Esim bana neden dokunmak istemiyor

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Kizlar 2 yillik evliyim mutlu bir evliligim var aslinda. 2 gündür adet dönemimdeyim. Bugün benim dogum günümdü. Esim dün gece 12den sonra kutladi. Pasta kestik falan sonra yattik ben ona yanastim (iliskiye girmek degildi tabi bu durumda amacim, sadece biraz öpüp koklasmakti istedigim) fakat cok uykusu oldugunu söyledi ve uyudu. Biraz bozuldum ama cok calistigi icin anlamaya calistim ve uzatmadim icimde.

Bugün beni yemege götürdü. Hersey cok güzeldi. Aksam eve geldik otururken tekrar yakinlastim ve onu öptüm. Bana dudaginin acidigini söyledi (afedersiniz hafif issirarak öpüyorumda cogu zaman). Tekrar uzaklastim koltugun öbür ucuna gectim. Oturduk biraz tv izledik. Sonra yatmaya gittik. Yine dünki gibi istekliydim. Suanda adet dönemindesin napim dedi. Ve döndü uyudu. Istedigim sadece biraz yakinlasmakti halbuki, onada söyledim. Ama o uyumayi tercih etti yine.

Suanda yatakta yatiyorum ve cok kötüyüm. Yazimdan lütfen beni yanlis bilmeyin. Hergün heran böyle degilimdir hatta cok nadir yanasirim o birsey yapmadan. Ama iki gündur neden beni öpmeye dahi yanasmadi anlamadim.

Son zamanda biraz kilo aldim bunu cok kafaya takiyorum ve beni acaba artik begenmiyormu diye düsünmeden edemiyorum. Evlenirken 60dim suan 70 kiloyum... Cok üzgünüm suan

her zaman istekli olsanız da bu ayıp bişey değil belirtme ihtiyacı hissetmenize dahi gerek yok.

insan nesli bu sayede sürüyor. bu eğer haz ile yaşanabilen bir şey olmasaydı zulüm olurdu üremek.

sevip evlendiğiniz bir insana böyle hisler duymanız çok normal. evli olmasanız da bizi ilgilendirmezdi. suçlu hissetmeyin, açıklama yapmayın..

yanlış anlamayın, ağız kokusu gelir aklıma ilk. belki de en hassas olduğum şey olduğundandır ama 2 senedir ısırarak öpmeniz sorun değildi de şimdi mi sorun. mideden gelen ya da ağız içi bir sorundan kaynaklı da olabilir. bi muayene olun bence.

ben şunu anlamadım pastayı keserken, doğum gününü kutlarken falan sap gibi duruyor mu bu adam sarılmıyor mu öpmüyor mu? O zamanlarda ilgiliyse sizi bi kaç kere reddetmişse onu yazmışsanız haksızsınız.
ama yine de eşinize sorun bence belki koku olarak filan rahatsızlık duyabilir. Öyle bi sıkıntınız var ve farkında olmayabilirsiniz mesela ben çok hassasımdır kötü kokulu herhangi bi insana yaklaşmam bile çok zor.. ve malesef insan kendi ağız kokusunu hissetmiyor bence çoğunlukla.

Ama kilo almanızla alakalı olduğunu hiç sanmam bu durumun

Bunun dışında eşinize öpmenin sarılmanın sadece cinsellik amaçlı olmadığını göstermeniz lazım belkide

Regl doneminde inanılmaz yoğun kokan arkadaşlarım vardi ve bilirdim yani ne zaman regl olduklarinı ona göre mesafeli olurdum bu durumu kendileri hissetmezdı hiç. O zamandan beri takıntı oldu bende ne zaman regl olsam anneme ablama ciddi ciddi sorarm bende koku varmı diye. Belki sendede oluyordur ve hissetmiosundur

Ya bence çok normal, benim eşim de adet dönemlerinde hiç yaklaşmaz, psikolojik diye ki kesinlikle katılıyorum benim bile hiç öpme-koklama modum olmuyo o zamanlar. Bence sorun edecek bi şey yok. Ayrıca öyle istekli istekli sonuçsuz uyumak bence ızdırap, anlayabiliyorum ben:dondurma:

her zaman istekli olsanız da bu ayıp bişey değil belirtme ihtiyacı hissetmenize dahi gerek yok.

insan nesli bu sayede sürüyor. bu eğer haz ile yaşanabilen bir şey olmasaydı zulüm olurdu üremek.

sevip evlendiğiniz bir insana böyle hisler duymanız çok normal. evli olmasanız da bizi ilgilendirmezdi. suçlu hissetmeyin, açıklama yapmayın..

yanlış anlamayın, ağız kokusu gelir aklıma ilk. belki de en hassas olduğum şey olduğundandır ama 2 senedir ısırarak öpmeniz sorun değildi de şimdi mi sorun. mideden gelen ya da ağız içi bir sorundan kaynaklı da olabilir. bi muayene olun bence.

Tesekkürler. "Ee adam napsin da insan yorgundur" vs. gibi yorumlari önlemek icin aciklama geregi duydum durumumu. Yoksa haklisiniz tabi.
Agiz kokusu problemim yoktur hic olmadi. Dislerim düzgün bembeyaz... böyle seylere önem veririm. Benimde aklima ilk gelen fazla kilolarim iste...

Regl doneminde inanılmaz yoğun kokan arkadaşlarım vardi ve bilirdim yani ne zaman regl olduklarinı ona göre mesafeli olurdum bu durumu kendileri hissetmezdı hiç. O zamandan beri takıntı oldu bende ne zaman regl olsam anneme ablama ciddi ciddi sorarm bende koku varmı diye. Belki sendede oluyordur ve hissetmiosundur

Bunu kimsede yasamadim ama öyle oldugunu duymustum. Hakli olabilirsiniz tskler. Hergün dus aliyorum her saat alamicagima göre...

Bunu kimsede yasamadim ama öyle oldugunu duymustum. Hakli olabilirsiniz tskler. Hergün dus aliyorum her saat alamicagima göre...
Bu sadece bi ihtimal diğer arkadaslrn dediği gibi belki bu dönemde sizinle yaknlasip kendini frenlemekte zorluk cekicegini düşünuyodr

Bazı erkekler regl olayını hiç takmaz bazıları da takar normal bir durum . Kokudan da olabilir ya da hiç biri gerçekten canı istemiyordur .( ben bile inanmadım buna :halay:)

açık konuşayım regl dönemimde ben bile kendimle muhatap olmak istemiyorum:oops:
belki eşiniz de rahatsız oluyordur hoşgörün :)
bir de erkekler bizim gibi değil, yarım kalacak işe girişmek istemiyordur belki

bugüne kadar yazdığım en cinsiyetçi yorum oldu kendimden ve sizlerden özür diliyorum :)

duş yazmışsınız da ben duş alırken bile rahatsız oluyorum kendimden adet döneminde, yani mesele koku değil

bir de meselenin kiloyla alakalı olup olmadığını çok basit bir biçimde test edebilirsiniz
regl dönemi dışında da böyle mi davranıyor?

ben şunu anlamadım pastayı keserken, doğum gününü kutlarken falan sap gibi duruyor mu bu adam sarılmıyor mu öpmüyor mu? O zamanlarda ilgiliyse sizi bi kaç kere reddetmişse onu yazmışsanız haksızsınız.
ama yine de eşinize sorun bence belki koku olarak filan rahatsızlık duyabilir. Öyle bi sıkıntınız var ve farkında olmayabilirsiniz mesela ben çok hassasımdır kötü kokulu herhangi bi insana yaklaşmam bile çok zor.. ve malesef insan kendi ağız kokusunu hissetmiyor bence çoğunlukla.

Bunun dışında eşinize öpmenin sarılmanın sadece cinsellik amaçlı olmadığını göstermeniz lazım belkide[/QUOT]

Bunun dışında eşinize öpmenin sarılmanın sadece cinsellik amaçlı olmadığını göstermeniz lazım belkide

O elinde pastayla kutlarken ben gittim sarildim öptüm. Öyle hatirliyorum.

Bir kadın istekli olmaktan utanmamalı ben istekliyimdir. Adet dönemleri adama sırnaşınca 'bezlisin' diyor ne kadar cinsiyetçi bir tabir olduğunu tartışmayalım aramızdaki espri gülüyoruz ama biraz üsteleyince elle veya sürtünerek bi şeyler oluyor bu tamamen benim yaklaşımımla ilgili. Eşime cinsel anlamda çizgileri ben koyuyorum ve o da bunlara uyuyor. Bence siz de daha önce farklı çizgiler belirttiyseniz adam bunlara uyuyordur bunun başka açıklaması yok.

duş yazmışsınız da ben duş alırken bile rahatsız oluyorum kendimden adet döneminde, yani mesele koku değil

bir de meselenin kiloyla alakalı olup olmadığını çok basit bir biçimde test edebilirsiniz
regl dönemi dışında da böyle mi davranıyor?

daha önceki adet oldugum zamanlarda böyle degildi ama. Ben ilk defa adetliyken bukadar soguk oldugunu görüyorum. Adetli degilken gayet yanasiyor

daha önceki adet oldugum zamanlarda böyle degildi ama. Ben ilk defa adetliyken bukadar soguk oldugunu görüyorum. Adetli degilken gayet yanasiyor

o zaman sorun yoktur sıkmayın canınızı denk gelmiştir bazen olur öyle
malum regl dönemi hormonlar tavan, karamsar düşünebilirsiniz ama bence boş yere üzüyorsunuz kendinizi

Back
X