eşim bana vurdu :'(

Uff şu kadınları anlamıyorum. Nerdeyse dört yıl olacak hiç ev işi yüzünden basit bir laf atismamiz bile olmadı.

Ugrasmak zorunda olduğum hep ciddi tartismalarim oldu benim ondan mi acaba?

İsten gelmissin kendini o kadar yorman gereksiz, iş üstüne kurstan gelmiş adamdan da iş beklemen yersiz.

Azıcık salin gitsin şu isleri ne olacak yahu!

Bu arada bence iterek şiddeti başlatan o.
Sen başlattın diyemem.

Ama olayı başlatan sensin.

Yerinde olsam aynı evde yabancı olurum, yemek iş hiç bir şeye ellemem bir kaç gün.
Sana dokunmaya kalksa sevmek için bile olsa geri çekil irkil falan. Ne büyük yanlış yaptığını anlasın.

Hatasını anlamasina yeter diye düşünüyorum.

Bazen ben de yorgun olurum, eşime falan işi de sen yap derim. O da ben de yorgunum ya sonra yapsam olmaz mı der, bir sonraki gün iyi hissedince yapar. Böyle şeyler sorun olmamalı bence. Dağınık kalırsa kalsın ne olmuş yani.

Kesinlikle. Pozitif ayrımcılik yapmaya gerek yok.

Ben okuldan gelince annem bana su getir dese ben de söylenmeye başlıyorum kaldi ki adam ise gitmis gelmis kursa gitmis... konu sahibi de sanki ona süpriz hazirladm mutfagi da o toplayiversin gibi bir ruh haline girmiş.
Ikisi de hatalı bence ama vurmayı baslatan kadın olmuş burda.
Konuda anlatilan erkek sürekli kaba biri olsa höyt höyt biri olsa bende direk boşan derdim. Ama belliki birbirini seven bir çift bir anlik sinirlerinin kurbani olmuşlar. Evet erkeğin itmesi hata ama kadininda vurmasi hata.

boşanma dilekçesi hazırladım, tabii ki boşanmak istemiyorum çok seviyorum ama ciddi duruşumu görsün istiyorum..
sadece göstermelik bi nevi, yanlıs mı sence?

annemler tatilde maalesef onlara anlatamam. kıyamam cok uzulurler :KK43:
Yapmıcaksan blöf çekme efsunlu anına denk gelir blöfünü yedirir sana.
Adam bence o anca zarar gör diye ittirmedi büyük bi kuvvetle. Benm 3 katım diyorsun şiddetli itse kafanı çarptığın yerden yara bile alabilirdin.
Tamam hepimiz kendimizi asla ezdirmemeliyizde bu evlilik, evcilik değilki blöfüne alet ediceksin..

Ya bence sizden çıkmış olay çünkü ev işleri genelde kadına aittir erkek tabiki yardım etmeli ama emir verir gibi mutfağı toplarsın demek erkeklerin kolay kaldıracağı bişey değil.ayrıca sizde vurmuşsunuz yani eşinize bence uzatmayın yuvanızdaki huzurun inanın değeri biçilmez

Adam boşanmayı düşündürtecek kadar şiddet eğilimli olsaydı ilk tokadınızda sizi döverdi..
İtmiş adam dövmemiş..
Döven, şiddet gösteren sizsiniz..

9 ay olmuş eviliğin böyle şeyler çok normal daha tanıyamıyosun eşini yani sesini okadar yükselmesen yorgun adama böyle olmazdı tabi ki bunları zamanla anlarsın bizde böyleydik şimdi hiç kavgamız yok yani bu şekilde, gurur yaptın haklısın yani ama sendede suç var bence adam çok yorgun benim eş de böyle hiç bişey demesem benden iyisi yoktur ev işi konusunda yani çok kafaya takma zamanla geçer bunlar

erkekler zaten bi is gosterdin mi, tepki genelde ayni...valla onlara soylenene kadar kalkip kendin yap daha kolay. birde kadinlara dirdirci derler ya..kendileri dirdirci..kaldiki dirdir yapiyorsak, onlar sebep oluyor. buna..Allah yardimcin olsun..siddet cok kotu birsey..

Siz eşinize vurmuşsunuz ve konunuza bakılırsa bir kez değil birkaç kez eşiniz sizi itmiş ve kafanızı çarpmışsınız bunu hesap etmemiştir sanırım o an. Ayrıca şiddet kadına da yapılırsa şiddettir erkeğe de yapılırsa şiddettir. Kadına uygulanan şiddette esip gürlüyoruz konu sahibi burada eşine şiddet uygulamış ama buna değil eşinin onu itmesine takılan arkadaşlar olmuş.

Cok kirildigini uzuldugunu kaldiramadigini belli et oda bu durumu normal gormesin gorurse devami gelir hayattan kus anlasinki yapmasin bidaha

Konunun neresinden tutsam bilemedim.
Kadın da çalışıyor üstelik evdede çalışıyor.
Erkekte çalışıyor. Eve gelince bir işin ucundan tutması söylendiğinde höfleyip pöflüyor.
İş yapmak, sürekli herşeye yetişmek biz kadınların hamurunda var.
Ama siz biraz emrivaki gibi, ben bunu yaptım sende bunu yapıcaksın der gibi söylemişsiniz eşinize.
Ki ben bi erkeğin mutfağa girmesinden pek yana değilimdir. ( yemek yapmak dışında)
Bkadar sevgi pıtırcığı olupta böyle birşeyi dert etmek çok saçma üstelik birde iteklemek, vurmak vs..

Tavsiyemm; yapmasını rica edin yapmıyorsa bırakın üstelemeyin derim. Sizinde canınız istemiyrsa o gün yapmayın.

Ya iyi de gerçekten anlamıyorum ben yüzüne vurdum o da bana vurdu nedir sonra da ağlıyorsun kocam.bana vurdu diye o da aglasin o zaman karisida ona vurmuş. Hayır yani nedir bu saçmalık şiddete yönelme meyli. Adam kursta gelmiş sen de mutfağı topla demen de saçma. Biraz saygılı olun birbirinize kavgaları şiddete donusturmeyin

ben bu dayak konularında yorumları saskınlıkla okuyorum
masallah adamın öküzlüğüne ne kadar da güzel bahaneler bulunmuş
resmen kadını suçlu çıkarmışsınız bravo
sonra da kadına şiddet niye bitmiyor acaba deniliyor

Hiçbir mazereti hiçbir haklı tarafı olamaz. Bazıları senin görevin mutfağı toplamak yorgun adama neden bırakıyorsun demiş. Adam madem yorgun doğru dürüst bağırmadan toplayamayacağını söyleseymiş. Hem bağırıyor karısı da bağırmaya başlayınca vuruyor. Kocaları vurmaları konusunda haklı görmek için ne çok sebebimiz var. Çok yazık...

Bende işten çıksam üstüne kursa gitsem eve girer girmez bana da birisi mutfağı topla dese açarım ağzımı yumarım gözümü Böyle bi düşüncesizlik karşısında sakince toplayamam diyemem. Android yada robot değiliz ki biz insanız öfkelenebiliriz O seni ittiyse sen de ona defalarca vurmuşsun ödeşmişsiniz Şiddet yanlısı değilim ama bu da kadına şiddet değil kesinlikle Damara basmak, tahrik etmek var

Hiç anlamadım. Yorgunum deyip geçip oturabilir bagirmak,ittirmek neden? Duvara çarpıp canınız aciyinca vurdugunuzu düşünüyorum. Yanlış tabi ki. Yok yere kavga çıkmış ama kesinlikle çıkartan siz değilsiniz bana göre.

sen koskoca adama vurmayi kendine yakistiyor musun peki?
kusura bak itmis kafani carpmissin sonra adamin yuzune gozune sen vurmussun.
o anda olan gucuyle sana tokat atsa nolcakti peki?
yapmayin boyle seyler yapmayin..

Öfke kontrolunu saglamayan sadece esiniz degil siz de ayni durundasıniz. Bence bi aile danışmanından destek alin

Back
X