Ne kadar haklı olsamda asla demem ama o haklıyken deme lüksünü buluyor söylediğim Zaman beniçok sinir ediyorsun sabrımı taşırdın diyor sıkıldım artıkkendinize hakaret etmesine müsade ettiğiniz zaman, saygı ortadan kalkar.
Kusura bakmayın ama "salak" bir eşiniz var.
düzgün tartışma kapasitesi yok demekki...
Bu bir mazeret değil.Ne kadar haklı olsamda asla demem ama o haklıyken deme lüksünü buluyor söylediğim Zaman beniçok sinir ediyorsun sabrımı taşırdın diyor sıkıldım artık
Daha önce kaç kere söyledim kavga yaptım ama yine söyledi ben ne kadar kızsamda ağzıma almam böyle kelimeleri haklı olunca sanki normal bir kelimeymiş gibi kendinde suç görmüyor bunuBu bir mazeret değil.
her eş o zaman sinirlendiğinde ağzına geleni söylesin oldu olacak.
saygı olmadıktan sonra evliliğin hiç bir değeri yok
sende bunu eşine anlatamadıktan sonra o evlilikten hayır yok
bugün salak der, yarın bambaşka birşeye döner...
Evet devam ediyor kaç kere söyledim günlerce konuşmadım napıcağımı bilmiyorumuyarmana rağmen devam ediyosa, kendi salaklığından demekki
sensin salak lan de vur enseye bir şaplak git ordan bak bakalım dumur oluyor mueşim tartışma anında çok kızdığında haklıyken bana salak diyor.daha öncede dedi kızdım ama yine söylüyor ben kızdığım Zaman demem ama o diyor benim moralimi bozuyor
Evlenmeden önce demiyordu ki son Zaman'larda demeye başladı bende kadar kızarsam kızayım asla demem bana ayıp geliyorYok ben hiç hoşlanmam böyle durumlardan.
Ben olsam küslüğü uzattıkça uzatırım.
İkincisinde çıkar giderim.
Ben flört ederken bir defasında kendim için "manyak gibi öyle böyle yaptım" diye bir olayı anlatıyordum da az daha kocam benden ayrılıyordu,ne biçim konuşuyorsun diye?
Normalde kaba saba bir adamdır ama bana karşı cidden kibardır çok şükür.
Evlenmeden önce farketmediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?