eşim bana karşı ilgisiz.anlayamıyorum.

heromum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
25
2
86
İstanbul
eşimle hiçbir sorunum yok.ama birkaç gündür eskisi gibi ilgili değil benimle.ortada sorun yok ama ne var bulamadım.sohbet olarak da kadınsal olarak da yalnız kalmış durumdayım.nedeni ne olabilir?

kaç yıllık evlisiniz?çocuk var mı?kv kp ile ilgili bi sorun var mı?eşinizin işiyle ilgili bi sorunu var mı?maddi sorunlarınız var mı?
bu soruların cevabı olmadan fikir yürütemeyiz ki:ssz:

3 yıllık evliyiz 1 bebek var.eşimin ailesiyle bir sorunum yok allaha şükür maddi olarak da sıkıntımız yok.ama ilgisiz davranıyor.beni mi beğenmiyor anlamadım.

daha önce böyle değil de son zamanlarda ilgisizse, farketmediğin bi problemi olabilir, işle alakalı arkjadaşlarıyla alakalı veya ailesiyle ilgili..
seni beğenmediğinden veya seninle ilgili bi sorundan kaynaklanabileceğini sanmıyorum, çünkü önceden böyle değilmiş son günlerde ilgisizleşmiş.
muhtemelen senle alakasız kafayı taktığı bişeyler vardır ve bu istemeden sana yansıyordur.
erkekler herşeyi paylaşmaz bilirsin canım.

Bence kendini bosuna sikiintiya sokma derim.. herkez herzaman gulecek ilgili olacam diye bi kaide yok. Normal hayatin monotonluguna girmistir.. :) biz kadinlardada olmuyor mu sanki. Biraz hareketlenme istiyorsan sen harekete gec derim :)

bebek olduktan sonra bazı erkeklerin böyle olduğunu okumuştum bi yerde, içten içe ilgi eksikliği yaşar ilgi beklerler ama kadın bebeğe ilgi gösterdiği için uzaklaşıp kendi köşelerine çekilirlermiş..
belki de senden ilgi bekliyordur, bebekle ilgilendiğin için ona yeterince vakit ayırmamışsındır.

eşimle hiçbir sorunum yok.ama birkaç gündür eskisi gibi ilgili değil benimle.ortada sorun yok ama ne var bulamadım.sohbet olarak da kadınsal olarak da yalnız kalmış durumdayım.nedeni ne olabilir?

anlamıyorum neden bu kadar taktınız. bir kaç gündür demişsiniz ya işte. belki size açamadığı bir derdi vardır.size de söyleyip gereksiz yere üzmek istemiyor belliki. bu kadar üzülmeyin hele azcık bekleyiverin,nasılsa çıkar kokusu

canını sıkma canım,bazen erkekler tuttukları takım yenildiği için bile 2-3 gün yas tutuyorlar.o yüzden bir kaç günlük ilgisizliği büyütme gözünde vardır bir sıkıntısı.işle ilgilidir bişeydir.sanada söyleyip canını sıkmak istemiyorda olabilir.

2 3 gunluk bişeyse hiç kafana takıp canını sıkma işte yoruluyordur zaman zaman hepimiz olabılıyoruz

ben bugun saçımı boyadım eşim geldi oğlumla oynamaktan bana bakmadı yemek yedık hala bişi demıyo saçım bağlıydı savuruyorum kafam kopçak adam anca anladı :ssz::ssz::ssz:

hiç kızmadım çünkü oğlum gece 4te uyandı tabı bızdede uyku falan kalmadı adam burnunun ucunu görse ıyı :27::27:

Son düzenleme:

kadınlar durduk yere nasıl bazen surat yapar trip atar erkekte ne oldunu bir türlü anlayaamazsa erkektede bu olabiliyor bazen :)
üsteleme arasıra neyin var diye soruver sadeece işle ilgili olabilir yorgun olabilir. ama tabi bu durum uzun sürerse takibe al erkek neticede:)

Back
X