- 25 Nisan 2022
- 2.464
- 3.150
- 83
Ben olsam bu adama üç çeşit yemeği asla yapmam. İkinci olarak yine ben olsam bu adamdan çocukta yapmam.Merhaba 2 aydır evliyiz. İkimiz de çalışıyoruz. Benzer işleri yapıyoruz. Yemekleri ben yapıyorum kuruyorum ama ondan bulaşıkları kaldırmasını makineye dizmesini bekliyorum. Hiçbir şekilde oralı olmuyor. Bugün böyle alışma diyince bulaşıkları mutfağa götürdü o haliyle bıraktı makineye diz sudan geçir yemek artıkları kurur dedim o kadar da yapamam dedi. Çok zoruma gitti. Kendimi 3 çeşit yemek yaptığım için keriz gibi hissettim. Beni asla anlamıyor. Defalarca söyledim. Kendisi bekar evinde de yıllardır tek başına her şeyi yapıyordu. Bana gelince niye böyle oldu anlamadım.
Genelleme yapmak ne kadar doğru o tartışılır, ben kendimden örnek verecek olursam evlendiğimizde hiç bir şey istemedim, eşimin kullandığı bekar evinde ki eşyaları kullandık bir süre. Zamanla kendi evimize geçince kendimiz yeniledik o zamanlar. 17 yıllık evliyim, 3/4 yıl önce yeni eve taşındık, bütün eşyaları a’dan z’ye her şeyi kendim aldım. Günde 10 saat çalışıyorum iki saatim de yolda geçiyor, eve gelince zar zor yiyecek bi şeyler koyuyorum ortaya( hazır çorba hayatımda hiç almadım, makarna ile öğün geçirmem en kötü menemen yaparım) şimdi ben bu kadar çalışırken paşam devirip yatarsa ben de olsam asla üç çeşit çıkarmam.Aynen bende 3 çeşit yapmam ha yaparsam fena olmaz yarın geldiğimde yemek hazır derim yani 3 çeşiti yapıyosun ama yarına yemeğin hazır bunu abartarak söylemenin çokta anlamı yok 3 çeşit dedıgıde biri makatna biri hazır çorbadır Allah bilir çok abartıyolar iki iş yapıp söylenmeyi. Evlenmeden önce evlenene kadar darlayıp bi ton istekte bulunulur ev eşya takı adam zor zoraki yapar bunları evlendıkten 2 gün sonra aglamalar her gün yemek mi yapılır diye!! Sonrası mahkeme final nafaka istemi tek başına bekar hayatı ile noktalanır..