eşim bana vurdu :'(

melek_yuzluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
203
55
28
37
Merhaba arkadaşlar evleneli daha 9 ay oldu, her şey rayına oturmuştu.
güzel de gidiyrodu. eşim dün akşam kursa gitti. akşam gelene kadar ben de yatakodasında rafları duzelttim, o hep tişörtleri için raf isterdi onu ayarladım kendimce süpriz yapacaktım.
geldi o da ben seviyorum diye gelirken pelitten ekler almış, mutfaga hiç girememiştim. cok da dagınık degildi ya hani neyse. ben de calısıyorum buarada, sen gittiğinden beri hiç durmadım cok yoruldum askım dedim, sen de mutfagı toparlarsın dedim. demez olaydım kursta yeterince kafam agrıdı, hemen iş kitleme derdindesin falan dedi, sesini yükseltti bagırarak konusma dedim, baktım aynı ben de bagırarak "bagırarak konusma " dedim. yatak odası kapısının ordaydık beni itti, kafamı duvara carptım canım cok yandı, ben de yuzune vurmaya basladım. sonrası devam etti. eşim benim 2-3 katım yapıda buarada.
neyse cıktım dısarı aglayarak hava alayım diye pesimden gelmiş, gece vakti tek kalmayayım diye.. ayrılcam senden resmen bana vuruyosun, dövuyosun dedim.velhasılı kelam önceden bu kadar degildi, kursa gitmeden de gayet sevgi pıtırcıgıydık, öpücüklerle ugurladım eşimi dönüşünde bu hale geldik.
bana vurmuş olmasını kaldıramıyorum, çok kötüyüm :KK43:
eşimi çok seviyorum, o da beni seviyor biliyorum ama öfke kontrolunu saglayamıyor sanırım bedenim değil kalbim acıyor :'(

edit: SONRA NE OLDU DIYENLER ICIN.
ben aglamaya basladıöm, salona gectim. tv izlicem git içeri dedi. daha da kızdım tekrar vurmaya calıstım tuttu ellerimi baktı ayaklarımla vurmaya calısıyorum yuzume dogru vurdu ama kesinlikle yumusak bi vurmaydı aksi olsa muhtemelen suratım mosmor işe gidiyor olurdum ama sonucta yavas da vursa vurdu bana...sonra dun gece ayrı yattık.
bugun sinemaya gidecektik. bi de.. ne yapayım simdi ?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar evleneli daha 9 ay oldu, her şey rayına oturmuştu.
güzel de gidiyrodu. eşim dün akşam kursa gitti. akşam gelene kadar ben de yatakodasında rafları duzelttim, o hep tişörtleri için raf isterdi onu ayarladım kendimce süpriz yapacaktım.
geldi o da ben seviyorum diye gelirken pelitten ekler almış, mutfaga hiç girememiştim. cok da dagınık degildi ya hani neyse. ben de calısıyorum buarada, sen gittiğinden beri hiç durmadım cok yoruldum askım dedim, sen de mutfagı toparlarsın dedim. demez olaydım kursta yeterince kafam agrıdı, hemen iş kitleme derdindesin falan dedi, sesini yükseltti bagırarak konusma dedim, baktım aynı ben de bagırarak "bagırarak konusma " dedim. yatak odası kapısının ordaydık beni itti, kafamı duvara carptım canım cok yandı, ben de yuzune vurmaya basladım. sonrası devam etti. eşim benim 2-3 katım yapıda buarada.
neyse cıktım dısarı aglayarak hava alayım diye pesimden gelmiş, gece vakti tek kalmayayım diye.. ayrılcam senden resmen bana vuruyosun, dövuyosun dedim.velhasılı kelam önceden bu kadar degildi, kursa gitmeden de gayet sevgi pıtırcıgıydık, öpücüklerle ugurladım eşimi dönüşünde bu hale geldik.
bana vurmuş olmasını kaldıramıyorum, çok kötüyüm :KK43:
eşimi çok seviyorum, o da beni seviyor biliyorum ama öfke kontrolunu saglayamıyor sanırım bedenim değil kalbim acıyor :'(
olayı sız baslatmısınız bence, akşamın bır yarısı kurstan gelmıs adam emınım kı kafa bır dunya olmustur, bırakın mutfakta dagınık kalıversın yanı, hem ılk vuran sızsınız bende esıme vursam karsılıgını alırım.....
o nedenle ofke kontrolu yapması gereken ılk sızsınız, sonra esınız...

olayı sız baslatmısınız bence, akşamın bır yarısı kurstan gelmıs adam emınım kı kafa bır dunya olmustur, bırakın mutfakta dagınık kalıversın yanı, hem ılk vuran sızsınız bende esıme vursam karsılıgını alırım.....

beni ilk iten o maalesef :(

ayrıca keşke demeseydim, mutfak da dediğiniz gibi dagınık kalsaydı.. ki çok da dagınık degildi ya.. neyse beni itmiş olması, ben vurduktan sonra da olsa vurmus olması haklı mı sence ?

çok saçma, zaten o da çok üzüyor.. evliliğimiz gayet güzel gidiyrodu böyle sacma nedenlerden bu hale gelmek çok kötü :KK43:
dün gece ayrı yattık bir de...
kavga çok saçma sebepten çıkmış onu demek istedim ben.
size şuan çok yoruldum daha sonra yapmaya çalışırım diyebilirdi.
siz onun yorulduğunu bilemezsiniz sonuçta,ayrıca şiddete bağlanması kötü olmuş.

Eşinizin itmesi büyük kabalık. Siz de önce mutfağı toparlayıp sonra sürpriz rafı hazırlasaydınız keşke. Eşiniz o saatte yorgun argın gelmiş, dinlenmek keyif yapmak istemiştir muhtemelen.

İlk vuran siz olmuşsunuz yani başlatan da sizsiniz, adam yorgun demekki beden yorgun olunca insan sinirli oluyor, ben aşamaycanz bi sorun olarak görmüyorum, biraz anlayış ve sabırla düzelir daha yeni evlisiniz ve henüz birbirinizi keşfediyorsunuz, umarım eskisinden çok daha güzel ve mutlu günleriniz olur

Canım bak böyle bir durumda sana hemen boşan, koy kapının önüne falan demem asla ama bir kez elini kaldıran bir daha yapar. Yaptığına pişman olması lazım. Bence imkanın varsa izin al iş yerinden ailenin yanına git bir süre. Hatta ailene durumu anlatsan da eşine ayar mı verseler bilemedim.

Bu arada eşinin sana farklı sorunlar sebebiyle kini olmadığına emin misin? Sırf bu yüzden seni hırpalaması anlamsız. Birde madem genel olarak öfke kontrolü var canım neden bağırıyorsun adama? Şimdi "E oda bağırmış!" diyenler olacak ama hırpalanan sen oldun sonuçta o yüzden olayları bu noktaya getirecek şekilde davranmaman gerekirdi.

Genel anlamda bende çalışıyorum sende ev işlerine yardım et modunda olabilir misin? Yani istemiyorsa zorla olmaz ki. Huzur daha önemli. Olmadı arada yardımcı alın imkanınız varsa.

Yani şu durumda en mantıklısı bir süre ayrı kalmak. Dediğim gibi boşanmayı falan düşünme ama pişman olması lazım.

ayrıca keşke demeseydim, mutfak da dediğiniz gibi dagınık kalsaydı.. ki çok da dagınık degildi ya.. neyse beni itmiş olması, ben vurduktan sonra da olsa vurmus olması haklı mı sence ?
anlık bır refleksle ıttıgıne emınım, kafanızın duvara carpacagını hesap etmemıstır ama sızde hırcın bır cocuk gıbı adama dalmasanız o da sıze vurmazdı, kendınızı onun yerıne koyun benım bazen gece nobetım oluyor tum gun calısıp ustune 22:00 ye kadar nobet tutuyorum ve gelınce ne bır ses duymak, ne de bırseye elımı surmek ıstıyorum cunku pılım bıtmıs oluyor. Esım o anlarda ık dese kavga cıkarırım yanı esınızın tepkısıde buna, adam bellıkı yorgun, eee siz evdesınız zaten bes dk da mutfagıda halledebılırdınız, ya da dedıgım gıbı bıraksaydınız oyle kalsaydı keske boyle ufak seylerı sorun etmeye degmez...
Ikınızde hatalısınız..

Ben gercekten anlayamiyorum tartisirsin, bagirirsin ama karsindaki esin ve her seyden once bir kadin nasıl el kaldırırsın? Sanki daha onceden tartistigin herkese siddetle mi karsilik veriyodun bu hakki kendinde nasi buluyosun?

Bence ikinizin de birbirinden altta kalır yanı yok. En başta dediğiniz mutfak toplama olayı çok sinir bozucu, sen dışarda işten güçten gel, bismillah demeden iş buyrulsun. Buyur, yine buyur da, insan biraz düşünceli olur, mutfağı toplatmak için onu bekliyormuşsun gibi olmuş. Sinir bozucu işte. Sonrası da... o size vurmuş, siz de ona. Evliliğiniz şiddet içeren bir evlilik olacak belli ki. İkinizin de hal ve hareketlerine dikkat etmesi lazım diye düşünüyorum. Evlilik terapistlerini de deneyebilirsiniz.

İlk vuran siz olmuşsunuz yani başlatan da sizsiniz, adam yorgun demekki beden yorgun olunca insan sinirli oluyor, ben aşamaycanz bi sorun olarak görmüyorum, biraz anlayış ve sabırla düzelir daha yeni evlisiniz ve henüz birbirinizi keşfediyorsunuz, umarım eskisinden çok daha güzel ve mutlu günleriniz olur

inşallahh..

Ben okudugumu anlamıyorum sanirim.
Esin itti, sen kafani carptin, sonra sen vurdun di mi? Bu kadar yani?
Itmek bana kavga esnasinda normal geliyor. Iterken kafani carpacagini hesaplamamis olsa gerek.
Durumu atesleyen taraf da sensin acikcasi. Ortada is varken el oyalayip ustune is kitlemeye çalışmışsin, karsidakinin de yorgun ve ters anina gelmis.
Olay dogru mu, hayir degil...
Ama bazen olur oyle seyler. Tolere edilebilir bana kalirsa.

Canım bak böyle bir durumda sana hemen boşan, koy kapının önüne falan demem asla ama bir kez elini kaldıran bir daha yapar. Yaptığına pişman olması lazım. Bence imkanın varsa izin al iş yerinden ailenin yanına git bir süre. Hatta ailene durumu anlatsan da eşine ayar mı verseler bilemedim.

Bu arada eşinin sana farklı sorunlar sebebiyle kini olmadığına emin misin? Sırf bu yüzden seni hırpalaması anlamsız. Birde madem genel olarak öfke kontrolü var canım neden bağırıyorsun adama? Şimdi "E oda bağırmış!" diyenler olacak ama hırpalanan sen oldun sonuçta o yüzden olayları bu noktaya getirecek şekilde davranmaman gerekirdi.

Genel anlamda bende çalışıyorum sende ev işlerine yardım et modunda olabilir misin? Yani istemiyorsa zorla olmaz ki. Huzur daha önemli. Olmadı arada yardımcı alın imkanınız varsa.

Yani şu durumda en mantıklısı bir süre ayrı kalmak. Dediğim gibi boşanmayı falan düşünme ama pişman olması lazım.

boşanma dilekçesi hazırladım, tabii ki boşanmak istemiyorum çok seviyorum ama ciddi duruşumu görsün istiyorum..
sadece göstermelik bi nevi, yanlıs mı sence?

annemler tatilde maalesef onlara anlatamam. kıyamam cok uzulurler :(

Ben okudugumu anlamıyorum sanirim.
Esin itti, sen kafani carptin, sonra sen vurdun di mi? Bu kadar yani?
Itmek bana kavga esnasinda normal geliyor. Iterken kafani carpacagini hesaplamamis olsa gerek.
Durumu atesleyen taraf da sensin acikcasi. Ortada is varken el oyalayip ustune is kitlemeye çalışmışsin, karsidakinin de yorgun ve ters anina gelmis.
Olay dogru mu, hayir degil...
Ama bazen olur oyle seyler. Tolere edilebilir bana kalirsa.

aynen anlattıgın gibi.. :/

Back
X