her sey medenıyetlede bıtmez canım bu ısın dını boyutuda var dınle alakası olmayan ınsanları muhattap bıle alma
ortada ne fol var ne de yumurta eleman kendi kendne triplere griyo kocasıda anlamak dnlemek yerine kapıya atmayı bile planlıyo hangi çagda yaşıyoruz bırakın geri kafalılığı
Kesinlikle. Ben çok gerikafalıyım.
Eğer böyle düşündüğüm için gerikafalıysam halimden çok memnunum.
her sey medenıyetlede bıtmez canım bu ısın dını boyutuda var dınle alakası olmayan ınsanları muhattap bıle alma
2 ay meesajlaşmalar... 10 15 dakika tel görüşmeleri....evli ve çocuğu olan bi bayan için iğrenç ötesi bi durum.. Bahsedilen kişi sıradan bir iş arkadasnz değil öyle olsa neyse... Size ilan-ı aşk eden ve eşinizin istemediği biriyle özellikle görüşme çabanızın nedeni nedir? Şimdi ben de geri kafalı ilan edilicem ama neeyseee:)
Umarım çok geç olmadan aklını başına alır.
Gerçi o kendini benden daha akıllı olduğunu zannediyor ama.
Medeniyet çalışmayla olur. Üretmekle olur. Çalışmakla olur. Eğitimle olur.
Donanımsız ve hayatta hiçbir amacı hedefi olmayan bir insan. Yazıkk
gerçektende yazılanlardan sonra hatanın nerelere çekilebileceğini daha iyi anlıyorum
ama ben sadece iş arkadaşım olduğu için eşlerde görüşüyordu bi yanlışlık görmedim bu yüzden ama eleman serefsiğzin teki çıktı anlatmaya çalıştım ama olmadı anlamadı şimdi benim huzurum kaçtı o ise hiç bi şey olmamış gibi hayatına bakıyor ne kadar acı zor bi durumdayım
2 ay meesajlaşmalar... 10 15 dakika tel görüşmeleri....evli ve çocuğu olan bi bayan için iğrenç ötesi bi durum.. Bahsedilen kişi sıradan bir iş arkadasnz değil öyle olsa neyse... Size ilan-ı aşk eden ve eşinizin istemediği biriyle özellikle görüşme çabanızın nedeni nedir? Şimdi ben de geri kafalı ilan edilicem ama neeyseee:)
umarım evlatlarımın karşısına da benim gibi geri kafalı insanlar çıkar....
degıl mı arayana ıs cok ama gercek es huzurlu bır yuva bozuldu mu tekrarı olmuyorkonu sahibi arkadaşım sen eşini seviyormusun ve huzurlu mutlu olmak istiyor musun .. bence tek yapman gerekn işini değiştirmek..
başka ve daha güzel işler bulursun... bence hiçbirşey huzurlu bir yuvadan daha değerli değildir......
Ve umarım evlatlarımız da bizim gibi gerikafalı olsunlar
gerçektende yazılanlardan sonra hatanın nerelere çekilebileceğini daha iyi anlıyorum
ama ben sadece iş arkadaşım olduğu için eşlerde görüşüyordu bi yanlışlık görmedim bu yüzden ama eleman serefsiğzin teki çıktı anlatmaya çalıştım ama olmadı anlamadı şimdi benim huzurum kaçtı o ise hiç bi şey olmamış gibi hayatına bakıyor ne kadar acı zor bi durumdayım
degıl mı arayana ıs cok ama gercek es huzurlu bır yuva bozuldu mu tekrarı olmuyor
eşin cok haklııııı sen o adama fırsat vermişssin ve eşinde iyi sabır varmış kıymetini bil, iş yerine gidip bir de adamla selamlaştı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?