ailenle birlikte yaşıyorsun herhalde şuanda ve sana daha cazip geldi bu durum boşandıktan sonra çok pişman olacaksın benden söylemesi erkek çok şey kaybetmez ama kadın öyle mi ve şuna inanıyorum geçimsizliğin yüzde 60 da sende ilk sayfalarda anladım aslında bir araya gelmeyeceğini zaten istesen kimseye sormazdın buralarda fikir alırdın sen kararsız ve isteksiz olduğun durumda destekler aradın hem eşinden hemde buradan aradığını da bulamadın kendine de bahane yaratmak istiyorsun sırf vicdanını rahatlatmak için rahat olsun vicdanın yıktın yuvanı boyun eğmemek için eminim ki şiddeti de bu sebeple gördün
ailenle birlikte yaşıyorsun herhalde şuanda ve sana daha cazip geldi bu durum boşandıktan sonra çok pişman olacaksın benden söylemesi erkek çok şey kaybetmez ama kadın öyle mi ve şuna inanıyorum geçimsizliğin yüzde 60 da sende ilk sayfalarda anladım aslında bir araya gelmeyeceğini zaten istesen kimseye sormazdın buralarda fikir alırdın sen kararsız ve isteksiz olduğun durumda destekler aradın hem eşinden hemde buradan aradığını da bulamadın kendine de bahane yaratmak istiyorsun sırf vicdanını rahatlatmak için rahat olsun vicdanın yıktın yuvanı boyun eğmemek için eminim ki şiddeti de bu sebeple gördün
arkadaşlar şu an aklımda gerçekten acaba yok...
vardı, gitti...
aslında bu süreç bir kez daha kırılmama yol açsa da içimdeki kırıntıyı da götürdü...
o benden bir şans istedi...
ben ona şans verdim.
olmaz dedi alternatif sundum....
ama artık yapacak bir şey yok...
bu saatten sonra memleket değiştirsek de olmaz...çünkü ben onun pişman olmadığını gördüm...
arkadaşlar şu an aklımda gerçekten acaba yok...
vardı, gitti...
aslında bu süreç bir kez daha kırılmama yol açsa da içimdeki kırıntıyı da götürdü...
o benden bir şans istedi...
ben ona şans verdim.
olmaz dedi alternatif sundum....
ama artık yapacak bir şey yok...
bu saatten sonra memleket değiştirsek de olmaz...çünkü ben onun pişman olmadığını gördüm...
egosunu törpülemeyen adam ne mutlu olur nede mutlu eder , doğru karar vermişsin evlilik sadece almak değil almak ve vermek
egosunu törpülemeyen adam ne mutlu olur nede mutlu eder , doğru karar vermişsin evlilik sadece almak değil almak ve vermek
beğen butonu geri gelsin lütfengayet kısa ve öz olmuş
Cok merak ediyorum sen dayak yesen siddet hakaret gorsen, ben hak etmisim mi diyeceksin?yine gelmişsiniz üzerime neden o zaman o kadar evlilik kötü gidiyor bu zamanda hiç sorgulamıyor musunuz
arkadaşlar biraz önce yine aradı...
sen bana vurmadan ben sana hiç vurmadım dedi.
kafamdaki her şey aydınlandı...
işin acı tarafı buna inanıyor olması...
sevip sevmediğimi sordu bilmiyorum dedim.
ya sen diye sordum.
senin cevabına göre belli olacak dedi.
ayrıca o çocuğu hiç düşünmüyor musun?
her gece baba annemi affet diyor bana uyuyamıyorum dedi.
affedilen olacakmışım, bilmiyordum.
sorularıma kendi cevap oldu aslında...
beni dövmemiş nefs-i müdafaa yapmış.
söylenecek pek bir şey yok aslında...
kafası değişmemiş...
özlem,sevgi yok...
ben suçluyum, o suçsuz...
beni affediyormuş.
hayat biribirden her istediğimizi paketleyip sunmaz sevgili arkadaşım..
ortada boşanma, hem de çocuklu bir yuvayı yıkacak kadar ağır bir durum yok..
o kadar kontrollü bir kadınsın ki, kafanda belli metinler, şablonlar hazırlamışsın, eşinden o cevap gelmeyince "hmm yok bu adam pişman değil" diyorsun..
hiçbir erkek o kadar kontrolü kaldırmaz.. senin algılarını değiştirmediğin müddetçe ne eşinle, ne de başka bir erkekle (çok efemine olmadıktan sonra) anlaşabileceğini sanmıyorum.. pürüzsüz bir evlilik senin için şimdilik uzak.. erkek fıtratı senin hayal dünyandaki gibi maalesef değil..
belli ki melankolik bir insansın.. adam elinde değilken aşk acısı, dönse gelse şartlar sunup kabul etmedi diye acı çekmece, şartlarını kabul etse de başka şeyler..
iç dünyanda melankoliden beslenen bir yanın var.. ama öyle mutluysan da öyle devam et.. o senin tercihin tabi..
teşekkür ederim yorumun için...
insanın acabalar olunca aklında çok huzursuz oluyor...
kızım şiddeti ve hakareti kanıksamaktansa boşanmış aile çocuğu olsun...
onsuzluk da artık o kadar tahammül edilemez değil.
o olmadan daha iyi olacak her şey inanıyorum...
asude bahar ve myko nun yazdiklarina cok uzuldum...
myko'nun erkek oldugunu dusunuyorum, kadinsa da foruma bizlerle kafa bulup dalga gecmek icin giriyor eminim...ucuncu ihtimal ise psikolojik rahatsizliginin olmasi...
normal bir uye olmadigi kanaatindeyim...o yuzden takilmayin arkadaslar...
yuh!!! esiniz sopalik sopalikkkkk!
sizin evliliginiz uzun surmez...
esiniz cok karaktersiz...aileniz hakkinda orada atip tutmasi yenilip yutulacak seyler degil...o kim oluyor ya konusmalara bak...
ustelik hayvan...dengesiz terbiyesiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?