Eşim bana salak diyor

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
eşim tartışma anında çok kızdığında haklıyken bana salak diyor.daha öncede dedi kızdım ama yine söylüyor ben kızdığım Zaman demem ama o diyor benim moralimi bozuyor

kendinize hakaret etmesine müsade ettiğiniz zaman, saygı ortadan kalkar.
Kusura bakmayın ama "salak" bir eşiniz var.
düzgün tartışma kapasitesi yok demekki...
Ne kadar haklı olsamda asla demem ama o haklıyken deme lüksünü buluyor söylediğim Zaman beniçok sinir ediyorsun sabrımı taşırdın diyor sıkıldım artık

tepki vermezseniz o salak daha hangi kelimelere dönüşür acabaa

Ne kadar haklı olsamda asla demem ama o haklıyken deme lüksünü buluyor söylediğim Zaman beniçok sinir ediyorsun sabrımı taşırdın diyor sıkıldım artık
Bu bir mazeret değil.
her eş o zaman sinirlendiğinde ağzına geleni söylesin oldu olacak.
saygı olmadıktan sonra evliliğin hiç bir değeri yok
sende bunu eşine anlatamadıktan sonra o evlilikten hayır yok
bugün salak der, yarın bambaşka birşeye döner...

siz de söyleyin
haklı olduğunuzda
not: başkalarının yanında derseniz saygı seviyeleriniz karşılıklı düşer

benim bir arkadaş grubum var sevgiliykende evliykende konuşurken hep derler(şakalaşırken(kavgalarını görmedim) bana da böyle çok inciltici geliyor ama bazıları sıradan kelime gibi kullanıyor

Daha önce kaç kere söyledim kavga yaptım ama yine söyledi ben ne kadar kızsamda ağzıma almam böyle kelimeleri haklı olunca sanki normal bir kelimeymiş gibi kendinde suç görmüyor bunu

uyarmana rağmen devam ediyosa, kendi salaklığından demekki

eşim banada manyaksin demişti ama ciddiye almadim..
bu gib şeylere desede bende derdim ona.. oda ciddiye almiyor

tek dediği salak mı

yani bazen bakıyorum da bizim ülkede hiçbir şeyin ortası yok

kimisi eşek sudan gelinceye kadar dövüyor, ana avrat düz gidiyor

kimisi de fazla kibar birbirine salak vs demeden tartışıyor

yani ne bileyim bence kavga anında bazı şeylere tahammül edilebilir

yani salak mısın anlamıyorsun

bir şeyi anlatamadım algılamıyor musun vs vs gibi

manyak manyak konuşma gibi

bu tarz bir kavgayı iş arkadaşım ile yapamam zira kendimi frenlerim ama eşimle yaparım zira orada frenler daha az gerili

ya da ne bileyim konuşurken başka biri hakkında salak gibi

ne manyakça davranıyor derim

yani geçen komşunun birine bir diğeri için oruç başına vurmuş anlayamadı dedim

bunlar orospu, fahişe, pezevenk, gerizekalı gibi kelimeler değil benim nazarımda

yani biri bana salak mısın dese de çok kızmam o senin salaklığın derim

belki de salağım bilmem derim ya da sizin durumunuzda seni adam yerine koydum ondan salağım derim

ben doğruyum vs demiyorum, ama çok kötü olaylar, çok kötü sözler vs vs duyduğum için çok ağır gelmiyor bana salak, manyak, aptal gibi ilkokuldaki kötü kelimeler

bana kötü kelime söyledi, popo dediii diye ağlıyor oğlum ve arkadaşları mesela

herkesin kötü kelime algısı da kendi yaşamı ile sınırlı

bir de siz kızıyorsunuz diye kendi haklı olunca iyice kızdırmak için söylüyor bence

tartışırken salağım evet çünkü senin seviyene inmeden konuşulmuyo de

eşim tartışma anında çok kızdığında haklıyken bana salak diyor.daha öncede dedi kızdım ama yine söylüyor ben kızdığım Zaman demem ama o diyor benim moralimi bozuyor
sensin salak lan de vur enseye bir şaplak git ordan bak bakalım dumur oluyor mu ramazan ramazan bu kafa bu kadar işliyor

demek ki yeterince kızamamışsın. düşünüyorum da eşim bana sıradan bir tartışmada salak dese uyarsam yine dese vuru kapıyı çıkarım. ben eşime böyle bişey demiyorsam o da bana dememeli.

o ne ya çocuk gibi ! evet salağım seninle evlendim daha da evli kalmaya devam ediyorum ama düzelteceğim durumu de !

Yok ben hiç hoşlanmam böyle durumlardan.
Ben olsam küslüğü uzattıkça uzatırım.
İkincisinde çıkar giderim.
Ben flört ederken bir defasında kendim için "manyak gibi öyle böyle yaptım" diye bir olayı anlatıyordum da az daha kocam benden ayrılıyordu,ne biçim konuşuyorsun diye?
Normalde kaba saba bir adamdır ama bana karşı cidden kibardır çok şükür.
Evlenmeden önce farketmediniz mi?

Evlenmeden önce demiyordu ki son Zaman'larda demeye başladı bende kadar kızarsam kızayım asla demem bana ayıp geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…