Eşim bana vuruyor

Bilemedim. Ama yaşadıkların normal değil. Her erkek karısına, kızına, bacısına böyle şeyler yapmıyor. Emin olun... En yakın kadın derneğine giderek ne yapacağınıza karar verebilirsiniz. Devlet dikkat ediyor. Kaymakamlıj sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına da gidip sosyal araştırmacılarla konuşabilirsiniz... Boşan demek kolay, sonrası lazım, sizi nasıl koruyabilirler, lütfen öğrenin... Telefonunuza kades kurun. Sorun yaşadığınızda kullanın... Aciz görürse devam ettirir...

Oğlum eşine eziyet ederse karşısında beni bulur...

boşan işte kurtul bu pisliğin seni öldürmesini beklemeyeceksin heralde kaç kurtar kendini

Lütfen boşansın. Size iyilik etmiş olur. Sizin de psikolojik destek almanız gerekiyor.

Kadın hakları dernekleri ve sivil toplum kuruluşları var, ücretsiz avukat ve psikolojik destekle yönlendirme sağlıyorlar. Önce onlarla iletişim kurup seçeneklerinizi görün öyle karar verirsiniz. Saflığınızı tecrübesizliğinizi ve ailedeki sorununuzu kullanıp sizi kontrolüne almış, çok tehlikeli bir insan kocanız.

Haklısınız zaten ölsem tekrar annemin evine dönmem ama nerden başlayıp ne yapmalıyım bilmiyorum hiç hayatımda büyük kararlar almadım ki .... çok zor kapana kısılmış gibiyim evet bende ona bunu diyorum her defasinda içine sinecek şekilde dövmemiş olman beni dönmediğin anlamına gelmiyor ki elini bile bir kez kaldirsan bu şiddettir açıkçası bunu da kendime yediremiyorum şiddetle büyüyüp şimdi buna susmak zoruma gidiyor ama nerden başlayıp ne yapmalıyım bilmiyorum ben hiç kendim karar vermedim hiç aileme karşı gelmedim hatta eşime bile hiç hayir demedim ki tartismalarimiz o siddete giden tartışmalar çok saçma şeylerden başlıyor misal dün akşam ki ben hasta oldum grip oldum evi dün saldım o da sen kadın mısın diye başladı arkadaslarinin eşleriyle beni kiyasladi bende sinirlendim bende ona dedim onlara eşleri nasil davraniyor ki onlar da böyle deyince kayış koptu ne hakaretler durdu ne o bana vurduktan sonra da senin yüzünden böyle oldum sen bundan anliyorsun ben kendimi tutuyorum yine seni dövsem yuruyemez hale gelirsin dedi odaya koştum kendimi kapattim agladim buraya yazdim ilk defa sonra gece 3 gibi geldi begenmiyorsan annenin evine dedi ses etmedim sabah oldu ozur dilerim ama sen beni zorluyorsun dedi işe gitti ....

Sizce anneniz tavsiyesi dinlenecek biri mi? Kızını yeni kocaya dövdürmüş yıllarca
Bende farkındayım ama bir çıkış yolu bulamiyorum boşanirim tamam ama sonra bir bebekle napicam elimde bir kızım var başka hiç bir şeyim yok lise diplomam var o kadar ne bir birikim ne başka bir şey altinlarimi dahi hepsini sattik eşimin ailesininnaldigi evin kredisi için anneme de gidemem o da bunu bildiği için zaten hep ayni tehdit annenlere git diyor o yüzden bana boşan diyor biliyor yapmiycami

Sizce anneniz tavsiyesi dinlenecek biri mi? Kızını yeni kocaya dövdürmüş yıllarca
Bende farkındayım ama bir çıkış yolu bulamiyorum boşanirim tamam ama sonra bir bebekle napicam elimde bir kızım var başka hiç bir şeyim yok lise diplomam var o kadar ne bir birikim ne başka bir şey altinlarimi dahi hepsini sattik eşimin ailesininnaldigi evin kredisi için anneme de gidemem o da bunu bildiği için zaten hep ayni tehdit annenlere git diyor o yüzden bana boşan diyor biliyor
Teşekkür ederim gerçekten ama oraları bile bilmiyorum bide sanki temiz yerler değil gibi annem hep oralarda sürünürsün yine dönmek zorunda kalirsin diyor bir ev tuttup iş bulmam lazim ama kizim beni engelliyor daha çok ufak 2 yaşinda nereye birakayim kim bakar ki

Lütfen boşansın. Size iyilik etmiş olur. Sizin de psikolojik destek almanız gerekiyor.
Boşanmayacagimi bildigi için boşan o zman diyor bence yoksa takıntılı biri televizyonda birini övsem deliriyor ... kesinlikle çok isterim bir piskoloğa gitmeyi hep birileri benim yerime kararlar verdi ben nasil karar vericem bulmak istiyorum hayatim kizimin hayati değişecek bu kararla

Kızınıza bunları niye yaşatıyorsunuz? O da kafasında şiddeti normalleştirip sizin gibi elin herifinden dayak yiyip susup otursun diye mi? O çocuk sizin aynanız. Büyüdüğünde de sizi asla affetmeyeceğine eminim.

Kesinlikle haklısın şiddetle buyuyen biri olarak asla sonu gelmeyecegini biliyorum bosanmam gerek farkındayım sorun bu degil sonra ne yapmaliyim o beni korkutuyor sevgili olsak bende zerre düşünmem hemen bırakırdım ama bir çocuğum var nereye gidip ne yapmaliyim çalışsam kim bakar kızıma.... sevgiliyken zaten bana çok iyiydi azıcık suratim asılsa kendini parçalardı 5 sene sevgili kaldık emindim doğru kişi olduğuna taaa ki evimize geçene kadar ilk haftasinda şiddete başladı sonra istemeyerek hamile kaldim hamilelikte de siddet vardi dayanayim dedim çocuğumu bir dogurayim gitcem dedim çocuk doğunca cok degisti yikmayim yuvami dedim ama 2 sene oldu 2 sene sonra tekrar basladi ben yasamak istiyorum insanca yasamak ama kizimla nasil yaparim bilmiyorum çaresiz hissediyorum ....

Ona bunu yaşatmamak için bir çözüm bulmaya çalışıyorum sadece boşan demekle olmuyor bende boşanmak istiyorum ama hiç bir şeyim yok elimde bir kızım var ne bir meslek var ne gidebilecegim bir aile evi çalışmak istesem kizima kim bakar ben bunun için çözüm arıyorum yoksa bende emin olun bana hem fiziksel hem psikolojik şiddet yapan birine meraklı değilim çıkmazdayım sadece ilk defa bir platforma yazdım o yüzden düşünün o derece çaresizim

Darp raporu al o evde durma git kadın saginma evine bogamaya kalmış adam seni öldürmesi en meselesi girersin bi ise ille de aile evinde kalican diye bişey yok
Bende bundan korkuyorum insanca yaşamak istiyorum kızımla başka bir şey istemiyorum ama nerden başlayım bilmiyorum bide beni en çok çocuğum varken nasıl iş bulcam o beni korkutuyor elimde bir meslek yok ki

Hayir elbette kızıma asla bu şekilde büyümesini istemem ama ne yapmaliyim nerden baslamaliyim bilmiyorum ... bunun adı sevgi değil farkındayım alışkanlık mi ne bilmiyorum ama ben adı her neyse vazgeçmeye hazirim yaşamak istiyorum çünkü kizimla yaşamak istiyorum ama ne yapmaliyim bilmiyorum .....

Teşekkür ederim yanıtınız için haklısınız her kelimenizde bende bunu istiyorum yaşamak istiyorum daha 23 yaşındayım insan gibi yaşamak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum dün akşam o yüzden buraya yazdım düşünün kendimin dogru kararlar veremedigimi biliyorum cevremdekilerin de öyle o yuzden resmen tanımadığım insanlara sığındım bir çare arıyorum

Aynen öyle çok iyi biliyor boşanmayacagimi o yuzden bu kadar rahat konusuyor hareket ediyor asla zaten bu çocuğu da istemiyordum ilac kullanmama ragmen oldu baska cocuk istemiyorum kendisine de söyledim ... 23 yasindayim elimde bir kizim var ne bir meslek ne gidebilecek bir ev ne bir birikim altinlarimi da satti ailesinin ev kredisi icin

Çözümü evlendiğiniz ilk hafta dayak yediğinizde boşanarak bulabilirdiniz. Sizi döven adamla mideniz nasıl almışsa sevişmeye devam edip üstüne çocuk yapmışsınız. Kusura bakmayın, sizin zihniyetinizdeki kadınlarla empati kuramıyorum. Bu kadar pervasız olmayın. Bu çocuklara bunu yaşatmayın artık.

Haklısın ama nerden başliyayim bilmiyorum kendimi o televizyonda gördüğüm veya duyduğum kadinlar gibi güçlü hissetmiyorum sanki herkes yaparda ben yapamam gibi kizimi korumak icin bu karari aliyorum ben sadece bosandiktan sonra ne yapmaliyim bilmiyorum açıkçası etrafimda ki kadinlar bu tarz seyleri abartmamak gerektigini soyluyorlar annem veya halam mesela ikisi de siddete ragmen 20 yildan fazladir evliler ablam olur diyor sende daha cocuksun inatlasma diyor yani bende bu yuzden vuraya yazdim dogru olmadığını biliyorum ve baskalari bana daha mantikli cozumler sunar farkindayim

Yani sizin düşünceniz tabikide ama ne yaşadığımı bilmiyorsunuz ki ben o ilk haftadan sonra bir yere çıka bildim mi sizce ? Sizce tek bir gün mü sürdü? Sizce seviştim mi yoksa kendisi bana kızarak mi yapti ben ilac aldim hep bir cocugum olmasin diye 3 senedir evliyim kizim2 yasinda yani hamilelik de 9 ay bu demek oluyor ki biz evimize gectikten kisa sure sonra gebe kaldim istemeyerek bunu belirttim empati yapmanizi istemedim ki bence de yapmayim cunku anlayamazsiniz o piskolojiyi ben 9 ay hamilelikte de dayak yedim dogurayim gidecegim dedim hep gidemedim elimde hic bir sey yoktu sezeryan bir dogum cocukta bende hasta olduk yoksa kolay mi sizce kim neden dayak yemeyi seçer ki ? Her neyse teşekkür ederim yinede düşünceniz için ben ilk defa böyle bir yere yazdım çünkü aslında kararliyim sadece merden basliyayim bilmiyordum ....

Boşanmayı düşünmüyorsanız ne denir ki, sizde ona mı vurun diyelim ?
Neden kendinize hiç değer vermiyorsunuz?
Bu adama karşı halen daha nasıl sevgi besleyebiliyorsunuz ?
Boşanmayı düşünüyorum sadece sonrasında ne yapmaliyim bir çocukla bilmiyorum korkutuyor beni ... içimde ki sevgi değil alışkanlık mi ne bilmiyorum üvey babamda bizi dövüp sonra özür dileyip sarılırdı herhalde o yüzden normal geliyordu ama artık öyle değil artık anladım ki ben zaten düzgün kararlar veremiyorum ama çevremde ki kadinlarda sen küçüksün inatlaşma kocanla veya daha gençsiniz zamanla o da düzelir demek dışında bir şey yapmıyorlar ben o yüzden tanımadığım insanlara buraya yazdım çünkü mantıklı bir çözüm ariyorum ben sadece insan gibi yaşamak istiyorum kizimla kavgasiz bir evde her gun okula gitsin ben işe yemek yiyelim nefes alalim birbirimize sarilalim kizimla bunu istiyorum sadece yaşamak

Ben size çok üzüldüm ve çaresizliğinizi hissettim. Kimse böyle bir hayatı seçmez sizi anlıyorum arkanızda kimse yok ama yaşınız çok genç. Önerildigi gibi sığınma evlerini vs araştırsanız evet cok zor olacak ama belki kızınızla tek basınıza bir hayat kurabilirsiniz. Belki kızınıza devletin sagladıgı imkanlar vardır kreş yaşına gelince o okula gider siz çalışırsınız . Kolay olmaz biliyorum ama böylesi daha da zor ne yapsanız suçlu olacaksınız zaten ve şiddetin dozu artacak. O pislik adam ya gerçekten tüm gücüyle vurursa bir de bunla övünüyor heralde . Ya da o belki tedavi olmayı kabul eder dicem de hiç sanmam . Malesef erkeklere insan gibi yaşamayı öğretemediğimiz için kahramanlık yapmak kadınlara ve cocuklara kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…