Esim bana tokat atti :(((

Hannesli canim tavsiyeni dinlemedigim icin pismanim , ama bundan sonra tavsiyelerini dinlemeye calisicam .Umarim beni yalniz birakmazsin.

Son düzenleme:

eleştirme amaçlı değil yardım amaçlı burdayız, yoksa herkesi bu şekilde eleştirmeye başlasak, herkes sorunlarını yazsa, sizin sorununuz az kalır, eleştirenlerde ne haltlar çıkar acaba..
insan yardım istemeye çekinir.
sizin durumunuza gelirsek, aranız iyi mi eşinizle? 3-4 sayfa okuyabildim ancak. beklemek yerine neden siz konuşmayı denemiyorsunuz? kırıldığınızı, size ne hissettirdiğini anlatın. denediniz mi?

Çocukları siz uyutuyorsanız, ve o oyuncağı da vermiyorsanız vardır bir bildiğiniz, bazen çocukların her dediğini de yapmamak gerek. Karışmaması gerekirdi nedenini söylediğinizden sonra, benim sözümü dinleyeceksin cümlesi de çok ağır olmuş. Ben sizi suçlamıyorum, etkiye tepki denir bunun adına, eşinizin huyunu suyunu en iyi siz bilirsiniz, alttan alın denmiş ama belki bu ilk değildir? Hep bir tarafta alttan alamaz ki? Özellikle çocuk yetiştirme konusunda çocukların istekleri karşısında anne ve baba hemfikir olmalı, annenin onaylamadığını baba da onaylamamalı. 2 tarafta ayrı telden çalarsa böyle sorunlar olur maalesef.

Son düzenleme:

stereotyped canim, esimizle aramiz nasil iyi olsun,konusmuyoruz hala. Ben onunla nasil gidip de konusayim,magdur olan benim,bide gidip konusayimmi? Sizce bu biraz yalnis olmazmi? Sanki, "kocacim,beni neden dovdun " diyerekden. :44:

Hannesli canim tavsiyeni dinlemedigim icin pismanim , ama bundan sonra tavsiyelerini dinlemeye calisicam .Umarim beni yalniz birakmazsin.

bende dünden beri konuya bakmama kararı almıstım ben kendıme göre yorum yapıyorum sonucta
belkıde benım aklıma uyup yokusa sürüyordur sebepleri olmayım daha kötü olursa diye.... bakmayacagım dıyordum okuyunca yorum yapasım gelıyor cunku...:)

bence eşinn hala kendını haklı görüyor yani benım lafımı dınlemedı tokadı attım konu kapandı olarak bakıyor olaya ardını arkasını pek düşünmüyor... ve sen ılk baslarda ınadından vazgectgn ıcın sımdı 20 gun ınat etsen yne enınde sonunda vazgececektr dıyecek ve adım atmayacak emın ol sonra yne sen bıkacaksın ve bır adım bıle ılerlemeyeceksınız...

bu yğzden konuş eşinle al karşına ama konusma sırasında kavga eder kendı haklı cıkar dıyorsan yaz cebıne bır not mektup güzel şeyler yazma tabi damardan gir kırgınlıklarını yaz ve su saatten sonra bana bır ozuru bıle layık görmeyen adam için hiçbir şey yapamam benım hakettıgım buysa senın de hakettıgın budur de noktayı koy.

özür beklediğini vurgula çok kırıldıgını bın kerede haklı da olsa tokat atmasının aşağılık birşey oldgnu söyle.. ona sığındığını söyle çocuklukta çektiklerimi şimdi de sen mı bana yasatacksın de.. biraz gururuna bıraz duygusuna dokun suan kalbıunı dınlemıyor senınle ınat pesınde belkı böylece bır ıcındekı sesı dınler? ne dersın

Birtanesin derim Sakin oyle dusunme,bu konuda beni yalniz birakma. Sen zaten tavsiyeni ediyorsun,bende uygun gorduysem yapiyorum,onun icinde boyle dusunme. Not olayina gelince,kalbimiz bir. Ben de bu aksam masaya not yazip koymayi dusunuyordum,sabah erkenden kalkip ise giderken okusun diye (ben kalkmiyorum,cunki sabah kahvaltisini sevmiyor,kalkmama da gerek kalmiyor). Aksami zor edicem,yine gelip yemegini yeyip,televizyonda keyif yapacak. Ya yoksa aksami beklemeyeyip mesaj mi atayim,ne dersin? :44:

Son düzenleme:

sabahı bekle bence sımdı bıseye kızgınsa yorgunsa anlayamaz cok, bıde kavga etmesın... ama sabah okursa tum gun bıraz dusunur ustune daha saglıklı karar verır o da...

aksam da cok ustune gıtme sende cocuklarla eglen bosver o da yapsın keyfını emın ol o keyıfıde sana duyurmak ıcın yapıyor dayanamayp gelırsın vazgecersn dye yapıyor...konusma ama cok tepkılı de durma yazdıklarnda sana daha cok hak verır belkı böylelıkle.. inşallah güzel olur bundna sonra kı gunler

Inshallah... Ya bana "pisman degilim, inatlasmasaydin benimle" derse, o zaman? (((

bence su dkdan sonra konuda kım haklı kım haksız ısıne hıc gırme bence yanı ıste elınden aldın ben verdım bılmem ne deme konunun özunde sende yuzde yuz haklı degılsın cunku....

bızım sorumuz el kaldırmasıyla alakalı bu yuzden vurgunu devamlı oraya yap.

sen ne kadar haklı da olsan benım kırgınlıgım uzuntum bana el kaldırmandı de konuya hıc degınme ... ben ne kadar haksız da olsam karın olarak cocuklarının annesı olarak tokatı haketmedm ve sende bir anlık hata yaptın dıyelım sende ınsansn hata yaptın ama özür dilemeyı de mi bana çok görüyorsun hiç mi elin yüreğin yanmadı falan de kıymetım yok mu de...

yarın gelir koşa koşa özür diler ayagınıza kapanır diye beklemeyın ama şimdilik sizi anlasın yeter zaten bakısından anlarsınız ne yapmaya calıstgnı bır kac gun gecnce sız normale donunce de burnundan o zman getırırsınız:)

hemen yarın olsun:) merakla bekleyecegım ama kendını cok beklentı ıcıne sokma olur mu ne olur ne olmaz

hemen yarın olsun:) merakla bekleyecegım ama kendını cok beklentı ıcıne sokma olur mu ne olur ne olmaz

Bende yarini iple cekiyorum,bakalim neler olucak. Merak etme canim, boyle inatci bir kocam oldugu halde fazla beklentiye girmem. Dua et benim icin,hersey yoluna girsin diye,olurmu?

Son düzenleme:
tabiki de dualarım senınle.. Allah yardımcın olsun inşallah herşey güzel olur...

yarın habersz bırakma bızı:)

Ya hershey bir yana,ben tokat olayindan sonra dogru duzgun bir sey yiyemiyorum,midem bulaniyor hemen,sadece salata filan yiye biliyorum,kendimi zorulyorum ama midem bulaniyor . Bu arada hamile digilim buna eminim. Sizce tartismadan dolayi boyle olmus ola bilirmiyim?Ben hamilelikde bile bu kadar tiksinmemisdim yemeklerden.

Cnm sakin ol sen sımdılık kendi huzurun için ılımlı ol ev huzursuzlugu cok kötü bişey.dua edıcem sana inşllh hersey yoluna girer üzme kendini tabiki mide vs stres herseyın başıdır düzelcek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…