- 3 Şubat 2018
- 25.796
- 110.960
- 598
- Konu Sahibi mavipapatyaa
Çocuğunu bile düşünmeyen bir adama ne denilebilir, bilmiyorum cidden
Bizim orda şeref yoksunu... Derler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğunu bile düşünmeyen bir adama ne denilebilir, bilmiyorum cidden
İnanın ben de kendime inanamıyorum . O kadar okudum ettim kendimi geliştirdim her ortama yakisirim yapmasam da mesleğim var . Ama nasıl böyle sindim nasıl bağımlı oldum ona anlamıyorum . Kendimi çok seviyorum iyi ki seviyorum kendimi hep değerli görürüm ama ona karşi istemsizce yalvarış üzüntü ağlama moduna geçiyorum . Ya ayrılırsa ya tek kalırsam gibi gibi .Ablacım adam seni aşağılıyor sen gece 12de kalkıp herifin ayağına gidiyorsun neden? Neden yani hiç mi gururun ezilmedi?
Bence çnce kendini değerli görmelisin. Bundan sonra arayıp sorma yazma sallama. Ne oldu derse de ben senden soğudum asıl seni de benden başka kimse çekmez de geç
Adamlardan bir cocugun annesinden gordugu sefkati merhameti bekliyorlar. Abur cubur alinca seviniyorlar falan. Bazi kadinlar eslerini cok farkli bir yerde goruyor
Bunun farkındayım annesi bile çekmez . Evlendirmeden önce daha mevzusu yokken su .... De evlendirsem başka bı sey istemiycem demiş çok yemek seçtiği gece sbah iş düzeni olmadığı içinEşinizi sizden başka kimse çekmez.o yüzden korkmayın ayrılmaz sizden
Hayır bebeğim var ama mesleğim varSiz calisiyor musunuz
Kesinlikle haklısınız ben de biliyorum manipüle edildiğimi . Silkelenip kendime geliyorum bu sefer de rest cekicem kendine gel iyiye gitmiyo bu iş diycem diyorum ama kendini oyle bı kapatiyo bunalıma giriyo ki bu sefer haksız durumuna dusuruyo beniSeni bu sekilde manipule ediyor. Yola getiriyor yani. Sen adamin her seferinde ayagina gittigin icin bu konuda zaafin oldugunu biliyor
isteseniz calisirsiniz yaniHayır bebeğim var ama mesleğim var
Sallanıyorum günlerdir konuşmuyoruz zaten ama nereye kadar gidicek böyle bunu merak ediyorum birbirimizden iyice soguycak miyiz diyeisteseniz calisirsiniz yani
Onun getirdigi hiçbirşeyde ihtiyaciniz yok
Getiriyorsa evin erzakını karsiliyor buda onun görevi
Bunun icin ona minnet etmenize gerek yok
Sizi sallamayani sizde sallamayin
İnanın ben de kendime inanamıyorum . O kadar okudum ettim kendimi geliştirdim her ortama yakisirim yapmasam da mesleğim var . Ama nasıl böyle sindim nasıl bağımlı oldum ona anlamıyorum . Kendimi çok seviyorum iyi ki seviyorum kendimi hep değerli görürüm ama ona karşi istemsizce yalvarış üzüntü ağlama moduna geçiyorum . Ya ayrılırsa ya tek kalırsam gibi gibi .
suçlu kendisi sile kavramını anlayamamisSallanıyorum günlerdir konuşmuyoruz zaten ama nereye kadar gidicek böyle bunu merak ediyorum birbirimizden iyice soguycak miyiz diye
İste sevince farklı oluyo . Yaptıklarını başkasına yapsa asla evlilik kalmazdı ortada . Ben niye hala pesindeym nasıl bu kadar seviyorum bilmiyorumAyrılırsa da ayrılsın başka erkek yok mu? Dünyada başka erkekler de var inanın hem de daha iyileri. Eşiniz çok itici ve saygısız.
İste ben arritk bende mi hata var diye dusunmhee başladım . Her şeyi konuşarak ölçüp biçerek karar verdim . Gözüm kararması aşktan.ama şimdi bı ortaklık istemedim diye bizim maasimiz baya eksiliyo diyorum diye benden soguyomusBu anlattıklarınıza göre esas sizin ondan soğumanız gerekiyor.Siz onu kendinizden soğutacak bir şey yapmamışsınız ki.. Resmen her türlü dengesizliğini çekmişsiniz.Sizi manipüle etmeye çalışıyor.Oyuna gelmeyin.Şimdi resti çekmezseniz yaptıklarına tam gaz devam eder.
Kendını sevip saygı duymadıgın ıcın seviyorsun onu.İste sevince farklı oluyo . Yaptıklarını başkasına yapsa asla evlilik kalmazdı ortada . Ben niye hala pesindeym nasıl bu kadar seviyorum bilmiyorum
İste sevince farklı oluyo . Yaptıklarını başkasına yapsa asla evlilik kalmazdı ortada . Ben niye hala pesindeym nasıl bu kadar seviyorum bilmiyorum
Ev borcuna,araba borcuna soksanız belki o zaman ailesine para veremezİste ben arritk bende mi hata var diye dusunmhee başladım . Her şeyi konuşarak ölçüp biçerek karar verdim . Gözüm kararması aşktan.ama şimdi bı ortaklık istemedim diye bizim maasimiz baya eksiliyo diyorum diye benden soguyomus