kıyamam sana haklısın tabi...
Sonucta doğum yapmışsın erkekler ufaktan lafı dokunudurur sonrada hep şaka yaparlarr hııhh
canım yılma azimlee zayıflarsın zaten onu utandırırsın emziriyorsun depğilmi 2 aya kalmaz gider kilolar
ben 4 ay önce doğum yaptım haliyle kilolarımı veremedim suan 69 kiloyum. dün eşim bana az ye obezite gibi olmuşsun dedi aslında çok kibardır banada düşkündür nie öle dedi anlamadım ama çok üzüldüm ağlicaktım az kalsın. daha sonra özür diledi şaka yaptım dedi ama konuşmuyoruz 2 günden beri.siz benim yerimde olsanız napardınız
yeni dogum yapmissin yaa.benim esimde de cok takintili..sariliyorum göbegin carpiyor diyor bu göbek ne zaman gidecek diyor rahatsiz degilmisin diyor. ama iste kibar dille söylüyor..obezite dese bende üzülürüm öyle kuru özürlede affetmem ..hayret bisi yaa..bunlar dogum yapmayi hafife aliyorlar...
obez deseydi neysede, neden obezite demişki
obezite şişmanlık demek, obez - şişko demek
konu sahibinin yerinde olsam üzüleceğime "ona obezite değil obez derler öğren de gel cicim" der eşimin sinirini bozardım.
Ayrıca konu sahibi daha yeni doğum yapmışsın, eğer emziriyorsan sakın kilo vermeye falan çalışma. Arkadaşımın yengesi kilo vericem diye diye sütünden oldu. Bebiş daha önemli.
eşim kalın defne diye takılıyor bu konuda pek genişim:)))) umursamıyorm hatta baya komik geliyor bana:)))kilolu halimide seviyorum hertürlü kendimi çok seviyorum..kendi yanaklarımdan sıkasım geldi:)cici ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?