- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
- 123
- Konu Sahibi delimelek2170
-
yazılanların çok azını okudum. erkekler her zaman olmasa bile bazı zamanlar söylediğinin yapılmasını ve evin reisi olduğunu hissetmek isterler. inatlaşmanızda iyi olmamış. oyuncağı çocuktan almasaydınız eşinize çocuklardan başka bi yerde sakin bi şekilde çocukların o oyuncak olduğunda uyumadıklarını bu yüzden vermek istemediğinizi söyleyebilirdiniz eğer yok bişey olmaz deseydi o zaman bu akşam çocukları sen uyut derdiniz ya da bi süre sonra çocukların yanına gidip sakince oyuncağı alıp uyku vaktinin geldiğini herkesin uyuması gerektiğini anlatabilirdiniz ama siz tam tersine inatlaşıp birbirinizi itekleyip tokatlayıp kavga etmişsiniz çocukların yanında ve duyabilecekleri yerlerde. her ikinizde hatalısınız ve şimdi son 2 sayfayı okudum bence eşinizle küs kalmayın fazla eşlerin uzun süre küs kalması iyi değildir ve ne olursa olsun hiç bi zaman yatakları ayırmayın birbirinize sırtınızı dönün ama ayrı yatmaya alışmayın hiç bi zaman tabi ayrı yatıyosanız şuanda. bide evlilikte her zaman haksız olan özür dilememeli ya da özür dilemek istemiyosa konuşucak bişeyler bulun sonra zamanla aranız düzelir ve mümkün olduğunca inatlaşmamaya çalışın
Haklisiniz,bunlari bende biliyorum,ama iste o anda karsindaki haksizlik yappinca malesef bazen sinirden ne yapdigini bilmiyor insan. .... Konusucak birseyler bulun derken,yani hicbirsey olmamis gibi ,sadece tartismisiz gibi konusacak birseylermi bulmami soyluyorsunuz? O zaman ona tavir yapmamis olurum ve bir daha tekrarlar.
Sinirden patlamak uzereyim. Bu insan hicbir seyi haketmiyor.Az once dayanamayip mektubu yanina koydum okumasi icin ve yatak odasina cekildim.Biraz gecti geldim yanina,okudunmu diye sordum, tavirli-tavirli hayir,cok uzun,yarin okurum dedi.Gururumu daha da tapdanmis hiss ettim.Topu-topu bir sayfa.Sinirlendigimi belli etmemeye calisdim, sakince mektubu alip , o zaman seninle azcik konusalim,televizyonu kapatirmisin dedim, yarin konusuruz dedi,gec oldu,uyumaya gidiyorum dedi.15 danisa konusalim,sonra uyursun olmazi dedim,bizim konusmamiz 15 dk surmuyor,yarin konusuruz dedi. Ardindan, yarin mektubu verrsin okurum dedi.Bende, Ben konusalim diyene kadar uyumaya gitmiyordun,Ben konusalim deyince hemen kalktin.Sen bana el kaldirdin,ama ben konusmak icin geldim.Ama sen oyle davraniyorsunki,sanki dayak yeyan sensin deyip odadan cikdim. Bu diyalog gecerken onun yuzundeki umursamazligi gormeniz lazimdi.Pisman olan biri boylemi davranir.Kendimi kucuk dusmus gibi hissediyorum.Ya, dayak yeyan benim,onun arkasincada surunen benim,nedir bu ya? Artik ne olucaksa olsun,yeter ya.Ben bunlari haketmiyorum.
nasıl rahatladım anlatamam yaa dün sık sık baktım aklım hep sendeydi :) canım benım ya çok mutlu olun inşallah çocuklarınızla bir ömüüürrr:) çok öpüyorumm vallahı gunumun en guzel haberı oldun:)
MUJDEEE...... BARISTIK ESIMLE...
Sukurler olsun kizlar esimle baristik...Ilk once bu gun, gun boyu nete girip haber veremedigim icin uzurlu sayin,gidecek yerimiz vardi,sabah erkenden oraya gittik,sonrada esim netin basinda oturdu ve simdi ancak yazmaya firsat buldum,yoksa butun gunu aklimdaydiniz.Simdi gelelim en merakli bolume,nasil baristik bolumune..... Dun aksam esim beni dinlememeye karar verip uyuduktan sonra mektubu basucuna koydum.Sabah olunca yine uyandigini farkettim,mektubu alip okumaya basladi.Mektubu okudu,yerine koydu,biraz dusundu,sonra bana sarildi ,mektubunu okudum,... ben seni cok seviyorum askim,cok ozur dilerim,cok pismanim dedi.Gozlerim doldu,o zaman neden ozur dilemiyordun diye sordum .O da, benimle inatlasdigin icin kizgindim o yuzden biraz beklemek istedim dedi.Bana sarilarak bir kac kez beni sevdigini ve pisman oldugunu soyledi,sonra konustuk o gunku tartismamiz hakkinda birazcik.Sonra, askim, ben sana yalnislikla bir kez el kaldirdim diye hep sana el kaldiricagimimi dusundun diye sordu,evet dedim.Hic oyle sey olurmu, ben oyle biri digilimki ,bir daha sana el kaldirmam soz veriyorum dedi....Neyse,boyle iste.
Bu konuda bana yardimci olmaya calisan ve olan tum arkadaslara tesekkur ediyorum.Ozellikle,"hannesli"sana,sonra "guzelimm","patiklipenguen","stereotyped" ve ismini unuttugum diger arkadaslar hepinize tesekkur ederim.Iyiki varsiniz.
cok sevindim canım allah mutlulugunuzu bozmasın insallah.bu olay her iki tarafada ders olsun,mutlulugunuzu bozacak davranıslarda bulunmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?