Eşim bana inanmıyor..

her sey medenıyetlede bıtmez canım bu ısın dını boyutuda var dınle alakası olmayan ınsanları muhattap bıle alma

Umarım çok geç olmadan aklını başına alır.
Gerçi o kendini benden daha akıllı olduğunu zannediyor ama.
Medeniyet çalışmayla olur. Üretmekle olur. Çalışmakla olur. Eğitimle olur.
Donanımsız ve hayatta hiçbir amacı hedefi olmayan bir insan. Yazıkk

ortada ne fol var ne de yumurta eleman kendi kendne triplere griyo kocasıda anlamak dnlemek yerine kapıya atmayı bile planlıyo hangi çagda yaşıyoruz bırakın geri kafalılığı

evli bir insanın karşı cinsle bu kadar samimi olması ileri kafalılık ise ben almıyayım ben geri kafalıların önde gideni olmaya razıyııımmm...

Kesinlikle. Ben çok gerikafalıyım.
Eğer böyle düşündüğüm için gerikafalıysam halimden çok memnunum.

bende bende bende........

her sey medenıyetlede bıtmez canım bu ısın dını boyutuda var dınle alakası olmayan ınsanları muhattap bıle alma

yazının altına imzamı atarım arkadaşımmmmm.....

Son düzenleme:
2 ay meesajlaşmalar... 10 15 dakika tel görüşmeleri....evli ve çocuğu olan bi bayan için iğrenç ötesi bi durum.. Bahsedilen kişi sıradan bir iş arkadasnz değil öyle olsa neyse... Size ilan-ı aşk eden ve eşinizin istemediği biriyle özellikle görüşme çabanızın nedeni nedir? Şimdi ben de geri kafalı ilan edilicem ama neeyseee:)

gerçektende yazılanlardan sonra hatanın nerelere çekilebileceğini daha iyi anlıyorum
ama ben sadece iş arkadaşım olduğu için eşlerde görüşüyordu bi yanlışlık görmedim bu yüzden ama eleman serefsiğzin teki çıktı anlatmaya çalıştım ama olmadı anlamadı şimdi benim huzurum kaçtı o ise hiç bi şey olmamış gibi hayatına bakıyor ne kadar acı zor bi durumdayım

arkadasım bence bu evın ıcınde mutlulugu bulamamıs bır bayanın cırpınısı..

malesef canım bazı tipler medeniyet dediğin zaman laçkalaşmış ilişkiler ağını zannediyor...

medeniyet dediğin şey çalışırsın üretirsin hayatta kaliteli yaşamak için çaba sarfedersin

tabi ki bu dünyada kadınlar ve erkekler beraber birarada yaşıyacaklar ama bunların sınırı var

ve bu sınır korunmak zorunda yoksa sonuç yıkılan yuvalar huzursuz evlilikler ve malesef mutsuz çocuklar...

kendileri gibi düşünmediğimiz zamanda geri kafalı yobaz oluyoruz olsun ben evlatlarıma huzurlu bir yuva mutlu bir çocukluk vermek için

uğraşıyorsam geri kafalı olmaya razıyım.. umarım evlatlarımın karşısına da benim gibi geri kafalı insanlar çıkar....

niye elamanı düşünüyorsun ki üzülmüş üzülmemiş sana bi faydası yok, sen kendi evliliğine bak bence

hahahahhaa sende bizdensin işteeeee:........

konu sahibi arkadaşım sen eşini seviyormusun ve huzurlu mutlu olmak istiyor musun .. bence tek yapman gerekn işini değiştirmek..

başka ve daha güzel işler bulursun... bence hiçbirşey huzurlu bir yuvadan daha değerli değildir......

degıl mı arayana ıs cok ama gercek es huzurlu bır yuva bozuldu mu tekrarı olmuyor

Bu acı zor duruma sebep olan sizsiniz. Ve anlayamadığım neden hâlâ onunla aynı ortamdasınız. Onunla aynı yerde çalışmayı nasıl başarabiliyorsunuz.

eşin cok haklııııı sen o adama fırsat vermişssin ve eşinde iyi sabır varmış kıymetini bil, iş yerine gidip bir de adamla selamlaştı mı

Bize anlatmadığı atlatıdığı birşey var sankim...:26::26::26:

birkaç yorumun dışında başka hiç yorum okumadım.

dinimiz örtün emrini vermekle bir kez daha ne kadar güzel bişey yaptığını anlamış oldum.örtünmek sadece başı kapatmak değildir.ayrıca kalbi nefside kötülüklerden kapatmak uzak tutmaktır.açıkcası eşine çok çok üzüldüm.

sabahtan akşama kadar beraber olduğunuz bir insanla neden facede görüşme gereği duydunuz anlamıyorum.
eşiniz kızdıktan sonra yine bu elemenın telefonlarını neden açıyorsunuz onuda anlamıyorum.
canı yakınlık,insanlarla vıcık vıcık olmayımı gerektiriyor onuda anlamıyorum.
ne olursa olsun kim olursa olsun bir erkekle belli bir mesafe kurmadan arkadaşlık olmaaazzzzzz.
evli bir bayan kiminle ne kadar samimi olması gerektiğini bilmesi lazım.hatta bence evli bir bayan hiçbir erkekle samimi olmamalı.bu kuzen bile olsa.sen tut elemanla vıcık vıcık ilişki kur bide zavallı eşine yok yanlış anlama biz arkadaşız de.babamın oğlu olsun kim ararsa arasın şahsen ben gece 12 den sonra arayanın telefonunu ya açmam yada eşime açtırım.

Hadi ihtiyacınız var çalışıyorsunuz ki kimse keyfi için çalışmıyor zaten...yani genelimiz en azından....
Ama bu ihtiyaçtan öte farklı bir durum eşiniz açısından namus meselesi..o insanla sizi aynı yerde çalıştırmaya devam ettiren eşte garip geldi düşününce...:44:

konu sahibine yardımcı olalım...
ben de çalışan bi bayan olarak söylüyorum, iş yerinde samimiyet olmaz. kadınla ya da erkekle, profesyonellik çerçevesinde tutmalıyız ilişkilerimizi.iş yerinde çok yakın erkek arkadaşlarımız da var, ama naparız, ailece gider geliriz birbirimize, eşli bi şekilde. facebokota benimle değil eşimle sohbet ederler gerekirse o beyler. samimiyet en fazla topluca çıkılan bi öğlen yemeğidir. "cana yakınlık" iş yerindeki profesyonellik ve iş ahlakına uymaz. kaldı ki sizin evliliğinizi zedelemiş. yardımcı olmak adına yazıyorum tamamen, lütfen biraz insanlarla aranıza mesafe koyun. bu tarz insanları facebookuna eklediniz diyelim. baktınız rahatsız oluyorsunuz engelleme tuşunu kullanmaktan çekinmeyin. baktınız bakışları rahatsız ediyor, iş yerinde selam sabah dışında muhattap olmayın. bunları başaramıyorsanız, iş yerini giyinip süslenip gezmeye gideyim arkadaşlarımla takılayım diye görüyorsanız, çalışmayınız. lütfen ne kendi evliliğiniz, ne de başkalarının evliliklerini tehlikeye atmayınız.

degıl mı arayana ıs cok ama gercek es huzurlu bır yuva bozuldu mu tekrarı olmuyor

bencede huzurlu bir yuva mutlu çocuklar ve düzgün bir nesil yetiştiriyor...

hem bence iş değiştirmek eşinin gözündeki değerini de yükseltecektir...

senin gerçekten saflığından kaynaklandığını herkesi kendin gibi bilmenden bu boyuta geldiğini düşünecektir...

hem senin için de bir nebze vicdan rahatlaması olabilir belki çünkü her ne kadar canayakınım herkesi kendim gibi biliyorumda desen

uyanık olman gerekiyor... çünkü sen evlisin ama en önemlisi ANNESİN...

eşine kendini afettirmek için fedakarlık yapman gerekiyor...

umarım herşey gönlüne göre olur.... ve bundan sonra dahha temkinli yaklaşırsın herkese....

eşin cok haklııııı sen o adama fırsat vermişssin ve eşinde iyi sabır varmış kıymetini bil, iş yerine gidip bir de adamla selamlaştı mı

anam öylemi yapmış ben okumadım orayı.benim eşimi düşenemiyorum selamlaşacak kaş göz el ayak bırakmazdı herhal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…