eşim bana s*ktir git dedi :(( ne yapmalıyım

sakın burdakilerin gazına gelip de eşine bir öpücük kondurup özür dileme. hatasını pekiştirmiş olursun sonra en ufak bişeyde küfürü basar.

ama bk durum annelerimizin durumu gibi degil. arkafasimiz yeni evli annelerimiz oyle yapmli cunku oglu biyetinde oluyo

vay be bu yüzden küfürü hak ediyormuşsun gibi yorum yapanlara şaştım. eşinin hoşlanmadığı bir şey yapmış olabilirsin ama bunun karşılığı küfür mü ve bu, kıskanmıştır sinirlenmiştir diye normal görülecek bir davranış mı? güzellikle ben bu durumdan hoşlanmadım, bir daha yapma demek bu kadar mı zor? kadınlara küfür etmemek gerektiği, saygı göstermek gerektiği küçükken öğretilmeli erkeklere, kendi anne babalarını örnek alarak büyümeliler. Babasının annesine küfür ettiğini duyduğunda kendi karısına da aynı şekilde davranması kaçınılmaz oluyor ne yazık ki. ve bu kısır döngü şeklinde sürüyor. böyle bir durumda ne yapılabilir bilmiyorum doğrusu. ben de eski erkek arkadaşımdan aynı davranışı gördüm. bı kere küfür eden bi daha ediyor ne yazık ki. ne kadar öküzler yaa çok sinirleniyorum.

Ortada yanlış yaptığın bir durum yok ki... kıskanmış ta küfür etmiş oldu canım tabi... Büyütülmesi gereken bir konu degil ama sakince tavrınızı ortaya koyun özür dilesin mutlu mesut yaşamaya devam edin

bence yarı yarıya ikinizde haklısınız.

senin oraya gitmen hoş olmamış

onun da sana küfürlü konuşması hoş olmamış ki kıskandığını sende anlamışsındır...

ikinizde birbirinizden özür dileyip yumuşayın bence..

Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah

Ne zamandan beri hayır yapılan işte evli, bekar ayırımı yapılıyor?

Bir de kocasını haklı görenler var, inanılır gibi değil

İnsan komşusuna bir tabak aşure de veremeyecekse, hakkında abuk sabuk şeyler düşünülecekse yaşamasın bence

Çünkü dışarı çıktığında da "bekar erkekler" var

Sakın özür dileme kocandan, bu davranışın ona sen haklısın demek olur

Bir daha s. git mi der, başka şey mi der affedersin diye bilemem orasını

Bana kalırsa, eşin tepkisinde haklı ancak uslubu yanlış. Büyütecek bir sorun değil. Karşılıklı konuşup halledin.

sinirle ağzından çıkmış bence eğer anlattığın gibi bir kocaysa hemen hesabını kesme kıskanclık cok fena bırsey

özür de dileme tabi....

al karsına konus ben senın dusundugun gıbı dusunemedım evet sana götür dersem de götürürdüm ama bir an boşluğuma geldi işin hevesıne kaptrdım kendımı de ve küüfür etmesını çok kırıldığını kızdıgını söyle mutlaka o özür dileyecektr...

AYRICA komsuya asure verılmez mı dıye elestıren arkadaslar yanlıs anlamadysam eşi asure verme dememıs neden sen götürüyorsun bana söylesen bende verırdım demıs...

Böyle bir durumda değil küfür etmek sesini yükseltse ıı ııhhh imkanı yok gönlümü almadan konuşmam
Tamam kıskanmak,kıskanılmak güzel fakat küfür etmesini gerektirmiyor yaptığın davranış..
Sonuçta sohpete gitmemişsin bekar polislere bu neyin tribi?
Kendini kötü hissetme herşeyi zamana bırak hatasını anlayıp özür diler umarım (öküzcan)

Son düzenleme:
evet küfür etmesi gerekmezdi ama adam haklı bence
biz de geçende tartışıyorduk '' defol git'' diye bağırdım telefonda sonra da kapadım. ama bir anlık sinirle yapmıştım. evet bir gerekçe sayılamaz bu ama oluyor bazen. sonra gittim kuzu kuzu özür diledim.

bazı arkadaşların da yazdığı gibi, öğrenci kızlar olsaydı mesela üst katınızda eşiniz götürseydi aşure. siz ne tepki verirdiniz?

Son düzenleme:

ne demek o? anlayamadm da kafama takıldı..

Bekar erkegin kapısına gitmek hoş değilmiş bi de bunu ogrendik. Kafalar ayni kafalar.... fuhus pazarligina gitmis sanki kadin hos degilmis...piuuu

Belki boşanilacak bir konu değil ama ileride alışkanlığa dönüştürmemesi için biraz süründürmeniz lazım.

canım benim türkiyede yaşıyoruz
sen iyi niyetlisin ama
gerçekten bekar adamın kapısına genç kadın gitmez
bekar kızların yaşadığı eve eşinin gitmesini sen de istemezsin
kıskanmış bir sinirle söylemiş
herzamanki tavrı değilse büyütme

eşine ''benim yaptığım yanlıştı sonradan düşününce anladım ama bu sözü haketmedim birdaha duymak istemiyorum
rahatsız olduğun konuda kibarca uyarabilirsin''de

unutma yıkmak kolay yapmak zor.
gençlikte olur böyle Allah ağzınızın tadını bozmadın.

kocanın dediği laf ayıp olmuş.

ama bence keşke sen de gitmeseydin.

ben kesinlikle normalde kadın erkek evli bekar ayrımı yapmam.

ancak genç bir kadının bekar erkeklerin "evine" gitmesini uygun bulmuyorum.

yolda görürsün selamlaşırsın tamam da bekar evi kılıkları nasıldır falan bilinmez uygun değil bana kalırsa.

sonuçta biri annem götürür falan diye örnek vermiş tamam belli bir yaşta kadın olsa götürmesi daha normal ama genç olduğunu düşünüyorum. genç olduğun için pek uygun değil.

kocan gelince o götürse aşureyi eşim yapmış diye daha uygun olurdu. yine hayır yapmış olacaktın.

ama özür de dileme tabi. dediği laf hoş değil.

haklı olabilirsin ama dediğin laf hoş değildi diyin bence.

saol canım cok alındım gercekten bıdaha yapmam zaten

ama küfür ağır geldi işte

öyle yapacagım kardeşm, ama bıraz tartısma oldu onları demeden once

ah öyle olmadı işte bende sucsuz oldgumu bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…