- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Birlikte gidecekmişiz.Ben pek sosyal biri değilim, genelde evdeyim, kpss çalışıyorm evde , o da benim işim yok diye düşünüp kabul etmiştir hemen ama gerçekten bugün kendimi iyi hissetmeyince öyle tepki verdim bundan sonra eşime soruyum de öyle karşıya dön dedim. bilmiyorum bu konuda da farklı yorumlar var, belki de kişisel birşey ,kişiye göre değişiyor.Programsız plansız kafaya esip bir şeyler yapmak başka, senin de dahil olduğun programı kafasına göre sana sormadan yapmak bambaşka şeyler bence. Belki o an canın o insanları görmek istemiyor. Belki akşam kızlarla çıkacaksın sen de müsait misin diye sorulmaz mı insana. Ha konuyu yanlış anladıysam adam gidecek bana sormuyor diyorsanız haksızsınız; ama beni de illa götürecek diyorsanız haklısınız. Eşimin benim adıma insanlara söz vermesinden hoşlanmam
Kendimi kötü hissediyodum ve bir daha biri böyle sorarsa eşime sorup dönüyüm dersin dedim. Ama beni sinir eden cümlesi ''bundan sonrası yok'' demesi oldu.Her zaman mi böyle oluyor?
Eski konulardan bildiğim kadarıyla siz zaten çok fazla arkadaş ortamlarına giren biri değilsiniz.
Plansız yaptığı program ilk defaysa, problem çıkarmaya gerek yok ki.
Arada böyle plansız, aniden gelişen durumlar olabilir. İlla bana sormalı diye düşünmek gereksiz bence.
Dün akşam regl olmuştum ve karnım fena ağrıyor, eşim bunu biliyordu da bugün aramış akşam yemeğe çıkacağız hazırlan arkadaşım ve eşiyle dedi , birlikte gideceğiz, bende önce bana sorsaydın dedim ayarladık artık konuştuk dedi. Bende tamam dedim bundan sonra bana birşey ayarlarken sorarsan sevinirim dedim. O da tamam iptal ediyorum bundan sonrası da yok dedi. Neyse tartışma falan derken eşim sonuç olarak özür diledi ve konu hallolmuş gibi duruyor. Ama o bunu hep yapıyor. Benim içimde kalıyor ya kalbim kırık kalıyor öyle, hemen affediyoruz,ben yüzüne gülüyorum yine ama içimde birşeyler kalıyor, her düşüncesizlikten.
Daha önce de evde otururken ben birlikte vakit geçiriyoruz sanarken birden tlefonu eline almış , arkadaşını arayıp hadi dışarı çıkalım demişti ve çıktı arkadaşıyla.
Geçenlerde de beni yemeğe çıkardı yemekten sonra da arkadaşlarla okey oynamaya gideceğiz dedi, benim gitmesini istemediğimi biliyor çünkü bu aralar çok fazla olmaya başladı. Beni yemeğe çıkarmasını rüşvet gibi gördüm bak seninle de çıkıyorum, ilgileniyorum der gibi sevinemedim yanitabi ben eşime bunları sürekli söyleyip de dile getirmiyorum işte içimde birikiyor. Tartışıyoruz, özür diliyor , bitiyor
Bunu, esiniz sizi kanka yerine de koysun, baskalarini aramasin diye mi yapiyorsunuz? Yoksa gercekten icinizden boylesi erkek gibi carcabuk hazirlanip 1 ayagi kapida, hemen cikacak modda, diken ustunde yasamaktan keyif aldiginiz icin mi bu sekilde davraniyorsunuz?Gece 12’de arkadaşlarla otururken karar verip rezervasyon yapıp, hazırlanıp ertesi sabah tatile çıkmışlığımız var
Deniz çantam, hamam çantam, piknik çantam hazır bir şekilde kilerde durur, bir hadi dediği anda evden çıkarım.
Seyahatte kullandığım şampuandı, deodoranttı, diş fırçası macunuydu, güneş yağlarıydı falan ayrı ayrı çantalarda valizin içinde durur. Kıyafetleri atar yine 15 dakikada bir haftalık seyahate hazır olurum
Az gezenti değilmişim ben de
Bunu, esiniz sizi kanka yerine de koysun, baskalarini aramasin diye mi yapiyorsunuz? Yoksa gercekten icinizden boylesi erkek gibi carcabuk hazirlanip 1 ayagi kapida, hemen cikacak modda, diken ustunde yasamaktan keyif aldiginiz icin mi bu sekilde davraniyorsunuz?
Sizinle birlikte yaptığı plandan ben olsam rahatsız olmazdım hatta memnun olurdum. Ama bana sormadan kendisi için plan yaparsa işte o zaman kavga çıkardı. Yanlış yerde patlamışsınız sanki ha?
O ikisini de yapıyor da ben kendimi bugün kötü hissediyordum. önce bana sorsaydın dediğimde ayarladık artık dedi sonra telefonu kapattık. ben sonradan sinirlenip mesaj attım bundan sonra sorarsın diye o da bundan sonrası yok dedi. Yani bir daha bi yere kimseyle gitmeyiz demek istiyor. İyice sinirlendimSizinle birlikte yaptığı plandan ben olsam rahatsız olmazdım hatta memnun olurdum. Ama bana sormadan kendisi için plan yaparsa işte o zaman kavga çıkardı. Yanlış yerde patlamışsınız sanki ha?
Neden? Karı koca da olsalar ayrı plan yapamazlar mı?Sizinle birlikte yaptığı plandan ben olsam rahatsız olmazdım hatta memnun olurdum. Ama bana sormadan kendisi için plan yaparsa işte o zaman kavga çıkardı. Yanlış yerde patlamışsınız sanki ha?
Neden? Karı koca da olsalar ayrı plan yapamazlar mı?
Evet. Benim için böyle. Benle otururken Bi anda hadi ben bilmem nereye gidiyorum diyemez.Asıl bu saçma değil mi? Adam arkadaşlarıyla çıkmak için onay mı alacak eşinden?
KK sayesinde öğrendiklerim; Evlilik demek izin almadan plan yapmama demek, karı koca yapışık ikiz gibi gezmek demekKocam burada yazılanları görse bana şükredermillet nazi kampı gibi evlilik yaşıyor herhalde.
Evet. Benim için böyle. Benle otururken Bi anda hadi ben bilmem nereye gidiyorum diyemez.
Genellikle bizim hazirlik suremiz, erkeklere nispetle daha uzun oluyor. Istisnalar, genel kaniyi degistirmiyor.Erkek gibi ne alaka ki?
Hazırlanma sürem maksimum 5 dakikadır. Çocuk oldu 15 dakikaya çıktı.
Eşim benden geç hazırlanır.
Çok klişe olacak ama her evliliğin dinamiği farklıdır. Benim eşim çok yoğun çalışan maalesef eve zaten fazla vakit ayıramayan biri. Bi izin günü var sadece. O yüzden onda da evde beni çocuğumu bırakıp kendi kendine plan yapamaz. Ben de yapmam. Arkadaşlarımızla da ortak planlar yaparız genelde evli olduğu için herkes eşli olarak görüşürüz zaten.Neden? Karı koca da olsalar ayrı plan yapamazlar mı?
Niye başkalarını aramasın ayol? Başka arkadaşlarımız da var, göbeğimiz bir kesilmedi ayrı ayrı da geziyoruz. Kendimi bildim bileli böyleyim ben, sırt çantasıyla 15 gün gezebilirim. Herkes boya kovasına batmadan evden çıkamıyor diye birşey yok.Bunu, esiniz sizi kanka yerine de koysun, baskalarini aramasin diye mi yapiyorsunuz? Yoksa gercekten icinizden boylesi erkek gibi carcabuk hazirlanip 1 ayagi kapida, hemen cikacak modda, diken ustunde yasamaktan keyif aldiginiz icin mi bu sekilde davraniyorsunuz?
Genellikle bizim hazirlik suremiz, erkeklere nispetle daha uzun oluyor. Istisnalar, genel kaniyi degistirmiyor.
Orada yorum yazicinin anlatmak istedigi her an hazir modda yasiyor olmasiydi. Hazirlanma suresi degil.
Çok klişe olacak ama her evliliğin dinamiği farklıdır. Benim eşim çok yoğun çalışan maalesef eve zaten fazla vakit ayıramayan biri. Bi izin günü var sadece. O yüzden onda da evde beni çocuğumu bırakıp kendi kendine plan yapamaz. Ben de yapmam. Arkadaşlarımızla da ortak planlar yaparız genelde evli olduğu için herkes eşli olarak görüşürüz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?