Eşim barışmak istiyor...(Acıları unutup, yeniden başlamak...)

Sızı anlayabılmek ıcın farzedıyorum kı dedıklerınızın hepsı dogru ve sıddetı dahı bu sebeble gordu sızce boyun egmelı mı yanı ınsan boyle bır durumda.
Allah kımseye yasatmasın boyle bırsey ınsallah anlayamaz ve hep bukadar rahat yorumlar yapacak durumda oluruz:26:
Nacızane fıkrım bu soyledıklerınız hakkında:26:

ben vuran elin inciten dilin bir kere hadi 2 kereden sonra alışacağına inanıyorum

çünkü saygı bitiyor ve diğer herşeye kapı açılıyor unutulur belki baştan başlar ama eskisi gibi olmaz saygı da sevgi de azalmıştır artık :44::44::44:

arkadaşım,

bu konuyu dünden beri okuyorum. inanki bir bayan olarak durumuna üzüldüm. sen yuvası için herşeyi göze alabilecek bir kadınsın. fakat eşin çocukluğundan beri ailesinde ne gördüyse seninle de onu yaşamak istiyor. boyun eğen, dayağa sesini çıkarmayan bir eş.. senle barışmak ister elbet.. sebebi ise onu senden başka birisinin çekmeyecek olması. erkekler hep anneleri gibi eş ararmış.. işte sen de annesi gibisin... dayak yer ama bunu sineye çeker... sen daha eşinle aynı arabaya binmekten ürküyorsun korkuyorsun peki nasıl aynı hayatı devam ettirmeyi düşünüyorsun.. tahminimce arabada da sana çok defa vurmuş bu adam ki arabaya binmeye bile korkuyosun. ve senin ailenin dayak olayını tam bildiğini sanmıyorum. eşini korumak adına onlara bunu anlatmadığını düşünüyorum.

erkekler rahata alıştın mı bundan vazgeçemez. şimdi yemeğini yapan temziliğini yapan bağırıp çağırınca sesini çıkarmayan, dayan attığında susan biri yok ve bi daha senin gibisini nasıl bulacakkki??? kim isterki bu adamı ve kim çeker???? sen aradı diye herşeyi unutup belki değişmiştir diyosun, telefonla araması iyiye işaret diye bir şey diye düşünme... sana senin beklentin olan neyi yaptı?? pişmanım, suçluyum, sen haklıısn mı dedi??? hayır... sen asıl sorundan detaya önem veriyorsun. şöyle ki kızına boşanmış aile çocuğu diyeceklermiş.... kızın biraz büyüsün onu da döver.. sonra güvensiz, pısırık, babasından korkan ve ilerde dayağa razı bir kız çocuğu olarak büyüyecek... kızını düşünüyorsan zaten boşanırsın... şunu asla aklından çıkarma arkadaşım" hayatta daima tek başına olduğunu düşün" ... sen herzaman güçlü olmalısın. bir gün allah korusun aileni de kaybedebilrsin.. tek başına olup çocuğunu büyüten bir sürü insan var... geçenlerde bi arkadaşım boşandı ve bir kızı var. eşiyle problemleri vardı. önce evi ayırdılar, adam karısına aşık. çok defa bazı huylarından vazgeçeceğne dair sözler verdi. sadece 3 ay sürdü. adam yine ayını... ve boşandılar.. o arakadaşımda tek kalmaktan çok korkuyordu. ama şimdi çok huzurluyum diyor. sen eşini çok seviyorsun hatta belki kimsenin sevmediği kadar.. adam 1 yıl boyunca senden uzak kalabilsin ama sen onu dayağına razı ol... bu nasıl iş??? bir çok kişi tedavi olsun, yok psikloğa gitsin demiş. bu tür insanlara fayda etmez o durumlar.. ama sen mutlka git ve yaşadığın herşeyi anlat. şunu unutma senin ilişkindeki yanlışlıkları dışardaki insanlar daha iyi görür. bir meslektaşın olarak asla senin üzülmeni istemem. sen çok duygusalsın ama incindiğin bence artk yeter. sanırım "hayır" diyemeyen birisin ki çoğumuz böyleyiz ama arkadaşım "senden daha önemli hiçbirşey yok"....

size yorum yapmayacaktım ama tutamıyorum kendimi....
hangi kadına ailesiyle yaşamak kolay gelir...
nasıl bir düşünce yapınız var...
niye yorum yaptığınız da anlamıyorum...erkek kaybetmezse sevinsin o zaman benden kurtulduğuna?
size ne...
ne demek dayağı hak etmek...
bir de sizde öğretmensiniz yazık,hakettin dayağı yedin demek...
neyse...
sizinle bir daha muhattap olmayacağım...

arkadaşlar şu an aklımda gerçekten acaba yok...
vardı, gitti...
aslında bu süreç bir kez daha kırılmama yol açsa da içimdeki kırıntıyı da götürdü...
o benden bir şans istedi...
ben ona şans verdim.
olmaz dedi alternatif sundum....
ama artık yapacak bir şey yok...
bu saatten sonra memleket değiştirsek de olmaz...çünkü ben onun pişman olmadığını gördüm...

arkadaşım öncelikle Allah yardımcın olsun,
ama bende erkeklerin değişeceğine inanmıyorum. görümcem boşandığı adamla 4 yıl sonra oğlu için yeniden evlendi ve ne yeminler ne sözler ama 1 yıl dolmadan yine aynıı üstüne basarak söylüyorum yine aynı nedenlerle ayrıldı.
tüm yazılanları okumadım ama zaten 1 yıl sen bu ayrılığa alışmışsın bırak hayatından çıksın korkusuz huzurlu bir hayat yaşa ... dilerim herşey dilediğin gibi olur keşke gerçekten değişselerde yuvalar yıkılmasa ama bazen yıkılması daha hayırlı...

ne kadar saçmalamışsınız yaa,, kim mutlu huzurlu bir yuvayı yıkmak ister hele bir kadın bir anne

egosunu törpülemeyen adam ne mutlu olur nede mutlu eder , doğru karar vermişsin evlilik sadece almak değil almak ve vermek

yine mi sen yaaa kulübümüzün kötü kedi hüsosu

arkadaşım kaç zamandır takipteyim ama anca yazabiliyorum...en kötü sonuç bile belirsizlikten iyidir... aklında artık acabaların kalmamış yolunu da buna göre çizeceksin.. Allah yardımcın olsun.. kimse yuvası yıkılsın istemez ama bazen istemesek te kaçınılmaz sonu yaşıyoruz.. kızını da en güzel şekilde yetiştireceğine inanıyorum.. belki bir yanı buruk yetişecek ama gözünün önünde artık annesi şiddet görmeyecek, ezilmeyecek, horlanmayacak... Allah çizdiğiniz yolu sizin ve kızınız için hayırlı kılsın...
iyi dileklerimle...

arkadaşım verdiğin karar gayet yerinde olmuş.1 yıldır seni ve kızını üzen adamdan ne hayır gelir.umarım 25 ekim senin ve kızın için milat olur.herşey daha güzel olur.inan bir yuvayı yıkmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum.en yakınlarımdan yaşadım.ama bazende şans vere vere kalmıyor ve değişen bir şeyde olmuyor.sen yıprandığınla kalıyorsun.ailenin yanında huzurlu bir şekilde yaşarsın.eşinde kızıyla daha özel zamanlar geçirir.boşanınca babalar çocuklarına düşüyor.benim tanıdıklarımda böyle oldu.eskisinden daha çok ilgileniyor.sana kızınla ve ailenle mutluluklar.sen ayakları üstünde durabilen güçlü bir kadınsın.seni hiç kimse yıkamaz.
geçenlerde haberlerde bir bayanı kocası tarafından öldürüldüğünü dinledim..uzun süredir görüşmüyorlarmış.barışalım görüşelim demiş.ıssız bir yere götürmüş ve öldürmüş.inan sen zannettim.eşimle görüşebilirim falan yazmıştın ya .o zamanlar .sonra o bayanın 2 çocuğu var deyince rahattladım.tabi o bayan içinde çok üzüldüm.eşinin şiddet yanı olunca aklıma ilk sen geldin.eşin bana sana kötülük edecek hissi verdi.nedense.bundan sonra herşey senin için güzel olacak.

yine gelmişsiniz üzerime neden o zaman o kadar evlilik kötü gidiyor bu zamanda hiç sorgulamıyor musunuz

sana kararindan donme bosan demek cok zor maalesef cunku aci cektigin belli...
ama esinin yanina donsen cok sey degisecegini sanmiyorum...
dayak, hakaret bicak gibi kesilmez...eger bir insan bunlara aliskinsa eger, yatkinligi varsa kolay kolay birakamaz...
istedigin kadar cene yap, esinin seni dovmesi onu hakli cikarmaz...
ki kurallar yuzunden ve cene yuzunden kadin dovulmez zaten, oyle olsaydi basta ben dayak manyagi olurdum eminim
esinle konussan...ama acik acik...tum taslari ortaya dokerek...
yol kirilmasin sinirlenmesin diye agzindan cikacak kelimeleri tutmayarak...
icini doksen ona...
sunlar sunlar yuzunden bana hakaret ettin dovdun...eger bana bunlari yapmanin nedenlerini ortadan kaldirabileceksen bir araya gelebiliriz ama bana bos vaat veremezsin eger bir seyler yaptigini gorursem o zaman evime donecegim desen...
yuregini de acsan ona...belki o zaman o da cozulur...seni seviyorum der o da...
kalabalik olmayan bir yere gidin, bir parka mesela...temiz hava, acik alan, yesillik iyi gelir diye dusunuyorum...konusun ve eteginizdeki tum taslarip dokup saatlerce tartisin diyorum ben...
bagirin cagirin kizin birbirinize, yeri gelince sarilin aglasin ama konusun...
birbirinizin ne dusundugunu, icinizdekileri ancak bu sekilde anlayabilirsiniz...
baktiniz konusmanin sonu negatif, esiniz yine ayni halt...o zaman bosanma karaninizdan emin olursunuz ve bosanirken uzulmezsiniz...boyle olmasi gerekiyor cunku bu adam degismiyor dersiniz...
ekim 25teymis mahkemeniz...
bakin bunu yapabilmek icin daha 3-4 gununuz var...
bir deneyin bir sey kaybetmezsiniz, aksine elimden geleni yaptim ama barismanin yolu yok bunu anladim dersiniz, kararinizda net olursunuz...

asude bahar ve myko nun yazdiklarina cok uzuldum...
myko'nun erkek oldugunu dusunuyorum, kadinsa da foruma bizlerle kafa bulup dalga gecmek icin giriyor eminim...ucuncu ihtimal ise psikolojik rahatsizliginin olmasi...
normal bir uye olmadigi kanaatindeyim...o yuzden takilmayin arkadaslar...

Son düzenleme:

olaylar boşanma arifesine geldikten sonra hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağı kanısındayım
yazdıklarını okuduğumda eşinin değiştiği v pişman old. için değilde
senin yokluğuna henüz alışamamış olmasından dolayı kararından geri dönmeni istiyor gibi geldi
psikolojisininde yerinde olmadığını düşünüyorum
kadına yönelik hakaret ve şiddet yeniir yutulur bişy değil
aynı davranışları maruz kalmayacağının garantisi yok
hele ailesinin lafına bakan bi adamdan hayır gelmez
kendin için ve kızın için en doğru kararı vermişsin canım
allah yar ve yardımcın olsun
hiç bir kadın hak etmiyor şiddeti ve hakareti heleki bu bi anneyse...

Son düzenleme:

ben sizin yorumlarınıza üzülemedim sevgili UyuyanGuzel, algı anlayışım sizinkinden epey uzak. aşağıda bazılarını kopyaladım. sizin oldukça farklı bir tarzınız var.

(beni myko ile aynı kefeye koymanızı da oldukça şaşırtıcı buldum..)

sevgiler..

yuh!!! esiniz sopalik sopalikkkkk!

sizin evliliginiz uzun surmez...
esiniz cok karaktersiz...aileniz hakkinda orada atip tutmasi yenilip yutulacak seyler degil...o kim oluyor ya konusmalara bak...
ustelik hayvan...dengesiz terbiyesiz...

Son düzenleme:
arkadaşlar biraz önce avukatım aradı. onunla görüşmeye gittim.
anlaşmalı boşanma için protokolü imzalamamış.
yeni bir protokol göndermiş, benim asla kabul etmeyeceğim bir protokol...
avukatım da davayı uzatmak için yapılmış bir şey gibi bu dedi...
yeni bir protokol yazdık, gönderdik.
ama onu da kabul etmeyeceğinden eminim...
bu yaptıkları ne kadar doğru bir karar verdiğimi gösteriyor.
anlaşamadığımız nokta çocuğun görüşme günleri.
uzun süre yatılı vermek istemiyorum 27 aylık kızımı...
yaz tatilinde görüştüğüm pedagogda 4 yaşını doldurana kadar güven duygusu oluşuyor, dedi.
kızımın etkilenmemesi için bende dava uzarsa nasılsa 4 yaşını doldurur diye düşünüyorum...
ama bundan sonra benim için öyle biri yok...
hiç dememiştim şimdiye kadar ama artık diyorum...
o öldü benim için...
foruma yazamıyorum; hem bir arkadaşın yazdıkları beni rahatsız ettiği için, hem de bu işlerle uğraştığım için...
avukat hafta sonu haber verecek...
inşallah kabul eder arkadaşlar, bende kurtulurum bu zulümden...
yoksa bende eziyet etmeye başlayacağım...
olan kızıma olacak...
sabır istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…