Eşim bana yalan söyledii, ayrılıyoruz.

Ha kahvenin orada içmiş , ha sahilde içmiş .

Kahvede beraber içtikleri Osmanda , sahildekiler Okşan mı ??

Yalanın sebebini anlamadım .

Yalan karşı tarafın kızacağı bir durumu saklamak için başvurulan yöntem ya .

Neyse , bayramdan sonra dava açılmaz . Barışırsınız .

Gecenin bir yarısı X sahilde diye yana yakıla size ulaşan arkadaşlıklardan da uzak durun bence .

Bir solukta okudum
Birbirinize tahammülünüz yok. Gereksiz bir yalan olmuş. Başı sıkışınca düşünmeden yalana başvuracak tiplerden kocan.
Geçimsiz bir evlilik gibi geldi bana...
Hakkınızda hayırlısı olsun. Verdiğin tepkiyi de doğru buldum ben.

Sahilde içmesine takılmıyorum ben ona nerdesin dediğim halde bana kahvenin ordayım diyo kocaman bi yalan bilmiyorum yani konu içip içmemesi de değil sadece YALAN kısımındayım ben. Bizim semtte hiçbi kadın istemez eşi sahile gitsin afedersinz o.... Larla dolu adım başı vardır ben o konuda da güveniyorum ona doğruyu söyleseydi böyle olmazdı hiçbirinizde demiyomu kız bunu aramış soruyo neden sahildeyse kahvedeyim diyor diye bende rezil oldm arkdşma ama hiç umrmda değil salak gibi kıza diyorumki yok canım sen yanlış anlamışsın ben konuştum kahvenin ordalar en sonunda kız bana resim attı erkek arkdşndan isteyip

Bir solukta okudum
Birbirinize tahammülünüz yok. Gereksiz bir yalan olmuş. Başı sıkışınca düşünmeden yalana başvuracak tiplerden kocan.
Geçimsiz bir evlilik gibi geldi bana...
Hakkınızda hayırlısı olsun. Verdiğin tepkiyi de doğru buldum ben.

Çok şükür ki bi anlayan oldu çok teşekkür ederim.. :(

Tahammülsüzlüğünüz varsa birbirine, ki öyle zannediyorum, verdiğiniz tepki sinir harbinden normaldir. Ama ne tahammülsüzlüğü daha yeni evlisiniz,
Bana çok abartı geldi.
Fakat Kocanızın da manasız bi yalan söylemesine anlam veremedim. Sahil yahu bu, pavyon sanki.

Yalanin sebebi ne?
Neden sahilde olduklarini gizleme geregi
Duyuyor onA takildim.
Sebep olmali mutlaka. senmi yasakladin sahili?

Her tartısmanızda babanı mı arıyorsun? Yetişkinlik bu değil.
Tabikide aramıyorum bundan çok daha büyük sorunlarımız oldu ama aramadım evimizde kavgamızıda ettik bağrıştıkta ama aramadım kafası güzel ve yalan söylemiş bir eş elimden hiçbişey gelmeyen ben babamdan başka kimsem yokki kuzenim vs. Tek erkek o en yakını 3 saat uzakta oturuyo

Ben seni haklı buldum,kocan başkası için seni silmiş,bende buna benzer bişey yaşadım,sevgilimle direk ayrıldım,zaten Teli kapatması bana şüheli gelirdi,evet baban gitmiş bişi uok,ama ya baban olmasaydı,çok büyük bir şüphe olurdu,teli kaoatmakda nedir,yanındakılerın gazına gelmiş,o kadar öbemsiyorsa eli bırakırım o adamı

Sahilde içmesine takılmıyorum ben ona nerdesin dediğim halde bana kahvenin ordayım diyo kocaman bi yalan bilmiyorum yani konu içip içmemesi de değil sadece YALAN kısımındayım ben. Bizim semtte hiçbi kadın istemez eşi sahile gitsin afedersinz o.... Larla dolu adım başı vardır ben o konuda da güveniyorum ona doğruyu söyleseydi böyle olmazdı hiçbirinizde demiyomu kız bunu aramış soruyo neden sahildeyse kahvedeyim diyor diye bende rezil oldm arkdşma ama hiç umrmda değil salak gibi kıza diyorumki yok canım sen yanlış anlamışsın ben konuştum kahvenin ordalar en sonunda kız bana resim attı erkek arkdşndan isteyip
Belki kahvenin orda icmeye baslayip ordan sahile gecti? Yahu bunun icin bosanilir mi ne saniyorsun evliligi Allah askina?
Arkadaslari sahile gitmek istemistir, ama eşin sen boyle yapacaksin diye oule soylemistir. Arkadaslarinin bak bak karisi izin vermedi deme ihtimallerini kendine yedirememistir o an.
Tamam yaptigi dogru degil orayi kabul ediyoruz da bu kadar ileri gitme sen de. Hakime ne soylemeyi planliyorsun mahkemede? Guler bu mazerete bosamaz sizi emin ol :)

Back
X