Eşim bana pasakli dedi ve kiyamet koptu

Abartmış biraz. Hadi yaşlı birine bakıyor olup altından alsaydınız haklı da, fazla büyütmüş.
Çocuk olan ev mum gibi de olamaz zaten tabi ki dağınık olacak.

Bebek kakasi çok temiz sanki. :D Abartıp bebegin kakası süt kokuyor soyle temiz boyle temiz filan demişlerdi hiç unutmam. Bigun yemeye kalkcaklar diye korkuyorum. :D
Bence yasli insanla bebegin altinin bir farki yok ama insan gibi söyleyebilirdi esi cok tantana yapmis evet.

Bebeğiniz çok küçük mikroplara açık bir çağdaysa mesela ilk 2-3-4 aylar bende hep 2-3 kez yıkardım çünkü bebeğim prematüreydi ve herşey baştada benim ellerim temiz olmak zorundaydı. ama kendiniz için kendi çocuğunuzun bezini değiştiripte bu şekilde itham çok saçma. Şu an mesela 1 kez yıkıyorum 22 aylığız.

El yıkama konusunda ben çok takintiliyim. İki kere yıkamak nasıl oluyor onu anlamadım. Önce elimi suya tutar köpükler ve güzelce durularim. Sen sadece suyun altinami tutup çektin ? Bazı erkekler takıntılı olabiliyor. Esin kaba davranmış orası ayrı. Benim eşim bana dese bundan sonra sana yemek yapmıyorum derim.

Bebeğiniz çok küçük mikroplara açık bir çağdaysa mesela ilk 2-3-4 aylar bende hep 2-3 kez yıkardım çünkü bebeğim prematüreydi ve herşey baştada benim ellerim temiz olmak zorundaydı. ama kendiniz için kendi çocuğunuzun bezini değiştiripte bu şekilde itham çok saçma. Şu an mesela 1 kez yıkıyorum 22 aylığız.
17 aylik oglum

Yıkayıp yıkamamak değil sorun söyleyiş tarzı... Kimim ben senin eşinim bu şekilde kabaca emir vermekte nedir? Hayatım bence temizlenmedi tekrar yıkasan daha iyi olucağına inanıyorum deseeeeeee eyvallah

Yani 1 defa sabunla yikadim. Bi kez daha sabun dok, yine yika diyo. Gereksiz oldugunu dusundum o anda

El yıkama konusunda ben çok takintiliyim. İki kere yıkamak nasıl oluyor onu anlamadım. Önce elimi suya tutar köpükler ve güzelce durularim. Sen sadece suyun altinami tutup çektin ? Bazı erkekler takıntılı olabiliyor. Esin kaba davranmış orası ayrı. Benim eşim bana dese bundan sonra sana yemek yapmıyorum derim.

Yani 1 defa sabunla yikadim. Bi kez daha sabun dok, yine yika diyo. Gereksiz oldugunu dusundum o anda

banada kocam elini yıka der hep.
iyice yıka diyo bi defada.. olmadi bi daha yıka...:)
memnunum ben böle halimden.. pasaklı demedi şükür duymadim agzindan.

eşin çok düşüncesiz biriymiş anladığım.
insan çocuğunun altını değişmez mi hiç??
hayret yani.. hem çocuğuna bak hem kendine bak sonra da böyle saçmalasın.
gelip özür dileyip , hatasını kabul edene kadar ona pis! ellerinle yemek yapma, ütü yapma, çay yapma.. yapma da yapma yani..

O değilde son 2 gündür sevgili kk hatunları şu el yıkama meselini çok gündeme çıkardılar sanki e haklılarda :lülülü:
Bence biraz fazla tepkili davranmış eşiniz gereksiz yere uzamıs konu ama akşama kadar unutulur bence

Yok artık abartmış

Ama söyleyiş tarzı güzel değil. Siz onun çocuğuna bakan bir bakıcı olsaydınız bu şekilde mi söylerdi el yıkamanızı acaba? Neden erkekler dışarıdaki insanlara karşı daha kibar da evlerinde en çok saygıyı hak eden "hayat arkadaşları"na karşı kibar değil?

yemezsen yeme deseydın
o baska bıseyın hıncını senden cıkarmıs bellı
boyle ınsanların sosyal hayatda cok ezıldıgını buyuzden evdekılerden hıncını cıkardıgını dusunurum hep

bende 1 kere sabunluyorum elımı

Slm kizlar.. Cok sinirliyim suanda bile. Dun oglumun altini degistirdim. Esim de lavaboda elini yikiyodu. Ben de elimi yikamaya gittim. Bi defa yikadim ve ciktim. Arkamdan bagiriyo bi defa mi yikanir el, cocugun altini degistirdin falan diye. Ben de evet dedim hep bi defa yikiyorum. Basladi bagirmaya.. Nasil bi defa yikarsin, pasaklisin, senin elinden yemek yemem artik. Cabuk bi daha elini yika diye. Ben de normal soylese yikardim ama bu cumleleri soyledigi icin yikamadim. İyice sinirlendi falan. Baya tartistik.
Ya siz elinizi kac defa yikiyosunuz ki? Bana 1 yeterli geliyo. Ve bu tartismada hakli oldugumu dusunuyorum, cok abartti. Daginik oldugumu kabul ediyorum ama asla pasakli diyemez bana. Dikkat ederim temizlige..
Niye buraya yazdim onu da bilmiyorum..
Yemek yedi mi?

Back
X