Eşim Bana Yalan Söylüyor!!

Canım ne olursa olsun kimsseye muhtaç değilsin hamilede olsan ne olursa olsun bu eşinde olsa bunu hep düşün, kendini ezdirme.. Tamam demesi çok kolay gelebilir ama en başından bu primler verilmiş. Ohh ne güzel ama gezsin eğlensin dolaşsın evde hamile kadını tek başına bıraksın olacak şey değil. Sana hamilesin geçiştir demiycem olayı örtme al karşına konuş aaaaaa o senden çekinsin siz evlisiniz. Eğer sen istemiyorsan yalnız kalmak istemiyorum de.. Konuş yani "istihareden çok iştişare daha önemli"

evet evlilikti haklısın..çok saol canım evet ben bişey demicem ama takip edicem,başka birşey görürsemde oturup konuşucam..Çok teşekkürler herşey için

En iyisi durumun ne kadar ilerlediğini anlamak amacıyla takip ederek devam etmek hayatınıza. Çünkü bu soruları sorduğunuzda ve iş büyüdüğünde ya çekip gideceksiniz ya da onu affedip evliliğinize devam edeceksiniz. Evliliğinize devam etmeyi tercih ettiğinizde daha pervasızca hareket etme ihtimali yüksek olacak. Yine affeder mantığıyla.
Herşeyi göze aldığınızda konuşmayı ve hesap sormayı tercih etmeniz gerekiyor

evet evlilikti haklısın..çok saol canım evet ben bişey demicem ama takip edicem,başka birşey görürsemde oturup konuşucam..Çok teşekkürler herşey için

Benim esimde bana cok yalan söylüyor 3 senedir evliyim ve o kadar süprizle karsilastim ki, benim sana tavsiyem esini hayatinin merkezi yapma,kendin icin calis ugraslar bul,cocugun oldugunda bütün ilgin onda olsun, esini aklina bile getirme.. bu is böyle ya bosancaksin, ya devam edeceksin. devam edeceksen umursamicaksin, gereginden fazla önem ve sevgi göstermiceksin. Esinle konus, 1 saniye bile durma. Kendin icin konus senikandiramadini bilsin, kavga baslatcagi zamanda "neden bu kadar geriliyorsun, ben tabiki telefonuna bakicam gizlin saklin mi var de" korkma.. O ezilsin sen degil

ben okuyunca aklıma ilk gelen şu oldu örneğin bir arkadaşınız onları görmüş ve size söylemiş olsun mesela eşinize böyle söyleseniz isim vermeden ve gayet normal bir biçimde "hayatım geçen akşam seni x le görmüş bir arkadaşım bir yerde mi rastlaştınız" falan diye zarf atsanız ne diyecek bakalım

Kavga çıkarmamışsınız bu iyi birşey.. Ama bence aldatma yoksada sizi salak yerine koymasına izin vermeyin.. Ne demek telefonu karıştırdınız diye sizi suçlamaya kalkmak? Onlar yalan söyleyince iyi hoş telefona bakılınca sorun.. Telefonunu karıştırdınız diye bunu saygısızlık olarak nitelendirecek beyfendi saygısızlık kat sayısını doldurmuş bakıyorum.. Hamilesiniz.. Sizi o saate kadar yanlız bırakması saygısızlık.. Elalemin kadınıyla 2 saat oturacak diye sizi salak yerine koymaya çalışması saygısızlık.. Direk karşısınına çıkıp patır patır söyleyin.. Böyle aşkım kusura bakma teline baktım oldu bir kere ama bu mesaj neydi niçin bana söylemedin ben karışmam sana vs şeklinde değil.. Siz onun çocuğunu taşıyan bir kadınsınız.. Herşey üzerinde söz hakkınız var.. Siz sadece sevgilisi vs değilsiniz.. Aldatmak illa gidip kadının tekiyle bilmem ne yapmak değil.. Salak yerine koymaya çalışmakta aldatmadır.. Ve burda asıl saygısızlık size yapılmıştır.. Bundan rahatsız olduğunuzu kesin bir dille net şekilde söyleyin derim ben.. Hamileyken daha ne kadar beyfendinin küsüp kırılmaması için canınızı sıkıp kendinizi yiyerek hayatınızdan günleri çalarak yaşayacaksınız ki? Yukarıda bir arkadaşımın dediği gibi bırakın o bu işi nasıl temizleyeceğini düşünsün.. O yaşasın sizin şu an çektiğiniz sıkıntıları..

Son düzenleme:
bence sessiz kal biraz daha bekle belli etme belki masum bir seydir

ben de bunu anlıyamıyorum işteyani şimdi hamile eşi evde uyuklarkenbeyimiz dişarda tanıdık bir kadınla sözleşip mesajlaşıp buluşup yiyo içiyo dertleşiyo(son günlerde bi dertleşme modasıdır gidiyooo)eve gelip karısına xxx arkadaşlaydım diye yalan atıyoooo...hala bazı arkadaşlarımız belki masum bişeydir diyo.üstelik gece yarısına kadar kadınla takılıyolarrbu işte bir masumiyet göremiyorum.bu iş boğmiyim biraz nefes alsın demekse eğer...bunun nasıl bir nefes alma yolu olduğunu da algılıyamıyorum.:26:nasıl siz evde uyuklarken tanıdık bayan eşinize mesaj atar şurdayım gel der...eşinizde koşar gider.gece yarısı gelir yalan söyler...siz bunda gerçekten bir masumiyet olduğuna inanıyıormusunuzyüzleşin bence yüzleştikten sonra da o aldığı nefesleri bi tarafından çıkartın...

malesef ki her ihtimali göz önünde bulundur canım her sey olabilir. içnde tutamıyosan sakın sakın konusun. senı telefonunu karıstırdın dıye saygısızlıkla suclayamaz asıl saygısızlıgı sana yalan söyleyek yapan kendisi.

haftada bir arkadaşlarıyla aralarında kızlarda var buluşabilirmi
ben sanırım gerçekten eşimi fazla sıkıyorum:26:
ama olsun nasrettin hocanın sakızı gibi burnumun üstünde olsun iki gözümün önünde. ben kendisine güveniyorum ama çevre kötü naparsın

Evli kadın ve erkeklerin karşı cinsten mesai dışında görüşecek kadar yakın arkadaşları olmasına şiddetle karşıyım. Çok yanlış. Bence
eşinin bu kadınla arkadaşlığını bitirmeye çalış. Yakın arkadaşmış, yok aralarında geçmişten gelen hukuk varmış, yok bende tanıyorum... Üzgünüm ama bunların hepsi zırva. Çok riskli ve tehlikeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…