• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana ismimle seslenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gamzelihaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
980
-73
18
47
Eşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Hitapsiz bir şekilde konuşuyor. Sadece üçüncü bir şahsın yaninda benden bahsederken ismimi söyler. O zaman ikna oluyorum ismimi bildiğine. Annemin kardeşlerimin bile dikkatini çekti neden hiç isminle seslenmeyip doğrudan konuşuyor diye.

İlk evliliğimde bende de vardı o isim söylemekten kaçınma hali. Kendisi benim ismimin sonuna aidiyet eki eklerdi. (Ayşem, Fatmam gibi) ben hiç adını söylemezdim. Telaffuzum kusursuzdur, eski İstanbul’luyuz, ama adını söylerken tuhaf hisseder utanırdım. Özgüven sorunu başka bir şey değil...

Bazı insanların aileden gelen böyle garip alışkanlıkları olabiliyor. Ayıp karşılıyor olabilir. Neden bunu ona hiç sormadınız?
Sormak icimden gelmedi. Çünkü böyle bir durum olmamalıydı .böyle bir sikintinin varlığını reddettim simdiye kadar .Yani hep yok saydım

İlk evliliğimde bende de vardı o isim söylemekten kaçınma hali. Kendisi benim ismimin sonuna aidiyet eki eklerdi. (Ayşem, Fatmam gibi) ben hiç adını söylemezdim. Telaffuzum kusursuzdur, eski İstanbul’luyuz, ama adını söylerken tuhaf hisseder utanırdım. Özgüven sorunu başka bir şey değil...
Bilemiyorum .Belki o da geriliyordur.Durumun garip olduğunun farkında ki toplum içindeysek nadiren de olsa seslenir

Esim bana da nadiren ismimle hitap eder ama bu bana garip gelmez .Sekerim der hep..Ancak toplum icinde falan adimla seslenir. Acaba biz mi garibiz bilemedim simdi.

Eşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Hitapsiz bir şekilde konuşuyor. Sadece üçüncü bir şahsın yaninda benden bahsederken ismimi söyler. O zaman ikna oluyorum ismimi bildiğine. Annemin kardeşlerimin bile dikkatini çekti neden hiç isminle seslenmeyip doğrudan konuşuyor diye.
Benim eşimde öyle ve işin gibi başkalarının yanındada aynı. Neden bilmiyorum. Sordum bi sebebi yok diyor. Ama seslenirken güzel seslenir, gülo :KK70: avrat :KK70: Aşkım gibi.

Aşkım canım cicim dememek için bir yol gibime geldi 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X