• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana ismimle seslenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki bir hitabiniz var mı? Benimkinde o da yok çünkü
Yok. Aşkım, hayatım gibi sözcükler sevmiyorum. Eşim kafaya takmaz. Arada espirisini yapar güleriz.
Hatta 2 yaşındaki kızım benim ismimi duyunca beni gösteriyor ama babasının ismi söylenince tepki vermez. Çünkü evde adı hiç geçmez. Belli bir sebebi yok. Eşiniz de alışmamıştır.
Biz çok severek evlendik. Görücü usulü değil.

Sormak burukluk veriyor. Çünkü gerek olmamalı yaniiçimden gelmiyor

Belki o da size tatlım ballım filan hiç demediği için bu saatten sonra demek garip geliyordur, yani onun ne düşündüğünü bilemeyiz ki ya da sorun yapmadığımızı düşünüyor böylesi bozulduğunuzdan belki haberi bile yok. Ben eşime ismiyle seslendiğimde yabancı mıyım ben öyle seslenme demişti. Bana da adını söylemek bu yüzden garip gelir hiç ismiyle seslenmemiş olabilirim. Demese nereden bilecektim di mi ama.

Belki o da size tatlım ballım filan hiç demediği için bu saatten sonra demek garip geliyordur, yani onun ne düşündüğünü bilemeyiz ki ya da sorun yapmadığımızı düşünüyor böylesi bozulduğunuzdan belki haberi bile yok. Ben eşime ismiyle seslendiğimde yabancı mıyım ben öyle seslenme demişti. Bana da adını söylemek bu yüzden garip gelir hiç ismiyle seslenmemiş olabilirim. Demese nereden bilecektim di mi ama.
Öyle. Galiba ben de mesafeliyim

Ben de sevmem hitapla konuşmayı

Arkasından bağırmayacaksam hitap kullanmam

15 yoldur evliyim kv ye hitap etmiyorum

Anneme de sokakta bağırmayacaksam “anne, anne” demem

Eşime de hitap etmem ama “yapma x” derim arada

X yarın kaçta geleceksin demem, yarın kaçta geleceksin derim vs

13 yıllık evliyim 3 kere kullanmadi adımı sebebini sordum bilmiyorum söyleyemiyorum der arada aşk sozcukleride yok direk girer konuya asker arkadasiymisim gibi çok konuştum ama değişen bir şey olmadı ve evet bunu hala dert ediyorum ama boşanacak kadar değil eşim doğulu ama ailede bir tek bu böyle diğerlerinde (kayinlarim k.babam )sultanlar aşklar böcekler havada uçuşuyor..bir arkadaşımla konuştuğumda bana şey demişti sizde de öylemi eril enerjin fazladır demişti baskın karakter oluşum onu komutan -asker işveren-isci durumuna düşürdüğü için isminle hitap edemiyor olabilir demişti tabi bunun analizini başka örneklerin olduğunu bilmedigim için yapamadım..sizde baskın ve kontrolcü biri misiniz benim gibi.

Bizde eskilerden kaynaklı isim söylemek ayıp sayılıyor canım diye hitap eder çok sık duymam ismimi çok nadir duyuncada garip geliyor 😁 belki eskilerden gelen alışkanlık olabilir

13 yıllık evliyim 3 kere kullanmadi adımı sebebini sordum bilmiyorum söyleyemiyorum der arada aşk sozcukleride yok direk girer konuya asker arkadasiymisim gibi çok konuştum ama değişen bir şey olmadı ve evet bunu hala dert ediyorum ama boşanacak kadar değil eşim doğulu ama ailede bir tek bu böyle diğerlerinde (kayinlarim k.babam )sultanlar aşklar böcekler havada uçuşuyor..bir arkadaşımla konuştuğumda bana şey demişti sizde de öylemi eril enerjin fazladır demişti baskın karakter oluşum onu komutan -asker işveren-isci durumuna düşürdüğü için isminle hitap edemiyor olabilir demişti tabi bunun analizini başka örneklerin olduğunu bilmedigim için yapamadım..sizde baskın ve kontrolcü biri misiniz benim gibi.
Gayet çekingen biriyim

Ben de eşime evde ismiyle seslendiğimde mesela adı Ahmet olsun... bana bakıp ne o Ahmet mı olduk şimdi diyor :)
Aşkım bitanem kocacım falan demem gerek :)
Eşinizde öyle bir şey yok mu ? Bence sormalısınz
Belki isminizle alakalı kötü bir hatırası vardır
O tip hitapları zaten yok :)

Cokk uzun yıllardır evliyiz eşimden adımı 2 kere duydum ailenin yanında veya yalnızken gelip yanıma konuşur veya bana isim takmış onu söyler hiç neden böyle hitap ediyor diye aklıma gelmedi ama ben ismini söylerim

Kaynanamda boyle, bazen kayinbaba cay iciyonmu der kayinbabam inatla ustune almaz ismini soylesin diye yinede soylemez.
Ailesinden oyle gormus cunku.
Kaynanamin anneside esine karsi ayni sekilde davraniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X