- Konu Sahibi delimelek2170
-
Ona oyle bir guvenmisdim ki,beni cok buyuk bir hayal kirikligina ugratdi.Icim cok aciyor,surekli agliyorum. Nasil gecicek her sey?
dogru mu dıye sormussunuz ama esınızı ılıskınızı yasamınızı bılemeyız... ben kendıme göre yanıtlıyorum yani bence dıyorum...
ibence stediği kadar tehdit etsin bide pişman olmadıgı gıbı eve gelmesın ..... e madem öyle gelmesın arayıpta ne gel derdım ne de gelsın dıye onune sofra kurardım bana tokatı reva gören adama bıde sofralar yemekler kuramam kusura bakmasın o evde oturduguma sukretsın..... gelmesın madem ıstemıyorsa pişman değilse içi acımıyorsa gelmesın...
bana verdiği kıymet değer buymuş demekki derdim daha da düşerdi gözümden... bide eve gelsin diye caba sarfetmezdım...
Haklisin canimm,aslinda bende bunu dusunuyorum,tehdidine neden boyun eyp de hemen cayini falan verdim diye,yalnis yapdim.Madem yapmamaya karar vermisdim,sonuna kadar yapmamaliydim.Ama iste,boyle nereye kadar gidecek diye dusunuyorum,bir gun karsima boyle gitmiyor,bosanalim derse sasirmam artik.((((((((((((( Sonunda boyle bir risk oldugunu bilseniz bile onune yemek falan koymazmiydiniz?
boşanmayı dile getirecek kadar sizi sevmediğini mi söylemeye çalışıyorsunuz?
böyle bir risk onun içinde geçerli sizde karsısına gecıp madem pişman değilsin böyle olmaz boşanalım diyebilirsiniz? (demeyeceksınız ama sonucta bunu bılmeyen bırı ıcın buda bır ıhtımal)
neden o değilde siz tedirgin ve üzgünsünüz? neden sadece siz kaybetme korkusu yaşıyorsunuz?
Soyle ki, o bana beni sevmediginden digil de inadina bosanalim diye bilir,sonucta bosanmayacagimi dusunerekden.Cunki benim annemlerler nasil zon zamanlar gecirdigimi biliyor ve hep bana " senin icin hayatta bir ben varim,ben olmazsam ne yaparsin" gibi seyler soyluyordu. Ama o bosanalim derse bende tamam diyecegim, bunu bilmiyor. O zaman da inat yuzunden bosanmis olucaz.
böyle birşey olma imkanı var mı sizce? madem seviyor.. siziı denemek ınadınızı kırmak ıcın yapıyor tamam dediğinizde ciddi oldugunuzu görünce 2 gün sonra yıne kapanır ayaklarınıza öyle ya da böyle eğer sevdiğine inanıyorsanız aranızda sevgi varsa bir inat uğruna kımse haksız oldugu halde.... boşamaz kimseyi..
şuan eşiniz nasıl af dilemeden bu konuyu kapatırımın peşinde... mesela çok mu uzun sürdü artık eve mi gelmemeye başladı...msj atarsınız son bir adım olarak ....af dilemediği sürece çaba göstermediği sürece onu asla affetmeyeceğinizi bu şekide davranarak bunu unutmayacagınızı ve hiçbirşeyin eskisi olmayacağını hiç olmazsa biraz saygı beklediğinizi yazıp gönderirsiniz... adım atması için bir kapı aralarsınız hem cesaret alır belki de... ama şimdi çok yeni zaten herşeyi blöf yapıyor gibi gelıyor bana...
Eve gelmemekle tehdit etmesinin sebebi onune yemek koymamam. Yemek koymadim ama tehdidinden sonra cay verdim,işe de yemek koydum.Simdi aksamlar eve gelsin diye tehditine boyun eymem dogrumu sizce? Sorun dahada buyusun istemiyorum.
herkesin eş yapısı farklıdır ,burda bazı yorumlara bakıyorum şöyle yap gelmesin falan filan bu eşinden özür dilemeyi bilen daha yumusak başlı esler için gecerli olabilir,ama anlattıgın kadarıyla sen inat o daha inat bu iş iyiye gitmicek ,büyütmek istemıyorsan eğer inatlaşma bence sende,kendin için yuvan için ,umarım hayırlısı olur
Şimdide kahkahalarla televizyon seyrediyor,keyfi yerinde. Galiba yalniş seçim yaptim, ona sofra kurmakla.
umarım sizin içinde en hayırlısı neyse o olur. hiç üzülmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?