Yok hayır bir anlık öfke değil çaresizlikle yazdım boşanmayı düşünüyorum sadece sonrasinda ne yapmaliyim nasil ayaklarimin uzerinde durmaliyim bilmiyorum aileme dönemem orada da şiddet var kendim kizimla bir evimiz olsun istiyorum çalışayım kizim okula gitsin bunu istiyorum yaşamak istiyorum insan gibi ama nasil baslamaliyim bilmiyorumAl kizinida git siginma evine. Cok kadin taniyorum aile evinde siddet gören ama o evden ciktiktan sonra bir daha siddeti kabul etmeyen. Aglamaniz cözüm degilki. Ayrilin ailenizden uzakta bir is bulun ayaklarinizin uzerinde durun. Ama anladigim kadariyla bosanmayi pek düsünmemissiniz. Su an düsünüyormusunuz yoksa bir anlik öfkeylemi yazdiniz?
Çok çok teşekkür ederim gerçekten çok teşekkür ederim kesinlikle öyleyim çaresizim sanki elimde hiç bir şey yokmuş gibi ne bir meslek ne bir birikim ne başka bir şey bir tek kızım var bilmiyorum ki devlet yardim eder mi kizimi bir kreşe koymam için tek istediğim vu kızıma ven işteyken biri baksın tekrar sıfırdan başlamak zor farkındayım kendimi diğer kadinlar gibi güçlü görmüyorum ama kizim için her şeyi yaparim savaşırım ben ister miyim bunları yasamak ben bu niyetle mi evlendim ... asla .... Korkum o zaten bir gün dönüşü olmayak gözünde o öfkeyi gördüm dün akşam evet hep dediği laf o ben sana vurmadim daha ben seni daha dövmedim gerçekten dövsem kendine gelemezsin falan hep ayni laflar ama ben kurtulmak istiyorum yaşamak istiyorum kizimla insan gibi normal bir hayat istiyorum nerden başliyayim onu bilmiyorum bir tek .... çok teşekkür ederim beni anladığınız için kendimi yalnız hissetmedim sağolun cidden yapicam bir şekilde kizima da kendime de yeni bir hayat inşaa edicemBen size çok üzüldüm ve çaresizliğinizi hissettim. Kimse böyle bir hayatı seçmez sizi anlıyorum arkanızda kimse yok ama yaşınız çok genç. Önerildigi gibi sığınma evlerini vs araştırsanız evet cok zor olacak ama belki kızınızla tek basınıza bir hayat kurabilirsiniz. Belki kızınıza devletin sagladıgı imkanlar vardır kreş yaşına gelince o okula gider siz çalışırsınız . Kolay olmaz biliyorum ama böylesi daha da zor ne yapsanız suçlu olacaksınız zaten ve şiddetin dozu artacak. O pislik adam ya gerçekten tüm gücüyle vurursa bir de bunla övünüyor heralde . Ya da o belki tedavi olmayı kabul eder dicem de hiç sanmam . Malesef erkeklere insan gibi yaşamayı öğretemediğimiz için kahramanlık yapmak kadınlara ve cocuklara kalıyor.
Peki sonra ben boşanmayi istiyorum zaten ondan bir talebim yok hayatimdan çıksın yeter ama beni sonrası korkutuyor ne yapmaliyim nerden baslamaliyim tek olsam asla korkmam ama tek degilim bir kizim varKades indiriyorsun, polis geliyor. Darp raporu alıyorsun. Sonra kadın sığınma evine. O insan demeye bile utanacağım mahluktan acilen kurtul. Tam gücünü kullanca cinayet işliycek çünkü esir istiyor kendine. Hadi kendini düşünmüyorsun ya çocuk.
Başkasıyla yaşmadan en güzeli olduğunu bilemezsin ki. 23 yaşındasın 3 senedir evlisin zaten toy 20 yaşında evlenmişsin.herşeyin ilkini ve en güzelini yaşadım
tecavüze uğramışsınız kim bilir kaç defa.yoksa kendisi bana kızarak mi yapti
Kiyamam sana benYok hayır bir anlık öfke değil çaresizlikle yazdım boşanmayı düşünüyorum sadece sonrasinda ne yapmaliyim nasil ayaklarimin uzerinde durmaliyim bilmiyorum aileme dönemem orada da şiddet var kendim kizimla bir evimiz olsun istiyorum çalışayım kizim okula gitsin bunu istiyorum yaşamak istiyorum insan gibi ama nasil baslamaliyim bilmiyorum
ne diyeceğimi bilmiyorum. Ama burası böyle bir ülke… kadın hakları yasalarla korunmuyor.
Mümkün olduğunda kavgadan uzak durun. Kaçının. Biraz mesafelenin. Çok samimi olmayın ki fiziksel şiddete varan bir ortam da oluşmadın. İş yeri demişsiniz, umarım daha çok kazanır biriktirir bu adamdan kurtulursunuz. Bu arada psikolojik olarak sağlıklı değil bu düşünceleriniz. Bu adama muhtaç gibisiniz sadece sevgi vs sanmayın sakın. Umarım bir an evvel düzelir durum.
Annesi siddet görüyormus zaten evde üvey babasindan. O evde mi bakacak annesi cocuga. Ben ce cocugu siddet dolu evde büyütmemeli.Eşinizin kendisinin boşanmayı istemesi iyi bir şey aslında.
Çocuğunuz tam kaç aylık. Eylüle kadar 3 olacaksa işe girip 9 ay anneniz ya da ablanız baksa, ondan sonra siz de kreşe verirsiniz bu sırada da hayatınızı kurarsınız yavaş yavaş. Annenizin evi güvenli değil ama en azından geçici süre
Çok çok teşekkür ederim gerçekten beni anladığınız için mesajınız için çok sagolun haklısınız biz 5 sene sevgiliydik sonra evlendik hiç başkasına bakmadim bile ama ilk defa kendimi mutlu hissettiğim için bana öyle güzelmiş gibi geliyordu herhalde ... o kadar zor ki istemiyorum dediğinizde sizi zorluyan biri var canınız acisads umursamayan biri o yüzden bir daha asla birini istemem tek istediğim kizimla yaşamak nasil yapilir bilmiyorum ama baştan hayatimi inşaa etmek isyiyorum evet çok cesur değilim ama kizim için herşeyi yaparim .... bu arada çok teşekkür ederim iyi hissetirdi mesajiniz sizin kalbinizin temizliği o ... Ona sevgi değil bir alışkanlık gibi bir şey hissediyordum dün gece ki olaya kadar ben çaresizce buraya yazdım ama o sabah hiç bir şey olmamış gibi yanıma gelip ozur dilerim ama sende beni zorladin dedi sonra yanagimi öpüp gitti işe ben tepki dahi vermedim ağlamaktan gözlerim şişti gözümü dahi açmadım ama bugün karar verdim sadece uygulamakta zorlaniyorum bilinmezlik beni korkutuyorBaşkasıyla yaşmadan en güzeli olduğunu bilemezsin ki. 23 yaşındasın 3 senedir evlisin zaten toy 20 yaşında evlenmişsin.
tecavüze uğramışsınız kim bilir kaç defa.
Nasıl kurtulunur bilmiyorum Allah yardımcın olsun ama bu adamı romantik gözle görmemelisin. Seni toy, güçsüz ve arkanda kimse olmadığı için seçmiş. O yaşta bi kadının çirkin olma ihtimali yok çok güzel biri olduğundan eminim. Güzel kızınla birlikte güç bulman ordan kurtulman dileğiyle…
Kesinlikle o evde de şiddet var asla kızımı götüremem zaten gidecek bir yer olmamasi beni zorluyorAnnesi siddet görüyormus zaten evde üvey babasindan. O evde mi bakacak annesi cocuga. Ben ce cocugu siddet dolu evde büyütmemeli.
Annesi siddet görüyormus zaten evde üvey babasindan. O evde mi bakacak annesi cocuga. Ben ce cocugu siddet dolu evde büyütmemeli.
Çocuğu isteyerek yapmadım bunu anlatamiyorum şuan canimdan çok seviyorum ama isteyerek olmadi cocuk ben hic bir zaman istemedim .... suanda da cocuk es fln istemiyorum ama kizim icin canimi veririmBence de büyütmemeli zaten çocuğu baştan yapmamalıydı ama ne yapalım kadının şartlarına göre fikir sunuyoruz.
Kesinlike katiliyorum. Ama belliki yasadigi siddetten dolayi pekte mantikli dusunemiyor. Cok uzuldum kizcagiza. Insanin kendisini caresiz hissetmesi kadar kötü bir sey yok. O evden ciksa, ailesinden uzaklassa güvini gelecekte.Bence de büyütmemeli zaten çocuğu baştan yapmamalıydı ama ne yapalım kadının şartlarına göre fikir sunuyoruz.
Kendim mantıklı düşünmediğimi düşünerek buraya yazdim çünkü ne dogru ne yanlis bilmiyordum acikcasi pek cesur oldugum söylenemez kapana kısılmıs elimde hiç bir şey yokmuş gibi yalniz ve çaresizlik içinde yazdim ama bence de belki de ailemden ve bu çerevden uzaklasinca bende daha güçlü olurumKesinlike katiliyorum. Ama belliki yasadigi siddetten dolayi pekte mantikli dusunemiyor. Cok uzuldum kizcagiza. Insanin kendisini caresiz hissetmesi kadar kötü bir sey yok. O evden ciksa, ailesinden uzaklassa güvini gelecekte.
Çözümü evlendiğiniz ilk hafta dayak yediğinizde boşanarak bulabilirdiniz. Sizi döven adamla mideniz nasıl almışsa sevişmeye devam edip üstüne çocuk yapmışsınız. Kusura bakmayın, sizin zihniyetinizdeki kadınlarla empati kuramıyorum. Bu kadar pervasız olmayın. Bu çocuklara bunu yaşatmayın artık.
Bu akşam işten gelsin boşanma konusunu açacağim umarim delirim telefonumu falan almaz yazacağım buraya konuştuktan sonra dün kendisi dedi bosan falan diye anlayis gosterir belki hem onun da isine gelir rahat rahat yaşar işte umarım çocuk için de bana bırakır yazacağım akşam konuştuktan sonra elimden telefonu almazsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?