Asıl bu yaşlarda kendine düzen kurman daha iyi olur. Güven kendine ve sana zarar veren herkesi uzaklaştır etrafındanBoşanmayı düşünüyorum sadece sonrasında ne yapmaliyim bir çocukla bilmiyorum korkutuyor beni ... içimde ki sevgi değil alışkanlık mi ne bilmiyorum üvey babamda bizi dövüp sonra özür dileyip sarılırdı herhalde o yüzden normal geliyordu ama artık öyle değil artık anladım ki ben zaten düzgün kararlar veremiyorum ama çevremde ki kadinlarda sen küçüksün inatlaşma kocanla veya daha gençsiniz zamanla o da düzelir demek dışında bir şey yapmıyorlar ben o yüzden tanımadığım insanlara buraya yazdım çünkü mantıklı bir çözüm ariyorum ben sadece insan gibi yaşamak istiyorum kizimla kavgasiz bir evde her gun okula gitsin ben işe yemek yiyelim nefes alalim birbirimize sarilalim kizimla bunu istiyorum sadece yaşamak
Evet ama gitmek istedim izin vermedi ilk dayağıydı ve bir günde bitmedi sonra hamileliği öğrendik bu sefer kapa kisilmis gibiydim mecbur hissettim ama şuan öyle değil artik bisey yapmak zorunda hissediyorumBu kismini benim aklimda hic almiyor. Adam kadini nerdeyse boguyormus birde
Teşekkür ederim yanıtın için bunu yapicam kararliyim umarim basaririm etrafimdaki kimseyi istemiyorum zaten hepsi sen daha kucuksun kocanla inatlasma iste dayan zamanla o da degisir gibi seyler diyor ama ben kizim icin gitmeliyim insan gibi yasamak icinAsıl bu yaşlarda kendine düzen kurman daha iyi olur. Güven kendine ve sana zarar veren herkesi uzaklaştır etrafından
Öyle yapacağım ama sinirlenince huyudur hemen telefonumla kimliğimi alir umarim bu sefer farkli olurKades uygulamasini indirin ve telefonu yakin tutun. Baktiniz saldirdi hemen basin
Lise mezunuyum üniversite de piskoloji sosyoloji seçmiştim 5 ay okudum esimin ailesi askerden dönunce esim illa evlensinler dediler ailemle de olmuyordu artik uvey babamla olan surekli siddet kavga bunaltmisti beni kurtulurum sandim ve simdi elimde bir meslek bile yok elimde hic bir sey yok bir birikim hic bir seymeslek edinmeye çalışın nasıl olur bilmiyorum. lise mezunu musunuz? güvenlik belgesi alın atanmaya çalışın. ne bileyim üniversite okumaya başlayın. evde sessiz olun huzursuzluk çıkarmayın. meslek edinince al kızını git
Bosanmayi dusunmuyorsaniz birine 500 lira verin dovsunler madem. Baska bir secenek gelmiyor aklima. Tirsar bir daha yanasmaz en azindan, kiziniz da sizin gibi siddeti gorup normallestirecek ve ileride o da esinden dayak yiyecek yoksa.Eşimle 3 senedir evliyiz benim ilk aşkım tüm ilklerim onunla ilk öpücüğüm herşeyin ilkini ve en güzelini yaşadım aslında hayatımda hiç yaşamadıklarımı... Ben bir üvey babayla büyüdüm ve şiddetle hem anneme hem bana olan bir şiddet o yüzden evlilikten hep çok korkardım ama eşim beni ikna etti.. Masal gibiydi ... düğüne kadar evimize geçtiğimiz ilk hafta iş yerinde bir erkek çocuk yani 16 yaşlarında bir çocuk bana soru sorduğu için bana vurdu ve üzerime çıktı boğdu beni son anda bıraktı.... hamile kaldım istemiyordum aslinda ama bir şekilde haplara rağmen kaldım.... o süreçte de bana vurmaları devam etti ama bana hep ben seni gerçekten dönmüyorum ki sana tüm gücümü kullanmiyorum kullansam diş kalmaz ağzında falan diyordu çaresiz hissediyordum benino evde esir tutan ona olan sevgim ve sadakatim vardi cocuk doğdu aslında değişiyor gibiydi öfke patlamalari azalmıştı bugüne kadar buyuk bir tartisma yasadik bana surekli hakaretler ediyordu bende ona karsilik verince zoruna gitti ve vurdu bana yine ben sana tüm gücümü kullansam geberirsin dedi boşanmak istediğini de söyledi ama şuan ben bir odada o diğerinde ve ben ağlıyorum ne yapmam lazim ? Allah'a sığındım bubiçimde ki bağ mı alışkanlık mı sevgi mi neyse alsın içimden diye ... kayıp oluyorum ve kimsem yok bir Allah bir kızım bir de ben boşansam ne yapacağım bir kız çocuğuyla uzey babam tekrar bana o şiddeti yaşatir mi düğün günümde bile yaşatti bize o anlari .... ne yapayim?
Bu da yeni moda oldu talebim yok. Hayir talebiniz olacak, hakkinizi soke soke alacaksiniz. Hepsi sizin hakkiniz. Salak diziler kadini onurlu gosterme ayagina bosanirken mal istememeyi normallestirdiler. Ne demek hakkimi almiyorum ya.Peki sonra ben boşanmayi istiyorum zaten ondan bir talebim yok hayatimdan çıksın yeter ama beni sonrası korkutuyor ne yapmaliyim nerden baslamaliyim tek olsam asla korkmam ama tek degilim bir kizim var
psikoloji sosyoloji diye bölüm yok hikâye mi yazıyorsunuz?Lise mezunuyum üniversite de piskoloji sosyoloji seçmiştim 5 ay okudum esimin ailesi askerden dönunce esim illa evlensinler dediler ailemle de olmuyordu artik uvey babamla olan surekli siddet kavga bunaltmisti beni kurtulurum sandim ve simdi elimde bir meslek bile yok elimde hic bir sey yok bir birikim hic bir sey
o değil de üvey babanız sizi döverken anneniz napıyorduEşimle 3 senedir evliyiz benim ilk aşkım tüm ilklerim onunla ilk öpücüğüm herşeyin ilkini ve en güzelini yaşadım aslında hayatımda hiç yaşamadıklarımı... Ben bir üvey babayla büyüdüm ve şiddetle hem anneme hem bana olan bir şiddet o yüzden evlilikten hep çok korkardım ama eşim beni ikna etti.. Masal gibiydi ... düğüne kadar evimize geçtiğimiz ilk hafta iş yerinde bir erkek çocuk yani 16 yaşlarında bir çocuk bana soru sorduğu için bana vurdu ve üzerime çıktı boğdu beni son anda bıraktı.... hamile kaldım istemiyordum aslinda ama bir şekilde haplara rağmen kaldım.... o süreçte de bana vurmaları devam etti ama bana hep ben seni gerçekten dönmüyorum ki sana tüm gücümü kullanmiyorum kullansam diş kalmaz ağzında falan diyordu çaresiz hissediyordum benino evde esir tutan ona olan sevgim ve sadakatim vardi cocuk doğdu aslında değişiyor gibiydi öfke patlamalari azalmıştı bugüne kadar buyuk bir tartisma yasadik bana surekli hakaretler ediyordu bende ona karsilik verince zoruna gitti ve vurdu bana yine ben sana tüm gücümü kullansam geberirsin dedi boşanmak istediğini de söyledi ama şuan ben bir odada o diğerinde ve ben ağlıyorum ne yapmam lazim ? Allah'a sığındım bubiçimde ki bağ mı alışkanlık mı sevgi mi neyse alsın içimden diye ... kayıp oluyorum ve kimsem yok bir Allah bir kızım bir de ben boşansam ne yapacağım bir kız çocuğuyla uzey babam tekrar bana o şiddeti yaşatir mi düğün günümde bile yaşatti bize o anlari .... ne yapayim?
Kendinizi çok güzel ifade ediyorsunuz, cahil biri değilsiniz belli ki. Sahipsiz kalmışsınız, sahipsizlerin tepesine çıkan insanlar içindesiniz, yanlış giden şeyleri farkedip hareket etmek için uğraşıyorsunuz. Her gün aynı acıya katlanmaktansa deneyip kurtulup güne çıkmak mümkün. Arkadaşlar gereken yönlendirmeleri söylemiş kades gibi. Benim pek bilgim yok. Deneyin, olmazsa da olmaz ama olması için sebebiniz kızınız. Ben bol şans diliyorum. Bu kişiden kurtulduktan sonra gerçekten güzel dokunan gerçekten seven gerçekten iyi hisler yaşatan biriyle olduğunuzda size bu yaşattığı şeyleri tamamen kendi yetersizliği yüzünden uyguladığını anlayacaksınız. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmesin seni. Planlı hareket et, o yokken görüş kadın evleriyle. Haberi olmasın. Yokken çek git kurtul. Allah yardımcın olsunÇok çok teşekkür ederim gerçekten beni anladığınız için mesajınız için çok sagolun haklısınız biz 5 sene sevgiliydik sonra evlendik hiç başkasına bakmadim bile ama ilk defa kendimi mutlu hissettiğim için bana öyle güzelmiş gibi geliyordu herhalde ... o kadar zor ki istemiyorum dediğinizde sizi zorluyan biri var canınız acisads umursamayan biri o yüzden bir daha asla birini istemem tek istediğim kizimla yaşamak nasil yapilir bilmiyorum ama baştan hayatimi inşaa etmek isyiyorum evet çok cesur değilim ama kizim için herşeyi yaparim .... bu arada çok teşekkür ederim iyi hissetirdi mesajiniz sizin kalbinizin temizliği o ... Ona sevgi değil bir alışkanlık gibi bir şey hissediyordum dün gece ki olaya kadar ben çaresizce buraya yazdım ama o sabah hiç bir şey olmamış gibi yanıma gelip ozur dilerim ama sende beni zorladin dedi sonra yanagimi öpüp gitti işe ben tepki dahi vermedim ağlamaktan gözlerim şişti gözümü dahi açmadım ama bugün karar verdim sadece uygulamakta zorlaniyorum bilinmezlik beni korkutuyor
Bir annenin böyle demesi ne kadar acı. 23 yaşında olmanız dayanmanız gerektiği anlamına mı geliyor çok yazık. Halbuki kızım daha gençsin kurtul bir an önce daha da günlerini yıllarını feda etme demesi gerek torunum öyle bir yerde büyümesin can güvenliğiniz yok demesi gerek. Normal iyi bir anne böyle demeliTeşekkür ederim yanitladiginiz için ama o kadar güçlü biri miyim bilmiyorum hiç büyük karar vermedim ki hayatımda.... kızım asla benim gibi şiddetle büyüsün istemem ama 23 yaşındayım kim ciddiye alir ki beni annem bile dayan daha gencsin biz neler yasadik diyor
Eşiniz ciddi olarak hasta ve sizin hayatınız tehlikede.Gidecek yerim de yok diyorsunuz.İyi bir komşunuz varsa onunla bu konuyu konuşun dayak yediğinizi boğmayı vb detaylı anlatın.ıBir dahaki sefer çığlık atacağınızı bunu duyduğu anda polis çağırmasını söyleyin.Bunu şundan yazıyorum.O anda belki kadese basamazsınız.Komşu polis çağırınca kapı çalınıp polis kapıya geldiğinde siz çağırmadığınız için size bir şey diyemeyecek.Ancak yaşlar genç ben korkacağını düşünüyorum.Çok eski yıllarda yaşadığım apt.da buna şahit oldum.Çalıştığım için bilmiyorum apt da neler oluyor.Aynı sizin durumunuzda bir genç evli çığlık atınca (bir kere değildir mutlaka) polisi arıyorlar ki o yıllar hemen gelmezdi polis.Polis geliyor önce açmıyorlar kapıyı polis açtırıyor tabi.Sonra öğrendim o kadar erkek korkmuş ki.Sonrasını duymadık ama çok etkili olmuş.Denemekte yarar var.Eşimle 3 senedir evliyiz benim ilk aşkım tüm ilklerim onunla ilk öpücüğüm herşeyin ilkini ve en güzelini yaşadım aslında hayatımda hiç yaşamadıklarımı... Ben bir üvey babayla büyüdüm ve şiddetle hem anneme hem bana olan bir şiddet o yüzden evlilikten hep çok korkardım ama eşim beni ikna etti.. Masal gibiydi ... düğüne kadar evimize geçtiğimiz ilk hafta iş yerinde bir erkek çocuk yani 16 yaşlarında bir çocuk bana soru sorduğu için bana vurdu ve üzerime çıktı boğdu beni son anda bıraktı.... hamile kaldım istemiyordum aslinda ama bir şekilde haplara rağmen kaldım.... o süreçte de bana vurmaları devam etti ama bana hep ben seni gerçekten dönmüyorum ki sana tüm gücümü kullanmiyorum kullansam diş kalmaz ağzında falan diyordu çaresiz hissediyordum benino evde esir tutan ona olan sevgim ve sadakatim vardi cocuk doğdu aslında değişiyor gibiydi öfke patlamalari azalmıştı bugüne kadar buyuk bir tartisma yasadik bana surekli hakaretler ediyordu bende ona karsilik verince zoruna gitti ve vurdu bana yine ben sana tüm gücümü kullansam geberirsin dedi boşanmak istediğini de söyledi ama şuan ben bir odada o diğerinde ve ben ağlıyorum ne yapmam lazim ? Allah'a sığındım bubiçimde ki bağ mı alışkanlık mı sevgi mi neyse alsın içimden diye ... kayıp oluyorum ve kimsem yok bir Allah bir kızım bir de ben boşansam ne yapacağım bir kız çocuğuyla uzey babam tekrar bana o şiddeti yaşatir mi düğün günümde bile yaşatti bize o anlari .... ne yapayim?
Tabi çalışmanız lazım.Bulunduğunuz ilde Koskep kursları var mı.Varsa katılıp meslek öğrenmeye çalışın.Eşiniz ciddi olarak hasta ve sizin hayatınız tehlikede.Gidecek yerim de yok diyorsunuz.İyi bir komşunuz varsa onunla bu konuyu konuşun dayak yediğinizi boğmayı vb detaylı anlatın.ıBir dahaki sefer çığlık atacağınızı bunu duyduğu anda polis çağırmasını söyleyin.Bunu şundan yazıyorum.O anda belki kadese basamazsınız.Komşu polis çağırınca kapı çalınıp polis kapıya geldiğinde siz çağırmadığınız için size bir şey diyemeyecek.Ancak yaşlar genç ben korkacağını düşünüyorum.Çok eski yıllarda yaşadığım apt.da buna şahit oldum.Çalıştığım için bilmiyorum apt da neler oluyor.Aynı sizin durumunuzda bir genç evli çığlık atınca (bir kere değildir mutlaka) polisi arıyorlar ki o yıllar hemen gelmezdi polis.Polis geliyor önce açmıyorlar kapıyı polis açtırıyor tabi.Sonra öğrendim o kadar erkek korkmuş ki.Sonrasını duymadık ama çok etkili olmuş.Denemekte yarar var.
Bu yuzden öyle yazmadım bir talebim olursa çocuğumu vermemesinden korkuyorum tek istedigim çocuğuma bakim bizi rahat biraksin bir ego için boyle birşey istemiyorum triplerinde degilim ki ...Bu da yeni moda oldu talebim yok. Hayir talebiniz olacak, hakkinizi soke soke alacaksiniz. Hepsi sizin hakkiniz. Salak diziler kadini onurlu gosterme ayagina bosanirken mal istememeyi normallestirdiler. Ne demek hakkimi almiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?