Eşim Barışmak İstiyormuşmışmuş...

ResimdekiHayalet

Bir sen, bir ben, bir de kelek...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
996
825
78
Merhaba arkadaşlar...

Daha önceki konumdan biliyorsunuz sanal olarak aldatılmıştım.

Neyse... Eşim 1 kaç saat önce aradı barışalım vs. diyerek lafa girdi. o kadar doluyum ki başladım saydırmaya.

-Neden bunu yaptın?
-Hataydı.
- Neyi bulamadın da neyi aradın?
-Bilmiyorum, gerçekten bilmiyorum.
- O bayan, erkek her neyse ve umut ediyorum ki travestidir(!) Hiç gördün mü?
-Hayır, onu hiç görmedim.
-Ma..... mısın? Görmediğin birine nasıl ilgi duydun.
-Duydum işte, bilmiyorum.
-Benden fazlası neydi? Hem de görmediğin birinin (!)
-Senden hiç bir fazlası yoktu.
-Karnım açsa ve 2 adet yemek tercihim varsa kesinlikle artısı olanı yerdim
- Gerçekten hiç bir artısı yok.
-Derdin neydi be adam!
-Birilerinin sana baktığını sürekli görüyordum. ve bir kaç kişi '' Yengeyi nasıl kandırdın? Yengenin yerin de olsam sana bakmazdım ( hahahahaha) Diyorlar, gülüyorlardı.
-Sen tam bir g....lıymışsın. Banane onlardan. Nasıl yaratıldıysam öyleyim, kör müydün beni alırken?
- Farkındaydım ama kaldıramayacak duruma gelmiştim.
- Ben mi hata yaptım? Neyi kaldıramadın?
-Yapmadın ama ne bileyim ezik hissettim sanırım.
-Gr....zkalı!
-Affet, bir daha yanlışım olmaz.
- Daha ne olsun ki? İyi geceler!

Telefonu kapattım. Ya ben anlamıyorum bu adam benle dalga mı geçiyor? Böyle sebep mi olur? Ben aklımdan onun yaptığını atamıyorum, atamam da. Zaten psikolojim alt üst oldu iyice ve hayat hayli zorlaştı. Gelmiş bir de böyle konuşuyor.

İnsan hiç görmediği birine nasıl yakın davranır? Karısını nasıl değişir? UNUTAMIYORUM, AKLIMDAN ÇIKMIYOR YAPTIKLARI

İçimi dökmek istedim

Bunu benim esime de diyenker olmustu benim yanimda ya da ben yokken.. inanirim yani bazen gerizekali insanlar vikiyor boyle..esinden daha alimli olabilirsin o da senden alimli olabilir bu onemli degil belkide gercektwn adamin özgüvenini kirdilar ama tahiki aldatmaya karsiyim cok buyuk yanlis bu yaptigi. .eski konunuda okumadım acikcasi yqnlis yönlendirmek istemem sadece esinin basta bahsettiği meselelere erkeklerin gercwkten takildigini dusunenlerdenim adama oyke laflar edince kendini ispatlamak mi istedi nedir artik derdi bilmiyorum. . Insallah makul cozumlrr bulursunuz ikiniz icin..

Aynen arkadaşım.
İspat çabası ve artı olarakta uçkur sevdası işte.

canım geçmiş olsun yalnız ben tam konuyu anlamadım kocan travestiye mi ilgi duymuş internetten

Ne kadar oldu bu olaya. O arada yiyeceği haltları yiyip kürkçü dükkanına mı dönüyormus budala...düzelirmi bilmem ama..ayrılma hemen yuva kolay kurulmuyor...
Yakalanalı baya olmuştu ve beni ikna edememişti. Bir kaç oldu sanırım itiraf edeli yakın zamandaydı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…