- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Misafir geliyor sandım glkglkfeşim bunu biliyordu da bugün aramış akşam yemeğe çıkacağız hazırlan arkadaşım ve eşiyle ded
Misafir geliyor sandım glkglkf
Adam ne kadar düsüncesiz yemege cıkarmıs
Bi agrı kesici alıp gidebilirsiniz yani.Ne var bunda bukadar abartacak?Reglide bu kadar abartlıyorsa,dogum yaparken falan düsünemiyorm sizi gkgfkfg
Anlik gelismistir,geliriz demistir..Buna cok takmazdim..Pms hayatimizin bir parcasi..Dün akşam regl olmuştum ve karnım fena ağrıyor, eşim bunu biliyordu da bugün aramış akşam yemeğe çıkacağız hazırlan arkadaşım ve eşiyle dedi , birlikte gideceğiz, bende önce bana sorsaydın dedim ayarladık artık konuştuk dedi.
Sanmiyormussunuz,gecirmissiniz ve bitmis ona gore..Daha önce de evde otururken ben birlikte vakit geçiriyoruz sanarken birden tlefonu eline almış , arkadaşını arayıp hadi dışarı çıkalım demişti ve çıktı arkadaşıyla.
Yine ayni sekilde once sizinle gorusup sonrasinda arkadaslariyla bulusmak istemis..Geçenlerde de beni yemeğe çıkardı yemekten sonra da arkadaşlarla okey oynamaya gideceğiz dedi, benim gitmesini istemediğimi biliyor çünkü bu aralar çok fazla olmaya başladı. Beni yemeğe çıkarmasını rüşvet gibi gördüm bak seninle de çıkıyorum, ilgileniyorum der gibi sevinemedim yanitabi ben eşime bunları sürekli söyleyip de dile getirmiyorum işte içimde birikiyor. Tartışıyoruz, özür diliyor , bitiyor
Arkadaşlarla ani planları severim . Hatta birden kalkıp pikniğe gittiğimiz de olur .ama sizinle vakit geçirdiği gün birden başka bir plan yapması hoş olmamış . Birlikte planlar spontene olabilir ama ayrı bir planı varsa önceden haber vermesini isteyebilirsiniz. Birlikte arkadaşları kafa dengiyse ne güzel gezin işte biz çoğu hafta ani planlarla buluşuruz .
Ya bilmiyorum benim keyfim çok kaçıyor yine de bugün gitmem demedim aslında tamam dedim bundan sonrakilerde bana sor diyorum bundan sonrası yok diyor
Cünkü bastan bi hevesi kacmıs adamın.Ya bilmiyorum benim keyfim çok kaçıyor yine de bugün gitmem demedim aslında tamam dedim bundan sonrakilerde bana sor diyorum bundan sonrası yok diyor
Maalesef bizim işlerde izinsiz o tatil planları olmuyor keşke olsa bizde öyle iki günlük ani tatiller yaparız hafta sonu . Sanırım bu karakterle ilgili eşimde bende çok plan aramayiz kedimizi bile alistirdikGece 12’de arkadaşlarla otururken karar verip rezervasyon yapıp, hazırlanıp ertesi sabah tatile çıkmışlığımız var
Deniz çantam, hamam çantam, piknik çantam hazır bir şekilde kilerde durur, bir hadi dediği anda evden çıkarım.
Seyahatte kullandığım şampuandı, deodoranttı, diş fırçası macunuydu, güneş yağlarıydı falan ayrı ayrı çantalarda valizin içinde durur. Kıyafetleri atar yine 15 dakikada bir haftalık seyahate hazır olurum
Az gezenti değilmişim ben de
Ani olanlar zaten genelde haftasonu planı oluyor. İzmirde olmanın avantajı maksimum 4 saatte bir sürü tatil beldesine, yarım saatte plaja varıyoruz.Maalesef bizim işlerde izinsiz o tatil planları olmuyor keşke olsa bizde öyle iki günlük ani tatiller yaparız hafta sonu . Sanırım bu karakterle ilgili eşimde bende çok plan aramayiz kedimizi bile alistirdik
Sizin konum gerçekten muhteşem ben çok seviyorum deniz kenarı yerleri ya ne güzel her türlü tatil gibi . Ege de çok güzel her tarafı gezerdik . Bence böyle plansız yapılan hadi çıkalım yolda nereleri bulursak gezelim denilen şeyler daha güzel oluyor .Ani olanlar zaten genelde haftasonu planı oluyor. İzmirde olmanın avantajı maksimum 4 saatte bir sürü tatil beldesine, yarım saatte plaja varıyoruz.
Ama bir bayramda arife günü plan yapıp, 7 kişiye yer ayarlamışlığım da var. O büyük başarıydı bence
Böylesi daha iyi aslında her an birşeyler yapmak için hazır olabilmek. Benimse bir şeyi önceden bilmem lazım. Ancak şu gün şunu yapacağım diye diye kendimi ayarlıyorum.Gece 12’de arkadaşlarla otururken karar verip rezervasyon yapıp, hazırlanıp ertesi sabah tatile çıkmışlığımız var
Deniz çantam, hamam çantam, piknik çantam hazır bir şekilde kilerde durur, bir hadi dediği anda evden çıkarım.
Seyahatte kullandığım şampuandı, deodoranttı, diş fırçası macunuydu, güneş yağlarıydı falan ayrı ayrı çantalarda valizin içinde durur. Kıyafetleri atar yine 15 dakikada bir haftalık seyahate hazır olurum
Az gezenti değilmişim ben de
Ömür törpüsüsünüz.Dün akşam regl olmuştum ve karnım fena ağrıyor, eşim bunu biliyordu da bugün aramış akşam yemeğe çıkacağız hazırlan arkadaşım ve eşiyle dedi , birlikte gideceğiz, bende önce bana sorsaydın dedim ayarladık artık konuştuk dedi. Bende tamam dedim bundan sonra bana birşey ayarlarken sorarsan sevinirim dedim. O da tamam iptal ediyorum bundan sonrası da yok dedi. Neyse tartışma falan derken eşim sonuç olarak özür diledi ve konu hallolmuş gibi duruyor. Ama o bunu hep yapıyor. Benim içimde kalıyor ya kalbim kırık kalıyor öyle, hemen affediyoruz,ben yüzüne gülüyorum yine ama içimde birşeyler kalıyor, her düşüncesizlikten.
Daha önce de evde otururken ben birlikte vakit geçiriyoruz sanarken birden tlefonu eline almış , arkadaşını arayıp hadi dışarı çıkalım demişti ve çıktı arkadaşıyla.
Geçenlerde de beni yemeğe çıkardı yemekten sonra da arkadaşlarla okey oynamaya gideceğiz dedi, benim gitmesini istemediğimi biliyor çünkü bu aralar çok fazla olmaya başladı. Beni yemeğe çıkarmasını rüşvet gibi gördüm bak seninle de çıkıyorum, ilgileniyorum der gibi sevinemedim yanitabi ben eşime bunları sürekli söyleyip de dile getirmiyorum işte içimde birikiyor. Tartışıyoruz, özür diliyor , bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?