- Konu Sahibi Hypnose_22
-
Canım bence de hoş değil ama o öyle biri karıştırtmaz kendine. Beni böyle sev derdi hep.şimdiye kadarda hiç yanlışı olmamıştı.Kendine aşırı güvenir,bana da hep güven der öyle söyliym.Mesajlar şöyleydi kıs mesaj atmış ben 21:00 gibi ...'dayım gelirsin.Eşim de ok görüşürüz . Başka mesaj da yok arama da.yani görüşülmüş ki başka mesaj yoktu.
çok sağol canım..bizim evliliğimiz biraz farklı oldu.Sevgiliyken hamile kaldım ve aldırmaya kıyamadık,zaten ciddi bir ilişkiydi ailelerimizi tanıştırmıştık ve evlendik hemen.ama kendisi aşırı sıkılgan bir insan.haftanın 6 günü benimle birlikte bişeyler yapınca 1 günü de kendine ayırmak istiyor.Üstüne gitmiodum ama iyi yapmıomuşum sanırım..anlıamıorum beni sevmio mu diorm ..bebeğimi düşünmeye çalışıyorum,o yüzden size danıştım yoksa sinirle kavga çıkartıcaktım..
Hani birbirimize nefes alma zamanı bırakıyorsunuz demişsin ya...Aslında o eşinin nefes alma zamanları, sanırım sende mecburen bi plan yapıyorsun kendince.
Hele bu kadar yeni evliyken ne nefes alması kuzum ya...önce birbirinizi bi keşkedin, tanıyın, doyun da, başkalarına gelsin sıra. Eşiniz baştan kozunu göstermiş zaten ben sosyal bir insanım böyle sağda solda dışarda takılırım bana karışmayacaksın, sıkmayacaksın diye şartını koşmuş sanırım. Tabii hamile kalmandan dolayı yapılan apar topar bir evlilikte kendini kıstırılmış gibi hissetmesinden de olabilir bu. Bir erkeğin bayan arkadaşları olur bi şekilde okulan, mahalleden falan ama gerçekten arkadaşıysa zaten tanıştırır ve tanıştırdıysa da eşiyle beraberken görüşür...niye yalnız görüşüyor bi kere bu yalnış zaten. Hamile olan eşini gece yarısı evde yalnız bırakıyor, eşinin önceliği arkadaşlarımı senmisin, bana pek senmişsin gibi gelmedi açıkçası.
Benim sana önerim tel kurcaladığını söyleme...söylersen, saçmalama ne kıskançsın şu bu deyip üste çıkar direk zaten ve sen bir daha o telefonda mesaj falan bulamazsın. Onun için dikkatli adım at, hiçbişey söyleme ve takip et hareketlerini.
Evet,sanırım ben de korkuyorum üstüne gitmekten birşey söylemekten çünkü bira çabuk oldu evlilik ve korkuları vardır falan diye,bırakıp gitmesin diye belkide ,söylediklerine ses çıkarmıyorum, kızsamda bişey demiorum.Nasıl bu hale geldim ben de bilmiyorum.Ama önceliklerinin ben olmadığım düşüncesi benimde ,beni böyle evde yalnız bıraktığında aklıma geliyor..Ne yapsam düzelir ki..Haftada 1 de olsa ayda 1 de olsa üzülüyorum bu duruma da ayrıca..
Dün düşünüp dillendiremediğim şey doğru mu acaba. Siz belli şartlarla mı evlendiniz. Yani hamile olduğunuz için zoraki bir evlilik oldu da onun için mi karışamıyorsunuz. Minnet mi duyuyorsunuz ona sizi hamile halinizle bırakmadı evlendi diye.
Eğer öyleyse sakın kendinizi suçlamayın. Bu çocuk sizin. İkinizin. İkinizin de eşit sorumluluğu var bu olayda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?