Eşim bana sormadan plan yapıyor

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
Dün akşam regl olmuştum ve karnım fena ağrıyor, eşim bunu biliyordu da bugün aramış akşam yemeğe çıkacağız hazırlan arkadaşım ve eşiyle dedi , birlikte gideceğiz, bende önce bana sorsaydın dedim ayarladık artık konuştuk dedi. Bende tamam dedim bundan sonra bana birşey ayarlarken sorarsan sevinirim dedim. O da tamam iptal ediyorum bundan sonrası da yok dedi. Neyse tartışma falan derken eşim sonuç olarak özür diledi ve konu hallolmuş gibi duruyor. Ama o bunu hep yapıyor. Benim içimde kalıyor ya kalbim kırık kalıyor öyle, hemen affediyoruz,ben yüzüne gülüyorum yine ama içimde birşeyler kalıyor, her düşüncesizlikten.
Daha önce de evde otururken ben birlikte vakit geçiriyoruz sanarken birden tlefonu eline almış , arkadaşını arayıp hadi dışarı çıkalım demişti ve çıktı arkadaşıyla.
Geçenlerde de beni yemeğe çıkardı yemekten sonra da arkadaşlarla okey oynamaya gideceğiz dedi, benim gitmesini istemediğimi biliyor çünkü bu aralar çok fazla olmaya başladı. Beni yemeğe çıkarmasını rüşvet gibi gördüm bak seninle de çıkıyorum, ilgileniyorum der gibi sevinemedim yani tabi ben eşime bunları sürekli söyleyip de dile getirmiyorum işte içimde birikiyor. Tartışıyoruz, özür diliyor , bitiyor

eşim bunu biliyordu da bugün aramış akşam yemeğe çıkacağız hazırlan arkadaşım ve eşiyle ded
Misafir geliyor sandım glkglkf
Adam ne kadar düsüncesiz yemege cıkarmıs
Bi agrı kesici alıp gidebilirsiniz yani.Ne var bunda bukadar abartacak?Reglide bu kadar abartlıyorsa,dogum yaparken falan düsünemiyorm sizi gkgfkfg

Ben de bana sorulmadan plan yapılmaması taraftarıyım. Keyif kaçırıcı işler, belki başka planım var, belki iyi bir modda değilim. Sürekli yapmıyorsa arada tolare edilebilir;ama anladığım kadarıyla sürekli yapıyor. Gerçi kötü niyet yok, karısıyla planlar yapması hoş, bir şekilde ortada buluşun.

Arkadaşlarla ani planları severim . Hatta birden kalkıp pikniğe gittiğimiz de olur .ama sizinle vakit geçirdiği gün birden başka bir plan yapması hoş olmamış . Birlikte planlar spontene olabilir ama ayrı bir planı varsa önceden haber vermesini isteyebilirsiniz. Birlikte arkadaşları kafa dengiyse ne güzel gezin işte biz çoğu hafta ani planlarla buluşuruz .

Misafir geliyor sandım glkglkf
Adam ne kadar düsüncesiz yemege cıkarmıs
Bi agrı kesici alıp gidebilirsiniz yani.Ne var bunda bukadar abartacak?Reglide bu kadar abartlıyorsa,dogum yaparken falan düsünemiyorm sizi gkgfkfg

Ya bilmiyorum benim keyfim çok kaçıyor yine de bugün gitmem demedim aslında tamam dedim bundan sonrakilerde bana sor diyorum bundan sonrası yok diyor

Anlik gelismistir,geliriz demistir..Buna cok takmazdim..Pms hayatimizin bir parcasi..
Daha önce de evde otururken ben birlikte vakit geçiriyoruz sanarken birden tlefonu eline almış , arkadaşını arayıp hadi dışarı çıkalım demişti ve çıktı arkadaşıyla.
Sanmiyormussunuz,gecirmissiniz ve bitmis ona gore..
Sonrasinda da arkadaslariyla cikmak istemis.Cunku aranmamis,aramis ve cikmis.
Yine ayni sekilde once sizinle gorusup sonrasinda arkadaslariyla bulusmak istemis..
Esiniz sanki biraz fazla bagimli bu arkadaslik ortamlarina..
Su an icin cok zarari yok gibi ancak bunu surekli hale getirirse problemler bas gosterebilir bence...
Ayrica dusunerek konusmuyor esiniz.Planlarini da dusunerek yaptigini sanmiyorum..
Asagida top oynayan cocuklar arkadaslarina "haydi gel seklinde" bagardigi zaman Annesi o cucugu evde zapt edemez ya sizinkinin gidisati da o yone bence.

Gece 12’de arkadaşlarla otururken karar verip rezervasyon yapıp, hazırlanıp ertesi sabah tatile çıkmışlığımız var

Deniz çantam, hamam çantam, piknik çantam hazır bir şekilde kilerde durur, bir hadi dediği anda evden çıkarım.

Seyahatte kullandığım şampuandı, deodoranttı, diş fırçası macunuydu, güneş yağlarıydı falan ayrı ayrı çantalarda valizin içinde durur. Kıyafetleri atar yine 15 dakikada bir haftalık seyahate hazır olurum

Az gezenti değilmişim ben de

Ya bilmiyorum benim keyfim çok kaçıyor yine de bugün gitmem demedim aslında tamam dedim bundan sonrakilerde bana sor diyorum bundan sonrası yok diyor

Gitcekseniz hazirlanin gidin, keyifli vakit gecirin "bundan sonra bana sorarsan sevinirim" kismini eve gelince sıkıştırsaydiniz.

Cünkü bastan bi hevesi kacmıs adamın.
Neyi sorcak yani yemek yiyip döneceksiniz?He cok acil bi durumunuz programınız vardır,zaten gün icinde konusulmustur.
Bilemedim
Benim pandemiden önce esim halı sahaya maca gideceğini bana is cıkısı haber verirdi:)
Bide cantayı asansöre koysana derdi:)O derece:)Halı saha macı da,saha kiralanacak flaan en az 2 gün önceden belirlenen biseydir.
Hic arıza cıkarmak aklıma gelmedi,hatta gidiyor diye sevinir eve yemek söyler keyif yapardm fkkfkkfkk

Maalesef bizim işlerde izinsiz o tatil planları olmuyor keşke olsa bizde öyle iki günlük ani tatiller yaparız hafta sonu . Sanırım bu karakterle ilgili eşimde bende çok plan aramayiz kedimizi bile alistirdik

Maalesef bizim işlerde izinsiz o tatil planları olmuyor keşke olsa bizde öyle iki günlük ani tatiller yaparız hafta sonu . Sanırım bu karakterle ilgili eşimde bende çok plan aramayiz kedimizi bile alistirdik
Ani olanlar zaten genelde haftasonu planı oluyor. İzmirde olmanın avantajı maksimum 4 saatte bir sürü tatil beldesine, yarım saatte plaja varıyoruz.

Ama bir bayramda arife günü plan yapıp, 7 kişiye yer ayarlamışlığım da var. O büyük başarıydı bence

Hayatını hep planlı yaşamak isteyen sürprizlerden hoşlanmayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Eşiniz de ani karar veren biri bence. Siz de her seferinde bana neden danışmıyor diye takıntı yaptığınız için yapılan her plan göze batıyor olabilir. Konuşup orta yolu bulabilirsiniz

Sizin konum gerçekten muhteşem ben çok seviyorum deniz kenarı yerleri ya ne güzel her türlü tatil gibi . Ege de çok güzel her tarafı gezerdik . Bence böyle plansız yapılan hadi çıkalım yolda nereleri bulursak gezelim denilen şeyler daha güzel oluyor .

Ama bu da esle kafa dengi olmakla alakalı sanırım . Bir arkadaşım da gideceğimiz yeri önceden bilmek plan yapmak Google yorumlarını incelemek ister. Bu bana yorucu geliyor .

Böylesi daha iyi aslında her an birşeyler yapmak için hazır olabilmek. Benimse bir şeyi önceden bilmem lazım. Ancak şu gün şunu yapacağım diye diye kendimi ayarlıyorum.
Çok nadir bazen o an zaten fazladan enerjim vardır, bişeyler yapasım geliyordur kabul ederim
Enerjim düşük malesef hep yorgunluk, baş ağrısı, biraz değişmek şart tabi

Ömür törpüsüsünüz.

Plan evin dışında oluyorsa sorun yok bence ya
Eşim dün 4 gibi aradı bir arkadaşı yaşadığımız şehre gelmiş, onu iftara çağırması gerekmiş bir şekilde. Birde özellikle istediği bir yemek vardı daha önce bizde yediği.
Yani arada olur öyle, plan yapar eşine sonra söylersin,genel olarak bilirsin durumunu. Sürekli sürekli olmuyorsa, sorun edilecek birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…