• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim bana kapı orda dedi

Oncelikle gecmis olsun,
Tum sayfalari okumadim sadece ilk mesajinizi ve son sayfayi okudum. Mesajinizdan cok genc ve toy oldugunuz anlasiliyor, neyse bunlar da bir deneyim, en iyisi oyle dusunun, ama esinizin cevabina da bozulmayin, kim olsa ayni cevabi verirdi.

Dilerim yaniliyorumdur ama evliliginizin sonu pek icacici gorunmuyor! Haa, ayrilik 1 hafta, 1 yil belki 10 yil sonra olur onu bilemem ama bu kafayla giderseniz ikinizde, son belli! Kendinizi maddi manevi bu sonuca hazirlarsaniz isabetli olur, yoksa 2 iniz birden degismeden zor:KK43:

Ne diyeyim, dilerim zaman beni haksiz cikarir, tekrar gecmis olsun...
Tesekkur ederim..
Ne yazik ki bana da oyle geliyor. Sevgimiz yıpranıyor.

Kimin zoruyla evlendiniz severekmi evlendiniz diyecemde dilim varmıyor

Yeni evlilikte güç savaşları işte.Kim kime dişini geçirecek, kimin dediği olacak hesabı.
Eşin çok kurnaz olmalı.
Küslüğe tahammül edemediğini biliyorsa inadına yapar.
Küs durmak yatak ayırmak çocuk gibi.
Ne yani her istediği olmadığında böyle mi yapacak bu adam?
Bende olsam çekerdim resti.İsterse sittin sene konuşmasın umrumda da olmazdı.
Ama resti çektikten sonra sağlam durmak lazım.
Yok ben küs duramam,evde tek kalamam diyorsanız işiniz zor.

İki zıt insan gibi gözüküyorsunuz. .
Evlilik bu değil. .
Sadakat göremedim. .
Sevgi bitmiş gibi. .

Aradım sen bana giderim dedin diye dedim o lafı diyor. Ailesinin biseyden haberi yok ki. Bitme noktasina geldigini bilseler bisey demezler is esimde bitiyor zaten. Geliyor eve ne konusucam bilmiyorum hic..
Eve gelmesi bile çok güzel bi adım bence.Dilerim konuşup sorunlarınızı çözersiniz.
Eşiniz biraz çocuk ruhlu gibi geldi bana.
Ama sorununuz çözülemeyecek bir sorun değil.Burada hergün ne hikayeler ne evlilikler okuyoruz.
Yeter ki ikinizde yapıcı adımlar atın.

Yeni evliyim. Surekli tartisiyoduk evlendigimizden beri kusuyorduk hep. Kusluge tahammul edemediğimi soylemistim daha once.

Bugun tartistik ve ipler koptu. Evden git gitmezsen ben giderim dedim çünkü biliyorum ortak nokta bulamadığımız icin yine yabancı gibi yaşayacağız. Bana gitmek isteyen gider kapı orda ama gidersen bidaha asla giremezsin bu eve dedi. Gunlerce ben konusmasam konusmayacak olan kendisi bi de ustune rest çekti. Neymis her dedigime tamam mi diyecekmis.

Sonra tartıştık yine bundan sonra benimle konusma ben de seninle konuşmayacağım dedi ben de git bu evden diyip kovdum. Bana o resti cekti ya bidaha asla unutamam insan sevdigine böyle yapar mi? Hem nasi mutsuzluga, ayni evde yalniz yasamaya mahkum eder de bi de ustune kapı orda der?
Öyle olmuyo canm evliligimin ilk

yilinda bende yaşadm aynilarını git gidersen dönemezsin dedi valizimi topladim evdem gidicem o

zaman ciddiyetimi anladi kapilari kilitledi sarildi birakmadi....konuşmycaz dedi yokmus gibi davrandim umursamadim dahada

mutsuz olduk boşanalim diye sürekli dillenmeye başladi her firsatta hiç itiraz etmedim tamam dedim sonunda

özür ve barışma çabasi..bazı insanlar zor alişıyo birbirine ama evlilik

oturunca düzeliyomuş gercekten ben bunu gördüm biraz sabir biraz taktik

birazda sakin olmak lazim..severek evlendiyseniz birbirinizden vazgecemiyceksiniz...

kendi hatalarınızida göz ardı etmeyin mutlaka karşılıklıdir..

Siz başlatmışsınız bu evden git en son söylenilecek cümlelerden biri :kahve:

evliligin ilk zamanlarinda genel olarak uyum sorunu eşer arasinda bu tür tartismalara yol acabiliyor, birbirinizi kırmadan bu dönemi atlatirsaniz daha mutlu bir evliliginiz olacaktir.. çunku her iki tarafindan yeni bi hayata ve yeni bi düzene alisma süreci oluyor, haliyle böyle sürtüşmelerin olmasi normal.. ama tabi bu durum artarak devam ederse sizi ve evliliginizi cok yipratir.. birlikte yardim almaniz gerekebilir.. esinizle tatli dille konusmayi, sebeplerijpni bulmayi ve çözüm üretmeyi deneyin..

Yeni evliyim. Surekli tartisiyoduk evlendigimizden beri kusuyorduk hep. Kusluge tahammul edemediğimi soylemistim daha once.

Bugun tartistik ve ipler koptu. Evden git gitmezsen ben giderim dedim çünkü biliyorum ortak nokta bulamadığımız icin yine yabancı gibi yaşayacağız. Bana gitmek isteyen gider kapı orda ama gidersen bidaha asla giremezsin bu eve dedi. Gunlerce ben konusmasam konusmayacak olan kendisi bi de ustune rest çekti. Neymis her dedigime tamam mi diyecekmis.

Sonra tartıştık yine bundan sonra benimle konusma ben de seninle konuşmayacağım dedi ben de git bu evden diyip kovdum. Bana o resti cekti ya bidaha asla unutamam insan sevdigine böyle yapar mi? Hem nasi mutsuzluga, ayni evde yalniz yasamaya mahkum eder de bi de ustune kapı orda der?

Önce sen bi kendi laflarina bak bence
Ne demissin git bu evden
Bu kadar kolay kovarsan bu kadar kolay duyarsin bu sozleri
Uzgunum ama kendimizi de biraz frenlemeliyiz di mi?

Tartışma ilk zamanlarda bzı evliliklerde çok olabilio.sıkma canını düzelir birbirinize alışırsanız huylarını keşfettikçe kim ne yapacağını anlar kavga bu denli uzamaz. Ama ilk git diyen sensin. Eşin senden sonra demiş. Benm fikrim tartışma olduysa uzatma git başka odaya sakinleş evden birbirinizi kovacak kadar uzatma yıprat ayın kendinizi...

Daha ilk günden tükürüp tükürüp yalarsanız işiniz zor.... bana göre sende hata, ya o lafları etmeyecektin ya da gelecek bu tip cevaba hazır olacaktın, şahsen bana da ya sen git ya ben dese eşim, topla pilini pirtini git kapıyı da arkandan kapat derim

hata sizde
eşinizin huyuna gideceksiniz acı ama gercek malesef
erkekler yola gelmiyor
yoksa boyle didişirsiniz hep
kırıldıgınızı biliyorum ama bu hal daha kotu oluyor
en iyisi alttan almak kendi huzurunuz için yoksa baska bişey için değil
siz uyumly olun sonrasında istediğinizi yaptırırsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslinda oyle belirgin bi sorun da yok. Ben bu yuzden bosanmazdim acik soyleyeyim. Iki tarafta sidik yarisi haline getirmese olayi ve konussalar belki sorun da kalmayacak. Arada iletisim kopuklugu var.

... ama ote yandan konu sahibi surekli git/ gitmiyorsan ben gidiyorum dememeli arada.
Adam konusmayi secmiyormus ki.
Sirf annesinin yanina tasinmayi kabul etmedi diye konu sahibiyle ayni evin icinde 2 hafta konusmuyormus. Dusunsenize yabanci gibi.
Konusalim diyorsunuz, kusme diyorsunuz ve karsidaki adamin umru degil.
Konu sahibi de nasil duzeltirim diye ugrasirken ne diyecegini sasirmis. Bu yuzden hak verdim iste.
Benim en sevmedigim sey küslük ya. Asla dayanamam. Benim icim icimi yerken adam benle 2 hafta konusmasin, umrunda degilim demekki derim ve surdurmem.
Seven insan 2 hafta ayni evin icinde kus kalamaz bence.

Daha yeni evlisiniz kusmeler ,yatak ayirmalar, birbirinize kapi gostermeler.. cok yipratici.

Sen adama rest çekmiş üstüne tehdit etmişsin adam blöfünü görmüş ve arttırmış, ya giderim ederim diye büyük laflar etmeyin ya da bir kere ağızdan çıktıysa basın gidin

Sirf annesinin yanina tasinmayi kabul etmedi diye konu sahibiyle ayni evin icinde 2 hafta konusmuyormus. Dusunsenize yabanci gibi.
Konu sahibi de nasil duzeltirim diye ugrasirken ne diyecegini sasirmis. Bu yuzden hak verdim iste.
Benim en sevmedigim sey küslük ya. Asla dayanamam. Benim icim icimi yerken adam benle 2 hafta konusmasin, umrunda degilim demekki derim ve surdurmem.

Şekerim düzeltmesin işte, 20 sene adam yontmakla mı uğraşacak, düzeltme değiştir sıkıntı stres kalıyo mu bak, gitsin anasıyla otursun

Gidiyordum cantami firlatti
Uzun uzun guzelce anlatti derdini
Sanırım tasinicaz
Bisey olursa ordan tasiniriz sözünü aldım

Ben kolay kolay kusmem de. Kustum mu bi daha asla konusmam. Kari koca arasindaki kusluk olacak is degil. Ya adam gibi konusursun ya da cekip gidersin. Ortasi olmaz bunun.

Back
X