arkadaşlar biraz önce yine aradı...
sen bana vurmadan ben sana hiç vurmadım dedi.
kafamdaki her şey aydınlandı...
işin acı tarafı buna inanıyor olması...
sevip sevmediğimi sordu bilmiyorum dedim.
ya sen diye sordum.
senin cevabına göre belli olacak dedi.
ayrıca o çocuğu hiç düşünmüyor musun?
her gece baba annemi affet diyor bana uyuyamıyorum dedi.
affedilen olacakmışım, bilmiyordum.
sorularıma kendi cevap oldu aslında...
beni dövmemiş nefs-i müdafaa yapmış.
söylenecek pek bir şey yok aslında...
kafası değişmemiş...
özlem,sevgi yok...
birinci sayfadan bu yana bu mesajınızı okuyana kadar içimden acabalar geçiyordu... acaba gerçekten pişman mı, acaba yeniden güven verir mi diye... ama bu mesajdan sonra her şey o kadar net ki... hele nefsi müdafaa oldukça trajikomik ... hem sizin hem de çocuğunuz için hayırlısı ne ise o olsun canım...Allah yardımcınız olsun...
Canım bütün yorumları okudum.
Kendime liste yapacagım diyorsun artılar, eksiler...
Şartların olacak,Onunda..
Mesela diyeceksin ki; 'sinirlenmeyeceksin bana el kaldırmayacaksın ' ama insanlar robot değil programlarla çalışmıyor malesef.
Eşinizde hiç bir iç açıcı birşey göremedim.
Bugün haberleri izlendiniz mi bilmem.Yeni bir yasa çıkıyor.Eşine şiddet uygulayanlar artık ruh ve sinir hastalıklarında tedavi olmak zorunda eğer olmazsa başka yaptırımlar yapılacak.Bütün kadınlar eylem yapıyordu.Neden boyun eğiyorsun.
Hemde seni suçlu gösteriyor o seni affedecekmiş.Nasıl bir ömür geçireceksin.Daha hatasını bile kabullenemeyen bir insanla.
Hep sen suçlu olacaksın onun gözünde.Seni seviyorum bile demiyor.SEnin cevabına göre bende söyleceğim demek nabza göre şeker vereceğim demek.
Kendi ayaklarının üstünde duruyorsun.Ona muhtaç değilsin.Fakat çocugunu düşünmek zorundasında.Ama asla barışma.
1 yıl boyunca senle barışma nezaketinde bulunmayan biri neden boşanmaya 15 gün kala aklını bulandırmaya çalışıyor.
Asla değişmez.
Diyelim ki barıştın ???
1 ay iyi geçinirsin 2 ay belki 1 yıl ...Sonra hoppp içinden eski adam çıkagelir.Bunun garantisi yok.Bence barışarak büyük bir hata yaparsınız.
canım doğru söylüyorsun ben kendimi avutuyorum herhalde...
onun ne yapması gerektiğini biliyorum aslında yaptığının yıktıkları yanında çok ufak olduğunu da...
ama hep ama diyorum?
benim sakin kafayla düşünmem lazım...
kızım küçücükken bile çok etkilenmişti...
şimdi mahvolur farkındayım.
yine de iyice düşüneceğim.
Bence bir destek almanda fayda var.Objektif bakamıyorsun.
Canım oturup tüm dertlerini anlat o sana yol göstereceksin.Bence faydasını göreceksin.
Ben bile gidiyorum arada.Anlatıyorum rahatlıyorum bana yol gösteriyor.Ne bileyim rahatlıyorum.
benide eski eşim boşandıktan 7 ay sonra tekrar aradı.kimseye söylemeden yeniden evlenelim dedi.pişman olduğunu söyledi ve daha bir çok şey.ben güvenemedim şuan yanlızlık psikolojisiyle her şeye tamam dedi.ya ileride.şuan özlem var 2-3 ay geçince bence her şey gene aynı olacak bir insanın değişebilmesine ihtimal vermiyorum ben.kurduğu bazı cümlelerdende anladım.hem zor günlerimde hep yanımda ailem vardı.ona dedim ki zor günümde yanımda değildin iyi günümde de olma...ben o riski alamadım.ona güvenemedim.tekrar evlenirim iyi günümüzde birde çocuğum olur eski haline dönünce naprım ben diye düşündüm. ben bu cevabı verdikten 2 ay sonra başka birisiyle görüşmeye başlamış.işte aşkı sevgisi bu kadarmış.tabiki karar senin ben onun değişebileceğine inanmadım
arkadaşlar biraz önce yine aradı...
sen bana vurmadan ben sana hiç vurmadım dedi.
kafamdaki her şey aydınlandı...
işin acı tarafı buna inanıyor olması...
sevip sevmediğimi sordu bilmiyorum dedim.
ya sen diye sordum.
senin cevabına göre belli olacak dedi.
ayrıca o çocuğu hiç düşünmüyor musun?
her gece baba annemi affet diyor bana uyuyamıyorum dedi.
affedilen olacakmışım, bilmiyordum.
sorularıma kendi cevap oldu aslında...
beni dövmemiş nefs-i müdafaa yapmış.
söylenecek pek bir şey yok aslında...
kafası değişmemiş...
özlem,sevgi yok...
ben suçluyum, o suçsuz...
beni affediyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?