canım bence olan hiç birşey unutlmuyor ben birkez denedim ama olmadı gerçi mahkemede deildik ozaman şuanda 27 aralıkta mahkemem var anlaştık ve boşancaz feriye dönüp baktığımda çok sevdim evlendm kızımız var ama asla olmaz biz biz olamadık eşim bize sahip çıkamadı sende iyi düşün tekrar pişmanlık yaşama
arkadaşım birşey söylemek istiyorum acaba diyorum konuşsanız daha iyi olmazmıydı en azından konuştuk derdin..
çünkü birde daha sonra için içini kemirmesin:44:
arkadaşlar konuşacağımız yer hakkında bile anlaşamıyoruz ki...
bir cafede veya pastanede konuşmak istemem yanlış mı sizce?
canım geriye dönüp bakamadım ama kendisi nerde istiyor konuşmak bende kendisi ile dışarda görüştüm 1 kez kızım için avmde görüştük bence senin isteğin çok normel
o nerede konuşmak istiyorki:44::44:
ben onun arabasına bineceğim.
o götürecek.
sessiz, sakin bir yerde konuşacakmışız.
canım geriye dönüp bakamadım ama kendisi nerde istiyor konuşmak bende kendisi ile dışarda görüştüm 1 kez kızım için avmde görüştük bence senin isteğin çok normel
şiddet görmüşsün ok ama canım adam katil de değil yani nihayetinde seni öldürecek hali yok.. gidersin konuşursun nerde istiyosa..
canım diyelim ki yolda beni bıraktı gitti ne yapacağım?diye düşünüyorum.
birazda hala niye ayak dirediğini anlamıyorum.
galiba bende inatlaşıyorum biraz.
şiddet görmüşsün ok ama canım adam katil de değil yani nihayetinde seni öldürecek hali yok.. gidersin konuşursun nerde istiyosa..
neden eşinin istediği yerde konuşsun ki.kendini güvenli hissettiği terde konuşup görüşmek daha mantıklıdır.hergün gazetelerde neler duyuyoruz
canım sende çok uzak bi yere gitmeyelim lütfen evde çocuk var merak etmesin sonra filan dersin
arkadaşlar onun dediği gibi bir konuşma yapamam. eğer istiyorsa bir yerde oturup konuşuruz tamam ama başka türlüsünü mantığım kabul etmiyor. zaten dedim ya bir daha aramaz o, bende arayamam bu şartlarda.
arkadaşlar onun dediği gibi bir konuşma yapamam. eğer istiyorsa bir yerde oturup konuşuruz tamam ama başka türlüsünü mantığım kabul etmiyor. zaten dedim ya bir daha aramaz o, bende arayamam bu şartlarda.
başka türlüsünü mantıgım kabul etmiyor derken ne demek istedin neyi mantgıın kabul etmiyo sadece konuşmuycakmısınız siz:44::44:
onun dediği gibi buluşmayı mantığım kabul etmiyor canım.
bence cafede falan konuşmalıyız.
yani bu kadar üstünemi duruyor illa benimle yanlız tenha bir yerde buluşacaksınmı diyor yoksa senmi öyle anladın canım...
ben seni gelip alırım demiş bişey dememişki belki oda seni alıp bi kafeye götürcekti olamazmı ?
yok canım...
özellikle üstünde duruyor...
daha önce de bir gün beni çağırmıştı.
bende olur yarın şurada buluşalım dedim.
o da olmaz ben gelip şimdi alacağım seni dedi.
bende gitmedim ve konuşmamıştık.
hey Allahım oda bir ilginçmiş yani
sende sorsaydın nereye gidicez deseydin keşke..
yani hayatta hiç birşey belli olmaz belkide güzel konuşacaktır diye söylüyorum ben canım sakın beni yanlış anlama olurmu
yok canım niye yanlış anlayayım.
inatlaştığımı sizin mesajlarınız sayesinde anladım.
inatlaşmak çok kötü bir huy canım ya bende malesef yapıyorum bazen ama artık iş inada binince hemen kendimi geri vitese alıyorum bir nefes alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?