Eşim bana sormadan plan yapıyor

O yorumlara çok güvenmiyorum ben. Yemeklerine bayıldığımız bir otelin yemeklerini kötülemişlerdi mesela. Çok kişisel bişey yorum mevzusu. Ekstrem kötü bir durum yoksa çok umursamıyorum ben açıkçası.

Ömür törpüsüsünüz.
Niye bir arkadaşı çağırınca eşime sorup dönüyüm diyemez mi , neden benim adıma karar veriyor.
Dışarıya da her hafta 2-3 kez akşamları arkadaşlarıyla çıkıyor ve beni rahatsız ediyor bu durum. Bende birşey demiyordum ama belli bir süreden sonra rahatsız ediyor

Bi kan değerlerinize mi baktırsanız acaba? Gencecik insanın enerjisinin bu kadar düşük olması normal değil. Baktırdım sorun yok diyorsanız hareketsizliktendir muhtemelen. Spora falan başlayın.

Bence de kişisel deneyim daha önemli birde zaten biz birşey yapmaya gittiysek ve olmadiysa çok kolay başka birşey yapmaya gidiyoruz sanirim ondan sıkıntı olmuyor. Ama gideceğim başka bir şehirse bende araştırırim nerelere gideceğiz diye altını üstüne getiririm şehrin

ya ne güzel işte gidin takılın yani. regl evet şişkinlik yapıyor, karın ağrıtıyor da bir sıcak duş, ağrı kesici iyi geliyor. süslenmek dışarı çıkmak regl zamanında da iyi hissetiriyor aslında insanı. ki eşiniz sizi ihmal etmiyormuş hiç.

bence gergin olmak için çok fazla zorlamayın.

Sıfır rezervasyonla ege akdeniz turuna çıkmıştık biz sevgiliyken. Böcekli pansiyonda da kaldık, süper butik otelde de. Korkunç eğlenmiştik ama.

Eşiniz sizin gibi değil anlaşılan, onun içinde zordur, enerjisini düşük, hasta modunda eşle birşeyler yapmaya çalışmak.
Genç, çocuksuz, istediğiniz zaman istediğiniz şeyleri yapmaya müsait insanlarsınız. İlla plan, program olmak zorunda değil. Değişmeniz şart kısmı çok doğru.

Son düzenleme:
Evet o kısım doğru ama yine de bişeyi kararlaştırırken bana sormasını isterim neden benim adıma karar verip tamam geliriz desin ki bir eşime soruyum diyemez mi

Evet o kısım doğru ama yine de bişeyi kararlaştırırken bana sormasını isterim neden benim adıma karar verip tamam geliriz desin ki bir eşime soruyum diyemez mi
Niye evlilikte bürokrasi arıyorsunuz ki? Yeri geldiğinde biz eşlerimiz adına yeri geldiğinde onlar bizim adımıza karar verebilirler.

Sizin adınıza karar verip size sorumluluk yüklemiş olsa, ne bileyim eviniz müsait değilken misafir çağırmış olsa haklısınız. Ama yapacağınız şey ayağınıza bir kot geçirip dışarı çıkmak.

Her zaman mi böyle oluyor?
Eski konulardan bildiğim kadarıyla siz zaten çok fazla arkadaş ortamlarına giren biri değilsiniz.
Plansız yaptığı program ilk defaysa, problem çıkarmaya gerek yok ki.
Arada böyle plansız, aniden gelişen durumlar olabilir. İlla bana sormalı diye düşünmek gereksiz bence.

Sizi ve evinizi ihmal etse hak veririm. Sizde çıkın arkadaşlarınızla, kendinize ait planlarınız olsun. Hayatınızı yaşayın keyfinize bakın. Ne güzel sizinle de yemeğe çıkıyor adam işte. Arkadaşlarla aniden plan yapmasını uygun bulmamanız normal, bugün iyi değilim dersiniz, bir dahaki sefere bana sor dersiniz, olmaz mı? Büyütmeyin bence bu kadar. Adamlarda yemeğe götürse dert götürmese dert. Enerjik olun biraz, adamın da enerjisini sömürürsünüz bu gidişle.

ben bu kafayla burada tanistim. illa esim birinin planini okeylerken bana soracak, illa eve biri gelecegi zaman beni arayacak, esim benden izin alacak vs. dunyanin en yorucu isi. hayat bu yani oyle denk gelmistir, o an o cevabi vermesi gerekiyordur. her seferinde ayni izin-kabul mekanizmasini calistiramayabilir.

ben de mesela disari cikacagimda nisanlima haber vermem. ikimiz de evdeysek “su arkadasimi arayip disari cikalim mi diyecegim” demem yani. ben planimi yaparim, ona da ben cikicam sen de gelir misin derim. o da ayni sekilde.

veya eve misafir gelme mevzusunda da birbirimizin isi olup olmadigini az cok biliriz, bildigimiz kesin bir is varsa direkt reddederiz yoksa illa birbirimizi arayip soralim demeyiz. birbirimizde o kadar hatrimiz var yani, onun benim adima konusmus olmasini cok da onemsemem. agri kesici icip nispeten rahat seyler giyip cikmak varken boyle kaos yaratmaniz ne bileyim zor ya her sey sizin icin.

Aslında bende direkt gitmem demedim ama hastaydım önce bana sorsaydın, bundan sonra birşey ayarlarken bana sorarsan sevinirim dedim o da bu ve bundan sonrası olmayacak dedi. Bu cümle sinir bozucu oldu benim için

Sorunu biliyorsunuz, kimden kaynaklı olduğunu biliyorsunuz, devamlılığı biliyorsunuz, sorun aşırı derece canınızı sıkıyor ama çözüm bulmuyorsunuz… Bu devran böyle devam eder…

Bence eşleri çok sıkmamak gerek. Onlarda arkadaşlarıyla vakit geçirebilmeli (abartı ve ilgisiz evliliklerden bahsetmiyorum) ve bunu ‘izin alır gibi’ yapmamalı.
Haber verilir izin alınmaz. Bu yanlış bir psikoloji.
Ama plan yaparken sizi arayıp ‘sende müsait olur musun, ister misin’ diye sormaması yanlış tabi. Sonuçta arkadaşlarla bir plan yaptığımızda bile arayıp soruyoruz, size de sorulmalı..

Karnin agrirken hastayken dogru birsey degil.. ayrica her gun takiliyosa arkadasa tehlikeli, gezen pabuc mok getirir demis atalar

Okurken aynı şeyi düşündüm.en paspal halimde arasa yarım saate hazır olurum.

Haksızlık mı yaptım peki, bundan sonra biri çağırırsa eşime sorup dönüyüm de demiştim, o da bundan sonrası yok diyince tartıştık, bana sormak bu kadar zor geliyor yani dedim, bir süre sonra özür diledi. haftasonuna ertelemiş.

Aslında bende direkt gitmem demedim ama hastaydım önce bana sorsaydın, bundan sonra birşey ayarlarken bana sorarsan sevinirim dedim o da bu ve bundan sonrası olmayacak dedi. Bu cümle sinir bozucu oldu benim için
Siz ev hanımı mısınız?regl iken hiç ise gitmediniz mi?hiç okula gitmediniz mi?20 lı yaşlarda çok agrım olurdu ,(artık yas ilerledi ,hormonlar falan eskisi gibi agrimiyor) okula da gittim o karin ağrısıyla, sınava da girdim..regl konusu büyütülecek konu değil....ama size önceden haber verseymis iyi olurmuş..bilmiyorum ,zaten müsait olacağınızı düşündüğü içinde söylememiş olabilir.

Programsız plansız kafaya esip bir şeyler yapmak başka, senin de dahil olduğun programı kafasına göre sana sormadan yapmak bambaşka şeyler bence. Belki o an canın o insanları görmek istemiyor. Belki akşam kızlarla çıkacaksın sen de müsait misin diye sorulmaz mı insana. Ha konuyu yanlış anladıysam adam gidecek bana sormuyor diyorsanız haksızsınız; ama beni de illa götürecek diyorsanız haklısınız. Eşimin benim adıma insanlara söz vermesinden hoşlanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…