- Konu Sahibi Hypnose_22
-
cnm ya tüm yazdıklarını sayfa sayfa okudum.sen ne kadar naif,ne kadar hassas ne kadar düşünceli bi kadınsın öle..nerdeyse eşin kırılacak diye bu olayı içine atmaya çalışıyorsun..olmazki güzelim böyle bu konu seni içten içe yer durur..tlf nunu karıştırdığını asla söleme ama takibi de elden bırakma kokusu muhakkak bigün çıkar.hiçbirlşey saklı kalmaz.ve kadınlar hislerinde yanılmaz...
diğer konuya gelince eşine karşı senin minnet duygun onun her yanlışını içine atmayı ve ona serbest zamanlar bıraktırmanı gerektirmez..bunu düşünsende ona sakın belli etme kendini okadarda rahat hissetmesin ve seni de bukadar sessiz hissetmesin tabi..bu bebek ikinizindi zamanlama olarak biraz erken oldu okadar..ilişkinizin gideceği yer zaten evlilik değişlmiydi bunu sen söledin tatlın..bu duruma takılıp kalma sakın..
evet evlilikti haklısın..çok saol canım evet ben bişey demicem ama takip edicem,başka birşey görürsemde oturup konuşucam..Çok teşekkürler herşey için
Arkadaşlar merhaba,
Bir konu da danışmak istiyorum.İşin içinden nasıl çıkacağımı bilemiyorum,çok üzgünüm nolur yardım edin :'(
Eşim kendi işini yapıyor.O yüzden çalışma saatleri hep değişiyor.Kendisi çok sosyal olmayı seven bir insan.İlişkimizde birbirimizi boğmamaya çalışıyoruz.Boş alanlar yaratmaya çalışıyoruz.Haftada 1 falan da kendi arkadaşlarımızla görüşüyoruz,birlikte olmadan.Geçen gece eşim 12:30'da eve geldi.Ben de 5 aylık hamileyim.O gün ben görüşmemiştim arkadaşlarımla evde uyukluyordum.Naptın canım dedim..Çok yakın bir erkek arkadaşı var onunla görüştük ,şöyle böyle diye anlattı . OK'ledim.Saat geçti ama sesimi çıkarmadım.Çünkü bana karşı çok iyi davranıyor ve ben de arada bi nefes almasına izin vermeliyim dedim.Ertesi sabah banyo yapıyordu.Telefonu yanımdaydı.Normalde kaırştırma huyum yoktur ama şeytan dürttü sanırım. Bir kaç msjından,benimde tanıdığım yakın bir kızarkadaşıyla görüştüğünü anladım.Aldatıomu düşüncesi hala aklımda yok.Kıza da yakıştırmam tanıdığım biri,eşime de.ama insanoğlu işte..bilemiyorum.Başka hiçbirşekilde şüphe uyandıracak bir davranışı da yok.Ama yıkıldım tabi bana yalan söylediğini görünce.Bişey demedim.Eğer telefonunu karıştırdığımı anlarsa çok kötü olur.Ediceğimiz kavgaları düşünemiyorum bile.bunu kesinlikle saygısızlık olarak görür hatta ben de nefret edrim .ama yaptım ve sonuç bu oldu.Şimdi telefonunu karıştırdığımı anlamadan yalanını yüzüne vurmak istiyorum..Anladığımı çok kırıldığımı bilsin istiyorum...Nolur yardım edin ,daha yeni evliyiz zaten çok üzülüyorum.Eğer kötü bişeyler yaşarsak kendimden çok bebeğimiz için üzüleceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?