- 26 Ocak 2018
- 178
- 138
- 18
- Konu Sahibi Followme12
-
70 ve 90 kilo arasında dağlar kadar fark var. Öncelikli olarak zayıflamanızı ve eşinize de bu çabanızı fark ettirmenizi tavsşye ederim. Evde onun dikkatini çekecek şeyleri deneyebilirsiniz.Ben hep kiloluydum 70 falandım.cocuk yok 1-2 sene düşünmüyoruz. Aslında cok ilgiliievde temizlik yapar benimlebcok cok ilgili tektsorun cinsellik
kocası köpek gibi sever de ne kadar arzular onu bilemeyiz. sonucta sisman ve bakımsız biri bır erkegı tahrik etmez, cok cok cok sevıyor olması da bunu degıstırmez.Uf ne abarttınız kilo olayını. valla çok çok kilolu olup kocası köpek gibi sevenleride biliyorum
kocası köpek gibi sever de ne kadar arzular onu bilemeyiz. sonucta sisman ve bakımsız biri bır erkegı tahrik etmez, cok cok cok sevıyor olması da bunu degıstırmez.
erkekler nasıl tek gecelik iliski yasıyor sanıyorsunuz, bir anlık bir tahrik arzulama o an bedenen hosuna gitmesi vs derken. yoksa hangisi aşık oldugu kadınla kacamak seks iliskisi yasıyor ki.
konu sahibi icin soylemıyorum, kendisi illa ki bakımlı kendine bakan ve eminim kocasının da sevdigi bir kadındır, aşıktır ama bedenen arzulama olayı baska bir sey.
saçma bir genelleme olmuş seninki. şişman ve bakımsız olmak ayrı bişey şişman olmak ayrı. bir insan gayet bakımlıdır ama kilosu vardır zaten bu işler kiloya bakmıyor yani şişman kadın arzulanmaz diye bir şey yok gayet de istenen arzu edilen şişman kadınlar var. bir tanesi kuzenim zaten yukarıda yazdım ona gelen talepleri bir görseniz... bir gece birlikte olmak için kendini paralayan erkekler gördüm yani.
o yüzden anlamsız genellemelere bürünmemek gerekiyor.
sizin mantığa göre şişman kadınların hepsinin evde kalması evlense bile sevişmemesi, çocuk yapmaması lazımdı ama öyle değil hayat.
5 aylık evliyim demiş , Doğum yaptınız mı diye sormuşsunuz yaailk evlendiğiniz zamanlarda nasıldı. ilk baştaki kilonuz. çocuk varmı doğum felan yaptınızmı
Uf ne abarttınız kilo olayını. valla çok çok kilolu olup kocası köpek gibi sevenleride biliyorum
Gercek bende sasirdim yalvaran erkeklere.. bu iyi birsey degilki.. Yani bazi erkeklere kusura bakma ne verirsen ver nefessiz...saçma bir genelleme olmuş seninki. şişman ve bakımsız olmak ayrı bişey şişman olmak ayrı. bir insan gayet bakımlıdır ama kilosu vardır zaten bu işler kiloya bakmıyor yani şişman kadın arzulanmaz diye bir şey yok gayet de istenen arzu edilen şişman kadınlar var. bir tanesi kuzenim zaten yukarıda yazdım ona gelen talepleri bir görseniz... bir gece birlikte olmak için kendini paralayan erkekler gördüm yani.
o yüzden anlamsız genellemelere bürünmemek gerekiyor.
sizin mantığa göre şişman kadınların hepsinin evde kalması evlense bile sevişmemesi, çocuk yapmaması lazımdı ama öyle değil hayat.
Bir gece birlikte olmak için kendini paralayanlar mı o nasıl oluyor öyle? Benimle birlikte ol diye yalvarıyorlar mi
Gercek bende sasirdim yalvaran erkeklere.. bu iyi birsey degilki.. Yani bazi erkeklere kusura bakma ne verirsen ver nefessiz...
Damacanayla kedi kopekle iliskiye giriyo bizim millet..
yalvarma gibi değil ama gerçekten açıkca isteyenleri gördüm. gayet de düzgün tipte erkekler yani öyle çer çöp tiplerden değil.
damacanayla ilişkiye giriyorsa o zaman ne diye kilo kadını çekici kılmaz diye höt zöt yapılıyor?
öyle tiplerle zaten işimiz olmaz benim bahsettiğim kuzenim kilolu bir kadın olmasına rağmen gayet de talep görüyor. bu işler kiloya bakmıyor demek istiyorum. bir kadının cinsel enerjisi yüksekse kilosu da olsa erkekleri pervane ediyor etrafında. gerisi boş laf.
1.70 kiloya 90 biraz kilolu değil çok kilolu oluyor. Ben 172yim 57 kilo olmuşum moralim bozuluyor bundan oranla sizi tahmin ediyorum. Sagliginiz için zayıflayın o çekiniyordur söylemeye belki1.70 boyum yani kim kilo severki
yalvarma gibi değil ama gerçekten açıkca isteyenleri gördüm. gayet de düzgün tipte erkekler yani öyle çer çöp tiplerden değil.
damacanayla ilişkiye giriyorsa o zaman ne diye kilo kadını çekici kılmaz diye höt zöt yapılıyor?
öyle tiplerle zaten işimiz olmaz benim bahsettiğim kuzenim kilolu bir kadın olmasına rağmen gayet de talep görüyor. bu işler kiloya bakmıyor demek istiyorum. bir kadının cinsel enerjisi yüksekse kilosu da olsa erkekleri pervane ediyor etrafında. gerisi boş laf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?