• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim bana kapı orda dedi

Sırf evi tasimadim diye gunlerce yalnız yaşadım ben bu evde.. evden kovmsam yine yasayacaktim. Gitmeyi düşünüyorum suan.

Nereye gideceksin. Gidecegin bir yer var mi. Gideceksen de blof yapmak icin gitme.

Annesinin yanina tasinmak istemiyorsun ama bunu istemesinin sebebi nedir. Bundan daha once haberin var miydi?

Bir anda mi gelisti? Yaslar kac?

Nereye gideceksin. Gidecegin bir yer var mi. Gideceksen de blof yapmak icin gitme.

Annesinin yanina tasinmak istemiyorsun ama bunu istemesinin sebebi nedir. Bundan daha once haberin var miydi?

Bir anda mi gelisti? Yaslar kac?
Nisanliyken konusulmustu ama en basta orasi olcakti. Suan başka evdeyiz duzenimi neden bozayim? Bana istersen taşıyalım dendi oturulurken. Onceki konuma bakarsanız cok sevinirim detaylı anlattim. Yerim var gidecek. Kapı orda lafını unutamam..

Şu evliligi çocuk oyuncağı sanip ilk gunden kusmelere tartismalara baslayanlar yuzunden insanlar evlenmeye korkuyorlar. Kaldiramayacagin yukun altina neden girersinki adami kovmussun oda sana git demis ne deseydi ?

Nisanliyken konusulmustu ama en basta orasi olcakti. Suan başka evdeyiz duzenimi neden bozayim? Bana istersen taşıyalım dendi oturulurken. Onceki konuma bakarsanız cok sevinirim detaylı anlattim. Yerim var gidecek. Kapı orda lafını unutamam..

Benim KK cok yavasladi. Bugun okuyamayabilirim. Akrep ya da yengec burcu musun?

Adam kafadan teklif yapmamis sana, haberin varmis.

O da yeterince olgun degil belki ama sen disaridan daha haksiz gorunuyorsun.

Ben sizi anliyorum.
Dayanamamissiniz kusluge, patlamissiniz.
Ama keske o gitmeyince siz gitseydiniz.
Bence hala gec degil, gidin. Ama bir daha donmeyecekseniz gidin.
Burdan bakinca donmeye deger bir sey zaten goremiyorum ben ama karar sizin.
Yapmayacaginiz seyi soylemeyin.
Laçkalasir bu sekilde.

Ben sizi anliyorum.
Laçkalasir bu sekilde.

Aslinda oyle belirgin bi sorun da yok. Ben bu yuzden bosanmazdim acik soyleyeyim. Iki tarafta sidik yarisi haline getirmese olayi ve konussalar belki sorun da kalmayacak. Arada iletisim kopuklugu var.

... ama ote yandan konu sahibi surekli git/ gitmiyorsan ben gidiyorum dememeli arada.

Ben sizi anliyorum.
Laçkalasir bu sekilde.

Gercekten gemileri yakmak lazım demi?
Sırf tasinmadim diye günlerce küs kalabilmeye razı bi adamla evliyim ne yazık..

Aslinda oyle belirgin bi sorun da yok. Ben bu yuzden bosanmazdim acik soyleyeyim. Iki tarafta sidik yarisi haline getirmese olayi ve konussalar belki sorun da kalmayacak. Arada iletisim kopuklugu var.

... ama ote yandan konu sahibi surekli git/ gitmiyorsan ben gidiyorum dememeli arada.
Iletisim sorunu had safhada. Ama taş olsa çatlar 2 hafta konuşmadan durabilmek sevmeyen bi insanın yapabileceği bisey belki..

Bir kere esim küstü ben küs kalamiyorum demiyeceksiniz
Zaten bayanlarin hepsi böyle diyo diye erkeklerde altan almiyo artik cünkü kadinlarin küs kalamayacagini biliyolar

konusmuyorsa sen hic konusma o yokmus gibi davran keyfine bak muzik dinle etrafa mutluluk sac ve emin olki hic bir erkek bu görüntü ye tahmül edemez
ozaman dank eder zaten beni takmiyo demek vs

Bir kere esim küstü ben küs kalamiyorum demiyeceksiniz
Zaten bayanlarin hepsi böyle diyo diye erkeklerde altan almiyo artik cünkü kadinlarin küs kalamayacagini biliyolar

konusmuyorsa sen hic konusma o yokmus gibi davran keyfine bak muzik dinle etrafa mutluluk sac ve emin olki hic bir erkek bu görüntü ye tahmül edemez
ozaman dank eder zaten beni takmiyo demek vs
Durum oralarda kalmadi. Restlesmeye kapi orda demeye gelci maalesef. Bu adam beni kaybetmekten korkmuyor demek ki..

Şimdi sorun sadece kv yanına taşınmak mı?
Yani bunun dışında her şey yolunda mı?Yeni evlisiniz mesela ten uyumu vs. bir sıkıntı mı varda daha cicim aylarında böyle küs kalabiliyorsunuz?
Yani 2 hafta küsüyorsa ayrı yatıyor demektir bu adam hiç mi yaklaşmak istemiyor ?

Bir de evlenmeden ne kadar flört ettiniz bu aileye düşkünlük olayını hiç mi anlayamadınız?
Yani annemlere yakın oturucaz filan gibi konu konuşuldu mu daha önceden?

Şimdi sorun sadece kv yanına taşınmak mı?
Yani bunun dışında her şey yolunda mı?Yeni evlisiniz mesela ten uyumu vs. bir sıkıntı mı varda daha cicim aylarında böyle küs kalabiliyorsunuz?
Yani 2 hafta küsüyorsa ayrı yatıyor demektir bu adam hiç mi yaklaşmak istemiyor ?

Bir de evlenmeden ne kadar flört ettiniz bu aileye düşkünlük olayını hiç mi anlayamadınız?
Yani annemlere yakın oturucaz filan gibi konu konuşuldu mu daha önceden?
Ten uyumunda hicbi sıkıntımız yok. Beraber yatiyorduk ayrı yattığı da oldu. Istemiyor hayır.

Konuşuldu ama bu eve istersen tasiniriz lafiyla oturuldu.

ozaman korkut sende blöf yap al cantani cek git bakalim.neler yapacal
Blöf elimde patlayabilir. Gidersem her seyi göze almam lazim. Düşünüyorum beni geri plana atan bi insan var karsimda..

Ten uyumunda hicbi sıkıntımız yok. Beraber yatiyorduk ayrı yattığı da oldu. Istemiyor hayır.

Konuşuldu ama bu eve istersen tasiniriz lafiyla oturuldu.
Yani siz onayladınız mı olabilir dediniz mi zamanında yakınında oturma işine?
Bir de hani komşularla falan tartışma çıkınca eşiniz evden soğumuş olabilir.
Belki bu nedenle takmıştır taşınmaya bu kadar.

Yani siz onayladınız mı olabilir dediniz mi zamanında yakınında oturma işine?
Bir de hani komşularla falan tartışma çıkınca eşiniz evden soğumuş olabilir.
Belki bu nedenle takmıştır taşınmaya bu kadar.

Olabilir dedim evet. Ama bu eve taşınırken sen istersen gidilir oraya dendi. Benim zoruma giden evliligimizin onune bunu koyması. Surekli tartışacağız bu sebepten dedi bana ya. Ben de ben seni mutlu edemiyosam git dedim gitti. Fikrini degistirmeden gelme dedim. Ne yapacağımı bilmiyorum suan. Zoruma giden gunlerce gozardi edebilmesi aynı evde beni. Ayrı yattı gittim çağırdım. Bugun en son konuşmayalım hicbiseyime dokunma dedi ondan sonra cok ciddi git dedim gitti.

Evden sogudugunu belirtti zaten. Evi sevemedi..

Back
X