bugün annemler geldı aşure yapıp dağıttık üst katta bekar polısler oturuyo kardesımle dağıtırken onlarada götürdük,, eşim normalde ne ıstesem yapar bı dedıgımı ıkı etmez evı dahı temızler yorulmayayım dıye.. neyse eve geldık, bana neden soylemıyosun götür desen götürmeyecekmıyım dedı.. bende kötü bişey yapmısım gıbı konusma lokma sevaptır herkese verılır dedım.. kendısıne soylemeyısıme ve polıslere goturmeme cok kızmıs abuk subuk konusma s**tır gıt karsımdan dedı. .bı akıl verın bana yorum yapmak yerıne bı fıkır sunarsanız cok mutlu olurum
Hmmmm . Hata burada senin . Özürdile düşünemediğini söyle . Ever aşûreyi eşine verecektin . O götürecekti . Bende aşûre yaptım . Altta bekar komşum var 6 yıllık selamlaşırız ama tabağı eşimle yolladım . Şık olmamış davranışın . Haklı kocan .bugün annemler geldı aşure yapıp dağıttık üst katta bekar polısler oturuyo kardesımle dağıtırken onlarada götürdük,, eşim normalde ne ıstesem yapar bı dedıgımı ıkı etmez evı dahı temızler yorulmayayım dıye.. neyse eve geldık, bana neden soylemıyosun götür desen götürmeyecekmıyım dedı.. bende kötü bişey yapmısım gıbı konusma lokma sevaptır herkese verılır dedım.. kendısıne soylemeyısıme ve polıslere goturmeme cok kızmıs abuk subuk konusma s**tır gıt karsımdan dedı. .bı akıl verın bana yorum yapmak yerıne bı fıkır sunarsanız cok mutlu olurum
Hmmmm . Hata burada senin . Özürdile düşünemediğini söyle . Ever aşûreyi eşine verecektin . O götürecekti . Bende aşûre yaptım . Altta bekar komşum var 6 yıllık selamlaşırız ama tabağı eşimle yolladım . Şık olmamış davranışın . Haklı kocan .
bugün annemler geldı aşure yapıp dağıttık üst katta bekar polısler oturuyo kardesımle dağıtırken onlarada götürdük,, eşim normalde ne ıstesem yapar bı dedıgımı ıkı etmez evı dahı temızler yorulmayayım dıye.. neyse eve geldık, bana neden soylemıyosun götür desen götürmeyecekmıyım dedı.. bende kötü bişey yapmısım gıbı konusma lokma sevaptır herkese verılır dedım.. kendısıne soylemeyısıme ve polıslere goturmeme cok kızmıs abuk subuk konusma s**tır gıt karsımdan dedı. .bı akıl verın bana yorum yapmak yerıne bı fıkır sunarsanız cok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?