Eşim bana obezite dedi

qbraaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
16
0
36
İzmir
ben 4 ay önce doğum yaptım haliyle kilolarımı veremedim suan 69 kiloyum. dün eşim bana az ye obezite gibi olmuşsun dedi aslında çok kibardır banada düşkündür nie öle dedi anlamadım ama çok üzüldüm ağlicaktım az kalsın. daha sonra özür diledi şaka yaptım dedi ama konuşmuyoruz 2 günden beri.siz benim yerimde olsanız napardınız

Son düzenleme:
kıyamam sana haklısın tabi...

Sonucta doğum yapmışsın erkekler ufaktan lafı dokunudurur sonrada hep şaka yaparlarr hııhh

canım yılma azimlee zayıflarsın zaten onu utandırırsın emziriyorsun depğilmi 2 aya kalmaz gider kilolar

belkide saka yapmak istemisdir hani alıncagını dusunmemistir erkekler bazen kadınların neye kırılıp kırılmayacagını anlayamıyor bence 2 gun küs kalmanız fazla olmus 69 kiloda cok fazla degil zaten bence o saka yapmaya calısmıs

ilk 1 yıl doğum kiloları sayılmaz bi kere

sen de ona bebişini sevdirme....cezalısın , sevme benim obezitemi , de

senin bu konuda hassasiyetin var galiba eşinde bunu sesmiş ve densizce bir şaka yapmış.sende obezite hastalığın adı ve öyle olanlara da obez denir obezite değil deseydin.bebeğiniz olmuş olacak tabiki öyle biraz kilo.yakında verirsin olur biter.

Doğum yapan o kadar çok arkadaşım buna benzer laflar işittiler ki eşlerinden.
Sadece alışık olmuyorlar ya doğumdan sonra eşlerinin o hallerine.
Ve ben inanıyorum gerçekten incitmek ve alay etmek için yapmıyorlar.
Hiç üzülmeyin böyle gereksiz şeylere.
Şu anda dünyalar güzeli evladınız var. Hiçbirşey ondan daha değerli olabilir mi?
Kilolarınızı da verirsiniz nasıl olsa...
Bebeğinizi güle güle büyütün

evet emziriyorum canım. bide haklıymış gibi üste çıkıyo nolucak obez demekle

anam kıyamam sana.ben de hamileliğimde çok kilo almıştım.46-kiloyla başladım doğuma giderken 68 idim.doğum yaptım 60 düştüm sonra 5 kilo aldım.tabi 46 nerde 65 nerde.seninki iyi obezite demiş.eşim bana camış dedi.bende dedim laflarına dikkat et istersen silindir gibi ezerim seni. şuan 60 kiloyum.zayıflarsın meraketme ama dikkat edeceksin biraz.bol bol su iç ekmeği özellikle akşam yemeklerinde azalt.su içersen hem sütün olur hem zayıflarsın.

Canım yeni doğum yapmışsın haliyle şu an psikolojin iyi değildir
Bende 30 haftalık gebeyim eşim beni yumurtam diye seviyo 11-12 kilo falan aldım haliyle dalga geçiyo ama ben takmıyorum sonuçta bebişimizi taşıyorum
Sende daha yeni doğum yapmışsın o kiloların gitmesine vardırrr dahaa emzirdikçe gider zaten
Bu kadar kafaya takma bak özür de dilemiş senden huzursuzluk çıkmasın evde bebeğinizi düşünn

yeni dogum yapmissin yaa.benim esimde de cok takintili..sariliyorum göbegin carpiyor diyor bu göbek ne zaman gidecek diyor rahatsiz degilmisin diyor. ama iste kibar dille söylüyor..obezite dese bende üzülürüm öyle kuru özürlede affetmem ..hayret bisi yaa..bunlar dogum yapmayi hafife aliyorlar...

obez deseydi neysede, neden obezite demişki
obezite şişmanlık demek, obez - şişko demek

bende kuru kuru affetmicem zaten pahallıya patlıcak ona

eşim kalın defne diye takılıyor bu konuda pek genişim:)))) umursamıyorm hatta baya komik geliyor bana:)))kilolu halimide seviyorum hertürlü kendimi çok seviyorum..kendi yanaklarımdan sıkasım geldi:)cici ben..

Son düzenleme:
obez deseydi neysede, neden obezite demişki
obezite şişmanlık demek, obez - şişko demek

konu sahibinin yerinde olsam üzüleceğime "ona obezite değil obez derler öğren de gel cicim " der eşimin sinirini bozardım.

Ayrıca konu sahibi daha yeni doğum yapmışsın, eğer emziriyorsan sakın kilo vermeye falan çalışma. Arkadaşımın yengesi kilo vericem diye diye sütünden oldu. Bebiş daha önemli.

yeni doğum yapmışsın normaldir kilolu olman...
üstelik hassasındır tabi....
boşver takma zamanla verirsin..
şaka yapmıştır...
benim eşimde öyle kendisi de şişko bana laf sokuyo....
bende zayıflayarak cezalandırıcam onu

ben kesin derdim öle bişi, havasını alırdım

ya bende doğum yaptım kilolarımı dert edip az yediğim için tartışırdık.

şimdide hamıleyım yıne dikkat ediyorum kızıyo neren kılolu diye.

oysa evlendiğimde 56 kiloydum 4 kilo aldım normal halimde.

keşke biraz dalga geçsede bende iştahım gitse.

eşim kalın defne diye takılıyor bu konuda pek genişim:)))) umursamıyorm hatta baya komik geliyor bana:)))kilolu halimide seviyorum hertürlü kendimi çok seviyorum..kendi yanaklarımdan sıkasım geldi:)cici ben..

çok iyi yaaa valla harika bir yorum olmuş bu

bence konu sahibi kesinlikle bu yorumu örnek almalısın hatta bence herkes örnek almalı...

herşey insanın kendini sevmesiyle baslar... gerisi boş

Eşler hep böyle takılırlar kendi göbüşlerine bakmazlar seninkine dil uzatırlar hiç hoş hareket değil

eşim şakayla karşşık hep söyler şişko patatesim benim diyeee ama kızınca sonradan hemen düzeltirr ben seni her halinle seviyorum yalan

her erkek eşinin güzel çekici olmasını ister üzülmeyelim diye teselli ederler

onlara en güzel cevap onları takmayarak neşeli olarak ve bıkmadan zayıflayarak verilirr bak o zaman eşin neler yapıyor

ha bu arada bana kalın tığ diyoor uyuss ama seviyorum bee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…