burada mana var diyorsunuzki ben eşimle bağırışınca böle yorumluyorum sonradan yanlış anlaşılabilir gibi neyse sonra ben elemana eşim gelebilir kapatmalıyım yanlış anlamasın diyorum oda bana YA KÖRMÜSÜN GELİNCE KAPATIVER SONRA TEKRAR GİRİRSİN GİDİNCE DİYOR o arada eşim eve geliyor kapının sesini duyunca kapattım açıkçası yanlış anlar diye ve korktuğumda başıma geldi
sonra gece bakmış ortak kullanırım faceyi bu yazıları görmüş sabah bi kalktım çıldırmış sen bana bunu nasıl yaparsın falan işte bağırışmalar neler söyledi neler adam çıldırdı ama ben ona iş arkadaşım ne var bunda dedim NERELERDE GEZİNİYORSUN FACEDE FALAN BEN ONA OĞLUMUN BAKTIĞI YERLER FALAN İŞTE ÖLESİNE ELEMAN BANA BEN OĞLUNU DEĞİL SENİ SORUYORUM **YA KÖRMÜSÜN GELİNCE KAPATIVER SONRA TEKRAR GİRİRSİN GİDİNCE bunları okuttu bana ama ben yinede iş arkadaşım dedim ne var onda
o melek dediğim eşim birden deli dana oldu çıldırdı 2 hafta konuşmadık ama sonunda öle veya böle barıştık sonuçta bi oğlumuz var ve beni çok seviyor tabii bende onu
ertesi gün bunu elemana söledim bi daha bana mesaj yazma eşim yanlış anladı diye ok

neyse aradan 1 aya geçti elemanda bana karşı bi değişiklik olmaya başladı mesajlar görüşmeler ama ben yine sadece arkadaş görüyorum sonra eleman bana resman ilanı aşk etti evli ya bense ona allah belanı versin ben seni bi arkadaş olarak gördümde bu kadar yakın davrandım senin yaptığına bak derken böle mesajlar görüşmeler 2 ay sürdü sonra bir gece yine çekmiş kafayı aradı beni ilanı aşklar işte ben çok cana yakın ve çok iyimişim o yüzden benden hoşlanmış vs vs ben hep uyardım yapma etme hata yapıyosun git karının yanına o arada eşim aramış beni telefonum meşgul 10 -15 dk görüştük sonra eve gelince kapattım telefonu bi açtım kapıyı eşim kapıda beni bekliyor kiminle görüşüyorsun diye sordu kardeşim dedim yalan 1*sonra kız arkadaşım dedim yalan 2*sonra çok bastırdı yalan dedi bende söledim elemanla konuşuyordum dedim ne konuştun diye sordu hiç ölesine dedim havadan sudan sen kızıyosun yanlış anlıyorsun diye sölemedim dedim

sonra beni baya bi sıkıştırdı sabaha kadar sonunda bazı şeyleri söledim çıldırdı resmen evden kovdu beni ama sevgi her şeyi ezdi yine yalanda olsa affetti ama şimdi o kadar baskıcı olduki giydiğim elbiseden gittiğim her yerden telefonumdan cantama her şeye karışıyor elemanla aynı iş yerindeyiz mecburum görüşmeye ama eleman hatasını anladı çok bağırıştık işte senin yüzünden yuvam yıkılacak sen ne yapmak istiyorsun ama eleman sabah hiç bi şeyi hatırlamıyorum diyor vede hiç bi şey olmamış gibi eşime bile selam veriyor hoşgeldin diyor

burada hatam bence konuşmak eşim mesajlarımı çıkartmak istedi turkcell den bende çıkart dedim yeminler yeminler ama eşim bana inanmıyor her kelimesinde bu olayla ilgili hatırlatmalar yoruldum 1 aydır hep aynı konular ne yazdın ne konuştun neden konuştun neden bu kadar sürdü şimdi elemanla beraber görse çıldırıyor ama her seferindede beni çok sevdiğini bu yüzden her şeye katlandığını döylüyor ama bana güvenmiyor telefonumdaki gelen giden mesaj arama sayaç ne varsa kontrol ediyor bunun sebebinide anlatamıyor savcılıktan dinletme kararı almış sölüyor hat eşimin üstüne EVET HATALIyIM KABUL EDİYORUM diyorum ama o bunu anlamıyor birazda ona hak vermeye çalışıyorum ama sıkıldım bi hatam olmadı tek bir imalı söz mesajım olmadı elemana ama eleman şerefsi çıktıysa ben ne yapabilirim.............

kısacası olay bu hanımlar bana biraz yardımcı olacak yazılar yazarsanız sevinirim eşimi çok seviyorum ama sanki aramızdaki güven bitti o şimdi baskıyla beni aklınca koruyor öle diyor ama bende sıkıldım bilemiyorum ne yapacağımı

BAZI ŞEYLERİ FAZLA AÇIK YAZDIM AMA BUNLARI EN YAKINIMA ARKADAŞLARIMA BİLE ANLATAMAM ÇOK ZOR EN AZINDAN BURADA BELKİ BİRAZ RAHATLARIM

eşimin lafı elemana yüklendim ya eleman bana önce sen git karına sahip çık bu mesajları benmi yazdım ya manalı bi şey yazdıysan diyor sonra ne olacak ama hiç bi şey yazmadım daha doğrusu pek hatırlamıyorum ama yazmadım hep uyardım hatasınıda anladı ama artık çok geç şimdi elemanla neredeyse hiç görüşmüyoruz sadece işi varsa geliyo yapıyo gidiyor ama yinede eşimin imaları işimizi zora sokuyor nasıl unuturuz bu olayı onuda bilmiyorum
ben unutmak istiyorum ama eşim nasıl unutur onuda bilmiyorum o kadar iyiyiz ki şu an sanki daha 1 aylık evli gibi
ama o soru şareti hep eşimin aklında biliyorum

neyse sanırım bu kadar yeter belki bi şeyler yazarda bana biraz rahatlatma imkanı verirsiniz
biraz uzun oldu ama bunları yazmak bile beni rahatlattı herkeze iyi günler

eşin haklı ben görsem aynı seyı eşim yapsa aynı sekılde guven bıter endıseler şüpheler baslardı sen ne yaparsan yapğ unutmayacak emınım istersen agzınla kuş tut... hıc konusmayacaktın ama işte nefsimiz kör nereye gitsek cekıyor bizi guzel bır lafa bakıyoruz bız kadınlar... ALLAH ım eşlerimizi bize bızıde onlara sadık eylesin insallah... ama bence baska iş bulabılırsen baska işe gec anca öle gider sorular oda belkı hep yıne baskası olcak dıyede dusunebılır... severek yaşamak aslında cok guzel ve agır cunku o sevgıye layık olmak ve tasıyabılmekde sorun...

Eşin haklı mı ? Haklı.
Ben senin yerinde olsam,işten ayrılıp sorunu kökten hallederdim.
Eşin nasıl bunu teklif etmedi hayret ettim.

Senin de hatan var.
1. si elemanla facebook tan konuşman.
2. si,eşin görünce,gidip elemana "Eşim yanlış anladı" demen.
Sen bunu söyleyince,adam uyanıp,kendi kendine,"galiba biz hakikaten flört ediyoruz" demiş olabilir.
Bir de bu olurdu olmazdı diye yapılan görüşmeler 2 ay sürmüş,fazla uzamış.
Bir konuşmayla kesilip atılabilecek bir konunun bu kadar uzaması gereksiz.

Bana lütfen kimse kızmasın ..madem burası eleştiriyede açık bir platform bende fikrimi hemen yazıp çıkmak istiyorum..
konu sahibi arkadaşım bence siz bu konuyu günah çıkarmak için açmışsınız..ama malesef sizin yanınızda olamayacağım...
yanlış anlamayın aranızda bişey varmış gibi bi imada bulunmuyorum kesinlikle..Hoş varsada beni ilgilendirmez zaten sizin özeliniz bana ne!
ama şu varki 10-15 dk telde ne görüştünüz o adamla..face de yakalamış eşiniz sizi uyarmış...
ertesi gün arkadaş listesinden silemedinizmi madem rahatsızdınız durumdan ve konuşmalarından..ben sizin yerinizde olsam ve işyerimden biriyle başıma böyle bişey gelse ya patronuma durumu bildirir o kişinin uzaklaştırılmasını sağlardım o işyerinden..veya hemen ben basardım istifayı...
Evimin içindeki huzurum eşime sevgim saygım ve bana beslediği güven bi kendini bilmezin yaptığı kurlardan çok daha değerli benim için !..

Son düzenleme:

valla canım açıkcası aranızda flört gibi bişey olmuş, sen ne kadar pek kabul etmesende,
yoksa sen eşim görürse yanlış anlar demezdin, o da "körmüsün" gelince kapatırsın gibi bişey demezdi.

herhalde bi iş arkadaşım benimle körmüsün tarzı konuşsa kafasına bişey geçiririm, bu da olayın başka boyutu, senin kendine özgüven ve özsaygı sorunun olabilir diye düşünüyorum yanlış anlamada

bu arada her akşam 11 lere kadar kahvede oturmak normal değil bence, sana kim bunun normal olduğunu söylediyse yalan söylemiş

olan olmuş bence artık eşinle bu konu dışında kişisel karı-kocalık ilişkinizi düzeltmekten başka çaren yok, zaten bu ilişki düzelirse diğer olayda kapanır

akşamları eşinle kişisel paylaşımlarınızı ailesel aktivitelerinizi arttırmalı, kahveden uzaklaştırmalısın bence

Son düzenleme:
Hatalısınız ama siz de. Onu vazgeçirmek için dil dökmek yerine kesin bir dilli konuyu kapatıp bir daha hiçbir şekilde görüşmemeniz gerekirdi.
Eşiniz çok haksız değil tepkilerinde. Aynı şeyi eşiniz yapsaydı siz de benzer tepkiler verirdiniz.
hata üstüne yapılmış hatalar. En başında niyeti belli olan adamla gereksiz diyaloglara girmenin sonucu.
Yaptığnız hatanın bedeli sanırım kısıtlanmak olacak. Biraz zaman verin eşinize. Size yeniden güvenmesi için.

ben biriyle konuşmak istemesem direk kestirir atarım

insan görüşmek istemediği biriyle 2 ay mesajlaşıp konuşmaz.

emin olun faceden sildim ama işte iş yerinde huzursuzluk olmasın dedim ben bi hata yapmadım o yaptıysa ben ne yapabilirim günah çıkarmaksa evet ama olan oldu gerçektende yazılanlara bakarsam iş farklı boyutlara gitmiş ama benim en büyük hatam herkezi kendim gibi görmek yinede herkeze teşekkür ederim

eşim işten ayrılmam için baskı yaptı hatta patronuma sölemeyi bile ama işte ddimya eşim namus meselasi dedi şimdilik beklemede en ufak bi hata veya olayda olay nereye gider bilemiyorum

Son düzenleme:

Herkesi kendrim gibi görmek sözünüzü anlayamadım. Adam en başından belli etmiş durumunu. İşyerinde huzursuzluk çıkarsa çıksın. Böyle birşey başıma gelse uyarırırım. Bir daha olursa da kepaze ederim onu.
Belki biraz sert bir ifade olacak ama adam sizden cesaret bulmuş.
Çünkü size faceden yazıyor birşeyler siz cevap veriyorsunuz. Adamın niyeti çok açık olduğu halde. Sonra size telefon edebiliyor duygularını açabiliyor. ama siz kestirip atmak yerine ona dil döküyorsunuz. Neden??
En başında eşinize bu durumu anlatsaydınız ve rahatsızlığınızı dile getirseydiniz eşiniz o zaman güvenirdi size.
Siz bu durumdan memnun olmuş biri gibi davranmışsınız. Böyle bir adamı ikna etme çabanız neden?

ablacm meraba..dha yeni okudum bunları buna çok benzer bi olay eski sevglmle benm başımdan geçti kızmıycagnı blsen snde gayet rhat anlatablrdn saklamana lüzum olmazdı..sna kesnlkle inanmalı o elemanı ne kdar süredr tanıyor ki hem de kim oluyor o.. eger seni gerçktn seviorsa eşin mutlaka anlıycaktır hatasını..ama biz hatunlar şeytan mlletz bni çok kırmıştı bu olayda ayrldk barıştk fln yapmadgm şey de deil hatasına karşıl çok kez de aldattım ii de oldu köpeğe : DDD ÜZME kendini senn bi hatan yok inan bana..

Eşinin hatası nerde. Bir de sonrasında yazdıklarınız
şuurunuzu mu kaybettiniz siz

bende bunun farkındayım ama eşimide çok seviyorum bi hata yaptım ama işte dediğim gibi herkezle iyi anlaşırım ama dengesizin biri çıkınca iş bozuldu bu arada artık selam bile vermiyorum mesaj tel face asla eşimi seviyor ve yuvamın yıkılmasını istemiyorum

ama haklısınız bi hata yaptım sanırım bunuda düzeltmek yinede bana düşecek zamanla belki olur
eşim çok değişti her gece 3*4 e kadar oturup sigara içiyor ben soruncada yok bi şey diyor uyuyamıyorum d,yor o da bana hissettirmek istemiyor ama olmuyor

Eşinin hatası nerde. Bir de sonrasında yazdıklarınız
şuurunuzu mu kaybettiniz siz

ortada ne fol var ne de yumurta eleman kendi kendne triplere griyo kocasıda anlamak dnlemek yerine kapıya atmayı bile planlıyo hangi çagda yaşıyoruz bırakın geri kafalılığı

bi de rolleri değişip bakalım
koca facede bi kadınla konuşur, karım yanlış anlar falan demektedir
kadında körmüsün karın gelince kapat işte der
allah bu ya adamın karısında bu konuşmalar şahit olur, okur

şimdi konu böyle olsaydı bu kocanın iyi niyetine kim inanırdı
dertleşmek ya da konuşmak için bu kadın dışında bir sürü insan var derdim ben konu böyle olsa

insanlık hali insanların başına gelebilir böyle şeyler, arkadaş dönüşü olmayan ölümcül bi hata yapmış değil,
eşinin kalbinin kırılmasıda son derece doğal, bunun için trip yapması son derece doğal, kimse herhalde peki karıcığım iş arkadaşlarınla istediğin gibi konuş ben modern bi kocayım demesini beklemezdi herhalde

Son düzenleme:

yaptığı ahlaksızca davranışları marifetmiş gibi yazan insandan başka bir yorum beklenemezdi zaten

kişi başkalarını da kendisi gibi bilirmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
ortada ne fol var ne de yumurta eleman kendi kendne triplere griyo kocasıda anlamak dnlemek yerine kapıya atmayı bile planlıyo hangi çagda yaşıyoruz bırakın geri kafalılığı

Peki siz aldatırken çok rahat mıydınız.
Geri kafalılık değildir bu.
Sadakat ve güven kavramları vardır. Bu değerler olmadan nasıl yaşanır. Birine ceza vermek için ihanet ederken küçülmeye değer mi.
Kocası anlamak dinlemek yerine kapıya atıyor demişsiniz de. Kocası herşeye rağmen bitirmemeye çalışıyor.
Elbette ki sinirlenecektir.
Ama eminim siz benim dediklerimi anlayamazsınız.
Zaten üsluplarımız da hiç uyuşmuyor.

Ne kadar kötü eşinizin durumu. O beynindeki şüphelerle nasıl uyuyabilir ki.
Aynı işyerinde çalıştınız siz. Neler yaşandı bilmiyor ki eşiniz. Kimbilir ne kadar büyüyor aklında herşey.
Gerçekten pişmansanız susun. Sessiz kalın. Ve mümkünse iş değiştirin. Ve eşinizin tepkilerini anlamaya çalışın.

Bence eşinizde peygamber sabrı varmış...
Sizi konuşurken yakalıyor fac..de üstüne üslük elemana telefonunu veriosun telefonda 10-15 dk konuşuyosun.ne konuşuyorsunki okadar.sen evli bir bayansın adam sana aşığım diyor...Fazla sakin geldin bana ELEMAN beye karşı...
Eşiniz az bile yapmış bence diyorum başkada bişi demiyorum...
Maalesef öyle bi niyetiniz varmı yokmu bilemem ama etkilendiğiniz kesinn...şüphe çekici davranışlarda bulunmuşsunuz böyle düşünmeside gayet normal eşinizin...
ve o işyerinde çalışmaya hala ısrarlısınız...
ve yetmemiş eşiniz öğrendikten snra 2 ay devam etmişsiniz

Son düzenleme:

hayır inanın çok ii anladım hepsini hemde..ama bana sormak yerine suçlamayı seçmeniz nasıl bir hata..aldattım dediklerim onun bana yaptıgı tanımlamalardı ve inanılmaz şeyler çektim ben onun yüzünden bu tarz bi iş arkadaşı konu olmuş aldatmış sayılmaz bana göre hata var yok degil ama aldattın boşanıcaz gbisinden bi tanım yanlış da olurdu..sadakat güven tabiki önemli ama hak edene bnu da belirtmek de fayda var..

senin aklın kaymış ozmanlar belli...kimse istemediği biriyle 2 ay telefonlaşmaz mesjlaşmaz .eşinin artık bazı şeyleri kısıtlamaya çalışmasında sorun yok bu senin eserin.
olylara bakıyorumda eşinin hala seninle çok iyi geçinmesi sorun çıkarmaması onun seni çok sevdiğinin ıspatıdır.biraz empati kur ozmn anlarsın ...sende eşinin bi bayanla görüşmelerini görsen sende çıldırırdın,
biraz parfümü fazla kullansa bile dikkatini çekerdi eminim sende kıskanırdın..
umarım başka sorun olmaz mutluluğuna gölge düşürme eşinede sıkı sıkı sarıl.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…