Eşim Bana Yalan Söylüyor!!

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

tatlım bak şimdi herşeyden önce bir bebek bekliyorsun bunun için nekadar çok uğraşıyorlar bu mucizelere sahip olmayı okadar çok isteyip de olamayan okadar çok insan varki en basitinden sadece kkya bakman yeterli... bununla birlikte kendi sağlığını ve bebeğinin kini düşünmelisin en başta.. tüm varsayımları ön yargısız objektif olarak değerlendirmelisin diye düşünüyorum ben.. ilk etapta ki varsayım şudur ki Dünyayı bilmem ama Türkiyede hamileyken aldatılan bayan sayısı hiç de azımsanacak rakamlarda değil ki ben bunun sebebini hala anlamış değilim bu durum söz konusu olabilir de olmayabilir de bu 1.varsayımdır.diğer biri ise ortak arkadaşları olan evli çiftlerin bayan erkek fark etmez bunu arkadaş çevrelerindekilerle yapma rakamları da pek az değil...aslında okadar çok şey varki yazmak istediğim sadece yardımcı olmak şu anki endişeni hafifletmek adına fakat hamile olmandan dolayı ne yazacağımı bilemiyorum üzmekten ve etkilemekten çekiniyorum açıkcası ve o yüzden kelimeler yazılarım düğüm düğüm şu an.:26: sadece ama şunu söylemek istiyorum anladığım kadarıyla eşinle birbirinize nefes aldırmak adına ayrı ayrı zamanlarda farklı farklı arkadaş eş dost çevrenizle görüşebilme gibi bir karar verebiliyorsanız ki henüz çok yeni evlisiniz öyle demişsin üstelik hamilesin ben bunu kesinlikle doğru bulmuyorum...eğer eşler birbirinin yanında rahatlayamıyor birbirlerine yardımcı destek olmuyorsa bana göre bir sorun vardır diyebilirim ki evliliklerin başında en çok birlikte vakit geçirme cicim aylarında bana göre ters bilemiyorum diğerlerini yani sözün kısacası madem böyle bir karar alabiliyorsunuz karşılıklı bence en iyi iletişimin karşılıklı konuşup sorunları sıkıntıları paylaşabilmekten geçtiğini de biliyorsunuzdur her ikinizde iki medeni aklı başında olgun bilgili bilinçli ebeveynler gibi..benim söyleyeceğim bu noktada alıp eşini karşına ne olup bittiğini anlatman ve ondan işin aslını öğrenmen olur ancak bu şekilde kendini yiyip bitirirsin.sana da bebeğine de zarar verir bu.zaten eşinin hal ve hareketlerinden olaya konuya yaklaşımından anlarsın..bu konuşma sonunda da eşini gözlemlersin diyebileceğim bunlar Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı olsun...

Son düzenleme:

Sana tamamen katılıyorum

Cnm bnm de eşim ; ok,görüşürüz yazmış.Kız evli falan değil. Eşimden de büyük ama bu birşey ifade etmez tabii ki..acaba ben çok alıngan hassasım die bana görüştüğünü söylemek mi istemedi kızarım diye,öyleyse bile kızıcaımı bile bile görüşmeseydi.Hep böyle yakın arkadaşları kızlardan oluşuo,ben deçok dert etmem çocukluk arkadaşları diye ..Biraz da maddi olarak sorunlar yaşıyoruz ,bende çok duygusalım gerçektende herşeye ağlar oldum.Bunaldı mı anlamıorum.. Ben elimden geleni yapıyorum.Çok iyi bir firmada çalışmaktayım,sürekli eşine saran biride değilimdir.Normalde bende kavga çıkarmıştım çoktan ama eşim bunu kaldırabilcek biri değil hani bilirsiniz ya bazılarının damar noktası vardır böyle ya güven ya da olmaz gibisinden.bununla karşılaşırım,huzursuluk olursa benden daha çok uzaklaşır diye korkuyorum..

bence karıştırdığını söyleme. buluştuğunu söylediği arkadaşı hakkında sorular sor. çoktandır görmedim nasıldı filan diye. o da varmıydı anlarsın. laf biraz açılınca başkası da varmıydı diye sorarsın.

Şunu düşünmüyor erkekler. Eşini üzmemek için bir kadın, erkek arkadaşıyla buluştuğunu gizlese nasıl tepki verir.
madem eşin üzülmesin diye söylemiyorsun buluştuğunu.. Buluşma o zaman

kesinlikle katılıorum en ıyı yol bu..herseylerını takıp edebılırsın..konusmalırından bıle bırseyler cıkarırsın..

anladım başka birseyde olabılır ..yanı derın dusunmek lazım ..ama nıye soylemedı sıze..bnce kızı cagırın eve dedıgım gıbı

çok sağol canım..bizim evliliğimiz biraz farklı oldu.Sevgiliyken hamile kaldım ve aldırmaya kıyamadık,zaten ciddi bir ilişkiydi ailelerimizi tanıştırmıştık ve evlendik hemen.ama kendisi aşırı sıkılgan bir insan.haftanın 6 günü benimle birlikte bişeyler yapınca 1 günü de kendine ayırmak istiyor.Üstüne gitmiodum ama iyi yapmıomuşum sanırım..anlıamıorum beni sevmio mu diorm ..bebeğimi düşünmeye çalışıyorum,o yüzden size danıştım yoksa sinirle kavga çıkartıcaktım..

kavga cıkarmadınnız ıyı kı..hassas bır konu cunku dusunmek arastırmak emın olmak lazım..

Eşimin gece yarısı kim olursa olsun,ne kadar yakın olursa olsun bir hanımla dışarda buluşması ve yalan söylemesi neresinden bakarsam bakayım iyi niyetli bir taraf bulamıyorum kendi adıma açıkçası... Bir erkekle bayan tabiki arkadaş olabilir eşiminde bir bayan arkadaşı olabilir ama görüşmelerde bende olursam görüşebilir heleki gece yarısı bensiz görüşecekler ve yalan olacak ortada bilemiyorum açıkçası dediğim gibi iyi niyetli olamıyorum...

sordum zaten hatta baya ısrarla görüşmüomusunuz hiç falan dedim.Normalde görüştük geçen fln kesin derdi anlamadım.Acaba diorum mesaj dan sonra tekrar konuşup görüşmediler mi,yoksa nie görüşmedk desn.Hep birlikte görüşelim kesin dedim ardından. Tamam cnm dedi.ama başka bişey söylemedi.

Çok haklısın canım ...ben de çok üzüldüm,ağladım ama silip atamıosun işte hem eşin hem çocuunun babası bide doğmamış daha..walla napcamı şaşrdm

bak canm ılk önce kendını uzmemeye calısacaksın ılk bebegını dusunmek zorundasın esıne gelınce erkeklere hıc bır zaman guvenmeyeceksın eger bayanda ortak arkadasınsa bır sure takıp etmeye devam et sonra kız arkadasının agzından laf almaya calıs ve esıne soylersın ama tel felan ortaya katma sakın arkadasının agzından aldıgın laflarla tabıkı sana kolay gelsın

hoş olmayan bi durum . ki bişey seni dürtmüş ve bakmışsın.. buradan konuşmak kolay geleblir tabi .ama heralde ben olsam dayanamaz o zaman sölerdim hatta banyodan çıkmasını bile bekleyemezdim heralde.. çok dayanıklı değilimdir diye düşünüyorum bu konularda.. ki buna hamileleğin duygusallığı ve kırılganlığıda eklendiği zaman düşünmemek üstüne üstüne gitmemek ve kafandaki binlerce soruya cevap bulmadan zaman geçirmek olanaksız benm için..

ama allah korusun kendi başıma bile gelse beceremeyeceğim ama olması gerekn şey bence çok güçlü davranıp ses etmemek uzaktan bi şekilde takip etmek.. ki sonuçta hamilesin.. bu durum daha zor.. çocuk var ortada.. acaba ne gibi bi hatam olabilirde beni altadmış olabilsin diye düşünüp belki eşine kendini sevdirmek.tekrar yani tabi altını çizerekten tekrar söliyim kendim de yapabileceğime inanmadığım şeyler başıma gelirse ama sonuçta bebekte olunca ortada birazda öle davranmak doğru..
işte sabırlı ol canım. bi bak işleri yoluna sokabilirmusun eğer öle bi durum varsa dahi.. ona hep güvendğini onu çok sevdiğini ona çok sadık olduğunu söle en azından senin bildğini anlamadan ona imalı imalı hakaret et. belki yanlışını anlar .. ama tabi öle bişe varsa belkide yoktur belki acil bişe olmuştur. arkadaşn ondan yardım alabilmiştir bu konuda.. çokta kötü dşünmemek lazım ama ne yazıkki ben kendimde öle konularda çok çabuk asar keserim..
ama bence ortada bebek var snuçta . sabırlı ol böle şeyleri şimdilik bi kenara bırak uzaktan yokla.. maillerini kontrol et .. hesap ekstrelerini kontrol et.. kredi kartlarını.. Allahn izniyle doğumunu yap. ondan sonra bak inşallah yoktur öle bişe ama eğer kesinliğe kavuşturursan al otur yanına konuş ya düzel yada benden buraya kadar de.. ama kesilikle sadece kendin açından karar verme sadece.. çünkü çocuğunda olacak... Ama dedğim gibi inşallah yoktur öle bişe..

Sen iyi niyetinle yaklaşmışsın, tabi ki arkadaşlarıyla görüşecek boş yere suçlama kendini.

Sen ona sorduğunda klasik cevabı verecek; hamilesin ve o kadar alıngansın ki sana söylesem kavga ederdik. Biz arkadaşız görüşmemiz çok doğal.

Evet görüşmeleri çok doğal ama yalan söylemek değil maalesef. Belki ortada hiçbirşey yok ama durduk yere seni huzursuz etti işte.

Bir arkadaşın da dediği gibi bugün kızı ara ve muhabbet et; o da eşine söylerse mutlaka ama mutlaka belli eder eşin. Erkekler bu konuda biraz saf oldukları için hata yapması kuvvetle muhtemel.

Çok sağol canım çok iyisiniz hepiniz. İnşallah bişey yoktur.Şimdilik başka bir falso çıkmadı.Ben 5 aylık hamile de olsam ondan ilgimi eksik etmemeye çalışıorum.Çok nazlı biride değilim... Elimden geleni yapıyorum hatta ailesi,arkadaşları şaşırıyo..Biri bile beni üzse üstüne çullanırlar..İnşallah oda benim ve oğlumuzun değerini bilir..Sizlerde iyiki varsınız,ymein ederim kimseye de anlatamadım,gurur yaptım. İnşallah düzelir cnm herşey..

Ya senın tepkınden korkmustr belkı hemen yanlıs anlamayın arkadaslar kadın zaten hamıle neden olayları carpıtıyorsunuz sole bısey yapın sızı goren olmus neden bana yalan soyledın ben arkadasınla gorusmene karısmıyrm ama yalan soylemek benı kırdı deyın guvenım azaldı sana de ve bıraz soguk davran ama art nıyet arama belkı dusundugun gıbı degıldır bıde sen hamılesın alınganlık yaparsın :)

ne demek canm. valla okuduğumda bi ablama yazıyormuşum gibi yazdım öle hislerle yani...
ama söledğine göre kendin hamile olsan bile sen elinden geleni yapıyorsun maşallah güçlü olman çok iyi allah daha çok sabırda versin sana..ki nerdeyse tüm ailede görüyoruz ki bunları çocuktan sonra baba eve bağlanıyor çok aşırı şekilde .sabır et inşallah seninde öle olur.. sonuçta tamam kırılırsın belki incilirsin ama bazı değersiz kıymeti olmayan insanlar içinde hemen yuva yıkmak çok yanlış bunun içinde güçlü olmak lazım.. bence ailende hiç kimseye anlatma ne kendi ailenden ne onun nede arkadaşa falan.
bilemezssin en yakın bildğin dostun akraban bile senin bu haline mutlu olur.sen içini rahatlatmak için dert yanarken eşinden.. onun içini rahatlatmış olursun haberin olmadan..

çok mutlu olursun inşallah.. sadce sabır iste allahtan.. çok güçlü ol.. kendini üzme.hamilesin.bebişini düşün. onunla inşallah gelecek olan huzur ve mutluluğu düşün .:80::80:

bence de aldatma filan yoktur.

yada direk sorun örn.

aşkım çok özür dilerim senden habersiz tlfa baktım bakmamam gerekirdi ama baktığımda şu mesajı gördüm. arkadaşınla buluştun mu gerçekten. buluşabilirsin tabi ama bana neden bunu söylemediğini anlamadım. gerçekten çok üzüldüm. aramızda yalan olmasın güvenim azalıyor ...gibi. gerçi eşiniz böyle laflardan anlayan biri mi bilmiyorum. anlamaz biriyse problem de olabilir konuşman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…