- 11 Aralık 2018
- 41.970
- 260.771
- 598
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
O yorumlara çok güvenmiyorum ben. Yemeklerine bayıldığımız bir otelin yemeklerini kötülemişlerdi mesela. Çok kişisel bişey yorum mevzusu. Ekstrem kötü bir durum yoksa çok umursamıyorum ben açıkçası.Sizin konum gerçekten muhteşem ben çok seviyorum deniz kenarı yerleri ya ne güzel her türlü tatil gibi . Ege de çok güzel her tarafı gezerdik . Bence böyle plansız yapılan hadi çıkalım yolda nereleri bulursak gezelim denilen şeyler daha güzel oluyor .
Ama bu da esle kafa dengi olmakla alakalı sanırım . Bir arkadaşım da gideceğimiz yeri önceden bilmek plan yapmak Google yorumlarını incelemek ister. Bu bana yorucu geliyor .
Niye bir arkadaşı çağırınca eşime sorup dönüyüm diyemez mi , neden benim adıma karar veriyor.Ömür törpüsüsünüz.
Bi kan değerlerinize mi baktırsanız acaba? Gencecik insanın enerjisinin bu kadar düşük olması normal değil. Baktırdım sorun yok diyorsanız hareketsizliktendir muhtemelen. Spora falan başlayın.Böylesi daha iyi aslında her an birşeyler yapmak için hazır olabilmek. Benimse bir şeyi önceden bilmem lazım. Ancak şu gün şunu yapacağım diye diye kendimi ayarlıyorum.
Çok nadir bazen o an zaten fazladan enerjim vardır, bişeyler yapasım geliyordur kabul ederim
Enerjim düşük malesef hep yorgunluk, baş ağrısı, biraz değişmek şart tabi
Bence de kişisel deneyim daha önemli birde zaten biz birşey yapmaya gittiysek ve olmadiysa çok kolay başka birşey yapmaya gidiyoruzO yorumlara çok güvenmiyorum ben. Yemeklerine bayıldığımız bir otelin yemeklerini kötülemişlerdi mesela. Çok kişisel bişey yorum mevzusu. Ekstrem kötü bir durum yoksa çok umursamıyorum ben açıkçası.
Sıfır rezervasyonla ege akdeniz turuna çıkmıştık biz sevgiliyken. Böcekli pansiyonda da kaldık, süper butik otelde de. Korkunç eğlenmiştik ama.Bence de kişisel deneyim daha önemli birde zaten biz birşey yapmaya gittiysek ve olmadiysa çok kolay başka birşey yapmaya gidiyoruzsanirim ondan sıkıntı olmuyor. Ama gideceğim başka bir şehirse bende araştırırim nerelere gideceğiz diye altını üstüne getiririm şehrin
Eşiniz sizin gibi değil anlaşılan, onun içinde zordur, enerjisini düşük, hasta modunda eşle birşeyler yapmaya çalışmak.Böylesi daha iyi aslında her an birşeyler yapmak için hazır olabilmek. Benimse bir şeyi önceden bilmem lazım. Ancak şu gün şunu yapacağım diye diye kendimi ayarlıyorum.
Çok nadir bazen o an zaten fazladan enerjim vardır, bişeyler yapasım geliyordur kabul ederim
Enerjim düşük malesef hep yorgunluk, baş ağrısı, biraz değişmek şart tabi
Evet o kısım doğru ama yine de bişeyi kararlaştırırken bana sormasını isterim neden benim adıma karar verip tamam geliriz desin ki bir eşime soruyum diyemez miEşiniz sizin gibi değil anlaşılan, önünü içinde zordur, enerjisini düşük, hasta modunda eşle birşeyler yapmaya çalışmak.
Genç, çocuksuz, istediğiniz zaman istediğiniz şeyleri yapmaya müsait insanlarsınız. İlla plan, program olmak zorunda değil. Değişmeniz şart kısmı çok doğru.
Niye evlilikte bürokrasi arıyorsunuz ki? Yeri geldiğinde biz eşlerimiz adına yeri geldiğinde onlar bizim adımıza karar verebilirler.Evet o kısım doğru ama yine de bişeyi kararlaştırırken bana sormasını isterim neden benim adıma karar verip tamam geliriz desin ki bir eşime soruyum diyemez mi
Her zaman mi böyle oluyor?Evet o kısım doğru ama yine de bişeyi kararlaştırırken bana sormasını isterim neden benim adıma karar verip tamam geliriz desin ki bir eşime soruyum diyemez mi
Sizi ve evinizi ihmal etse hak veririm. Sizde çıkın arkadaşlarınızla, kendinize ait planlarınız olsun. Hayatınızı yaşayın keyfinize bakın. Ne güzel sizinle de yemeğe çıkıyor adam işte. Arkadaşlarla aniden plan yapmasını uygun bulmamanız normal, bugün iyi değilim dersiniz, bir dahaki sefere bana sor dersiniz, olmaz mı? Büyütmeyin bence bu kadar. Adamlarda yemeğe götürse dert götürmese dert. Enerjik olun biraz, adamın da enerjisini sömürürsünüz bu gidişle.Niye bir arkadaşı çağırınca eşime sorup dönüyüm diyemez mi , neden benim adıma karar veriyor.
Dışarıya da her hafta 2-3 kez akşamları arkadaşlarıyla çıkıyor ve beni rahatsız ediyor bu durum. Bende birşey demiyordum ama belli bir süreden sonra rahatsız ediyor
ben bu kafayla burada tanistim. illa esim birinin planini okeylerken bana soracak, illa eve biri gelecegi zaman beni arayacak, esim benden izin alacak vs. dunyanin en yorucu isi. hayat bu yani oyle denk gelmistir, o an o cevabi vermesi gerekiyordur. her seferinde ayni izin-kabul mekanizmasini calistiramayabilir.
ben de mesela disari cikacagimda nisanlima haber vermem. ikimiz de evdeysek “su arkadasimi arayip disari cikalim mi diyecegim” demem yani. ben planimi yaparim, ona da ben cikicam sen de gelir misin derim. o da ayni sekilde.
veya eve misafir gelme mevzusunda da birbirimizin isi olup olmadigini az cok biliriz, bildigimiz kesin bir is varsa direkt reddederiz yoksa illa birbirimizi arayip soralim demeyiz. birbirimizde o kadar hatrimiz var yani, onun benim adima konusmus olmasini cok da onemsemem. agri kesici icip nispeten rahat seyler giyip cikmak varken boyle kaos yaratmaniz ne bileyim zor ya her sey sizin icin.
Okurken aynı şeyi düşündüm.en paspal halimde arasa yarım saate hazır olurum.Kocam akşam yemeğe çıkacağız arkadaşlarla dese kendimi o saniye duşa atıp hazırlanmaya başlarım muhtemelen
Biriniz spontane şeylerden hoşlanıyorsunuz, diğeriniz plan program istiyor illa. Biriniz birinize uyacaksınız başka çare yok.
Haksızlık mı yaptım peki, bundan sonra biri çağırırsa eşime sorup dönüyüm de demiştim, o da bundan sonrası yok diyince tartıştık, bana sormak bu kadar zor geliyor yani dedim, bir süre sonra özür diledi. haftasonuna ertelemiş.Niye evlilikte bürokrasi arıyorsunuz ki? Yeri geldiğinde biz eşlerimiz adına yeri geldiğinde onlar bizim adımıza karar verebilirler.
Sizin adınıza karar verip size sorumluluk yüklemiş olsa, ne bileyim eviniz müsait değilken misafir çağırmış olsa haklısınız. Ama yapacağınız şey ayağınıza bir kot geçirip dışarı çıkmak.
Siz ev hanımı mısınız?regl iken hiç ise gitmediniz mi?hiç okula gitmediniz mi?20 lı yaşlarda çok agrım olurdu ,(artık yas ilerledi ,hormonlar falan eskisi gibi agrimiyor) okula da gittim o karin ağrısıyla, sınava da girdim..regl konusu büyütülecek konu değil....ama size önceden haber verseymis iyi olurmuş..bilmiyorum ,zaten müsait olacağınızı düşündüğü içinde söylememiş olabilir.Aslında bende direkt gitmem demedim ama hastaydım önce bana sorsaydın, bundan sonra birşey ayarlarken bana sorarsan sevinirim dedim o da bu ve bundan sonrası olmayacak dedi. Bu cümle sinir bozucu oldu benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?