Esim bana tokat atti :(((

Ona oyle bir guvenmisdim ki,beni cok buyuk bir hayal kirikligina ugratdi.Icim cok aciyor,surekli agliyorum. Nasil gecicek her sey?

Allah sabır versin ne diyecegimi bilemedim
bide eve gelmemekle tehdit etmiş
bırak gelmesin aramada
dönüp dolaşıp gelecegi yer evi nasılsa
bugün degilse yarın pişman olucaktır

gelmesin.. 2 gün sonra gelınce ne dıyecek ben gelddiiiimmm naber mi diyecek...

her yandan suclu köseye sıkıstıkca hata yapıyor siz sakin olun adım atmayın hatasını adı gıbı bılıyor sizi nasıl pes ettırecegnıde bılıyor butun seceneklerı deneyecek kararlı olunn.. özürünüzü almadan kapmayın bu konuyu yıllar gecsede içinize batar yoksa pişman olursunuz...

Eve gelmemekle tehdit etmesinin sebebi onune yemek koymamam. Yemek koymadim ama tehdidinden sonra cay verdim,işe de yemek koydum.Simdi aksamlar eve gelsin diye tehditine boyun eymem dogrumu sizce? Sorun dahada buyusun istemiyorum.

Son düzenleme:
dogru mu dıye sormussunuz ama esınızı ılıskınızı yasamınızı bılemeyız... ben kendıme göre yanıtlıyorum yani bence dıyorum...

ibence stediği kadar tehdit etsin bide pişman olmadıgı gıbı eve gelmesın ..... e madem öyle gelmesın arayıpta ne gel derdım ne de gelsın dıye onune sofra kurardım bana tokatı reva gören adama bıde sofralar yemekler kuramam kusura bakmasın o evde oturduguma sukretsın..... gelmesın madem ıstemıyorsa pişman değilse içi acımıyorsa gelmesın...

bana verdiği kıymet değer buymuş demekki derdim daha da düşerdi gözümden... bide eve gelsin diye caba sarfetmezdım...

Haklisin canimm,aslinda bende bunu dusunuyorum,tehdidine neden boyun eyp de hemen cayini falan verdim diye,yalnis yapdim.Madem yapmamaya karar vermisdim,sonuna kadar yapmamaliydim.Ama iste,boyle nereye kadar gidecek diye dusunuyorum,bir gun karsima boyle gitmiyor,bosanalim derse sasirmam artik. ((((((((((((( Sonunda boyle bir risk oldugunu bilseniz bile onune yemek falan koymazmiydiniz?

boşanmayı dile getirecek kadar sizi sevmediğini mi söylemeye çalışıyorsunuz?

böyle bir risk onun içinde geçerli sizde karsısına gecıp madem pişman değilsin böyle olmaz boşanalım diyebilirsiniz? (demeyeceksınız ama sonucta bunu bılmeyen bırı ıcın buda bır ıhtımal)

neden o değilde siz tedirgin ve üzgünsünüz? neden sadece siz kaybetme korkusu yaşıyorsunuz?

Soyle ki, o bana beni sevmediginden digil de inadina bosanalim diye bilir,sonucta bosanmayacagimi dusunerekden.Cunki benim annemlerler nasil zon zamanlar gecirdigimi biliyor ve hep bana " senin icin hayatta bir ben varim,ben olmazsam ne yaparsin" gibi seyler soyluyordu. Ama o bosanalim derse bende tamam diyecegim, bunu bilmiyor. O zaman da inat yuzunden bosanmis olucaz.

Son düzenleme:

böyle birşey olma imkanı var mı sizce? madem seviyor.. siziı denemek ınadınızı kırmak ıcın yapıyor tamam dediğinizde ciddi oldugunuzu görünce 2 gün sonra yıne kapanır ayaklarınıza öyle ya da böyle eğer sevdiğine inanıyorsanız aranızda sevgi varsa bir inat uğruna kımse haksız oldugu halde.... boşamaz kimseyi..

şuan eşiniz nasıl af dilemeden bu konuyu kapatırımın peşinde... mesela çok mu uzun sürdü artık eve mi gelmemeye başladı...msj atarsınız son bir adım olarak ....af dilemediği sürece çaba göstermediği sürece onu asla affetmeyeceğinizi bu şekide davranarak bunu unutmayacagınızı ve hiçbirşeyin eskisi olmayacağını hiç olmazsa biraz saygı beklediğinizi yazıp gönderirsiniz... adım atması için bir kapı aralarsınız hem cesaret alır belki de... ama şimdi çok yeni zaten herşeyi blöf yapıyor gibi gelıyor bana...

Cok dogru soyluyorsunuz,tavsiyelerin icin sagol. Ama iste demissin ya,seviyorsa bosamaz,o sevmedigi icin digil, bosanmak istemeyecegimi dusunecegi icin boyle bir teklif yapar diye dusunuyorum (nedense bosanmayacagima cok inaniyor) .

Eve gelmemekle tehdit etmesinin sebebi onune yemek koymamam. Yemek koymadim ama tehdidinden sonra cay verdim,işe de yemek koydum.Simdi aksamlar eve gelsin diye tehditine boyun eymem dogrumu sizce? Sorun dahada buyusun istemiyorum.

herkesin eş yapısı farklıdır ,burda bazı yorumlara bakıyorum şöyle yap gelmesin falan filan bu eşinden özür dilemeyi bilen daha yumusak başlı esler için gecerli olabilir,ama anlattıgın kadarıyla sen inat o daha inat bu iş iyiye gitmicek ,büyütmek istemıyorsan eğer inatlaşma bence sende,kendin için yuvan için ,umarım hayırlısı olur

Aslinda onceleri tartisdigimiz zamanlarda yalnis yaptiginda ozur dilerdi,bende dilerdim. Ama son zamanlar degisti dilemiyor.

Son düzenleme:
Esime eve geldiginde onune yemek,cay koyup koymamak konusunda dusunup duruyorum.Bir yandan koymamak istiyorum,ne yaparsa yapsin diyerekten. Baska bir yandan da inatlasmamak gerektigini dusunuyorum, kafam oyle bir karisik ki.
Bakalim bu aksam eve gelicekmi....

Esim aksam eve geldi.Yemeyini,cayini verdim, cunki daha fazla surtuşme olmasini istemiyorum.Ben kadinlik gorevimi yapayimda, o kendisi bilir. Zaten sofrada gelip bos- bos oturup yemek bekliyor ya,aciyorum acikcasi ona.Ne yapmali,insanim işte. Yemekden sonra yatak odasina kapandim.Yemegini falan verdim ,ama ozur dilemediyi surece kesinlikle konusmamaya kararliyim. Isterse aylarla sursun.

Son düzenleme:
bi kaç sayfa okudum, sonrasında dayanamadım artık. bunu hiç sevmiyorum. konu sahibi bişey yazmaya kalkmasın, konu hemen başka konulara kayıyor. dayanamadım bende. kimseye haklı haksız demiyorum. bu konuda bişeyler yazıcak bilgi ve birikime de sahip değilim ama anladığım kadarıyla bu hanım eşiyle olan soruna cevap bulmak için bu konuyu açmış. bi nasihat, bir öğüt belki de.. hemen kalkmış çoluğunu çocuğunu katıyosunuz. anneliğini soruşturuyosunuz? pardonda size ne? o bir anne. sevgisinden, iyi bir anne olup olmamasından nasıl şüphe edersiniz? eşiyle tartışmasında bile bu kadar hassas olan bir kişinin, çocuklarına karşı kötü davrandığını mı düşünüyosunuz? birileri tutturmuş şöyle davran, böyle davran.. iyi de sizi aynı aile mi yetiştirdi, aynı ahlaki kurallar içinde mi büyütüldünüz? annelik dersi veriyosunuz resmen. ne kadar ayıp.
tokat yedim yazıyo kendisi. ağladım. kırıldım yazıyo siz daha da üstüne gidiyosunuz bu yorumlarınızla. çok kırıcı gerçekten. hiç hoş değil.

umarım sizin içinde en hayırlısı neyse o olur. hiç üzülmeyin

Inshallah canim. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim,sadece tartisma olsa umursamaz,ozur dileyene kadar rahatca beklerim. Ama bana tokat atti ve umrunda bile digil sanki,her gun ozur dilemesi umuduyla isden donmesini bekleyip de umursanmadigini gormek cok aci veriyor.

Forumdakilarin uzerime gelmelerine geldikdeyse, haklisin.Ben bir-iki saat once tokat yedim ve bolusucek kimsem olmadigi icin burda paylasdim, bazilari hemen uzerime gelmeye basladilar. Sanki tavsiye digil de beni elestirsinler diye actim bu konuyu.Neyse, sizler sagolun, ozellikle Sana,"guzelimm", "hannesli", "patikli penguen" nickli arkadashlara ve diger bana tavsiye ve destek amacli guzel seyler yazan arkadashlarima teshekkur ederim. Umarim sorunum cozulunceye kadar beni yalniz burakmazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…