Eşim Barışmak İstiyormuşmışmuş...

[QUOTg
kiHayaletaltında OTEr: 603782"]Haklısın aldatma karakter meselesi.
Ama işte eksiğim neydi diye düşünmeden edemiyorsun

Lütfen ya ama hiç görmediği, sesini bile duymadığı birinden nasıl bir eksiğin olabilir ki?Tamamen seninki macera aramış, gizli gizli yazışmak hoşuna gitmiş terbiyesizin

Senin guzelligin altinda ezildim gibi de bahane bulmus..

Adama sorarlar ulen sen boyle guzel bir kadinla evlenerek zaten kendini ispat etmisin, daha ne egosu, ne ispati?[/QUOTE]
İnsallah o kişi Gaydir

Siz ne yaptınız?
Yaşanılanlar, size ne yaşattı o dönem mesela?
Geçtimi peki?

İnsallah o kişi Gaydir [/QUOTE]

Bak o zaman iyi ispatlamis olur

Barışma taraftarı değilim, Kendimden olurum.
karşı çıkma durumları illaki olacak ama yapabileceğim bir şey yok

Ben konuya diger yazdiklarinizi da okuyarak esinizin sadakatsiz degil gerzek oldugu izlenimine kapildim.

Capkin olmaya calisip eline yuzune bulastirmis. Bence bir b.k yiyecegi yokmus. Yani bulusmak gibi bir niyeti oldugunu zaten zannetmiyorum, belki de heyecan olsun diye bu zirvaya kalkisti.

Tabi ki ille de fiziksel aldatma olmasi gerekmez ama nedense ben aldatildiginizi dusunmuyorum, esiniz salakliktan ve eziklikten ego ispatina mi dersiniz artik, boyle bir ise kalkismis.

Neyse, diyecegim su ki 2 cocugunuz da varmis, bence iyice dusunun, tasinin. Ben de aldatilmayi sindirecek karakterde degilim (aldatma konulara cevaplarim genelde vur poposuna rahvan gitsin olur ) ama dedigim gibi sizin durumunuzda esinizin cidden harama bakma, doyumsuzluk gibi bir durumu oldugunu sezinlemedim, burda salaklik var cogunlukla.

Siz ne yaptınız?
Yaşanılanlar, size ne yaşattı o dönem mesela?
Geçtimi peki?

Geçmedi tabii ki..Geçeceğini de çok sanmam..Zamanla hafifliyor sadece..Alışıyorsun.
Ben ayrıldım. O dönem bana neler yaşatmadı ki, sağlığımdan oldum : )
Güçlü duramadım ama çok güçlü bir ailem vardır..Onlar toparladılar beni.

Neyse, çok girmek istemiyorum aslında bu mevzulara. Aklıma geldikçe geriye gidiyorum çünkü.

Kolay değil yaşadığın, buradan bakınca saçma sapan, belki bir çoğumuza göre traji-komik bir olay gibi görünüyor ama senin içinde ne fırtınalar kopuyor tahmin edebiliyorum.
Boşan ya da boşanma demek bize düşmez. Ben boşanırdım, boşandım da..İhanet 2. bir şansı hakedecek bir hata değildir benim gözümde.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Aminnn...
Sana da çok geçmiş olsun

Ileriye bak sakın geriye bakma onunkinden üstün bir hayat kurki kendine geriye bakmak hep ona kalsın

bi erkegin diger erkegn karisini agzina alabilmesi cok cok cirkin.. kim ki o herif, karim hakkinda yorum yapabilme curetinde bulunacak, bir de guzelligine atifta bulunarak! uzgunum ama bu da kalite gostergesidir.. kendine kompleks yapmadan once, o adamlara meydan vermeseydi, haddini bildirseydi..
kimseye ayril, bosan diyemem.. ama bi sans daha vereceksen(evlatlarin da varmis), iyice bi aldir dersini..

Bir birlerine görme yok.
Okey sitesinden yapılan konuşma
Komik yanı resimler bile yok.
Bir bilerine messenger, Facebook, telefon verme yok.
Anlatımdan ibaret.
İşte kadın demişki; Ben şuyum, buyum. Kıçım şu kadar, memem şu kadar.
Bizim salakta yazmış çizmiş aynen.
Sanırsın ki ikisi de vazgeçilmez kadın ve erkek
Sanal gerzek hem de!
İnsan görmediği birine nasıl kanar?

Hadi ben de yazıyorum...
185 boyundayım, Adriana Lima dan daha güzelim
Görmeden inanman mümkün mü?
Değil...
Zaten Adriana Lima ya benzemem

Harama bakma değil, harama inanma ve karşılık verme gibi bir salaklığı var.

Sindiremem ki

Yediği halt bi dert savunması ayrı dert aynı haltı sen yeseydin tavrı nasıl olurdu acaba derken bunu gayet iyi biliyoruz degilmi hanımlar ozaman oda düzgün duracak sınırlarını bilecek yani eşine saygısı olacak

Bence bir sans vermelisin çok bi aldatma yok arkadaşlarında dediği gibi eziklenip böyle bşr aptallığa kalkışmış. Diğer konunu okumadım
Ben bir erkekle konuşup, gögüslerim şu kadar, şu pozisyonu severim, senle sevişmek isterim gibi şeyler konuşsam acaba kendisi bunu ne sayardı?

Adam düpedüz aç yahu!!!
Hiç görmediği şahsiyetin verdiği göğüs ölçüsü beyanına göre mi etkilenmiş?
Barışırsınız ya boşanırsınız bilemem ama bu kadar gözü dönmüş bir adamı kim ne kadar doyurur bilemem.
Artı; şu arkadaşlarının zırvalıkları hiç inandırıcı değil velev ki öyle bir muhabbet oldu onları da susturamayacak hatta onlarla bir daha muhatap olmayacak karaktere bile sahip değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…