iyi akşamlar kızlar
htczhr,
Çok zor seniçok iyi anlıyorum , şiddete maruz kalmış ve boşanmış biri olarak ,
3 hafta evvel benim eşimde geldi tekrar barışalım dedi , çocuğunu bahane etti ,
ama inan bana daha ilk anda değişmediği belli oluyordu ,seni etkilemek istemiyorum sadece benzer olduğunu düşündüğüm için yaşadıklarımı seninle paylaşmak istiyorum.
Boşanma davası açılmazsa katil olurum diyen adam ( anlaşmalı boşandık ) ilk buluşmada yaptıkları ile ilgili konuşmaya başlayınca , ama sen beni boşadın , sen beni evden kovdun vs diye suçu bana ve aileme atmaya çalıştı .
Bana vurduğu zamanları kendisine söylediğimde ( beklediğim çok pişmanım , özürdilerim demesiydi ) sana kocanla ne konuşulup ne konuşulmayacağı öğretilmemiş benim tarihte dayak vukuatım yoktur şeklinde bir cevap oldu aldığım ( açıklaması sen benimle düzgün konuşsaydın vurmazdım , düzgün konuşma demek konuşmamak demek onun lugatında zira sadece hatalarını vurdum yüzüne , rencide edici bir kelime cıkmadı ağzımdan )
bunların üzerine değişmediğini anladım ve ona oğlumla ilgili konularda herzaman pozitif olacağım ama bana artık barışma ile ilgili gelme mesaj atma vs diye kararımı bildirince aldığım cevap : ailen bizi ayırdı bende onlara günlerini göstereceğim , bundan sonra oğluna baba baba diye ağlama , bulursun ona elbet bir cici baba ........
Söle bana ben ne yaptım , bunları hak edecek ,evin huzurunu bozan aileme saldıran boşanmak isteyen oydu , hepsini yaptım suclu oldum .
Geri dönmek istedi ben kabut etmek istemeyince gene eski özüne döndü , oğlunu terketti . Ben onla barışırsam oğluna baba olacak , yoksa olmayackmış .....
Benimde içimde fırtınalar kopuyor , bir erkek evladı babasız büyümesini istemiyorum ama o hayatımızda olurda bu huzurumuz bu özgürlüğümüz olmayacak ...
Bu gun bana kalkan el ya bir gün evladıma kalkarsa ,,,,,,,
Çok zor biliyorum ama illada başlayacaksanız önce terapiste gidin hatalarını görsün , kocan hatalarını anlamadan pişmanlık yaşamadan bu huyundan vazgecmez eskiye dönersiniz ......Kıznla sana yazık olur lütfen çok iyi düşün ve birşeyler düzelmeden sakın dönme :)
yorumlarınızı okudum.
çok teşekkür ederim.
orada baba annemi affet diyor derken öyle bir hayal gördüğünden bahsetmiş.
sanırım yanlış anlattım.
dediğiniz gibi kafam çok karışık.
ve hatasını kabul etmezse kesinlikle bu konu hakkında konuşmayı düşünmüyorum.
hatası yoksa biz 1 yıl niye ayrı kaldık?
benim hatalarım yüzünden diye düşünüyor.
onda bu düşünce yapısı varken,
düzeltecek bir şey yok benim gözümde de...
hata olarak görmüyorsa benim değerim de yok onun gözünde...
ve hiç bir şeyi telafi etmeyi düşünmüyor bence...
haklısınız.
gerçekten sevse, değer verse, pişmanım derdi...
ama o hala gururunun peşinde...
benim de yapacak bir şeyim yok.
arkadaşlar eşimle yaklaşık 1 yıldır ayrıyız. 25 ekimde anlaşmalı olarak boşanacaktık.
Eşim az önce beni aradı, konuşmak istediğini, davayı geri çekmemizi söyledi...
Böyle bir şey mümkün mü?
Acıları, söylenen sözleri, karşılıklı yapılan çirkinlikleri unutup tekrar başlamak...
Eşimi hala seviyorum ama boşanmamız gerektiğini biliyorum.
Her şeyi kafamda oturttuğumu yazmıştım daha dün buraya ne komik...
Oturmamış...
Tekrar bir araya gelmek demek aileleleri dışlayıp, yeni bir düzen kurmak demek...
Beynim durdu...
Mantıklı olanın ne olduğunu biliyorum ama pişmanlık yaşamak istemiyorum...
Tüm ümidimi kaybetmiştim...
Ama bugün o arayınca acabalarım gerçek oldu.
Eğer yorum yaparsanız çok sevinirim.
Dertleşmeye ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?