Eşim Bana Yalan Söylüyor!!

Hypnose_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
214
4
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Bir konu da danışmak istiyorum.İşin içinden nasıl çıkacağımı bilemiyorum,çok üzgünüm nolur yardım edin :'(

Eşim kendi işini yapıyor.O yüzden çalışma saatleri hep değişiyor.Kendisi çok sosyal olmayı seven bir insan.İlişkimizde birbirimizi boğmamaya çalışıyoruz.Boş alanlar yaratmaya çalışıyoruz.Haftada 1 falan da kendi arkadaşlarımızla görüşüyoruz,birlikte olmadan.Geçen gece eşim 12:30'da eve geldi.Ben de 5 aylık hamileyim.O gün ben görüşmemiştim arkadaşlarımla evde uyukluyordum.Naptın canım dedim..Çok yakın bir erkek arkadaşı var onunla görüştük ,şöyle böyle diye anlattı . OK'ledim.Saat geçti ama sesimi çıkarmadım.Çünkü bana karşı çok iyi davranıyor ve ben de arada bi nefes almasına izin vermeliyim dedim.Ertesi sabah banyo yapıyordu.Telefonu yanımdaydı.Normalde kaırştırma huyum yoktur ama şeytan dürttü sanırım. Bir kaç msjından,benimde tanıdığım yakın bir kızarkadaşıyla görüştüğünü anladım.Aldatıomu düşüncesi hala aklımda yok.Kıza da yakıştırmam tanıdığım biri,eşime de.ama insanoğlu işte..bilemiyorum.Başka hiçbirşekilde şüphe uyandıracak bir davranışı da yok.Ama yıkıldım tabi bana yalan söylediğini görünce.Bişey demedim.Eğer telefonunu karıştırdığımı anlarsa çok kötü olur.Ediceğimiz kavgaları düşünemiyorum bile.bunu kesinlikle saygısızlık olarak görür hatta ben de nefret edrim .ama yaptım ve sonuç bu oldu.Şimdi telefonunu karıştırdığımı anlamadan yalanını yüzüne vurmak istiyorum..Anladığımı çok kırıldığımı bilsin istiyorum...Nolur yardım edin ,daha yeni evliyiz zaten çok üzülüyorum.Eğer kötü bişeyler yaşarsak kendimden çok bebeğimiz için üzüleceğim..

canım 12.30 derken gece mi görüşmüş kızla? gündüz ise bi derece normal ama gece yarısı ne işi varmış diyeceğim

Canım kız işten geç çıkıyor,tnaıdığım için biliyorum böyle 9 gibi buluşup,11,30 gibi ayrılmışlar çünkü eve geldiğinde 12:30'du.Bizim ev biraz uzakta da.. ama bana başka bir erkek arkadaşıyla olduğunu söyledi bütün akşam.Mesajından kızla olduğunu anladım.Normalde açık açık söylese kızmazdım.ama resmen yalanını yakaladım.Yüzüne de vuramadım kaldım öyle.. ne düşünüceimi yapcaımı şaşırdım.Bana yalan söylemesine anlam veremedim cnm

madem bu bayan ikinizin de ortak arkadaşı.sakladığı bir şey olmasa neden yalan söyleme ihtiyacı hissetsin ki.neyse yangına körükle gitmeyeyim.hemen yüzüne vurmayın bence eşinizin bir müddet daha takip edin bakalım tekrar tlf görüşmeleri,msj lar,... olucak mı? inşallah şüpheleriniz yersiz çıkar.

Yalan söylememesi gerekirdi kendini tlf' nu karıstırmıs gibi düsünme insan esinin tlf' na bakabilmelidir bence. Zaten tlf' na baktım bana yalan söyledigini ögrendim dersen, direkt yaptıgını saygısızlık olarak görüp gereksiz büyütecektir. İyiki bakmıssın bakmamıs olsaydın ögrenemeyecektin.

Son düzenleme:

bence boşverin söyleyin..mesajıma nıye baktın guvenmedın mı dese bile...ben aldatıldım ve hıc de hissetmıyordum guvenıyordum da...ama affettıgımden beri nefes aldırmıyorum..ınanın güven olmaz...cunku hersey yalanla baslar..hamilesiniz lutfen cok uzulmeyın..ama yalan konusmak sebep gerektırır..o sebebi de ona sormalısınız bence..:/

Onun size yalan atması.. sizden habersiz iş çevirmesi saygısızlık değil de sizin telefonu karıştırmanız mı saygısızlık?

bnce hemn üstüne gtme.blki acil bir drm vs olmştr:S
mesajlarn içeri ne bu arada?
blki diğer arkadşyla bir aksilk yznden falan buluşammştr..
insanlk hali yani hmn kndni yıpratma bnce .

Kadınlar ters birşey olduğunda hissediyorlar artık buna eminim. Eğer telefon karıştırma gereği duyuyorlarsa mutlaka sezgileri yönlendiriyor ve çoğunlukla da haklı çıkıyorlar.
Lütfen belli etmeyin. İma bile etmeyin. Ama temkinli davranın. Ve sonucunu getirmeyeceğiniz hiçbir harekette bulunmayın. Blöf yapmayın.
Ben, yalan ya da doğru gecenin o saatinde bir hanım arkadaşla buluşulmasını hiç hoş karşılamıyorum. Yani o kadar uygar olamıyorum. Paylaşacak neleri olabilir. Zaten bunu saklaması da rahatsız edici.
Siz emin misiniz peki onunla buluştuğundan

Bende iyi ki bakmışım diyorum.Ama bunu onunla konuşamamak okadar kötü ki..Bir de eğer konuşursam çok hassasın hamilesin diye söylemedim falan diyip üste çıkar die bişey diyememek okadar kötü ki..Böyle şeylerden de soğur,baskılanmak istemez.İşi de sürekli insanlarla birlikte olmasını gerektirio,bu da onun için iyi tabii. Hiç aklımdan çıkmıo.Bence de saklicak bişei olmasa söylerdi :'( Nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum..

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun inş. sağ salim kucağınıza alırsınız. Ben objektif olamaya çalışacağım hiç birimiz kahin veya medyum değiliz ama canım sen 5 aylık hamileyken sen, nasıl evde gece yarısına kadar tek bırabikiliyor bu konuda hata etmiş. Serbestlik derken belli bir zamanı ve saati olmalı bir eş tek başına gece yarısına kadar bırakılmamalı Birde canuım sana neden yalan söylüyor acaba bence konuş utanmanı gerektirecek bir durum yok varsa o utanmal sen neden utanacaksın ki!!!
Bence bir erkek kız arkadaşı ile tek başına buluşmamalı bunun adıda medeniyet olamaz sonuçta evli bazı kaideler istisnayı bozmasada ateşle barut yan yana durmaz
Eşinle açık bir şekilde konuş ve kız arkadaşıyla neden tek buluştuğunu sor bu kpnuda da dikkat et derim.

bence kızı ara canım, madem arkadaşsınız. "ee ne var ne yok görüşelim bi özledim epey oldu "falan dersin. evine çağırırsın. aralarında bişey olduysa zaten ikisini yan yana görünce anlarsın. tanıdık olmasından faydalan. elinde yeterli kanıt yok şu anda.

Canım bence de hoş değil ama o öyle biri karıştırtmaz kendine. Beni böyle sev derdi hep.şimdiye kadarda hiç yanlışı olmamıştı.Kendine aşırı güvenir,bana da hep güven der öyle söyliym.Mesajlar şöyleydi kıs mesaj atmış ben 21:00 gibi ...'dayım gelirsin.Eşim de ok görüşürüz . Başka mesaj da yok arama da.yani görüşülmüş ki başka mesaj yoktu.

bir sürü yorum yazdım hepsini sildim

benim eşim bensiz plan yapmaz
ama yapmış olduğunu varsayarak düşünüyorum ııh olmuyor

bizim evlilik yapımız ve kişiliğimizle başka bir çiftin evliliği ve kişilik yapısı farklıdır diyerek
kendimi senin yerine koyuyorum ııh yine olmuyor

bana erkek arkadaşımla buluştum deyip bir kızla görüşmüş olması
yalan söylemesi....

ııh yediremiyorum, kabullenemiyorum..
ben çocuksuz olduğum için korkmadan böyle düşünüyor olabilirim
ama
ben kesin kavga çıkartırtırdım

eşinizin yalan söylemesi kafa karıştırıcı.madem ikinizinde ortak arkadaşı şöyle ağzını arayabilirsiniz bence,

başka bir akdaşınız onları görüp size söylemiş olsa,yani eşinle o kız arkadaşınızı
sanada baktım ama yanlarında yokmuydun diye bana sordu desen,zarflasan yani eşini.
hiçç kendini üzme canım bebeğini düşün,heleki hamileliğin bu zamanlarında zaten çokk alıngansındır ve herşeye ağlıyorsundur eminim.bu zamanlarda geçecek bunu böyle düşün ve bebeğin için güçlü ol.

Bak canım seni anlayabiliyorum ama k.k çevremizde neler göüyoruz ama tabiki ben öyle bir yapmıştır demiyorum ama bir evi erkeğe bir arkadaşı ( ne kadar samimi olurlarsa olsunlşar) 21:30 gel görüşelim demez, hadi olduda dedi eşin neden sana bahsetmiyo. Birde arama kızı canım bu konuyu takip edip eşinle konuş göz göze....

Bu kız evli mi ? "Eşim de ok" derken,acaba eşi de mi gitmiş ?
Buluşacakları yer,eşinin sana gideceğini söylediği yer mi ?
Belki kıskanırsın veya sen de gitmek istersin diye saklamıştır eşin.
Hani madem erkek erkeğe değilsiniz,ben de geleyim deme diye...
İyi taraftan bakmaya çalışıyorum,ne kadar mümkünse tabii

Sorsanız ve buluştuklarını ispatlasanız sen üzülme ya da yanlış anlarsın diye endişelendim der kesin. Yani yalan bile söylemeleri kadının iyiliğin içindir. Sebep kadındır yine.
Ancak şu da var. Erkeklerin büyük çoğunluğu böyle şeyleri seviyor. Yani kadınlar taraından beğenilmek bazılarını acayip tatmin ediyor. Bu buluşma eşinizin sizi aldattığı anlamına gelmiyor hemen onu anlatmak istiyorum.
Ve nasıl bir kadındır siz daha iyi bilirsiniz ama bazı kadınlar, evlilikmiş yuvaymış takmıyorlar işte böyle. Bir evliliğe zarar verebilir miyim diye akıllarının ucuna gelmiyor.
Ben evli değilken başka bir evli erkekle ne kadar yakın arkadaşım olursa olsun dışarıda o saatte görüşmem. Bunun gereği yoktur bana göre.O saatte, olağandışı bir durum yokken evi yerine sırf sohbet etmek için benimle buluşan biri de arkadaşım olmamalı zaten.

ayrıca şunu da eklemek istiyorum eşiniz sizi de çağırabilirdi bugün x hanımla buluşucaz sende gel beraber olalım diye.ama dememiş ilginç :97:
tam emin olmadan kendinizi de üzmeyin sakın hamilesiniz bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…